Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bugun kımseden ses yokk neyse off yoruldum artık börülce belasından nefret edıorummm agzını burnunu dagıtmak ıstıorum

günayyyyydıınnn kızlarrr nasılsınızzz???
ben bhu hafta çok heyecanlıyımm bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gidicezzzz
ama kocam cumaya randevu al didi...
ben merak ediyommmm

hadı gozun aydınn canımm allah kucagına almayı nasıp etsınnn cok heycanlıı oluo kalp atısını dınlerken esımle benım kalbım agzımızdaydı sankıı

Hosgeldin cnm nasilsin

kiraz annem hosgeldin nasilsin sen yaz ben gelip okuyacam
hoşbuldum canım iyiyim sıcaktan terleyip duruyom işte klima hiç kapanmıyor yaaa az kapıyorum havalandırıyorum sonra tekrar açıyom
artık serinlesin havalar yaaa...
sen nasılsın canım kolay geldin temizlik yapıyomuşsun bugün normalde benimde dip bucak temizleme günüm ama nerdeeee daha bulaşık makinesi boşalacak ona bile üşeniyorum
bugun kımseden ses yokk neyse off yoruldum artık börülce belasından nefret edıorummm agzını burnunu dagıtmak ıstıorum

ahh ahhh Allah o börülceleri napsıınnn
bende bende ağzını burnunu dağıtmak istiyom ama işteee

tam bendensin haa beraber kırak ağzını yüzünü
günayyyyydıınnn kızlarrr nasılsınızzz???
ben bhu hafta çok heyecanlıyımm bebeğimin kalp atışlarını dinlemeye gidicezzzz
ama kocam cumaya randevu al didi...
ben merak ediyommmm

ayy eroşcum seninle yeni tanştığımız zamanları okudum hamiş kalırsak neler yaparız onları konuşmuşuz

ve senin bana bi sözün varmış

ayy çok eğlenceli onları okumak arada okuyorum

bendee hep yılanlık yapıyorr benı kullanamıyor ya catlıyor ben onu ılk zamanlar sevıodum ama gercek yuzu hıcde oyle degılmıs

hadı gozun aydınn canımm allah kucagına almayı nasıp etsınnn cok heycanlıı oluo kalp atısını dınlerken esımle benım kalbım agzımızdaydı sankıı

sağol canım rabbim hepimize nasip etsinn inşallahhhh
bakalım rabbim duymayı nasip eder inşallahhh
ama çok heyecanlıyımm ben çarşamba gideriz diye düşünürken eşim cuma gidelim dedii...

evet canım yaa valla zaten hassas sıkıntılı dönemler gecırıorum bıde bunlarla ugrasıyorum yanı ama artık dayanamıyorum eskıden böyle degıllerdı cünkü babam basımızdaydı ya şimdi sahipsiz sanıyolar heralde

neler konuştuk nelerrr ooooo
bende bakıyomm arada ama hep kavgalar denk geliyo bana...
istifa ettin sen

başka temzlik bilgesi yokki kime devretcez

boşvir

hıııı tamam ben doğuurana dekk beklesinler o zaman.

evet cnm bilirim hepsi aynı halt bunların sıkma canını ben takmıyom artık

dertleş burda unut sende börülce belasını
neler konuştuk nelerrr ooooo
bende bakıyomm arada ama hep kavgalar denk geliyo bana...

hıııı tamam ben doğuurana dekk beklesinler o zaman.
aa dur ben sana bi linl veriyim
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/422205-sabirla-bebegini-bekleyenler-3800.html

kanka başak
artık bebikin seni tanırmışş kızz
okudunmu takviminiiii
evet kuzum benim babasının sesinide ayırt ediyomş artık
ben konuşunca tepki verdiğini fark ediyorum yeni yeni
ayy artık gece yatarken onu hayal ediyorum
onu emzirdiğimi ağladığını, ağlarken dudaklarının şeklini:106:

çok sevinmdm cnm gel buyur her zaman uğurlu gelir sana da inşalllah

bendee hep yılanlık yapıyorr benı kullanamıyor ya catlıyor ben onu ılk zamanlar sevıodum ama gercek yuzu hıcde oyle degılmıs

benimki başından beri aynıydı gıcık ben 3 senedir konuşmuyorum ama o konuşmaya çalışıyor ve her konuştuğunda da bi laf sokuyor pislik ıyyyy onun sesini duyunca bile kötü oluyorum düşün

yavrum yaaa uzuldum bak simdi... ama herzaman guclu duracaksin..!!!! yoksa kizarim bak. banada cok dis gecirmeye calistilar ama ben herzaman guclu oldum Allahima binlerce sukur..benim de ailem yanimda yok, bir bacim var sadece.. bizide kimsesiz zannettiler gayri ama ben cok duygusalimdir normalde ama yinede ezdirmedim ezdirmiycem gendimi

buyursunlar hodri meydan!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…