Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben haşlanmış yumurtanın beyazını yiyip sarısını bırakıyorum

iyimi yapıyorum:26:

bende annemle tlfda konuşuyodum cnm kusura bakma.

annem ısrar ediyo ege doğunca buraya gel üşür sabi orda diye:106:

sağol cnm Allah razı olsun çok şükür kasılmalarım dışında sorunumuz yok

git o zaman kız ne güzel anacığın bakar size..kocişinde gelemezmiki sizinle,hem kaynoşla börülcede sinir edemezler seni lohusalığında...

hee delirdimkocacım gidelim dedi gidiyok işte kazam mubarek olsun

hadi bakalım mübarek olsun o zaman:106:

gardını al, dikkat et aklımız sende kalmasın senden ses çıkmazsa polisi ararık arkandayız korkma yatıyamı kalcan:106:

git o zaman kız ne güzel anacığın bakar size..kocişinde gelemezmiki sizinle,hem kaynoşla börülcede sinir edemezler seni lohusalığında...

kocişin 2 hafta izni olcak

hayatta izin vermez ayrı kalmayı kabul etmez

kaç aydır beklediği olişi gelmiş salmazki:106:

bizimde ev hem sobalı hemde yeni ev olduğundan bayağı bi soğuk olcak gibi gözüküyo

ama Allah yardım eder ya bakarız bi çaresine

beydağlıcım sana güle güle cnm güçlü ol

ben çıkıyorum başım ağrıdı accık dinleniyim

hadi bakalım mübarek olsun o zaman:106:

gardını al, dikkat et aklımız sende kalmasın senden ses çıkmazsa polisi ararık arkandayız korkma yatıyamı kalcan:106:

tamam ses çıkmazsa arayın tüm teşkilat ı mahsusa yı...yok kız ne yatıya kalıcam sabah,sabah karının suratıylamı uyanıcam,kalmam gelirim..

anladım canım...kocişte haklı tabi bunca zamandır bekliyo olişin gelmesini,,anacığın gelir nasılsa..
yani saırısnda da varmıdır kalsiyum:120: sarısını sevmiyorumda bütün faydalı şeylerinde tadı kötü

kız niye sevmiyon ye işte ne güzel tuz,pul biber birazda kimyon dök mis gibi ye..

Pasacim esim o teflon mutfak urunlerinin uretildigi fabrikanin
bilgiislem mudurlugunu yapiyor kari koca bilgisayarciyik biz
ondan çok bilmişsin sen
z hanımlar bir selam vereyim dedim,süslendim,püslendim kaynoşgile gidecez kaynımı bekliyok gelip bizi alacak aniden yok olabilirim...siz nörünüyonuz...
canım iyi güzel eylenirsin işşallah bebem bende bebek mevlütüne gdiidcen ilkindiye gelirim eve işşallah

kem kim şey hım ımmmcanım 5 mesaj yazma hakkımız var hergün yakalandım aman
beni üstümü giyiniyim abdestimi alıyım namazı kılıyımgdiyimde geliyim şu bebek mevlütüne ban dua edince iyi dönüyüm her bebek mevlütüne gittigimde herkez allah sanada versin diyor ve acıyan gözlerle bakıyor içim acıyor
şunuda diyeyim fazla çene çalmayın sayfaları okuyamıyorum alım kocişlerinizi gezmeye gidin 5 öncede eve gelmeyin hoş gelmezseniz sayfalar dolman benimde işim kolay oluraydı ben kaçtım işşallah sizlerede dua edicem

hee çok eğlenirim hiç sormaasende güçlü ol arkadaşım dimdik dur unutma biz isteyerek yaşamıyoruz yaşadıklarımızı...güzelce kuran nını dinle,hepimize dua et..sonrada gel ..hadi bende kaçtım

slm kızlar ne var ne yok:26: hala rahatsız olduğum ıcın gecmısı okuyamıycam malesef mıdem bulanıyo bu ay boş gecıyom ya ben dıkışlerden dolayı onumuzdekı ay asılamaya yonlendıreyım ıstersenız demış doktor esıme.. ben sor demıştım oda doğal yolla olmaması ıcın bı neden yok ama cok ıstersenız asılamaya yonlendıreyım demiş.. esımle dusunduk tasındık normal yoldan bı kac ay daha denemeye karar verdık. sımdı asılama tutmazsa daha fazla hayal kırıklığı yasarım ve sanırım buna hazır değilim.. sız ne dersınız:26::26::26:

günaydın hatunlarr

kımsecıkler yok

kocısmle kayfaltı yaptık evı topladım bı sıze bakayım dedım

sevınc baktımm cok guzeller pembıs caydanlık vee tava cıceklı tencereye bayıldım

apartmanımza yenı komsular gelıyo ınsallah nescafe ıcecek bırılerı gelır

normal yolal oluyosa dedigin gibi simdilik asılama yaptırma. bi de baska doktora git istersenn.. hepsinin teknigi farklıymıs

bencede bekle kuzum bende asılama yaptracaktım ama bekleyecem eger tutmassa cok uzulurum kısa dusunuyorumm olmassa sende bekle

olay kaşmir halıların he vay canına...kız sen yazlık halı almıştın dimi..
Ewet hayatim yazlik kusmetse kisliginida alacam
kaşmir miymiş markası da

bende annemle tlfda konuşuyodum cnm kusura bakma.

annem ısrar ediyo ege doğunca buraya gel üşür sabi orda diye:106:

sağol cnm Allah razı olsun çok şükür kasılmalarım dışında sorunumuz yok
kocis birakmazki hiiic birakmaz bosa heveslenme benimkude salmaz..
hee delirdimkocacım gidelim dedi gidiyok işte kazam mubarek olsun
desene aksama dinlerik
ben haşlanmış yumurtanın beyazını yiyip sarısını bırakıyorum

iyimi yapıyorum:26:
tovbe tovbeee o zaman tavada kirilmis ye deli kari ya
allah yardim eder cnm oglan cocuklari sicagi hec sevmez iyice giydirir battaniyeye sararsin misil misil uyur
benimkisi kisin bile odasinda yatiyor
tamam ses çıkmazsa arayın tüm teşkilat ı mahsusa yı...yok kız ne yatıya kalıcam sabah,sabah karının suratıylamı uyanıcam,kalmam gelirim..
tmm ararik

Insallah belosum kiz benimde yan komsum kocasiyla kusup gitmisti ustelik hamisti
kari dogurmus barismislar cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…