şöyle degısık bı yemek soyle bana agzı sulandırannn cok lezzetlııı bide tarıfını yazz
ama huylanıyorummamaaaan yap yap 2 gün sonra gene aynı hele misafir geldiyse bi de bizim gibi dağıtmayı çok seviyorsanız ertesi gün gene aynı..
valla bıktım bazen bütün eşyaları atasım geliyor evden bomboş kalsın iş de olmasın diye
sen şimdi hamişsin boşver keyfin istemiyosa hiç elleme
abboooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
kıskanç hormonlu karılar ne sordunuzda cevap vermedik
sevinç bugün ben de yemek tarifi istiyorumkıymalı bişeyler olabilir kıyma var evde ama pek malzeme yok:26:
sade köfte pilav patates çorba mı yapsam acaba klasik:44:
ama huylanıyorumm
sanki kaşıntı tutyorr gibi
gerçi hergün süpürüyom,toz alıyom aama silemiyom bazen takıntı oluyooo
gelen giden sana çatıyo sevinçç
yandın sen artık sevdiklerinden mi,kıskandıklarındanmı anlamadım ama
sters topu sen oldunn
yokkk dolu hamiş var burda söylemem aldım ağzımın payını
abboooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
kıskanç hormonlu karılar ne sordunuzda cevap vermedik
:99: sorma kirazcım valla heeeee
kıskanç karı bunlar hormonlular
balık baştan kokar tkb yi örnek alıyorlar hep
ayyy o da doğru pardon:26: kızım ne bilim seni yemek annesi yapmışlar ben de herkese tarif veriyon sandım:44:
illaa sormakmı lazııımsnki başak sana herseferide soru soruyodu sen diyodun hep şunu yap bunu yap diyeee
İnsan bi arkadaşlarınıza şu zamanda şu besinler önemli bu zamanda bunu yiyin için diye tavsiyeler vermezmi hiç
Bizde hamişiz ama ne eroşa ne bana ne bana ne dumana ne yeşile başağa gösterdiğin özeni göstermiyon bizeee..
köfte tarifi ver barı
doğru sanıyon annem burda paylaşıyorduk lakin turşu zamanı beni parçalamaya kalktılar burda
:99: söylemedikleri laf kalmadııııııyinede zor durumdaysan özelden yazayım barii
kımse sana bıse yapamazzz
senin belirtiler de baya belirginmiş..yani anlaman kolay olmuştur canım ne güzel
aa bana yardımcı oluyor kızzillaa sormakmı lazııımsnki başak sana herseferide soru soruyodu sen diyodun hep şunu yap bunu yap diyeee
İnsan bi arkadaşlarınıza şu zamanda şu besinler önemli bu zamanda bunu yiyin için diye tavsiyeler vermezmi hiç
Bizde hamişiz ama ne eroşa ne bana ne bana ne dumana ne yeşile başağa gösterdiğin özeni göstermiyon bizeee..
yokkk dolu hamiş var burda söylemem aldım ağzımın payını
aa bana yardımcı oluyor kızz
hakkını yiyemem sağolsunn
her gün heryeri büyük süpürgeyle mi süpürüyonama huylanıyorumm
sanki kaşıntı tutyorr gibi
gerçi hergün süpürüyom,toz alıyom aama silemiyom bazen takıntı oluyooo
gelen giden sana çatıyo sevinçç
yandın sen artık sevdiklerinden mi,kıskandıklarındanmı anlamadım ama
sters topu sen oldunn
ahahah nooldu artıkın söyleyemiyonmuu
doğru sanıyon annem burda paylaşıyorduk lakin turşu zamanı beni parçalamaya kalktılar burda
:99: söylemedikleri laf kalmadııııııyinede zor durumdaysan özelden yazayım barii
isteyen arkadaşlarıma özelden yardımcı oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?