bu ne kıs sevinçtenmi öğrendin
niye herkes gitti yavvbaşbaşa kaldık kıslarr
aynennnn... aynen ama benim esim birgun bile ter kokmaz, ya da baska bisey... o yuzden belkide dikkat ederim kendime herzaman...ozellikle yemek kokularindan...hele izmir koftesi yapayim Allah diyorum yani...komple dus almam lazim..sarimsakli olanlar daha cok keskin kokulari oluyor.. ama yinede temiz temiz cikmak varken esinin karsisina missss
yoo kavabilirsin sorun olmazsewinc benden ogrendiDagdan gelip bagdakini kovmiycam.. evet sewincin..karinin kulaklari cinlasin, halvette
beydagli geldimi hicccc gormedimmm?
aynennnn... aynen ama benim esim birgun bile ter kokmaz, ya da baska bisey... o yuzden belkide dikkat ederim kendime herzaman...ozellikle yemek kokularindan...hele izmir koftesi yapayim Allah diyorum yani...komple dus almam lazim..sarimsakli olanlar daha cok keskin kokulari oluyor.. ama yinede temiz temiz cikmak varken esinin karsisina missss
yoo kavabilirsin sorun olmaz
bugün gelmişte öğlende ben yoktum
hiii sen boyle de...gelince o ikimizede gununu gosterir..onun dilinden kurtulamayiz..diyim ben sana Onu gondermenin baska bir yolunu bulmak lazim :44:
$aka tabi... Bence topigin demirbaslarindan biri.!!!
benim eşimde hep mis kokar heer gün işten gelince alır duşunuuu rolonunu falanda sürer oooh tatlım benim yaa özledim bak gelcekmiş birazdan gidiimde meyve hazırlayım bari bize
hmm köftee yanınada pattis kızartmasıı turşuu ooh yemede yanında yat iyi fikir bak yarına yapem bende :26: acaba çorbamı yapsam yanınadaa tarhana falan kabak olsaydı sebze çorbasıda güzel olurduu :26: ama ikisindede yoğurt oluyo yaa kıymanın deirini öldürür hmm mercimekmi yapsamki acabaa :26::26: yada buldum domates çorbasıı bizimki pek yemiyomuş onu am içine az bi tarhanadan kyunca tarhana diye yutturduydum geçen gene öyle yaparıme yalanda diil 1 kaşık falan tarhana oluyo gene içindee anaa domatesim kaldımıki acabaa 1 tanemi ne anca kaldıydı yaa :26:
en iyi yolu onun gibi olmak cnm altta kalma
demirbaşmıD
bak kulaklarini cinlattik kari halvetteyken......simdi cikti geldi.. asagida yazdiklarimizi okuyo zaar.... ne yapucuk..?
Yok yiwrum cocuga yakalanmamak icin bu saati kolladik
kizzz sen carpismadinmi bu vakte kadar.. en iyisi sabah erkenden supermenler cok guclu oluyormus o zaman.. tursuyla ugrasacaginasen simdi halvetteykende tursuyu dusunursunn kesin...acaba salatalik koydummuydu :44:
gelirsin gelirsinnnnnn
evet bak bunun biraz darını yaptım ben
sevinç geçen resmini koy demiştin yaaaaaaEki Görüntüle 500939
ne bu ? dolap susumu? :44:
sewinc benden ogrendidagdan gelip bagdakini kovmiycam.. evet sewincin..karinin kulaklari cinlasin, halvette
yoo kavabilirsin sorun olmaz
bugün gelmişte öğlende ben yoktum
hiii sen boyle de...gelince o ikimizede gununu gosterir..onun dilinden kurtulamayiz..diyim ben sana onu gondermenin baska bir yolunu bulmak lazim :44:
$aka tabi... bence topigin demirbaslarindan biri.!!!
en iyi yolu onun gibi olmak cnm altta kalma
demirbaşmıD
o atkının tek kirazlısını yaptım anca sığdıYok yiwrum cocuga yakalanmamak icin bu saati kolladik
guzel olmus cok begendim ellerine saglik
bununda gozleri sorunlu sanirim
kivsanizda gitmem begenmeyen kendi gider
sen dur kari elime dusersin yoluk yoluk ederim seni
ne o begenemedinmi
hadi yine iyisin o zaman... kolay gelsin..
bende bu menuyu cok seviyorum...yayla corbasida guzel olur yanina seviyormusunuz? kiymanin degerini mi oldurur :44::44:
mercimek guzelllbak basak karisinin cani cekti kesin simdi... sewinc karisina kiziyorduk basimiza geldi bakkkk :18::18:
ewet su anda yatagimda uzanma modundayim 10 dk yetermi hec uzanmamki benbak kulaklarini cinlattik kari halvetteyken......simdi cikti geldi.. asagida yazdiklarimizi okuyo zaar.... ne yapucuk..?
ne yapucuk belli yazdıklarımız da pek bişi yok daha fazla çatlatıcuk onu
o atkının tek kirazlısını yaptım anca sığdı
ban sarılma
sen catla carpismanin ne oldugunu bile unuttun :101:
bittimi ince is?
simdi kim hamisligi bekliyor bu ay icin.. ?
20 dakika en az uzan canim....
bittimi ince is?
simdi kim hamisligi bekliyor bu ay icin.. ?
20 dakika en az uzan canim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?