Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben de okurum dedim zevkle kabul ettim kötü bişimi dedim

bana okumazsan keyfin bilir diyo

okumayı kabul eden diğerlerine de sarılıyo

niyue ben kaka mıyım ben bilmiyomuyum okumayızaten hep dışlar beni

attınız mı listeden gidiyom ben

nasıl atılıyoo tombişşş

banada ölee canımm ınsan sevdıgını yerden yere vururmus heralde ondan bole yapıo bu delı karı
he kaynanasınıda çok seviyo heralde onu da yerden yere vurur hiç sanmam
kaynanasına sinirlenir bana saldırır

kimseye diil haa sadece bana saldırır sanki ben evlendirdim kocasıyla da o kaynanayı ben saldım başına

kocasını kendi bulmş ben napıyım attınız dimi listeden gittim ben:

benıde sallamıyo :26::26::26::26: bende küstüm onaa artıkk hıhhhh

Biricikimmm sagol bitanem . Insallah bebisim benimle olur bu ay!

Bas agrisindan oluyorum, cok kotuyum!! Borulce yeni kalkti, Perisan etti beni! Cok hastayim!

he delirtmiş belli sinirini debenden çıkarıyo:83::83::83::83::83::83:

bi daha da gelmem silin beni listeden

herkese sarılır baana hep kaynanam kılıklı ekşi surat smileyini kullanır

istenmediğim yerde durmam atın beni listeden
la karııı geçende sarıldım sana bana sarılma diye çemkirmedinmi bulur çıkarır gözüne sokarım şimdi heeeeeee

banada ölee canımm ınsan sevdıgını yerden yere vururmus heralde ondan bole yapıo bu delı karı

benıde sallamıyo :26::26::26::26: bende küstüm onaa artıkk hıhhhh

sen elime geçersin garı eyi vermişsin odunu sen durrrrrrrrrrrrr

Biricikimmm sagol bitanem . Insallah bebisim benimle olur bu ay!

Bas agrisindan oluyorum, cok kotuyum!! Borulce yeni kalkti, Perisan etti beni! Cok hastayim!

aaa doğum gününmü kuzum bugün senin nice mutlu huzurlu bol bebişli senelere canım beniim ee iyide ne geziyon sen kız burdaa gitsene eğlensene kocişinle baş başa bol atraksiyonlu bi gece geçirsenee

bengi sen gebesin bir tane bana bir tanede beloşa ayatel kürsi okuyabilirmisin canım 41 e tamamlayacağız sadece gebeler okuyormuş
:26::26:

nası yaani sadece hamileler okuyomuş ee 41 hamişi nerden bulupta okutcaksınızki okurum canım ne demek bebişin niyeti için dimii

nası yaani sadece hamileler okuyomuş ee 41 hamişi nerden bulupta okutcaksınızki okurum canım ne demek bebişin niyeti için dimii

evet canım tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat için bir bana bir beloşa oku ikimizinde ismini biliyorsun Allah yardım eder buluruk 41 hamişi canım okuyonmu eklicem listeye

evet canım tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat için bir bana bir beloşa oku ikimizinde ismini biliyorsun Allah yardım eder buluruk 41 hamişi canım okuyonmu eklicem listeye

valla okudum ama hadi bu senin gerçek ismindide beloşunki neydi bilemediğim için belinay arkadaşımıza didim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…