Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sevinç naber canım nasılsın

iyiyim hayatın sen nasılsın
bugün hamile bir arkadaşımla görüşüyordum bana dediki 41 hamileden ayetel kürsi topla ahada ben okudum verdim dedi
bende arkadaşlarımdan rica ediyom 15 tane kaldıda

canım benim takıldıgım topik var hepsi hamile istersen topluyum hemen ayetl kürsümü dedin

evet canım yaaa sen topla beloşada takviye ederiz her hamiş 1 tane okuyacak 41 hamile nefesi anladınmı canım bir sor bakem okumak isteyen olursa sayı ver tamammı canım

Mrb kızlar ben 6 haftalık hamileyken düşük yapacağımı öğrendim çok üzücü bi durum Allah kimsenin başına vermesin..Benim hamileliğim normalde yani son adet tarihimi göre 8 haftalık olması gerekirken ultrasonda 6 haftalık çıkmıştı.doktor yumurtlaman geç olmuş muhtemelen dedi.Bebeğimin gelişimide geriden geliyomuş değerler normalin altında,kalp atımı yavaş içerde de kan birikmesi oluşmuş dedi..Sonraki hafta kahverengi bi akıntım oldu doktora gittim kalp atımını alamad kesede bozulmuş biraz düşük olur dedi..Çok küçük olduğu için kanamayla atılırmış..Çok üzüldüm ama elden ne gelir..Allah inş tekrar yaşatmasın..

çook geçmiş olsun allahım bir daha böyle bir acı yaşatmasın inşallah bende 3 tane melek kaybettim seni en iyi anlayanlardanım
Allah yardımcın olsun sabrını arttırsın

canım çok üzüldüm yaa çok geçmiş olsuuun inşallah bundan sonraki bebişin sağlıklı olurda tutunur sana canım yaa üzülme demekki sağlıklı dilmişki öyle sorunlar yaşamışsın inşallah bidaa olmaz canım hemüzülme bak hamile kalabiliyosun demekki korunma süreniz bittiğinde yeniden çalışmalara başlayabilirsiniz

Evet cnm doktor da öyle söyledi hiç bari ona sevinebiliyorum...bakalım yarın doktora gidicem 5 gün oldu daha kanama yok akıntı gibi oluyo o da çok az bakalm yarın ne dicek doktor belkide kürtaj olmam gerekicek aslında ben kürtaj olmasam bari kanama olsa da öyle düşse diyodum off kızlar bilmiyorum..kürtajdan sonra da hemen hamile kalınabiliyo mu acaba...

Kizlar nasilsiniz
Benim morellerin 0 in altinda
Her regli zamanimda geldimi die 40kere arayip soran kocam canimi sıkti

Biras onceki muhabbetimiz:

Ben:canim asilamaya cagirmisti dr um bu ay gidelimmi yaptiralimmi
Koca:yok boswer
Ben:Neden
Koca:daha erken
Bn:ne erkeni 2sene oldu
Koca:genciz daha olur kendiliginden sıkıntı yapma bu kadar kendine hem daha 26yasindasin yaslandinmi yoksa
Ben:genciz diye diye omur geciyo hic belli olmaz bu isler hem sende 40 yasindami baba olmak istiyorsun yasli yasli
Koca:baslarda sen istemiyordun 5sene cocuk yapmayi ,suanda bize cocuk lazim diil elbet olur boswer
Ben:sen benim aklima soktun olsun olsun die simdide psikopat oldum bu sayede ,neyse ogrendim bende suan bize bebek lazim diyilmiss

Napcam simdi ben kizlarr cok canim sıkıldı
Alt ust oldum

canım sıkma canını kocan belkı fıkrı bıraz kafandan at dıye solemıstr 26 yasıdn daha senn yasında evlenmeyenler varrr acele etme sorun yoksa bırkac ay daha bekle

en az 1-2 ayfalan rahmin kendini toparlaması bekleniyo kimin göre korunma 6 ay bile oluyodoktorunabağlı ne kadar derse işte inşalla kürtaj olmak zorunda kalmazsına ilaçlarla falan kendin düşürürsün canım :26::26:

bu kadar canını sıkma cnm yaaa...bence kafandan bebek fikrini atman ve normal yolla hamile kalman için oyun oynuodur sana kocişin...hiç üzülme...öle diosan öle olsun de ...yasın 26 mış ben 28 yaşında evlendim 30 oldum daha bebiş yok...aşılama vs hiç konuşmuoz bile drlarda demio öle bişe...hamile kalabiliomusum düşükten 1 sene sonra kaldım ama oda kese olmadan düştü zaten...bakalım böle devam edioz şimdilik....Rabbim en kısa zamanda versin bebişini sende şaşır böle

canım sıkma canını kocan belkı fıkrı bıraz kafandan at dıye solemıstr 26 yasıdn daha senn yasında evlenmeyenler varrr acele etme sorun yoksa bırkac ay daha bekle

Cnm oyle tabii ama be olduda bi anda boswerdi bu adam
Hersey bebek icin diyip carpisma bile yapmamistik riskli donemlerde
Simdide boswer dio baska bi dr a daha gideriz kisin baktiririz bidaha dio
Kalbim cok kirildii ben nelar yasiyorum adamin dedigine bak yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…