Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Gunaydin arkadaslar mutlu huzurlu saglikli haftalar olsun..

Gunaydin canim insallah cok guzel ve hayirli bir hafta olsun Herkes icin
günaydın kızlar
Dogum gunum kutlu olsun!!!! Iyikine dogmusum.
dogum günün kutlu olsun
unutmadim ben bir gebe kalayim kok sokturecem

yok kizz recelimi kavanozlara koydum yattim sonra

Gunaydin amin.

Dogum gunun kutlu olsun hortladinmi sabahin korunde kac yasina girdin

canımanladım çok kötüyüm ya inan yakın olsa samsuna gidicem arkadaşı hastaneye yatırdılar bugün canım nasıl acıyo sabahtan beri aglıyourm gözlerim doldu ne olucek bu kızım hali allahım neden yollar uzak yakın degilki rabbim arkadaşıma kardeşime yardım et neden böle oldu hiç sebep yokken neden

günaydın hepinizemutlu bir hafta olsun hepimiz için....

bugün temizlik günüm başlıcam birazdan bir günaydın deyim dedimdi hepinize

iyiki doğdun canım mutlu yıllar sanaa,inşaallah bebişsiz kutladığın son doğumgünü olur..

gunaydınn cnmmm neyaptnnn öğrendınmııı doktorun adınııı???

ewet kuzum bende tam şimdi onu yazıp çıkacaktım..başkent değilmiş unıversal hastanesiymiş eşim yanlış anlamış...muzaffer şengül müş doktorun adı,adını duymuştum ama hiç gitmedim bilmiyorum artık..

bende duydum amapek bıse bılmıorum hakkında hayırlısı olsun canım senın ıcınn inşallah

günaydın kızlar

dogum günün kutlu olsun :
sanada gunaydin. sagol canim.

kolay gelsin. cok yorma kendini kuzum. Beline dikkat et:18:

iyiki doğdun canım mutlu yıllar sanaa,inşaallah bebişsiz kutladığın son doğumgünü olur..

sagol canim.. Kocaman bir amiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn diyorum.. insallah annesinin dogdugu bu ayda bebegimde bana geliyorum desin insallah

kolay gelsin canım senin içinde mutlu bi hafta olsun

Bana musade karilar bir gunaydin diyim dedimdi
bugun temizlik gunum kahvaltimida hazirlayacagim sonra gorusuruz
opuyorum Allaha emanet olun...

sanada kolay gelsin hayatım çok yorma kendini

Cok sagol canim benim.eklnentide cok hos

Sagol canim.. Heee hortladim
Benim kOcis erken gitti de uyuyamadim bende sonra..
79 dogumluyum yani 33

ne demek canım hayatın hep istediğin gibi mutlu huzurlu geçsin evini bebek sesleri şenlendirsin eşinle beraber mutluluğunuz bir ömür boyu devam etsin

başoş bat listesi yapmışsın ovulayona göreee 13 gösterioo ama en son 15 inde oldumm sen kafna göre takıl bakalımmmmmm ne olcekbu ayyy

günaydınn gadunlarımmmm görüşemedikkk geçmişide okuyamadımmm üşeniommmm bana özet geçinnn özleidm sohbetleriii gelemdim dün düğündeydikkkk eve geldim nazayyy değmiş barrdakımmmm kırıldı oda benim değilmiş bi baktımmmm görüümceninmiş kıçımıda kaşı mıştım oysakiii

amin insallah..hepimiz mutlu huzurlu bebeklerimizle guzel bir omur gecirelim.insallah.
ayyy ne guzel dua ve dilekler bunlar... gune pozitif baslanmazmi gii hicc bu sozlerle. rabbim seninde sizlerinde gonlune gore versin insallah.

gunaydin canimm..
nazara karsi 7 ihlas 1 fatiha oku derler.. Allah kem gozlerden korusun..

amin insallah..hepimiz mutlu huzurlu bebeklerimizle guzel bir omur gecirelim.insallah.
ayyy ne guzel dua ve dilekler bunlar... gune pozitif baslanmazmi gii hicc bu sozlerle. rabbim seninde sizlerinde gonlune gore versin insallah.

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…