Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Gunaydin kslarrr
Benim lekelenmelerim basladi sonunda geliyo sanirim

hADİ hayırlısı olsun diger ay hepimize.. ya bu arada benim adetim 3 gün anca sürüyo eskiden de 4 gün falan sürerdi ama sanki daha kısalmıs gibime geliyo ya. doktora sordum bişe olmaz ondan dedi

neymiş o bana da söleyin.. tarif verinnn bana daaa :)

biz de piknige gidicez bugunn :119:

kışa hazırlık canım biberleri patlıcanları közleyip kabuklarını soyup poşetleyip derin dondurucuya atıyoruz kışın hem yemesi güzel oluyo hem hazırlaması kolay oluyo hemde hormonlu olmamış oluyo

Son düzenleme:

of of ben öyle üsengecim ki yapasım hiç gelmiyo. hiç de yapmadım gerci 1 yıllık evliyim ama iş hiç sevmiyom yaaa nerde közlüyonuz? cok da severim hanii

of of ben öyle üsengecim ki yapasım hiç gelmiyo. hiç de yapmadım gerci 1 yıllık evliyim ama iş hiç sevmiyom yaaa nerde közlüyonuz? cok da severim hanii

tatlım aslında odun ateşinde közlense daha güzel olur ama ben patlıcanları bi iki yerinden delip fırın tepsisisne diziyorum öyle közlüyorum bibrleride öyle ama sizin orda yapıyolarsa ekmek fırırnına da gönderebilirsin ordada közlerler

taam olmadı ben de yapim biraz.:) hiç olmadı ben de fırında yaparımmmm tşk canımm

bende fırına atıyorum ama genelde enişte ekmek fırınında çalışıyor oraya gittiğimdede orda fırına atıyorum süper oluyor

normal yolal oluyosa dedigin gibi simdilik asılama yaptırma. bi de baska doktora git istersenn.. hepsinin teknigi farklıymıs
canım doktorumdanda cok memnunum ben ya.. benım doktor fobım var doktor gorunce nutkum tutulu ama bu doktorda bana guven veren kendımı rahat hıssetmemı sağlayan bısey var hep poztıf annem gıbı davranıyo
bencede bekle kuzum bende asılama yaptracaktım ama bekleyecem eger tutmassa cok uzulurum kısa dusunuyorumm olmassa sende bekle

evet cnm bende kısa kadar bekleme kararı aldım en azından ıkı uc ay bekleyelım dedık esımle.. sımdı ben ona bı aydır felan kecı boynuzu ıcırıyom kendımde ıncır kuru yapıyom gercı ara verdım cunku dostınex kullanırkem mıdem cok bulanıyo hıç bısey yıyıp ıcemıyorum.. dusun sıgara bıle ıcemıyorum prolaktınımı kontrol altında tutmak ıcın dostınex bıttıkten sonra hayıt tohumu cayı kullancam.. bıde böyle bıtkısel kurlerle denıyım dıyorum bır kac ay:26::26::26: olmadı kısa asılamaya gecerım artık.. ınşallah hepımız kendılığımızden hamıle kalcaz

bende hiç bişey yiyomiyordum dostinex içerkenneyse faydası olsunda hiç önemli değil yeterki bebişini sana getirsin

bende hiç bişey yiyomiyordum dostinex içerkenneyse faydası olsunda hiç önemli değil yeterki bebişini sana getirsin

sendedemı prolaktın yukseklığı var.. hamılemısın sımdı sen tedavıdemısın:26::26: senınle pek konusup tanısma fırsatımız olmadı sanırım

Walla bilmiyorum cnm suan peceteyi sildikce kahve lekeler geliyo pedimi koydum bkliyorum
Yorulmiyim die ewi koywermistim dip kose temizliyorum simdi
Dinlene dinlene yapiyorum tabikii.
Kismett :44:

canım hayırlısıyla hamıssındır belkı dıkkatlı ol sen yınede. eve gelınce benım evı gor öle konuş

sendedemı prolaktın yukseklığı var.. hamılemısın sımdı sen tedavıdemısın:26::26: senınle pek konusup tanısma fırsatımız olmadı sanırım

vardı 60 lara kadar çıkmıştı 1 senden fazla kullandım dostinex en son düştü bıraktım sonra tekrar yükseldi geçen sene ama doktor ilaç vermedi şimdi ne durumda bilmiyorum
hamile değilim tedavidede değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…