Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

korkma kuzucummm Allahın izniyle sağlıklı bi şekilde alcan bebişini kucagına...evet kuranda geçio ve ben çok inanıom...bişi sorcam ya ben adetliyim ya felak ve nas ı okudum bişi olurmu:18::18:

cnm ben fatiha ve ihlas okunmadığını biliyorum ama tahiyyat salli-barik süphaneke bunlar okunuyor adetliyken

onlara bişi diyemem

7 degol 9 ay hee babamin ewinden getirdim

Tamam beee tamam :99::99:

sandıktan çıktı zaarne var benm arkideşim nişanıyken yapıvermiş

accık yat bence kuzum akıl vermek gibin olmasında ben bişi bilmem zati öölesine didim

umudum kız kurallara sesin çıkmadı beğenmedinmi ityirazınmı var

bende kselin peşine düştüm online ama buraya gelmiyo artık

cnm ben fatiha ve ihlas okunmadığını biliyorum ama tahiyyat salli-barik süphaneke bunlar okunuyor adetliyken

onlara bişi diyemem

hmmmm tmm cnm çok saoll...buarada dr.zakir naik die biri var youtube da onu dinlemeye dalmışım hiç duydunmu bilmiom...

umudum kız kurallara sesin çıkmadı beğenmedinmi ityirazınmı var

niye sessizsiniz bu aaşam anlamdım

begendim.. guzel kurallar..ozellikle topige ugramayanlarin cikmasi iyi olmus... daha sadik uyelerimiz olacak demektir bu...

kim sessiz... ben elimdeki bilgisayarin yavasligina ragmen yinede cok cok iyiyim.. sewinc bugun yorgun yaa..yazik kari yetistiremiyo zaar..

mutlucan ne yapti acaba...?? kari acile gitmis gebelik testi yaptirmamis... zeka fiskiriyoooo herkesden masallah

valla bilmem ya

sevinç yorulmaz ama bi iş var muhakkak

ben gamyunda okey oynuyom yoksam sıkılcam

senin pc niye yavaş

Kari telden giriyom hepinizi cebimden cikaririm sohbet esnasinda dus aldim geldim
he marifwt yaptın yanee çimmişmişmiş

vajinal duş yapan biricikten ne farkın var

vajinal deel normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…