sevinç karısı nerde kız yoksa çatışmayamı girdi
canım siz okursanın ban mesaj yazın burda adı ayşe canım kendi ve eşi için ayrılmasınlar barışsınlar diye yarın namazdan sonra otrucam okucem ben inanıyourm selatı tefficiyecinin gücüne allahım ayırmasın şifa versin çok zor ölüyorum paşa diyor demin yaşamıyorum benim kocam bu olamaz diyor çok dua ederiz söz bende sizlere okuurm yardım ederim sevaptır kızlar gözümden kaçabiliri özelime yazın kaç adet olursa kabulum yabugün dedim canım görüşelim senle nasıl görüşürm seni görünce o aklıma gelri dedi bana gelmişlerdi kalmaya
adetlı degılım abal nıyet edıp abdest alıp okuyacam dedım bengu bı tane okumsu ya ona dedım ole okumayla oluyomu
canım niyet önemli inancanım ben onu biliyorumama senin için netten baktımda okudum bi kere olurmuki öyle :26::26:
kesın
neyse ben kactımmm
tamam canım elimden geldiğince okurum yeterki düzelsinler okudukça özeline yazarım
biliyorum canım adetli olmadığını lafı yerine gelmişken hatırlatma yapayım dedim
kızlar allah hepinizden razı olsun arkadaşın adı ayşe ayşenin nniyetine deyin ben namazını kılıcam duasını okucam bilhassa hamileleri çok dua etsin allah rızası içinPasam!!!
Bende okurum kuzum elimden geldigince AMA simdilik 200 say. Bunu bu hafta ici okurum insallah, bitirincede eksiginiz kalirsa daha fazladan okurum konusuruz o zaman ozelden arkadasinin ismini veya nickini yaz. Nickede olur onemli olan niyet
canım siz okursanın ban mesaj yazın burda adı ayşe canım kendi ve eşi için ayrılmasınlar barışsınlar diye yarın namazdan sonra otrucam okucem ben inanıyourm selatı tefficiyecinin gücüne allahım ayırmasın şifa versin çok zor ölüyorum paşa diyor demin yaşamıyorum benim kocam bu olamaz diyor çok dua ederiz söz bende sizlere okuurm yardım ederim sevaptır kızlar gözümden kaçabiliri özelime yazın kaç adet olursa kabulum yabugün dedim canım görüşelim senle nasıl görüşürm seni görünce o aklıma gelri dedi bana gelmişlerdi kalmaya
günaydın arkadaşlarsaracım bebem nasılsın sevinç gelemmeiş bakıyorumda dün galiba çok yorulmuş
bugün o boşanmayı düşünen arkadaşımı hastaneye yatırıcaklarmı allah yardımcısı olsunişşallah şu selatı tefficiyeyi toplarızda sag saglim duamızı kabul eder yaradanımm
tatlım mesajını şimdi gördüm 50 tanede ben okurum okuyup bitirince özeline yazarım inşallah şifa olur arkadaşına ve yuvası yıkılmaz
Gunaydin arkadaslar mutlu huzurlu saglikli haftalar olsun..
Gunaydin arkadaslar mutlu huzurlu saglikli haftalar olsun..
Sanada gunaydin Sara'cim
Dogum gunum kutlu olsun!!!! Iyikine dogmusum.
Sensin o kokan balıkunuttunmu hamişler alıngan olur zaten hormonlarda benim suçum neee
yok kizz recelimi kavanozlara koydum yattim sonrasevinç karısı nerde kız yoksa çatışmayamı girdi
Gunaydin amin.Gunaydin canim insallah cok guzel ve hayirli bir hafta olsun Herkes icin
günaydın canım senin içinde öyle olsun
Dogum gunum kutlu olsun!!!! Iyikine dogmusum.
Cok sagol canim benim.eklnentide cok hosgünaydın tatlım nikin gibi hep umutlu ol
bugün doğum gününmü o hald iyiki doğdun yeni yaşın sana şans başarı mutluluk ve huzur getirsin ve tabiki bunlarla beraber bebekde getirsin herşey gönlünce olsun arkadaşım
Eki Görüntüle 501795
Sagol canim.. Heee hortladimunutmadim ben bir gebe kalayim kok sokturecem
yok kizz recelimi kavanozlara koydum yattim sonra
Gunaydin amin.
Dogum gunun kutlu olsun hortladinmi sabahin korunde kac yasina girdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?