bende okurum canımArkadaslar belinay arkadasimiz icin tefriciye basliyoruz okumak isteyen arkadaslar sayi versin Allah kabul etsin
bu arada 41 hamisten ayetel kursi topluyoruz okursaniz seviniriz gebe bayanlar okursa soylesin 1 tane okunacak.
evet canım komşularım geliyorlar sağolsunlar yalnız bırakmıyorlar benievet dimi enin şu çatkapı komşular vardı onalrı hesaba katmamışım
cnm beşik aldınızmı siz durumlar nedir doğurdun doğurcan artık hazır et
ben bebek şekeri malzemeleri aldım kendm yapıcam daha az maliyetle eğlenerek yapıyorum
canım ben adet günüme 2 gün kala test yapmıştım kasıklarım çok ağrıyodu böyle karnımın içi eziliyor gibiydi bende önceden test yaptım bi his işte çıkmıştıhamişlerin haftada en az 2 gün yemesi gerekiyormuş
bulantıların başladı mı eroş?
bi de hissettin mi test yapmadan önce merak ettim:111:
başaaaaaaaaaaaaaakkkkk diğer hamişler ve geçmişte hamiş kalmış olanlar!!!!!!!!!!!! siz de tek tek bu soruma cevap verin bakalım doğruluk payı var mı bu olayın yoksa şehir efsanesi mi:44:
testten önce hisseden oldu mu bebişini?
amin canım..
okurum tabiki canım gördüm zaten yazdığını şimdi okuyayımmı canım?Ahaa bir gebe daha yakaladim yesilcim bir tane benim icin bir tanede belinay icin ayetel kursi okurmusun canim sadece gebeler okuyacakta
tamam..
beydoş sen aynı bu dizilerde meşhur olan kız var ya beren saat miydi:44:.. ona benziyosun
Gunaydin canim. Nasilsin? kaynosla ziyaret nasil gecti pazar gunu?günaydın hatunlarr
gunaydin canim.. uyumuyoruz da ayilamadik bir turlum sanirsamgünaydınnn
uyuyonuz mu hala
umudum senle tanışmadık tatlım doğumgünün kutlu olsun nice senelere.. :124::124::124::118::124::124::124:
eee bu topikte başka ne dilenir??? ben de nazo gibi tabiki sana sağlıklı mutlu zeki güzel ve hayırlı bir evlat diliyorum tez zamanda..
ve eşinle ailenle sevdiklerinle ve bebişlerinle mutlu sağlıklı uzun bir ömür diliyorum
tüy topiğinde olsaydık sana kılsız tüysüz yıllar dilerdik
günaydın canım nasılsın??günaydın hatunlarr
Yesil oku annem bir bana bir belisa Allah razi olsunsaglikli dogumlarin olsun insallah
sevinçç annem okudum bendeiyiyim hayatın sen nasılsın
bugün hamile bir arkadaşımla görüşüyordum bana dediki 41 hamileden ayetel kürsi topla ahada ben okudum verdim dedi
bende arkadaşlarımdan rica ediyom 15 tane kaldıda
bulantı olarak yok ta bazı yiyeceklere kokulara içim dayanmıyor görünce midem kabarıyoohamişlerin haftada en az 2 gün yemesi gerekiyormuş
bulantıların başladı mı eroş?
bi de hissettin mi test yapmadan önce merak ettim:111:
başaaaaaaaaaaaaaakkkkk diğer hamişler ve geçmişte hamiş kalmış olanlar!!!!!!!!!!!! siz de tek tek bu soruma cevap verin bakalım doğruluk payı var mı bu olayın yoksa şehir efsanesi mi:44:
testten önce hisseden oldu mu bebişini?
amin canım..
sevinçç annem okudum bende
1 belinaya 1 sana
allah kabul etsin niyetlerimizi inşallahhhhhh
bulantı olarak yok ta bazı yiyeceklere kokulara içim dayanmıyor görünce midem kabarıyoo
mesela kızartma yada çikolata görünce sanki mdemde köpükler çıkıyoo
ne biliimm böle yaniii
zaten belirtim vardı ama onca beklemededn,onca negatif testten sonra test yapmadım ben
5 gün geçmişti doktora gittim günüm geçti dedimm
oda muayene etti kan testi istedii ööle öğrendikk
ama çok uyuyodumm gözlerim karışıyodu
belirti vardı yanii,bide eşim hissetmişti bana sen kesin hamileesin bak görürsün diyoduu
şimdikte bebekimiz erkek diyor kesin diyorr
bende hayırlısı diyorumm o kadar...
herkese merhabalar kızlarrr
keyifler nasılll
üzülme canımKızlar hepinize merhaba bugün doktora gidicem doktor daha çok küçük kanamayla atarsın demişti ama doğru dürüst kanama olmadı galiba kürtajla alacaklar off çok üzgünüm ilk hamileliğimdi..
Cnm Allah analı babalı büyütsün sağlığıyla kucana almayı nasip etsin inş.Hamişliğinin tadını çıkar maşallah...
AYYYY ne güzel....inş bende tekrardan hamiş olurum sorunsuz bi şekilde allah herkese sağlıklı hamilelikler nasip etsin senin adına da çok sevindim cnm....
Ayyy kirazcim cok tesekkurler Allah razi olsun canim hamileligin guzel gecsin kolay dogumlarin olsun saglikli bir sekilde ali erdemi kucagina alirsin insallah
kiz olursa ne gulerim ama
annem geliorum kimse olmuo çıkıourum bu aralar pek gelemedimm haklısın ama geldimdede geçmişi okuyana kadar girenlerde çıkmış oluoo muhabbeti bi türlü yakalayamadımmm sen nasılsın bakimmmkuzum nerelerdesın sankım senı goremıyom kac zmandır
ben böyle kocayı döverimmanyakmı neidr yaşın yaşlısı gencimi olur moralini bozma bebem ya vardır herşeyde bir hayır
hoş geldin kaki ne var ne yok bakalım
Kızlar şimdi bizim ayşegüle selatı tefficiyeler okuyanlar parmak kaldrısın mümkünse özelime yazsınlar burda polurda gözümden kaçar günajh olur oldumu canlarım
şimdilik 1060 oldu haberinz olsundaha yolumuza çok var sevinççim sen 100 okuduydun demi öle not aldım :44::44:
amin hayatımmm amin kız erkek farketmez sağlık sağlık sağlık diyoruzzzz:13::13:ne demek sevinç yaa bu yolda hepimizin birbirimizin duasına ihtiyacı var
sağol güzel duaların içinn
evet eğerki bebekim kızsa napıceksiniz ben bilmiyomm
neyse yavruceğizime sizi şikayet ederimm
bu karılar sana erkek didi kızım dirimmm
rabbim hepimize evlatlarını kucaklamayı nasip etsinn
slm kızlarrrr yeni gününüz hayır olsunnn güsellll mutlu haberlerle başlasınnnnn emiiiii
paşacımmm bu ne duasıııı kime okuncakkkkk
slm kızlarrrr yeni gününüz hayır olsunnn güsellll mutlu haberlerle başlasınnnnn emiiiii
paşacımmm bu ne duasıııı kime okuncakkkkk
amin hayatımmm amin kız erkek farketmez sağlık sağlık sağlık diyoruzzzz:13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?