Biricik canim belirsizlik cok sinir bozucu bise dimi
insan hamisse hemen ogrenmek istuyor
yoksada korolasi kirmizilar gelsin
neyi bekliyorlarsa
ama insallah gebesindirde gelmezler
saracım patlıcanı biberi közlettikten sonra soyup temizleyip doğrayıp koyuyorsunuz dimi ben öyle yapıyomda
Gunaydin kslarrr
Benim lekelenmelerim basladi sonunda geliyo sanirim
evet canım öyle yapıyorum
Gunaydin kslarrr
Benim lekelenmelerim basladi sonunda geliyo sanirim
neymiş o bana da söleyin.. tarif verinnn bana daaa :)
biz de piknige gidicez bugunn:119:
kışa hazırlık canım biberleri patlıcanları közleyip kabuklarını soyup poşetleyip derin dondurucuya atıyoruz kışın hem yemesi güzel oluyo hem hazırlaması kolay oluyo hemde hormonlu olmamış oluyo
of of ben öyle üsengecim ki yapasım hiç gelmiyo. hiç de yapmadım gerci 1 yıllık evliyim ama iş hiç sevmiyom yaaanerde közlüyonuz? cok da severim hanii
tatlım aslında odun ateşinde közlense daha güzel olur ama ben patlıcanları bi iki yerinden delip fırın tepsisisne diziyorum öyle közlüyorum bibrleride öyle ama sizin orda yapıyolarsa ekmek fırırnına da gönderebilirsin ordada közlerler
taam olmadı ben de yapim biraz.:) hiç olmadı ben de fırında yaparımmmm tşk canımm
tatlım aslında odun ateşinde közlense daha güzel olur ama ben patlıcanları bi iki yerinden delip fırın tepsisisne diziyorum öyle közlüyorum bibrleride öyle ama sizin orda yapıyolarsa ekmek fırırnına da gönderebilirsin ordada közlerler
canım doktorumdanda cok memnunum ben ya.. benım doktor fobım var doktor gorunce nutkum tutulu ama bu doktorda bana guven veren kendımı rahat hıssetmemı sağlayan bısey var hep poztıf annem gıbı davranıyonormal yolal oluyosa dedigin gibi simdilik asılama yaptırma. bi de baska doktora git istersenn.. hepsinin teknigi farklıymıs
bencede bekle kuzum bende asılama yaptracaktım ama bekleyecem eger tutmassa cok uzulurum kısa dusunuyorumm olmassa sende bekle
canım doktorumdanda cok memnunum ben ya.. benım doktor fobım var doktor gorunce nutkum tutulu ama bu doktorda bana guven veren kendımı rahat hıssetmemı sağlayan bısey var hep poztıf annem gıbı davranıyo
evet cnm bende kısa kadar bekleme kararı aldım en azından ıkı uc ay bekleyelım dedık esımle.. sımdı ben ona bı aydır felan kecı boynuzu ıcırıyom kendımde ıncır kuru yapıyom gercı ara verdım cunku dostınex kullanırkem mıdem cok bulanıyo hıç bısey yıyıp ıcemıyorum.. dusun sıgara bıle ıcemıyorumprolaktınımı kontrol altında tutmak ıcın dostınex bıttıkten sonra hayıt tohumu cayı kullancam.. bıde böyle bıtkısel kurlerle denıyım dıyorum bır kac ay:26::26::26: olmadı kısa asılamaya gecerım artık.. ınşallah hepımız kendılığımızden hamıle kalcaz
biricik hAYIRlısı olsun tatlımmmm belkı ustune goruyosndur :44::44::44:
bende hiç bişey yiyomiyordum dostinex içerkenneyse faydası olsunda hiç önemli değil yeterki bebişini sana getirsin
Walla bilmiyorum cnm suan peceteyi sildikce kahve lekeler geliyo pedimi koydum bkliyorum
Yorulmiyim die ewi koywermistim dip kose temizliyorum simdi
Dinlene dinlene yapiyorum tabikii.
Kismett :44:
sendedemı prolaktın yukseklığı var.. hamılemısın sımdı sen tedavıdemısın:26::26: senınle pek konusup tanısma fırsatımız olmadı sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?