Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

benımde ılk gıttığımde 56 cıkıştı sonra cok dustu ama ucuncu ayda tekrar yukselmış. tekrar dostınex verdı ama o bıtınce hayıt tohumu cayı kullancam.. bekı normal duzeyde tutarım.. prolaktını kontrol ettırmek z<orunda kaLMASAM bende bırakcam tedavıyı baska sorun yok dıyo doktor boşuna herr ay para..

hayıt fsh ı düşürmek için prolaktine iyi geliyormu bilmiyorum bende içitm ama fsh için

canım hayırlısıyla hamıssındır belkı dıkkatlı ol sen yınede. eve gelınce benım evı gor öle konuş

Kismetimizden oteye yol yok cnm napalimm
Ew felaket olmus wallaa heryer tozlanmissss
Sende takma sagligini dusun yaparsin iyilesince tatlinmm

Nazocum uzulmedim alistim sanirim artik ama boyle yasamimi nasil surdurcem onu bilemiyorumm iste
HakkimiZda hayirlisi olsun ne diyelimm

Ne o giii ben yokum diye kimsecikler yok basakss hanim bide kabul etmez
topicini ben senlendiriyom haberi yok
ziyaretci deliginden topici gozetleyen gobekli marul
pullu pakize karisi haa bide garfield

diyimde cikim dedim

Giiii basak karisi temizlik annesini kaldirmissin listeden :96::96::96::96:
haceride listede duzeltsene kizimiz yolda desene herseyi benmi hatirlatacam

Giiii basak karisi temizlik annesini kaldirmissin listeden :96::96::96::96:
haceride listede duzeltsene kizimiz yolda desene herseyi benmi hatirlatacam

adetime 6gün fln var ovulasyon testi yaptım dün ve bugün pozitif çıktı bazı sayfalarda okudum o da gebelik göstergesi diye.bu konuda bilgisi olan var mı

Son düzenleme:

evet güzel olur ama etteki veya diğerlerndeki demiri süt ve süt ürünlriyle siyah çay öldürüyor beraer tüketmiyce en az 2 saat olcak tükettiğindede neyse valla dün canımçktiydi ya yanına domates çorbasıyla tarha rası bişii yaptım soğa salatası yaptım şimdide köfte pattisimi kızartcam öldüm açlıktan yaa gidiimde kociş gelene kadar biraz çorbadaniçeyim baari üstünede kaşar rendeleyecem ooh miss turşuda öıkariim bari bide

ellerine sağlık afiyet olsun git ye bebeği aç bırakma

1.SEÇENEK

04 Eylül 2012 saat 19:45&#8217;den 07 Eylül 2012 saat 06:05&#8217;a kadar Ay Boğa burcunda küçülecek;

2.SEÇENEK

14 Eylül 2012 saat 13:30&#8217;dan 16 Eylül 2012 saat 04:005&#8217;e kadar Ay Başak burcunda olacak;

Son düzenleme:
adetime 6gün fln var ovulasyon testi yaptım dün ve bugün pozitif çıktı bazı sayfalarda okudum o da gebelik göstergesi diye.bu konuda bilgisi olan var mı

evet canım gebelik göstergesi kabul ediliyor yumurtlam döneminden sonra hep pozitif çıkarsa inşallah tutunur canım bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…