Selamunaleykum
Cnm burdaki alttan bakmiyo zaten baktirtmam
Kendi doktorum alttan bakiyo o ozelde ama yarin kocisim yok gidemem oraya uzak biras
Yok Annem'e çok aşık hala peşinde dolanıyo ama işte vurdumduymaz maddi imkanları var baya
Annem bana geldi bigün kaldı şiir yazmış bbaam aradı şiiiri okudu kapadı başka bişey konuşmadan
aleykumselam kuzumSelamunaleykum
aleyküm selammmm....
kızlarrr benm doktor da hiç allttan bakmıyo. gecen klomen kullandıgımda kist olmus mu diye gittim adetken. gelip bakıp gitmesi saniyeler içindeydi. eerimişler dedi gitti :) yani bilmiyom ki böle oluyo muu
Laaa kari senle yazistik ordaydin zatio karilar yeni geldi
bu karilarin hepsi kiskanc alingan cirkeffff haaa eee balik bastan kokarmis
Kızlar sizlerden birşey isticem hoş kaç kişi döner belli degil ama genede söylüyüm selatı tefficiye topluyorym arkadaşa sevaba nail olmak isteyenler ban söylesin birlkten kuvvet dogar canlarım kaç tane olursa allah rızası için sizlerden istiyorum birileri sesimi duyuyosa ne olur cevap versin zamanı yok am aen kısa zamanda olursa iyi olur sizlere güveniyorum hade kaç kişi görücek bu mesajı cevap vericek alt tarafı dua 2 dakikanızı almaz sizlerin cevaplarını bekliyorum işşallah çok kişi okur az birşey 4444 tane ben çok kişiye okdum yardım ettğim sizlerdende aynı hassasiyeti bekliyorum şimdiden allah razı olsun okuyanlardan
Kızlar sizlerden birşey isticem hoş kaç kişi döner belli degil ama genede söylüyüm selatı tefficiye topluyorym arkadaşa sevaba nail olmak isteyenler ban söylesin birlkten kuvvet dogar canlarım kaç tane olursa allah rızası için sizlerden istiyorum birileri sesimi duyuyosa ne olur cevap versin zamanı yok am aen kısa zamanda olursa iyi olur sizlere güveniyorum hade kaç kişi görücek bu mesajı cevap vericek alt tarafı dua 2 dakikanızı almaz sizlerin cevaplarını bekliyorum işşallah çok kişi okur az birşey 4444 tane ben çok kişiye okdum yardım ettğim sizlerdende aynı hassasiyeti bekliyorum şimdiden allah razı olsun okuyanlardan
Dekopa şuan o ve ben hariç hepsi hamiş o topiğin bide sen hariç
Naz ayşede hamiş biri daha vardı onun 2 oldu diğerleri kendineden hamiş kaldi filan cazı vardı oda hamile
:44::44::44:canım fındık evde az varda cevizim bitti ya biri bana sevabına yollasın :101::101:
bir görümcem bile yok anlıyormusun aplaaaa
allah razı olsun bebem çok güzel geçti bebegi aldım kucagıma sevdim maşallah çok tatlıydı peri kızı gibi ömüürm aklıma geldi komşu baktıgımı gördü gözümü kaçırdın aglamaklı oldum anladın seni dediolan gene bana oldu anlıcagın annecigi neler alırdı ömürüne dursaydı bebeklerimin sıcaklıgını özledim tekmelerinide
canım sabahtan beri arıyor duruyor ne yapayım konuşmak zorunda aklıyorum çok aglıyo sevinç ya ne yapsakta arasını bulsak bir akıl verin
canım ben onu biliyorumama senin için netten baktımda okudum bi kere olurmuki öyle :26::26:
allah kabul etsın ne nıyetınız varsa okuyabıldııgım kadar okurum
Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 5 ziyaretçi)
belinaysu, Bengisu87+, nazemir+, pasam3405, feministic, ebay82, canum+
nıye konusmuyonuz yaa 5 zıyaretcıde kımse
ben cıkıyorumm herkeze iyi geceler
canım bende bılmıyorum net bakıp okuyacam abdets alıp nıyet edıp ole oluyo dıye bılıyorum :44:
evet dekopa desene bir biz kaldık
ayşede ikinciye hamile olduğunu öğrendi bugün şoklarda
bende 3 tane var en büyüğünü gönderebilirim tam bir görümce olur sana ama küçüğünü vermem
bende okurum 500 tane ama ne için okunacak adı ne özelden yazarsan iyi olur ve ne zmana kadar okunacak
Ben çıkıyorum kızlar kendinize iyii bakın hayırlı geceler Allah'a emanet olunn
adetliykende okunuyor biz geçen sene az okumadık
canım bende bılmıyorum net bakıp okuyacam abdets alıp nıyet edıp ole oluyo dıye bılıyorum :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?