Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşallahh canımm,hepimizi gülüdrsünn
içim rahat ama klasik endişeler işte..
balık az daha havalar serinleyince başlıcaz bu sıcakta yiyememm midem almıyo
tamam sonra görüşürüzz

hamişlerin haftada en az 2 gün yemesi gerekiyormuş
bulantıların başladı mı eroş?
bi de hissettin mi test yapmadan önce merak ettim:111:
başaaaaaaaaaaaaaakkkkk diğer hamişler ve geçmişte hamiş kalmış olanlar!!!!!!!!!!!! siz de tek tek bu soruma cevap verin bakalım doğruluk payı var mı bu olayın yoksa şehir efsanesi mi
:44:
testten önce hisseden oldu mu bebişini?
amin canım..

çok şirinsin canımm benimmm bak nasıl da kırmadan konuşur arkadaşım.. yok tam da şaka deeeldi.. ben anladım artık bu topikte sosyal hayatın, işin yoğunsa eziliyon :44:
silebilirsin tatlım beni listeden rahatsız ediyorsa ben alınmam öyle şeylerden

buraya sohbete geliyorum liste bakmaya gelmiyom önemli olan gönüllerin listesi:118::118::119::124::124::124:
sevince takvim alcam bi tane 50x70.. assın monitörün arkasına topiğin "yemek ve kim kaç günde bir uğradı annesi" olsun çetele tutsun bari öyle tutarsa doğru tutturur bu sefer

Kari bugun cok sinirliyim benlen ugrasma cikacam cabuk soyle not alacam okumazsanda keyfin bilir
kaynosa sinirliyim hincimi senden almayayim :99::99:
gecmiside okumam cvpta yazmam adami hasta etme
başaaaakkk kaççççç:18: hatuna bak dua mı topluyor adam mı dövüyor belli değil

sevincim bak sana takılıyoz falan ama şaka bir yana sen sahiden kendine çok yükleniyorsun canım.. bak zorlama kendini bu kadar ciddi söylüyorum bi dur nefes al..
mükemmel anne/ mükemmel eş/ mükemmel ev hanımı(ki bunun içinde temizlik- yemek- alışveriş- reçeli turşusu bumbarın dolması yok devenin hörgücü dahil hepsi mükemmel)
/ mükemmel gelin/ mükemmel topik yemek annesi/ mükemmel topik takipcisi/ sohbet arkadaşı/ mükemmel çarpışma hatunu/ bunlar bizim bildiklerimiz bilmediklerimiz daha neler var Allah bilir

bir de bütün bunlara tuz biber öyle mükemmel bir kaynoş var ki dillere destan..
seni tanımıyorum sonuçta ama kendine çok yükleniyorsun gibi hissediyorum bazen.. bırak biraz oluruna.. herşey herzaman mükemmel olmayıversin..
biraz da kusurlu olsun bazı şeyler, eksik olsun ara sıra..

sen daha anlamadın mı senin kıymetini yıllardır yaptıklarınla anlamadılar.. bırak belki yapmadıklarınla anlarlar canım..
anlamasalar bile biraz nefes almış olursun biraz mola vermiş olursun..
senin uyduruktan yaptığın iş bile çoğu kadının yırtınıp yaptığından iyi olur merak etme.. (yani biz de senin yalancınız.. anlattığın sevinç öyle)

şimdi de dua koşturuyorsun topiklerde Allah kabul etsin canım.. ben de okurum sana da hepimize de.. ama bir düşün bu sinirle (yani bu yazıyı yazdığın andaki sinirle) gerginlikle okuduğun dua ne kadar faydalı olur..
tabi ki doğrusunu Allah bilir ben bilecek değilim.. ama benim anladığım şu ki, sen kendini gereğinden fazla yoruyorsun (hem fiziken hem de ruhen)
ve kıymetini anlamadıkları için de gereksiz yere geriliyorsun sürekli canım..

sen şimdi yine bana manyak karı sana ne benim işlerimden sinirimden duamdan.. sen kendi totonu kaldır da azıcık da sen iş yap diyeceksin yine..
haklısın da.. sen yine bana öyle de
.. ama yine de bunları bir düşün ve kendine biraz mola ver..
şu nankör kaynoşla da görüşme böyle sık sık

nazemircim çok zaman geçmiş ama yine de geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin öyle acı deneyimler sağlıkla kucağına alırsın inşallah en kısa zamanda canım
bişey kafama takıldı geç döllenme olması tehlikeli bişey mi ben geç yumurtlama olunca olan normal bir durum sanıyordum onu:26:

umudum doğum günün kutlu olsun inşallah bebeksiz son doğum günün olur seneye kucağında bebeğinle kutlarsın inşallah

