her gün heryeri büyük süpürgeyle mi süpürüyon
ben hergün kırıklar falan varsa küçük şarjlıyla alırdım mutfak ve işte oturduğumuz yerler falan o da bozuldu..
yenisini alıcam karar veremiyorum ne marka alsam her kafadan bi ses çıkıyor:44:
büyük süpürgeyle heryeri hergün süpüremem valla bu da can....
çoluk yok çocuk yok canım sen de yapma o kadar her gün hergün.. hem de artık hamişsin yorma kendini öyle.
2-3 günde bir yeter.. mutfak banyoyu hergün yaparım tabi o ayrı
bak gene turşu didin gene canımı istettiiinühüüüü çeşit çeşit tuyşu istiyom ben yaaa e çokda kelek tuyşusuuu :84: onu yemek içinde tee bayramı bekliyceeeem
aa bana yardımcı oluyor kızz
hakkını yiyemem sağolsunn
Bi banamı olmuyo bu karı ozamaaan:84:
canım şimdi hamişler varya burda çemkiriyorlar hemen ne yapacağımı şaşırdım yawww
ayyy kıyamam sana.. hem yemek annesi yapmışlar hem de anlattırmamışlardoğru sanıyon annem burda paylaşıyorduk lakin turşu zamanı beni parçalamaya kalktılar burda
:99: söylemedikleri laf kalmadııııııyinede zor durumdaysan özelden yazayım barii
hıı hııı oydan ol bizimde canımızı istetme buydaa zaten gene tuyşu didin gene aklıma getiydiiin
Bi banamı olmuyo bu karı ozamaaan:84:
evet canım belirgindi bide kokuya hassasiyette başladıydı iyicenekimide hiç bi beliti yaşamıyor ama hatta üstünede görünce hamile kaldığını aylarca anlyamıyor oyüzden her gebelikte bir olmuyor canım adet belirtilerinle onun dışında olanları senin ayırt etmen lazım anca
ayyy kıyamam sana.. hem yemek annesi yapmışlar hem de anlattırmamışlar
kızım sen de turşuları ballandıra ballandıra mı anlattın naptın.. :44:
hamiş topiğinde turşu anlatmak da tam kara mizah valla iyi topa tutmamışlar seni
yok özelden uğraşılmaz şimdi 2 saat boşver uydururum bişeyler artık:26:
ya da sana yemek topiği açalım sevinçherkes gelsin sorsun sana orda birbirine bugün ne yemek yapalım diye.. nasıl fikir
bak böylece hamiş sorunu da kalmaz.. isteyen hamişler de gelsin baksın ordan istemeyen bakmasın
evet canım bizim kilolu bir tanıdığımız 7 aylıkken anladı hamile olduğunu
evet canım bizim kilolu bir tanıdığımız 7 aylıkken anladı hamile olduğunu
yok annem saol zaten 5-6 tane topicim var laf yetiştirdiğim yeter bu kadar bak ayene face den verdim tarifi
kelek yokmu o memlekette alda yap
evetttt o bızım yemek annemız saolsunn herkese bölee arkidişş lazımm:26::26:
le ben dağın eteğindeyim diyom hiç bi halt yok burda almaya yeşillik bilm bulamıom diyom sen bana kelek yokmu diyon yaahem burda ne gezsin malatyada kavunmu yetişiyoda olsun bizim memlekette eylül ayında bulunuyo anca ooo onuda komşumuz ayırcaktaa annem ekimde alanyadan geçtiğinde memlekete 20 si gibi yapcaktaa bende yiyceem of yaa acaba lalardan kelekler olunca kargoylan falanmı yollatsamkii :26::26: ben kurarım burda nasılsa turşusunuu
ben çıkıyımmı artık işim var yaveş yaveş yapayım artıkk
biri beni kovalasın lütfenn
sevinç bu işi engüzel sen yaparsın kovala beni
napıyorsun canım nasılsın sen doktora gittinmi kırmızılar tamamen geldimi
kocişle ne yaptın canım
deli karı sanada oluyom ağzını burnunu kırarımda dua et hamişsin
daha geçende troit sonuçlarını araştırdım netten nankör karııııııı
o gün sormadımmı kontrolün ne zaman diyee
git ya gittttttttttttttt
hayatım sakin sakin dinlene dinlene işini yap
yemek işin varsa ona giriş sonra dinlen meyveni ye
kalk yavaş yavaş evi toparla
dinlen
sonra wc banyoyu temizle dikkat et kayma
dinlene dinlene kendini yormadan datlım bebeğimiz
kıymetli biliyon dimi
evet zaten benim büyük süpürgem hantal değill
rahat kullanılıyorr
içim rahat etmez illa süpürcem ben çaydan sonra filan küçük elektrikli süpürgem var onunla alırım kırıntıyı
ama illa hergün süpürürümmm
içim rahat etmezz hatta silerdim bile ama şimdik kovayı kaldırmayayım diye ellemiyomm
2-3 günde br ancak mutfakı siliyomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?