Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Cnm burdaki alttan bakmiyo zaten baktirtmam
Kendi doktorum alttan bakiyo o ozelde ama yarin kocisim yok gidemem oraya uzak biras

bende alttan ıstemıyom ama bakıyolar

Yok Annem'e çok aşık hala peşinde dolanıyo ama işte vurdumduymaz maddi imkanları var baya
Annem bana geldi bigün kaldı şiir yazmış bbaam aradı şiiiri okudu kapadı başka bişey konuşmadan

en azından annenın kıymetını bılıyomus canım ınsallah esınle arandakı sorunlar cozulur bebısın de gelır

aleykumselam kuzum

benım doktor allatn bakıyo daha net gorunum ıcın fılan dıye bısye demıstı :44::44::44::44: hele adetlıyken ok utanmıstım ama baktı

Kızlar sizlerden birşey isticem hoş kaç kişi döner belli degil ama genede söylüyüm selatı tefficiye topluyorym arkadaşa sevaba nail olmak isteyenler ban söylesin birlkten kuvvet dogar canlarım kaç tane olursa allah rızası için sizlerden istiyorum birileri sesimi duyuyosa ne olur cevap versin zamanı yok am aen kısa zamanda olursa iyi olur sizlere güveniyorum hade kaç kişi görücek bu mesajı cevap vericek alt tarafı dua 2 dakikanızı almaz sizlerin cevaplarını bekliyorum işşallah çok kişi okur az birşey 4444 tane ben çok kişiye okdum yardım ettğim sizlerdende aynı hassasiyeti bekliyorum şimdiden allah razı olsun okuyanlardan

allah kabul etsın ne nıyetınız varsa okuyabıldııgım kadar okurum

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 5 ziyaretçi)
belinaysu, Bengisu87+, nazemir+, pasam3405, feministic, ebay82, canum+
nıye konusmuyonuz yaa 5 zıyaretcıde kımse

ben cıkıyorumm herkeze iyi geceler

canım ben onu biliyorum ama senin için netten baktımda okudum bi kere olurmuki öyle :26::26:

Dekopa şuan o ve ben hariç hepsi hamiş o topiğin bide sen hariç
Naz ayşede hamiş biri daha vardı onun 2 oldu diğerleri kendineden hamiş kaldi filan cazı vardı oda hamile

evet dekopa desene bir biz kaldık
ayşede ikinciye hamile olduğunu öğrendi bugün şoklarda

bende 3 tane var en büyüğünü gönderebilirim tam bir görümce olur sana ama küçüğünü vermem

bende okurum 500 tane ama ne için okunacak adı ne özelden yazarsan iyi olur ve ne zmana kadar okunacak

Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 5 ziyaretçi)
belinaysu, Bengisu87+, nazemir+, pasam3405, feministic, ebay82, canum+
nıye konusmuyonuz yaa 5 zıyaretcıde kımse

ben cıkıyorumm herkeze iyi geceler

bende kardeşim arayınca pat diye çıkmak zorunda kaldım haber veremeden
çünkü öğlenden beri haber bekliyodum almanyaya gittide bugün aklım ondaydı

canım siz okursanın ban mesaj yazın burda adı ayşe canım kendi ve eşi için ayrılmasınlar barışsınlar diye yarın namazdan sonra otrucam okucem ben inanıyourm selatı tefficiyecinin gücüne allahım ayırmasın şifa versin çok zor ölüyorum paşa diyor demin yaşamıyorum benim kocam bu olamaz diyor çok dua ederiz söz bende sizlere okuurm yardım ederim sevaptır kızlar gözümden kaçabiliri özelime yazın kaç adet olursa kabulum ya bugün dedim canım görüşelim senle nasıl görüşürm seni görünce o aklıma gelri dedi bana gelmişlerdi kalmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…