Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

slmmmmm hayırlı akşamlar kızlarrrr nasılsınızz bakıom çene başları yok ortadaaaa öksüzüümmm bu aralar

Uff ne dsuncegimi sasirdim
Bize demisti dr um bidaki ay gelin asilama deneyelim die ama benimki gitmedi illa normal yoldan olsun demisti o zmzn
Haakkimizda hayirli olsun cnmmmm

destek beklıyosun anımda belkı oda bunaldıgından solmıstr bazen benım koca da kızar sen benle bebk ıcınmı evlendın hadı bende sorun ols abbek olmsa ayrılınmı der

slmmmmm hayırlı akşamlar kızlarrrr nasılsınızz bakıom çene başları yok ortadaaaa öksüzüümmm bu aralar

iyi akşamlar canımmmm ayyy ne zamandır görüşemioz seninleee...nasılsın?he walla çeneciler yok ortada:26::26:

Bize demisti dr um bidaki ay gelin asilama deneyelim die ama benimki gitmedi illa normal yoldan olsun demisti o zmzn

amin canımmm aminnnn....ama takma kafana...bak benim bi arkadaşım var 2 sene olmadı tedavi gördü yumurtlamıodu düşün...resmen dr senin çocugun olmaz tedavisiz dedi...ve kız tedaviyide bıraktı bebek fikrinide attı kafadan...merkeze tayini çıktı 3 ay sonra hamile kaldı hemde normal yolla....olmaz die bişe yok...Rabbim ''OL''desin yeterki...

Son düzenleme:

Ayy neguselll sansliymis arkdsn masallahh
Canm ben korunmadan bebek fikrini aklimdan cikaramamkii
Ayy tuttumu acaba diyip yine kafayi yerimm

iyim kuzum sen nasılsın ya burad yazdınmı bılmıyom sen dusuk yaptınmı yoksa adet kanaması ıle dustu bebk kurtajmı oldun:44::44:

ben ii sayılır ilk defa bağsur oldu çok canım yanıo napcam bilmiom kantoron yağı var duyduysan ondan bişeler yapıom ama geçmedi...bugün oldu ( evet cnm düşük yaptım...adet kanaması olmadı değerim düştü sadece kese oluşmadan düştü..değer bi düşüp bi yükselseydi kürtaj olabilirdim...ama sıfırladı....yine hesapladıgım zamanda adet oldum...7.günü bugün hafif hafif gelio hala niese anlamadım....düşüktendir heralde...2 aydır böle oluo....bi bitseydi ..çalışmalara başlardım

Bilmiyorum walla canimm
Bende dicem cocuk istemiyorsan korunalim ozaman die

bence bıraz alttan al canım bazen bzıler gıbı eslerımızde bunalıma gırıyo bende bazen esıme kızardım gecen bı agladı butun ark cocukları var bılme n e dıye onlar duygularını bzıler gıbı dısa vuramıyolar bekle

herkes öyledir bence...bende aklımdan cıkarmak istiyorum ama maalesef adet dönemi yaklaşırken insan adet oldummu die defalarca lavaboya gidip bakmadan duramıo...ama yinede rahat olmakda ve o işi yaparken bebek düşünmemekte fayda var...ben öle yaptım temmuzda hamiş kaldım ...ama düştü kısmet değilmiş...

herkes öyledir bence...bende aklımdan cıkarmak istiyorum ama maalesef adet dönemi yaklaşırken insan adet oldummu die defalarca lavaboya gidip bakmadan duramıo...ama yinede rahat olmakda ve o işi yaparken bebek düşünmemekte fayda var...ben öle yaptım temmuzda hamiş kaldım ...ama düştü kısmet değilmiş...

ben böyle kocayı döverimmanyakmı neidr yaşın yaşlısı gencimi olur moralini bozma bebem ya vardır herşeyde bir hayır

hoş geldin kaki ne var ne yok bakalım
Kızlar şimdi bizim ayşegüle selatı tefficiyeler okuyanlar parmak kaldrısın mümkünse özelime yazsınlar burda polurda gözümden kaçar günajh olur oldumu canlarım
şimdilik 1060 oldu haberinz olsun daha yolumuza çok var sevinççim sen 100 okuduydun demi öle not aldım :44::44:

hadı hayırlısı canım yaa ınsallah bu ay tutunur bebgın

kuzum eşin haklıdı belkii biraz daha deneyin bakalım başka dokttorlarada görün bakalım hem aşılamaya geçmeyin boş yere diycem ama 7 yılmı oldu evleneli :26: baya genç evlendin anlaşılan ama üzülm yaşın gençmiş nasılsa eminim en kısa zamanda senden güzel haberler alacağızdır olurunabırak biraz kafan rahat olsun taktıkça gelmez bebişinde biraz zaman geçsin iyi bi doktor bul kendine ve ona git bakalım bide ayrıcasorunun neydi ve ne tedavisi gördüydin canım sen yaa? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…