Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydın canımm
ne zorun vardı uyuyamadınn...
hiç bilmiyorum eroş ben de anlamadım.. akşam bi de kociş redbull içti.. eve geldik vurdu kafayı horul horul uyudu..
sanki ben içtim redbulu

salep istedik bulamamış bize kapuçino almış onu içtim ben de..
mu yaptı diyecem ama bu kadar da yapmaz ki:26:

hııııı senin için miii.. inşallah hayırlısıyla allah kabul eder canım.. dün paşanın arkadaşı belinay falan bişeyler karıştırdın da ondan anlamadım tam olarak kime diye:44:

bencede kapuçino yapmazkiiii
en azından beni etkilemezz
neyse arada insana oluyo öyle

kızlar ben hiç ev işi yapmıyom yaaa bu ne tembellik yaa aaa
başakı solladımm aradaki mesafeyide aççtımm gidiyomm
kovalayın beni iş yapayımmm
ama aşkı memnu bitsin ööle

hııııı senin için miii.. inşallah hayırlısıyla allah kabul eder canım.. dün paşanın arkadaşı belinay falan bişeyler karıştırdın da ondan anlamadım tam olarak kime diye:44:

beloşada topluyoz canım benimkisi bitti Allahım kabul eylesin sadece hamiş okuyacak olması biraz zor oldu
yoksaa arkadaşlarım saolsun hepsi okurduuu 41 hamiş olunca bide bazıları nazlanıyor

Hııı hııı bende hissetmiştiiim süreli ateş basıyodu beni idrarım koyuydu hep sonracığıma adet dönemindede şiddetli kramplar giriyordu sanki bıçak saplanıyodu karnıma emin oldum ozaman işte iyice 5gün bekleyip öyle yaptım testimide pozitifi net görebilmek için nettide çok şükür

kızlar benim gene idrar yollarım ağrıyor çok fena ya bıktım bu aralar her ay oluyor hep adet öncesi oluyor bir de:26:
gene bikaç güne adet olucam.. ya etkiler mi hamile kalmayı ilaç da kullanamam.. :44:
korkuyorum bu yüzden olmaz diye.. iltahap engel oluyormuş di mi gebeliğe:18:

tlf da konuşuyoprum okudum

boşver yorma kendini
orta katı küraya verdin sende otur gitsin

iltihaptan her şey oluyor allah korusun düşük ve erken doğuma kadar gidiyor bela bir illet suyu bol tüket

canım her ay oluyosa mutlaka doktora gitmelisinn
iltihap tehlikeli olmadık işler açmasın başına
git varsa eğer tedavi olursun

hıh sevinç karısı sen anca başağa yap zaten tüm o hamişlik koçluklarını oda kıymet bilmeyip sana bööyle çemkirir tabii sen daha biz diğer hamişleri kaale alma bakalım varsa yoksa başak senin içiiiin alsana başşak karısı birbirinizin hayrınızı görün

boşver yorma kendini

iltihaptan her şey oluyor allah korusun düşük ve erken doğuma kadar gidiyor bela bir illet suyu bol tüket

oturuyom zatenn
ama kaşıntı tutuyoo
bööle pislik içinde oturuyomuşum gibi
nyse yarın annem gelecekk o korkutur beni yaparım bende

senin belirtiler de baya belirginmiş.. yani anlaman kolay olmuştur canım ne güzel

amaaaan yap yap 2 gün sonra gene aynı hele misafir geldiyse bi de bizim gibi dağıtmayı çok seviyorsanız ertesi gün gene aynı..
valla bıktım bazen bütün eşyaları atasım geliyor evden bomboş kalsın iş de olmasın diye

sen şimdi hamişsin boşver keyfin istemiyosa hiç elleme

Son düzenleme:

abboooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
kıskanç hormonlu karılar ne sordunuzda cevap vermedik

napıyorsun canım nasılsın sen doktora gittinmi kırmızılar tamamen geldimi
kocişle ne yaptın canım

boşver yorma kendini

su içe içe bi hal oluyorum ben zaten günde yarım damacana su içerim normalde de
canım her ay oluyosa mutlaka doktora gitmelisinn
iltihap tehlikeli olmadık işler açmasın başına
git varsa eğer tedavi olursun
:18::18::18:
yıllar önce gittim doktora hep dönem dönem.. hiç işe yaramadı antibiyotikleri yuttuğumla kaldım..
sonra kaloriferli eve çıktık düzeldi 3 yıldır hiç yoktu:44:
son 3 aydır falan adet öncesi hortluyor bikaç gün sonra geçiyor yine:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…