Yeni yaşın dilediğin tüm güzellikleri, beklemediğin sürprizlerle getirsin. MUTLU YILLAR canımmm....Rabbim bütün dileklerini kabul etsin...Aminnnn
dogum gunun mu kuzumiyiki dogdunnn umudum
napıyonuz kızlarr? bugun okula gittim ALlah ım hiç sevmiyorum yaaa. cok kalabalıkkkkkkkk
ne okulu kıznesini sevmiyon okuyonmu sen daha yoksam
yok kız ama okumaktan bi farkı yok örtmenim ben
Amin insallahhhhhYeni yaşın dilediğin tüm güzellikleri, beklemediğin sürprizlerle getirsin. MUTLU YILLAR canımmm....Rabbim bütün dileklerini kabul etsin...Aminnnn
Senin bat kacki ???benım bat 3.4 gun kaldı :44::44::44::26::26::18::18::18:
evet umudumun doğum günü.... sanırım 2 gün önce konusmustuk ondan biliorum...hatırladım ...unuturum die o günden kutlamıştım...
Sevinc karisi basak karisi nirdeeee yaaww?
:44:
bende doğum gününü kutlamıştım canım gördünmü bilmem görmediysen kutlamadım sanma haa
nazarmı değdi yoksa kuzum sanaa :26: çok geçmiş olsun bebeğimSagol bitanem yazmamissam gozden kacirmis olabilirim.. Malum sayfalar cok cok atliyor, kacirmisda olabilirim. AMA elimden geldigince dikkat etmeyi calisiyorum,
Tesekkur ederim canim. Insnirmisun daha yeni yeni Kendime geliyorum! Cok sliddetli bas agrisu vardi ! Simdi cok sukur iyiyim.
Bengisu cnm biz 2yillik ewliyiz
Hicbir sorunumuz yok neyin tedawisini olalimkii
dun kıs ıcın 10 kılo domates yaptık annemlee ama pısırmeden yaptıkk buzluga attık öylede oluomus?? bırde dun ıspanaklı balık yaptımm aslında guzel oldu ama nebılım balık ızgarada güzel yaaa:26::26:
neden ayol ben bikaç ayda bir mi geliyorum
alt tarafı 15 gün ara vermişim buraya.. zaten 1 haftası şehir dışındaydık
kampta bilgisayarın ne işi var
sağol nazemircim sahiden çok güzel geçti..
o yoğun birikmiş sıkıntılarımı atıp geldim hafifledim sanki
senin tatilin nasıl geçti köydeydiniz en son.. güzel geçmiştir inşallah canım
erenay en son ben gitmeden önce (ayın 14 ünde yazmıştım en son)
kayıptı ne zamandır merak ediyorduk hamişmiş demekki o sırada..
ne güzel yaaa çok sevindim.. darısı bizim başımıza canım
bu 1 ay muhabbeti nerden çıktı be
toplamda 15 gün, kamptan dönünce sayarsan 1 hafta girememişim:44:
ayrıca ben sana listeye alayım seni dediğinde ne dedim başak hım???
"ben yoğun çalışıyorum gelenim gidenim çok oluyor ve çok geziyoruz..
bazen uzun süre giremeyebilirim yazma sen beni listeye" demedim mi hııııı???
sen ne dediiiinnnnnn?
"kk ya aylarca gelmeyen hatunlarımız var.. kk ya uğradığında bi selam demen yeterlidir" demedin mi???
bak buldurtma bana geçmişten bu lafları şimdi
aha 1 ay muhabbetinin nerden çıktığı belli oldu.. tahmin etmeliydim
ev işi bi de millete sarmaktan fırsat bul da azıcık iftira etmeden bak bakalım kaç gün yokmuşum
ama demek ki yokluğum 15 gün 1 ay gibi geçmiş ben de sizi çok seviyorum
Mrb kızlar ben 6 haftalık hamileyken düşük yapacağımı öğrendim çok üzücü bi durum Allah kimsenin başına vermesin..Benim hamileliğim normalde yani son adet tarihimi göre 8 haftalık olması gerekirken ultrasonda 6 haftalık çıkmıştı.doktor yumurtlaman geç olmuş muhtemelen dedi.Bebeğimin gelişimide geriden geliyomuş değerler normalin altında,kalp atımı yavaş içerde de kan birikmesi oluşmuş dedi..Sonraki hafta kahverengi bi akıntım oldu doktora gittim kalp atımını alamad kesede bozulmuş biraz düşük olur dedi..Çok küçük olduğu için kanamayla atılırmış..Çok üzüldüm ama elden ne gelir..Allah inş tekrar yaşatmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?