vardı 60 lara kadar çıkmıştı 1 senden fazla kullandım dostinex en son düştü bıraktım sonra tekrar yükseldi geçen sene ama doktor ilaç vermedi şimdi ne durumda bilmiyorum
hamile değilim tedavidede değilim
benımde ılk gıttığımde 56 cıkıştı sonra cok dustu ama ucuncu ayda tekrar yukselmış. tekrar dostınex verdı ama o bıtınce hayıt tohumu cayı kullancam.. bekı normal duzeyde tutarım.. prolaktını kontrol ettırmek z<orunda kaLMASAM bende bırakcam tedavıyı baska sorun yok dıyo doktor boşuna herr ay para..
hayıt fsh ı düşürmek için prolaktine iyi geliyormu bilmiyorum bende içitm ama fsh için
canım hayırlısıyla hamıssındır belkı dıkkatlı ol sen yınede. eve gelınce benım evı gor öle konuş
canım hayırlısıyla hamıssındır belkı dıkkatlı ol sen yınede. eve gelınce benım evı gor öle konuş
adetime 6gün fln var ovulasyon testi yaptım dün ve bugün pozitif çıktı bazı sayfalarda okudum o da gebelik göstergesi diye.bu konuda bilgisi olan var mı
hadi yine iyisin o zaman... kolay gelsin..
bende bu menuyu cok seviyorum...yayla corbasida guzel olur yanina seviyormusunuz? kiymanin degerini mi oldurur :44::44:
mercimek guzelllbak basak karisinin cani cekti kesin simdi... sewinc karisina kiziyorduk basimiza geldi bakkkk :18::18:
evet güzel olur ama etteki veya diğerlerndeki demiri süt ve süt ürünlriyle siyah çay öldürüyor beraer tüketmiyce en az 2 saat olcak tükettiğindedeneyse valla dün canımçktiydi ya yanına domates çorbasıyla tarha rası bişii yaptım soğa salatası yaptım şimdide köfte pattisimi kızartcam öldüm açlıktan yaa gidiimde kociş gelene kadar biraz çorbadaniçeyim baari üstünede kaşar rendeleyecem ooh miss turşuda öıkariim bari bide
benim bir bilgim yok olsa yardımcı olurdum:44::44:
olsun teşekkür ederim yine de
adetime 6gün fln var ovulasyon testi yaptım dün ve bugün pozitif çıktı bazı sayfalarda okudum o da gebelik göstergesi diye.bu konuda bilgisi olan var mı
sevinç kaçtı galiba
benmde koca gelcek umudum
seni yalnız bırakcam kusura bakma
sen napcan yatcanmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?