umudum doğum günün kutlu olsun inşallah bebeksiz son doğum günün olur seneye kucağında bebeğinle kutlarsın inşallah
Eki Görüntüle 502679
ne güzel romantik bir tatil geçirmişsin,ama bizi çok ihmal ediyosun,arada gel taammı...
inşallahh canımm,hepimizi gülüdrsünn
içim rahat ama klasik endişeler işte..
balık az daha havalar serinleyince başlıcaz bu sıcakta yiyememm midem almıyo
tamam sonra görüşürüzz
çok şirinsin canımm benimmm bak nasıl da kırmadan konuşur arkadaşım..yok annem şaka yaptım ben sana dediklerimi hatuırlıyorum
aslında gerçekten senin sözünü dinleyip listeye almasaydık daha iyiydi en azından "sessa neden uğramıyorki:99: "
beklentileri olmazdı
bu 1 ay muhabetinin kaynağını çabuk çözdün evet cnm ordan çıkıyo hep dilimize doladı 1 ay 1 ay diye diye
başaaaakkk kaççççç:18: hatuna bak dua mı topluyor adam mı dövüyor belli değilKari bugun cok sinirliyim benlen ugrasma cikacam cabuk soyle not alacam okumazsanda keyfin bilir
kaynosa sinirliyim hincimi senden almayayim :99::99:
gecmiside okumam cvpta yazmam adami hasta etme
beloş saatine kadar biliyon mu sen batınıbenım bat 3.4 gun kaldı :44::44::44::26::26::18::18::18:
canım benimde çok yoğun ama güzel geçti
benimde 7 haftalık olması gerekirken 5 haftalık çıkmıştı doktorda geç döllenme dedi
ve kürtaj olabilirsin şimdilik şu ilaçları kullan sürekli yat 10 gün sonra görüşelim dedi
bende senin gibi korktum inşallah düşeceksede kendi düşsün diye dua ettim
tabiki ben doktora gittikten sonra 6. günü düşük yaptım kendiliğinden düştü sonrada antibiyotik falan verdi
inşallah biradaha yaşatmasın canım
çooook güzel dilekler..umudum doğum günün kutlu olsun inşallah bebeksiz son doğum günün olur seneye kucağında bebeğinle kutlarsın inşallah
Eki Görüntüle 502679
evet canım öyle oldu yaaa.. bir de ben eşimden gizli yazıyorum burda.. tam geldim o uyandı birşeyler atıştırdı biraz oturduk falan tekrar yatmasını bekledim yazabilmek için..:44:sessacım sende geçmişi okuyorsun heralde ama sen okuyana kadar ben çıkmış olacam
kendine iyi bak çok öpüyorum seni iyi gecelr
umudum senle tanışmadık tatlım doğumgünün kutlu olsun nice senelere.. :124::124::124::118::124::124::124:Insallahhhhh aminnnnnnnnnn. Sagol tatlim
deli karılar bu saatte uyuyorrrrr
deli karılar bu saatte uyuyorrrrrr
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
Bu saatte uyuyanın oğlu kızı olmaz demiş büyüklerimizzzzz
:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
Ben yıkandım
tarandımmm:108::108: Saçlarımı ördümmm:78::78::78:
Oturuyommmmm
:92::92:
Sevinc karisi basak karisi nirdeeee yaaww?
:44:
hayirli olsun canim yatakodasina mi aldiniz bazayikızlar bugün hiç gelemedim çünkü yoğun bir gündü
öğlende ablam geldi kahvaltı yaptık
sonra onlar hastaneye gitti bende evi topladım
tabi azıcık bi zamanım vardı ama elektrikler yoktu nete giremedim
bende hazırlandım eşimi bekledim beraber baza almaya gittik sonra markete
sonrada eve gelip bazanın yerini ayarladım yemek falan derken eşimde evdeydi anca fırsatım oldu girmeye
artık yarın görüşürüz inşallah
çok şirinsin canımm benimmm bak nasıl da kırmadan konuşur arkadaşım..yok tam da şaka deeeldi.. ben anladım artık bu topikte sosyal hayatın, işin yoğunsa eziliyon :44:
silebilirsin tatlım beni listeden rahatsız ediyorsa ben alınmam öyle şeylerden
buraya sohbete geliyorum liste bakmaya gelmiyomönemli olan gönüllerin listesi:118::118::119::124::124::124:
sevince takvim alcam bi tane 50x70.. assın monitörün arkasına topiğin "yemek ve kim kaç günde bir uğradı annesi" olsun çetele tutsun bari öyle tutarsa doğru tutturur bu sefer
çooook güzel dilekler..benim de yarın yani bugün kızkardeşimin doğum günü.. bu akşam aklımdan geçmişti keşke ona "teyze oluyorsun" diye
bir doğum günü hediyesi (sözü) verebilsem diye geçirdim içimden
evet canım öyle oldu yaaa.. bir de ben eşimden gizli yazıyorum burda.. tam geldim o uyandı birşeyler atıştırdı biraz oturduk falan tekrar yatmasını bekledim yazabilmek için..:44:
o yüzden de geç oldu yazılarım..ben burda ne zor şartlarda yazıyorum ama kıymet bilmiyorlar nazocum
hep suçlusun elebaşı da eskiden çenemiti ceyn kod adlı kişi:18: şimdi masum bebek resmine bürünmüş
sana da iyi geceler ben de seni çooookkk öpüyorum nazocum inşallah sen de doğumgününe karnında sağlıklı bebişinle giresin
(d.günün yeni geçtiyse kucağında giresin)
gunaydin datlimgünaydınnn
uyuyonuz mu hala
ben gıdıyorum kaynosum talımatına uyup erken kalktım erkken gel dedı ama soguk da da cıkma usume dedı :44::44::44: neyse gıdeyımde salcamızı yapakk
gece görusurukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?