Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Biricik canim belirsizlik cok sinir bozucu bise dimi
insan hamisse hemen ogrenmek istuyor
yoksada korolasi kirmizilar gelsin
neyi bekliyorlarsa
ama insallah gebesindirde gelmezler

günaydın millet sevinç benden önce kalkmış ilk koltugu kapmış iyimibenim işelrim bitti bu arada çok güzel bri panik atak nöbeti geçridim namazı kılıyım ver elini bebek kuranı:18::18:

günaydın millet sevinç benden önce kalkmış ilk koltugu kapmış iyimibenim işelrim bitti bu arada çok güzel bri panik atak nöbeti geçridim namazı kılıyım ver elini bebek kuranı:18::18:

Canim cok gecmis olsun dikkat et kendine herkesin sorununa uzulme kendine iyi bak
bebek mevlitine git dua et rabbim banada nasip etsin de ne korkuyon

Canim cok gecmis olsun dikkat et kendine herkesin sorununa uzulme kendine iyi bak
bebek mevlitine git dua et rabbim banada nasip etsin de ne korkuyon

canım bende tik oldu inan kızımı kaybettim benle kaç kişi aynı anda dogurdu hep hediyelerini yoladım gitmedim gümüşlügüm inanbebek süsleriyle dolu eşim ban söz verdi sen saglıklı ol gerisi boş canım dedi ben sana ne güzel bebek süüsleri alrım dedi ondan sevmiyorum her gitigimde mevlüte acıyarak bakıyolar allahım sanada versin diyorlaroda çok agırıma gidiyor arkadaşıda es geçmem lazım yoksa saglıgımdan olucem allah yardımcısı olsun işşallah ne diyeyim
bu arada koydugun linki gördüm eşin senin ne iş yapıyo kı zyoksa benim arkadaş gibi babasının çeyiz magazası vardı sizindemi var

Pasacim esim o teflon mutfak urunlerinin uretildigi fabrikanin
bilgiislem mudurlugunu yapiyor kari koca bilgisayarciyik biz

Gunaydinnnnnnnn hanimlarrrr

Yine bakiyom didisip birbirinizi yimiye baslamissiniz
Aferinnn size be yaaaa Azcikkk hanim hanimcik olun soyle benim gibi

Ben bi cimmeye gidip sonra saclarima bi fon cekimmm
Sonra Kahvaltiyi hazirliyimmm, omlet yaparim gayri!!
Birde kardescegizim bizdeee bugun dun gece esimle geldiler. Simdi temizlikde yapmam lazim o gittikddn sonra.. Kendisi bayagi bir daginikdirdaa

Birde kardescegizim bizdeee bugun dun gece esimle geldiler. Simdi temizlikde yapmam lazim o gittikddn sonra.. Kendisi bayagi bir daginikdirdaa

Gunaydinnnnnnnn hanimlarrrr

Yine bakiyom didisip birbirinizi yimiye baslamissiniz
Aferinnn size be yaaaa Azcikkk hanim hanimcik olun soyle benim gibi

Senmi hanim hanimciksin temizle isinin adi ne bende yeni kaliteli son moda olay kasmir halilarimi fircaliyom

z hanımlar bir selam vereyim dedim,süslendim,püslendim kaynoşgile gidecez kaynımı bekliyok gelip bizi alacak aniden yok olabilirim...siz nörünüyonuz...

afiyet olsun kuzum nasılsın??

doktora gitmişsin gözünaydın ege iyiymiş,canım sevindim bir sorun olmadığına...

kız niye yazmıyosunuz yaaaaaa gidecem zaten,hemde kaynoşaaaaaaaaaaaaaa

ne güzel romantik bir tatil geçirmişsin,ama bizi çok ihmal ediyosun,arada gel taammı...

doktora gitmişsin gözünaydın ege iyiymiş,canım sevindim bir sorun olmadığına...

bende annemle tlfda konuşuyodum cnm kusura bakma.

annem ısrar ediyo ege doğunca buraya gel üşür sabi orda diye:106:

sağol cnm Allah razı olsun çok şükür kasılmalarım dışında sorunumuz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…