Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet zaten benim büyük süpürgem hantal değill
rahat kullanılıyorr
içim rahat etmez illa süpürcem ben çaydan sonra filan küçük elektrikli süpürgem var onunla alırım kırıntıyı
ama illa hergün süpürürümmm
içim rahat etmezz hatta silerdim bile ama şimdik kovayı kaldırmayayım diye ellemiyomm
2-3 günde br ancak mutfakı siliyomm

canım şimdi hamişler varya burda çemkiriyorlar hemen ne yapacağımı şaşırdım yawww

doğru sanıyon annem burda paylaşıyorduk lakin turşu zamanı beni parçalamaya kalktılar burda
:99: söylemedikleri laf kalmadıııııı yinede zor durumdaysan özelden yazayım barii
ayyy kıyamam sana.. hem yemek annesi yapmışlar hem de anlattırmamışlar
kızım sen de turşuları ballandıra ballandıra mı anlattın naptın.. :44:
hamiş topiğinde turşu anlatmak da tam kara mizah valla iyi topa tutmamışlar seni

yok özelden uğraşılmaz şimdi 2 saat boşver uydururum bişeyler artık:26:
ya da sana yemek topiği açalım sevinç herkes gelsin sorsun sana orda birbirine bugün ne yemek yapalım diye.. nasıl fikir
bak böylece hamiş sorunu da kalmaz.. isteyen hamişler de gelsin baksın ordan istemeyen bakmasın

hıı hııı oydan ol bizimde canımızı istetme buydaa zaten gene tuyşu didin gene aklıma getiydiiin

Bi banamı olmuyo bu karı ozamaaan :84:

deli karı sanada oluyom ağzını burnunu kırarımda dua et hamişsin
daha geçende troit sonuçlarını araştırdım netten nankör karııııııı
o gün sormadımmı kontrolün ne zaman diyee
git ya gittttttttttttttt

evet canım bizim kilolu bir tanıdığımız 7 aylıkken anladı hamile olduğunu

yok annem saol zaten 5-6 tane topicim var laf yetiştirdiğim yeter bu kadar bak ayene face den verdim tarifi

kelek yokmu o memlekette alda yap

le ben dağın eteğindeyim diyom hiç bi halt yok burda almaya yeşillik bilm bulamıom diyom sen bana kelek yokmu diyon yaa hem burda ne gezsin malatyada kavunmu yetişiyoda olsun bizim memlekette eylül ayında bulunuyo anca ooo onuda komşumuz ayırcaktaa annem ekimde alanyadan geçtiğinde memlekete 20 si gibi yapcaktaa bende yiyceem of yaa acaba lalardan kelekler olunca kargoylan falanmı yollatsamkii :26::26: ben kurarım burda nasılsa turşusunuu

ben çıkıyorumm
yemek olayına girişecem
yayla çorbası
fırında tavuk patates
nohutlu pirinç pilavı
salata
turşu
ayran..

ben çıkıyımmı artık işim var yaveş yaveş yapayım artıkk
biri beni kovalasın lütfenn
sevinç bu işi engüzel sen yaparsın kovala beni

evetttt o bızım yemek annemız saolsunn herkese bölee arkidişş lazımm:26::26:
saol datlım

otobüse verip göndersinler merkeze indiğiniz güne denk getir ayın 16 sında gideceksiniz ya
otur turşunu kurr

ben çıkıyımmı artık işim var yaveş yaveş yapayım artıkk
biri beni kovalasın lütfenn
sevinç bu işi engüzel sen yaparsın kovala beni

hayatım sakin sakin dinlene dinlene işini yap
yemek işin varsa ona giriş sonra dinlen meyveni ye
kalk yavaş yavaş evi toparla
dinlen
sonra wc banyoyu temizle dikkat et kayma
dinlene dinlene kendini yormadan datlım bebeğimiz
kıymetli biliyon dimi

napıyorsun canım nasılsın sen doktora gittinmi kırmızılar tamamen geldimi
kocişle ne yaptın canım

Dr a gitmedim cnm bugun regli 3.gunu iki gundur az az geliyordu kahwerengi ama bugun sanki biyerim kesilmiste kaniyo gibi
Kocisle daha bisey konusmadik
Hayatim bomboss patliyorum artikk bunalimlardayim.
Napicam bilmiyorumm
İyiki sizler warsinizz

len o tahlilsonuçlarımıda ben sordum zati sana senanlrsın diyee ilk sorduğumda dzgün cevap vrmdin bidaa sordm sonra sööledin bakıpta zorlan sööletmiş gibi oldum onda zati hıh kıraman zaten kocişim seni hapse ataaay kıyk yılın başı bişii yaptın bana sööle dur sende onu anca başka naaptın peki sölesene sölesene hadiii

hıh ikna oldum şimdikkkk
sağol teyzesii,kıymetlimiz gerçekten o bizimmm
babası bile arıyo kıymetlilerim diyoo
canlarım diyoo
..
neyse ancak yetişir işim yavaş yavaş yaparsammm
yemek yapıcam banyo wc yıkancakk
süpürcem toz alcamm
ben kaçıyommm

ayyy çocukluğum ve lise yıllarımda bizim ev de (annemin ev) nasıl biliyon mu eroş.. hani bizim ince temizlik değimiz şey var ya o hergün hatta bazen günde 2 kez yapılırdı..
bizim bahar temizliği dediğimiz şey de haftada bir falan yapılırdı
ama evde annem babam babannem 3 çocuk ve yatıya kadar gitmeyen arkadaşları ve günde en az 3 posta misafir ve sık sık gelen yatılı misafirler akrabalar
evimiz sürekli ana baba günü olurdu.. özlüyorum o günleri ama şimdiki aklımla düşünüyorum da annem ne dayanıklı kadınmış nasıl dayanmış onca misafire temizliğe kalabalığa akıl alacak gibi değil..
üstüne hergün kaç çeşit yemek pasta börek de cabası

sen evde tek başınasın o kadar kirletmen mümkün değil.. yine için rahat etmiyorsa sen bilirsin ama canım hergün hergün en azından hamişken yapma bu kadar derim..
kendine vakit ayır bebeğin için gelişim kitapları falan oku ne güzel zamanlar bu zamanların tadını çıkar bak.. o büyürken inan günde 10 kez bile süpürüp silmek zorunda kalcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…