bu kadar canını sıkma cnm yaaa...bence kafandan bebek fikrini atman ve normal yolla hamile kalman için oyun oynuodur sana kocişin...hiç üzülme...öle diosan öle olsun de ...yasın 26 mış ben 28 yaşında evlendim 30 oldum daha bebiş yok...aşılama vs hiç konuşmuoz bile drlarda demio öle bişe...hamile kalabiliomusum düşükten 1 sene sonra kaldım ama oda kese olmadan düştü zaten...bakalım böle devam edioz şimdilik....Rabbim en kısa zamanda versin bebişini sende şaşır böle
Cnm oyle tabii ama be olduda bi anda boswerdi bu adam
Hersey bebek icin diyip carpisma bile yapmamistik riskli donemlerde
Simdide boswer dio baska bi dr a daha gideriz kisin baktiririz bidaha dio
Kalbim cok kirildii ben nelar yasiyorum adamin dedigine bak yaa
slmmmmm hayırlı akşamlar kızlarrrr nasılsınızz bakıom çene başları yok ortadaaaa öksüzüümmm bu aralar
nerde gebe tavşan bengicik
uyuyomu bu saatte yoksa
gebe tavşan
ii akşamlar beloşşş nasılsın cnmm?
Uff ne dsuncegimi sasirdim
Bize demisti dr um bidaki ay gelin asilama deneyelim die ama benimki gitmedi illa normal yoldan olsun demisti o zmzn
Haakkimizda hayirli olsun cnmmmm
anaaa bana ne dimiiiişsensin o tavşan hemde anne tavşaan
destek beklıyosun anımda belkı oda bunaldıgından solmıstr bazen benım koca da kızar sen benle bebk ıcınmı evlendın hadı bende sorun ols abbek olmsa ayrılınmı der
amin canımmm aminnnn....ama takma kafana...bak benim bi arkadaşım var 2 sene olmadı tedavi gördü yumurtlamıodu düşün...resmen dr senin çocugun olmaz tedavisiz dedi...ve kız tedaviyide bıraktı bebek fikrinide attı kafadan...merkeze tayini çıktı 3 ay sonra hamile kaldı hemde normal yolla....olmaz die bişe yok...Rabbim ''OL''desin yeterki...
iyim kuzum sen nasılsın ya burad yazdınmı bılmıyom sen dusuk yaptınmı yoksa adet kanaması ıle dustu bebk kurtajmı oldun:44::44:
Bilmiyorum walla canimm
Bende dicem cocuk istemiyorsan korunalim ozaman die
Ayy neguselll sansliymis arkdsn masallahh
Canm ben korunmadan bebek fikrini aklimdan cikaramamkii
Ayy tuttumu acaba diyip yine kafayi yerimm
ben böyle kocayı döverimkizlar nasilsiniz
benim morellerin 0 in altinda
her regli zamanimda geldimi die 40kere arayip soran kocam canimi sıkti
biras onceki muhabbetimiz:
Ben:canim asilamaya cagirmisti dr um bu ay gidelimmi yaptiralimmi
koca:yok boswer
ben:neden
koca:daha erken
bn:ne erkeni 2sene oldu
Koca:genciz daha olur kendiliginden sıkıntı yapma bu kadar kendine hem daha 26yasindasin yaslandinmi yoksa
ben:genciz diye diye omur geciyo hic belli olmaz bu isler hem sende 40 yasindami baba olmak istiyorsun yasli yasli
Koca:baslarda sen istemiyordun 5sene cocuk yapmayi ,suanda bize cocuk lazim diil elbet olur boswer
ben:sen benim aklima soktun olsun olsun die simdide psikopat oldum bu sayede ,neyse ogrendim bende suan bize bebek lazim diyilmiss
Napcam simdi ben kizlarr cok canim sıkıldı
alt ust oldum
slmmmmm hayırlı akşamlar kızlarrrr nasılsınızz bakıom çene başları yok ortadaaaa öksüzüümmm bu aralar
ben ii sayılır ilk defa bağsur oldu çok canım yanıo napcam bilmiom kantoron yağı var duyduysan ondan bişeler yapıom ama geçmedi...bugün oldu( evet cnm düşük yaptım...adet kanaması olmadı değerim düştü sadece kese oluşmadan düştü..değer bi düşüp bi yükselseydi kürtaj olabilirdim...ama sıfırladı....yine hesapladıgım zamanda adet oldum...7.günü bugün hafif hafif gelio hala niese anlamadım....düşüktendir heralde...2 aydır böle oluo....bi bitseydi ..çalışmalara başlardım
hadı hayırlısı canım yaa ınsallah bu ay tutunur bebgın
Uff ne dsuncegimi sasirdim
Bize demisti dr um bidaki ay gelin asilama deneyelim die ama benimki gitmedi illa normal yoldan olsun demisti o zmzn
Haakkimizda hayirli olsun cnmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?