Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

tamam canım elimden geldiğince okurum yeterki düzelsinler okudukça özeline yazarım

adetlı degılım abal nıyet edıp abdest alıp okuyacam dedım bengu bı tane okumsu ya ona dedım ole okumayla oluyomu

biliyorum canım adetli olmadığını lafı yerine gelmişken hatırlatma yapayım dedim

Pasam!!!
Bende okurum kuzum elimden geldigince AMA simdilik 200 say. Bunu bu hafta ici okurum insallah, bitirincede eksiginiz kalirsa daha fazladan okurum konusuruz o zaman ozelden arkadasinin ismini veya nickini yaz. Nickede olur onemli olan niyet

neyse bende çıkayım fasülye yaptım onları buzdolabı poşetlerine koyacam eşim gelmeden işlerimi halledeyim
iyi geceler

canım ben onu biliyorum ama senin için netten baktımda okudum bi kere olurmuki öyle :26::26:
canım niyet önemli inanne kadar okursak okadar iyi yarın ben namazdan sonra otuurcam başın aokucem
kesın

neyse ben kactımmm
ben kaçgündür çatışmaya giremedim eşim işten daha gelmedi ne zaman gelicekki
tamam canım elimden geldiğince okurum yeterki düzelsinler okudukça özeline yazarım

biliyorum canım adetli olmadığını lafı yerine gelmişken hatırlatma yapayım dedim

Pasam!!!
Bende okurum kuzum elimden geldigince AMA simdilik 200 say. Bunu bu hafta ici okurum insallah, bitirincede eksiginiz kalirsa daha fazladan okurum konusuruz o zaman ozelden arkadasinin ismini veya nickini yaz. Nickede olur onemli olan niyet
kızlar allah hepinizden razı olsun arkadaşın adı ayşe ayşenin nniyetine deyin ben namazını kılıcam duasını okucam bilhassa hamileleri çok dua etsin allah rızası için

tatlım mesajını şimdi gördüm 50 tanede ben okurum okuyup bitirince özeline yazarım inşallah şifa olur arkadaşına ve yuvası yıkılmaz

günaydın arkadaşlar saracım bebem nasılsın sevinç gelemmeiş bakıyorumda dün galiba çok yorulmuş
bugün o boşanmayı düşünen arkadaşımı hastaneye yatırıcaklarmı allah yardımcısı olsun işşallah şu selatı tefficiyeyi toplarızda sag saglim duamızı kabul eder yaradanımm

hastamı kendisi yoksa üzüntüdenmi bu hale geldi paşacım :26::26::26::26::26::26::26::26: Allah yardımcısı olsun

Sensin o kokan balık unuttunmu hamişler alıngan olur zaten hormonlarda benim suçum neee
unutmadim ben bir gebe kalayim kok sokturecem
sevinç karısı nerde kız yoksa çatışmayamı girdi
yok kizz recelimi kavanozlara koydum yattim sonra
Gunaydin canim insallah cok guzel ve hayirli bir hafta olsun Herkes icin
Gunaydin amin.
günaydın canım senin içinde öyle olsun

Dogum gunum kutlu olsun!!!! Iyikine dogmusum.

Dogum gunun kutlu olsun hortladinmi sabahin korunde kac yasina girdin

Bana musade karilar bir gunaydin diyim dedimdi
bugun temizlik gunum kahvaltimida hazirlayacagim sonra gorusuruz
opuyorum Allaha emanet olun...

Cok sagol canim benim.eklnentide cok hos

unutmadim ben bir gebe kalayim kok sokturecem

yok kizz recelimi kavanozlara koydum yattim sonra

Gunaydin amin.

Dogum gunun kutlu olsun hortladinmi sabahin korunde kac yasina girdin
Sagol canim.. Heee hortladim
Benim kOcis erken gitti de uyuyamadim bende sonra..
79 dogumluyum yani 33

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…