Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hmm köftee yanınada pattis kızartmasıı turşuu ooh yemede yanında yat iyi fikir bak yarına yapem bende :26: acaba çorbamı yapsam yanınadaa tarhana falan kabak olsaydı sebze çorbasıda güzel olurduu :26: ama ikisindede yoğurt oluyo yaa kıymanın deirini öldürür hmm mercimekmi yapsamki acabaa :26::26: yada buldum domates çorbasıı bizimki pek yemiyomuş onu am içine az bi tarhanadan kyunca tarhana diye yutturduydum geçen gene öyle yaparım e yalanda diil 1 kaşık falan tarhana oluyo gene içindee anaa domatesim kaldımıki acabaa 1 tanemi ne anca kaldıydı yaa :26:

TOPİKİN KURALLARIIIII!!!!!!

1.sayfadaki listemizde bulunan hatunlarımızdan
topike aşırı ilgi gösternler kırmızı KALPLİ oluyor,
topike elinden geldiğince girmeye çlışıp çok fazla bulunamayanlar sarı KALPLİ
çok az ilgi gösterenler ise KALPSİZZ

listede bulunupta;
kk ya girip topikimizi ihmal edeli 1 haftayı geçmiş hatunları maalessef kurul kararı ile liste dışı ediyoruz
ki topike uğramayanların listede işi yok haliyle...

bat listesi yapıyoruz.

muhabete bodoslama dalanları seviyor hatunlarımız.

selam verdiysen ve selamın kargaşada fark edilmesiyse alınmıyoruz.
ve hatta niye selamımı almıyonuz lan diyerek ortalığı karıştırıyoruz.

listemize bir hatun giirdiyse onu bağrımıza basıyoru

HA ŞUNUDA EKLİYİM BUDA YENİ BŞİ KURAL:
KİMSE KİMSEDEN KENDİSİNİ MERAK ETMESİNİ BEKLEMİYOR

Kİ KİMSE KİMSEYİ MERAK ETMEK VEYA SORMAK ZORUNDA DEĞİL

SONRA ALINGANLIKLAR YAPILIYOR GEREKSİZ YERE

benim eşimde hep mis kokar heer gün işten gelince alır duşunuuu rolonunu falanda sürer oooh tatlım benim yaa özledim bak gelcekmiş birazdan gidiimde meyve hazırlayım bari bize

yoo kavabilirsin sorun olmaz

bugün gelmişte öğlende ben yoktum

hiii sen boyle de...gelince o ikimizede gununu gosterir..onun dilinden kurtulamayiz..diyim ben sana onu gondermenin baska bir yolunu bulmak lazim :44:

$aka tabi... bence topigin demirbaslarindan biri.!!!

hiii sen boyle de...gelince o ikimizede gununu gosterir..onun dilinden kurtulamayiz..diyim ben sana Onu gondermenin baska bir yolunu bulmak lazim :44:

$aka tabi... Bence topigin demirbaslarindan biri.!!!

en iyi yolu onun gibi olmak cnm altta kalma

demirbaşmı D

benim eşimde hep mis kokar heer gün işten gelince alır duşunuuu rolonunu falanda sürer oooh tatlım benim yaa özledim bak gelcekmiş birazdan gidiimde meyve hazırlayım bari bize
hadi yine iyisin o zaman... kolay gelsin..

bende bu menuyu cok seviyorum...yayla corbasida guzel olur yanina seviyormusunuz? kiymanin degerini mi oldurur :44::44:

mercimek guzelll bak basak karisinin cani cekti kesin simdi... sewinc karisina kiziyorduk basimiza geldi bakkkk :18::18:

kizzz sen carpismadinmi bu vakte kadar.. en iyisi sabah erkenden supermenler cok guclu oluyormus o zaman.. tursuyla ugrasacagina sen simdi halvetteykende tursuyu dusunursunn kesin...acaba salatalik koydummuydu :44:
Yok yiwrum cocuga yakalanmamak icin bu saati kolladik
gelirsin gelirsinnnnnn

evet bak bunun biraz darını yaptım ben

sevinç geçen resmini koy demiştin yaaaaaaEki Görüntüle 500939

guzel olmus cok begendim ellerine saglik
ne bu ? dolap susumu? :44:
bununda gozleri sorunlu sanirim
sewinc benden ogrendi dagdan gelip bagdakini kovmiycam..evet sewincin..karinin kulaklari cinlasin, halvette

yoo kavabilirsin sorun olmaz

bugün gelmişte öğlende ben yoktum
kivsanizda gitmem begenmeyen kendi gider
hiii sen boyle de...gelince o ikimizede gununu gosterir..onun dilinden kurtulamayiz..diyim ben sana onu gondermenin baska bir yolunu bulmak lazim :44:

$aka tabi... bence topigin demirbaslarindan biri.!!!
sen dur kari elime dusersin yoluk yoluk ederim seni
en iyi yolu onun gibi olmak cnm altta kalma

demirbaşmı D
ne o begenemedinmi

o atkının tek kirazlısını yaptım anca sığdı

ban sarılma

bana kizin ayni halti yiyin :2:
bak kulaklarini cinlattik kari halvetteyken......simdi cikti geldi.. asagida yazdiklarimizi okuyo zaar.... ne yapucuk..?
ewet su anda yatagimda uzanma modundayim 10 dk yetermi hec uzanmamki ben
ne yapucuk belli yazdıklarımız da pek bişi yok daha fazla çatlatıcuk onu

sen catla carpismanin ne oldugunu bile unuttun :101:

bittimi ince is?
simdi kim hamisligi bekliyor bu ay icin.. ?

20 dakika en az uzan canim....

Son düzenleme:
slm kızlarrr...napıosunuzzz?yine gevezelik hat safhada okuyamadım geçmişi...biricik naptı merak ediommm...bilenler bilmeyenlere sölesinnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…