Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Arkadaslar belinay arkadasimiz icin tefriciye basliyoruz okumak isteyen arkadaslar sayi versin Allah kabul etsin
bu arada 41 hamisten ayetel kursi topluyoruz okursaniz seviniriz gebe bayanlar okursa soylesin 1 tane okunacak.
bende okurum canım
evet canım komşularım geliyorlar sağolsunlar yalnız bırakmıyorlar beni
almadıkcanım daha ama dün dolapla beşik baktık haftasonuna alırız büyük ihtimal doğum çantam hazır ama
benim burda öyle bi şansım yok küçük yer hazır alcam oda bi tek burda civil de var yada netten alcam şekeri ne güzel bende severim öyle uğraşmayı yaptıklarından resim koyda bakalım canım merak ettim
canım ben adet günüme 2 gün kala test yapmıştım kasıklarım çok ağrıyodu böyle karnımın içi eziliyor gibiydi bende önceden test yaptım bi his işte çıkmıştı
Ahaa bir gebe daha yakaladim yesilcim bir tane benim icin bir tanede belinay icin ayetel kursi okurmusun canim sadece gebeler okuyacakta
okurum tabiki canım gördüm zaten yazdığını şimdi okuyayımmı canım?

tamam..
beydoş sen aynı bu dizilerde meşhur olan kız var ya beren saat miydi:44:.. ona benziyosun

kız o avatar zaten beren saatalemsin canım yaaa..sesacım kızkardeşime teyze oluyosun hediyesi vermek istiyorum demişsin yaa inşaallah canım ,inşaallah bebeğin seninledir bu ay...
sen gelde ne zaman istersen o zaman gel taammı

günaydın hatunlarr
Gunaydin canim. Nasilsin? kaynosla ziyaret nasil gecti pazar gunu?
günaydınnn

uyuyonuz mu hala
gunaydin canim.. uyumuyoruz da ayilamadik bir turlum sanirsam

tanisalim hayatim. tesekkur ederimmmm insallah amin diyorum..insallah hepimiz dedigin gibi saglikli hayirli mutlu evlatlara sahip olcaz...
tuysuz yillar

iyiyim hayatın sen nasılsın
bugün hamile bir arkadaşımla görüşüyordum bana dediki 41 hamileden ayetel kürsi topla ahada ben okudum verdim dedi
bende arkadaşlarımdan rica ediyom 15 tane kaldıda
sevinçç annem okudum bende
1 belinaya 1 sana
allah kabul etsin niyetlerimizi inşallahhhhhh
bulantı olarak yok ta bazı yiyeceklere kokulara içim dayanmıyor görünce midem kabarıyoo
mesela kızartma yada çikolata görünce sanki mdemde köpükler çıkıyoo
ne biliimm böle yaniii
zaten belirtim vardı ama onca beklemededn,onca negatif testten sonra test yapmadım ben
5 gün geçmişti doktora gittim günüm geçti dedimm
oda muayene etti kan testi istedii ööle öğrendikk
ama çok uyuyodumm gözlerim karışıyodu
belirti vardı yanii,bide eşim hissetmişti bana sen kesin hamileesin bak görürsün diyoduu
şimdikte bebekimiz erkek diyor kesin diyorr
bende hayırlısı diyorumm o kadar...

herkese merhabalar kızlarrr
keyifler nasılll

Kızlar hepinize merhaba bugün doktora gidicem doktor daha çok küçük kanamayla atarsın demişti ama doğru dürüst kanama olmadı galiba kürtajla alacaklar off çok üzgünüm ilk hamileliğimdi..

Cnm Allah analı babalı büyütsün sağlığıyla kucana almayı nasip etsin inş.Hamişliğinin tadını çıkar maşallah...

Kızlar hepinize merhaba bugün doktora gidicem doktor daha çok küçük kanamayla atarsın demişti ama doğru dürüst kanama olmadı galiba kürtajla alacaklar off çok üzgünüm ilk hamileliğimdi..
üzülme canım
rabbim hayırlısını verir her zaman
benim 20 haftalık bebeğim gitti
herşeyde bi hayır vardır ve şuan karnımdaki mucizem 6 yıllık hasretin mucizesi
Cnm Allah analı babalı büyütsün sağlığıyla kucana almayı nasip etsin inş.Hamişliğinin tadını çıkar maşallah...

sağol canım rabbim herkeslere yaşatsınn
kimseyi hasretle ,ciğer acısıyla sınamasın

AYYYY ne güzel....inş bende tekrardan hamiş olurum sorunsuz bi şekilde allah herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin senin adına da çok sevindim cnm....

AYYYY ne güzel....inş bende tekrardan hamiş olurum sorunsuz bi şekilde allah herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin senin adına da çok sevindim cnm....

allahım hayırlısını versinn
rabbim nasip etsin inşallahhh
en sağlıklı en hayırlı şekilde hemde
sağol canım çok bekledik çok üzüldük ama rabbim sonunda sevindirdi
inşallahhh kucağımızda görmek te nasip olurr

Ayyy kirazcim cok tesekkurler Allah razi olsun canim hamileligin guzel gecsin kolay dogumlarin olsun saglikli bir sekilde ali erdemi kucagina alirsin insallah
kiz olursa ne gulerim ama

Ayyy kirazcim cok tesekkurler Allah razi olsun canim hamileligin guzel gecsin kolay dogumlarin olsun saglikli bir sekilde ali erdemi kucagina alirsin insallah
kiz olursa ne gulerim ama

ne demek sevinç yaa bu yolda hepimizin birbirimizin duasına ihtiyacı var
sağol güzel duaların içinn
evet eğerki bebekim kızsa napıceksiniz ben bilmiyomm
neyse yavruceğizime sizi şikayet ederimm
bu karılar sana erkek didi kızım dirimmm
rabbim hepimize evlatlarını kucaklamayı nasip etsinn

kuzum nerelerdesın sankım senı goremıyom kac zmandır
annem geliorum kimse olmuo çıkıourum bu aralar pek gelemedimm haklısın ama geldimdede geçmişi okuyana kadar girenlerde çıkmış oluoo muhabbeti bi türlü yakalayamadımmm sen nasılsın bakimmm

iiim kankicimmmm kanki diyennn diline nazar gelmeye emiii artıkınnnn beni sevmeyennnlereee üüüüüüüüüüüü ühüüüüüü çok kırgınımmmmm

slm kızlarrrr yeni gününüz hayır olsunnn güsellll mutlu haberlerle başlasınnnnn emiiiii
paşacımmm bu ne duasıııı kime okuncakkkkk

amin hayatımmm amin kız erkek farketmez sağlık sağlık sağlık diyoruzzzz:13::13:

slm kızlarrrr yeni gününüz hayır olsunnn güsellll mutlu haberlerle başlasınnnnn emiiiii
paşacımmm bu ne duasıııı kime okuncakkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…