Eki Görüntüle 502679
çooook güzel dilekler.. benim de yarın yani bugün kızkardeşimin doğum günü.. bu akşam aklımdan geçmişti keşke ona "teyze oluyorsun" diye
bir doğum günü hediyesi (sözü) verebilsem diye geçirdim içimden

sessacım sende geçmişi okuyorsun heralde ama sen okuyana kadar ben çıkmış olacam
kendine iyi bak çok öpüyorum seni iyi gecelr
evet canım öyle oldu yaaa.. bir de ben eşimden gizli yazıyorum burda.. tam geldim o uyandı birşeyler atıştırdı biraz oturduk falan tekrar yatmasını bekledim yazabilmek için..:44:
o yüzden de geç oldu yazılarım..ben burda ne zor şartlarda yazıyorum ama kıymet bilmiyorlar nazocum
hep suçlusun elebaşı da eskiden çenemiti ceyn kod adlı kişi:18: şimdi masum bebek resmine bürünmüş
sana da iyi geceler ben de seni çooookkk öpüyorum nazocum inşallah sen de doğumgününe karnında sağlıklı bebişinle giresin
(d.günün yeni geçtiyse kucağında giresin)

Insallahhhhh aminnnnnnnnnn. Sagol tatlim
umudum senle tanışmadık tatlım doğumgünün kutlu olsun nice senelere.. :124::124::124::118::124::124::124:
eee bu topikte başka ne dilenir??? ben de nazo gibi tabiki sana sağlıklı mutlu zeki güzel ve hayırlı bir evlat diliyorum tez zamanda..

ve eşinle ailenle sevdiklerinle ve bebişlerinle mutlu sağlıklı uzun bir ömür diliyorum
tüy topiğinde olsaydık sana kılsız tüysüz yıllar dilerdik

kızlar ben koşu bandı aldım ama spor ayakkabım yok (yani evde giymelik yok)
kabus gibi şaka gibi binemiyorum 3 gündür o bana bakıyo ben ona:26:

neyse ben yatıyorum bi yandan burda geçmişi aradan çıkardım bi yandan da 1 katalog kapağı ile 2 mağaza cephesi hazırladım

sabah da işe gidicem saat 4

:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

ben gıdıyorum kaynosum talımatına uyup erken kalktım erkken gel dedı ama soguk da da cıkma usume dedı :44::44::44: neyse gıdeyımde salcamızı yapakk

gece görusurukk

Sevinc karisi basak karisi nirdeeee yaaww?
:44:
ne o merakmi ettin
hayirli olsun canim yatakodasina mi aldiniz bazayi
ne kadar ozlendigini anlamayan kiymet bilmez kari unutulanlar listesinde olsan cemkirirdin dimi ne var ozlenmissin iste :101:
insallah o gunler cok bekletmeden gelir herkesin kucagi dolar..
cenemiti ceyn mi :99::99::99:
günaydınnn

uyuyonuz mu hala
gunaydin datlim
ben gıdıyorum kaynosum talımatına uyup erken kalktım erkken gel dedı ama soguk da da cıkma usume dedı :44::44::44: neyse gıdeyımde salcamızı yapakk

gece görusurukk

gorusuruk datlim bata az var yormasaydin kendini :44::44:

Canim bana yazdigin yazida cok haklisin keske oyle olabilsem rahat relax elimde degil yapi meselesi sanirim
yapmadan duramiyorum elimde degil olan bana oluyor cok yipraniyorum farkindayim dikkat edecem bundan sonra
Kaynos meselesine gelince emin ol gorusmemek icin neler yapiyorum ama kari telefonla yetisiyor
olmadi habersiz cikip geliyor :99::99:

Kuzum erkek milleti SIKIYA hic gelemiyor bak biz aylardir korunuyorduk
canimiz istedigi zaman carpisiyorduk hatta burda adim.bile cikti
ama bu ay korunmayi biraktik hergun kavgamiz tartismamiz var sebepsiz yere
yumurtlama gunlerindeyim ama 3 gundur tik yok dusunebiliyormusun
koskocaa bi ay bisa gecmis oluyor kismet nasip diyorum kafaya taktikca gercekten olmuyor
kac kere denenmis hayatim sende relax olmaya calis oluruna birak Rabbimin vardir bir bildigi

Ahaa bir gebe daha yakaladim yesilcim bir tane benim icin bir tanede belinay icin ayetel kursi okurmusun canim sadece gebeler okuyacakta

Kendisini sewmedigimi dusunen hormonlari tavana firlamis gari
seni satir satir takip ettim hafta hafta gebeligini izledim uyardim zorla doktora saglik ocagina eczaneye gonderdim
yemeni icmeni duzenledim :99: sen cemkirdin ben devam ettim
Sarilsam sarilma diye cemkirdin ne sewmeye geldin nede yolunmaya
benim senle ugrastigim kadar sende alttan alttan bana yerlestirdin
bir yemek annesi yaptin burnumdan getirdin tarif versem suc oldu vermesem suc
son cumleye geliyorum ben seni sevmesem eger umursamazdim
ne halin varsa gor modunda olurdum anliyormusun
benim sewme seklim boyle
dolma bu yersen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…