Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Yeni yaşın dilediğin tüm güzellikleri, beklemediğin sürprizlerle getirsin. MUTLU YILLAR canımmm....Rabbim bütün dileklerini kabul etsin...Aminnnn

ben çıkıyorum kızlarrr...çok yoruldum bugün ...kendinize çok ii bakın...Allah a emanet olun...Allah'ım gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin,hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin...Aminnn...öpüldünüz

napıyonuz kızlarr? bugun okula gittim ALlah ım hiç sevmiyorum yaaa. cok kalabalıkkkkkkkk

yok kız ama okumaktan bi farkı yok örtmenim ben

len bende öğretmenim ama insan mesleğini sevmezmi yaa sen öyle deyince bende okuyon falan sandım :26: kız sen işini sevmezsen o çocuklar senin dersini okulu nasıl sevsinler sevmiyon madem bu mesleği neden seçtinki :26: ne öğretmenisin peki sen atandın anlaşılan sen kaç yıldır görev yapıyonki?

Yeni yaşın dilediğin tüm güzellikleri, beklemediğin sürprizlerle getirsin. MUTLU YILLAR canımmm....Rabbim bütün dileklerini kabul etsin...Aminnnn
Amin insallahhhhh

benım bat 3.4 gun kaldı :44::44::44::26::26::18::18::18:
Senin bat kacki ???
evet umudumun doğum günü.... sanırım 2 gün önce konusmustuk ondan biliorum...hatırladım ...unuturum die o günden kutlamıştım...

Tatlim sagol, bugun okadar yoruldumkiii!!!

bende doğum gününü kutlamıştım canım gördünmü bilmem görmediysen kutlamadım sanma haa

Sagol bitanem yazmamissam gozden kacirmis olabilirim.. Malum sayfalar cok cok atliyor, kacirmisda olabilirim. AMA elimden geldigince dikkat etmeyi calisiyorum,
Tesekkur ederim canim. Insnirmisun daha yeni yeni Kendime geliyorum! Cok sliddetli bas agrisu vardi ! Simdi cok sukur iyiyim.

nazarmı değdi yoksa kuzum sanaa :26: çok geçmiş olsun bebeğim

Bengisu cnm biz 2yillik ewliyiz
Hicbir sorunumuz yok neyin tedawisini olalimkii

e sorunun yoksa ne güzel işte kuzum yaa iyce araştırıldınzmı peki tüplere falanda bakılınıldımı? bi sorun yoksa psiklojikde olabilir canım benim yaa :26: akışın bırakın ozaman aklıızdan bebek fikrini çıkardığınızda olacaktır üzme sen tatlı cananııı

bende yapıyorum aynı senin gibi benim koca konserve domatesi sevmiyorda

canım benimde çok yoğun ama güzel geçti

benimde 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalık çıkmıştı doktorda geç döllenme dedi
ve kürtaj olabilirsin şimdilik şu ilaçları kullan sürekli yat 10 gün sonra görüşelim dedi
bende senin gibi korktum inşallah düşeceksede kendi düşsün diye dua ettim
tabiki ben doktora gittikten sonra 6. günü düşük yaptım kendiliğinden düştü sonrada antibiyotik falan verdi
inşallah biradaha yaşatmasın canım

kızlar bugün hiç gelemedim çünkü yoğun bir gündü
öğlende ablam geldi kahvaltı yaptık
sonra onlar hastaneye gitti bende evi topladım
tabi azıcık bi zamanım vardı ama elektrikler yoktu nete giremedim
bende hazırlandım eşimi bekledim beraber baza almaya gittik sonra markete
sonrada eve gelip bazanın yerini ayarladım yemek falan derken eşimde evdeydi anca fırsatım oldu girmeye
artık yarın görüşürüz inşallah

umudum doğum günün kutlu olsun inşallah bebeksiz son doğum günün olur seneye kucağında bebeğinle kutlarsın inşallah

sessacım sende geçmişi okuyorsun heralde ama sen okuyana kadar ben çıkmış olacam
kendine iyi bak çok öpüyorum seni iyi gecelr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…