Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

şöyle degısık bı yemek soyle bana agzı sulandırannn cok lezzetlııı bide tarıfını yazz

sevinç bugün ben de yemek tarifi istiyorum kıymalı bişeyler olabilir kıyma var evde ama pek malzeme yok:26:
sade köfte pilav patates çorba mı yapsam acaba klasik:44:

ama huylanıyorumm
sanki kaşıntı tutyorr gibi
gerçi hergün süpürüyom,toz alıyom aama silemiyom bazen takıntı oluyooo
abboooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
kıskanç hormonlu karılar ne sordunuzda cevap vermedik

gelen giden sana çatıyo sevinçç
yandın sen artık sevdiklerinden mi,kıskandıklarındanmı anlamadım ama
sters topu sen oldunn

sevinç bugün ben de yemek tarifi istiyorum kıymalı bişeyler olabilir kıyma var evde ama pek malzeme yok:26:
sade köfte pilav patates çorba mı yapsam acaba klasik:44:

canım şimdi hamişler varya burda çemkiriyorlar hemen ne yapacağımı şaşırdım yawww

:99: sorma kirazcım valla heeeee
kıskanç karı bunlar hormonlular
balık baştan kokar tkb yi örnek alıyorlar hep

abboooowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
kıskanç hormonlu karılar ne sordunuzda cevap vermedik

illaa sormakmı lazııım snki başak sana herseferide soru soruyodu sen diyodun hep şunu yap bunu yap diyeee
İnsan bi arkadaşlarınıza şu zamanda şu besinler önemli bu zamanda bunu yiyin için diye tavsiyeler vermezmi hiç
Bizde hamişiz ama ne eroşa ne bana ne bana ne dumana ne yeşile başağa gösterdiğin özeni göstermiyon bizeee..

ayyy o da doğru pardon:26: kızım ne bilim seni yemek annesi yapmışlar ben de herkese tarif veriyon sandım:44:

doğru sanıyon annem burda paylaşıyorduk lakin turşu zamanı beni parçalamaya kalktılar burda
:99: söylemedikleri laf kalmadıııııı yinede zor durumdaysan özelden yazayım barii

tamam yaaaa tamam

senin belirtiler de baya belirginmiş.. yani anlaman kolay olmuştur canım ne güzel

evet canım belirgindi bide kokuya hassasiyette başladıydı iyicene kimide hiç bi beliti yaşamıyor ama hatta üstünede görünce hamile kaldığını aylarca anlyamıyor oyüzden her gebelikte bir olmuyor canım adet belirtilerinle onun dışında olanları senin ayırt etmen lazım anca

aa bana yardımcı oluyor kızz
hakkını yiyemem sağolsunn

her gün heryeri büyük süpürgeyle mi süpürüyon
ben hergün kırıklar falan varsa küçük şarjlıyla alırdım mutfak ve işte oturduğumuz yerler falan o da bozuldu..
yenisini alıcam karar veremiyorum ne marka alsam her kafadan bi ses çıkıyor:44:

büyük süpürgeyle heryeri hergün süpüremem valla bu da can....
çoluk yok çocuk yok canım sen de yapma o kadar her gün hergün.. hem de artık hamişsin yorma kendini öyle.
2-3 günde bir yeter.. mutfak banyoyu hergün yaparım tabi o ayrı

doğru sanıyon annem burda paylaşıyorduk lakin turşu zamanı beni parçalamaya kalktılar burda
:99: söylemedikleri laf kalmadıııııı yinede zor durumdaysan özelden yazayım barii

bak gene turşu didin gene canımı istettiiin ühüüüü çeşit çeşit tuyşu istiyom ben yaaa e çokda kelek tuyşusuuu :84: onu yemek içinde tee bayramı bekliyceeeem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…