neyi merak ettiğini sor gayet güzel cevap veriyor
valla ben ne sorsam cevaplıyoo
geçen ben sorduydum beşikle ilgili bişi hemen cevapladı valla
gazı var sanmışoda neydii
5 aya kadar tamamda ondan sonra hareket ediyo bu veletler onu nsıl anlamamışşş
işte öyle çok olay var aslında şok olursun neler neler var.. kapattırdık paralı kanalları olsa da izlesem çok heyecanlı oluyordu bak gene canım çektiyuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh iyi doğuma giderken farketmemiş bu gaz sancısıda ney acaba diyipte doktora gidip doğurmamış
kız sorunca cevapverio zati ama ben başakl ilgilendiği gibim bizlerlede ilgilenmesini istiyom başak karısını hr gün sorguya çekiyo bugün kahvatıda ne yidin ne içtin diye sonracığıma şunu ye bunu iç şunlar şöyle faydalı, bak sen daha bebek eşyalarını almadınmı çocuk doğcak karı,kontrolüne gittinmi ne didi doktor vs. vs. incıın cincıını takip ediyo karının bize hangi birini sorduuu kıymetlisi başak onun kıymetlisiii..
gazı var sanmış
kız o da bişey mi discovery de anne bebek kanalı vardı..
orda HAMİLE OLDUĞUMU BİLMİYORDUM diye bi belgesel çıkıyordu her gece izlerdim onu inanamazsın ne olaylar var:18::18:
kabız oldum diye ıkına ıkına tuvalete bebeği doğuranlar mı istersin..
bağırsak sancım var diye hastaneye yetiştirilip doğuranlar mı istersin
sürekli böyle izliyordum o belgeseliher gece 2 de çıkardı
yüzlerce olay var
Tmm annem bundan sonra hepiciinizle tek tek ilgilenecem
vay beee basak karisina neler yapmisim kari kuskaniliyor farkinda deel
bide trip yapiyor bana
işin ılgınc olanı basagı kıskanıyolar ama basakta memnunn deeıl sendeennnnahh sevıncoo vahh sevıncooo nolacak kuzum senın bu halınnn
sara
bengisu
ayen
merhaba kızlar sizler nasılsınız
birgun aniden yok olacam ortalardan o olacak
yorgan gitti kavga bitti olacak
bengi
sara
bengisu
ayen
merhaba kızlar sizler nasılsınız
iyiyimmm canımm sen nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın
ayyy çocukluğum ve lise yıllarımda bizim ev de (annemin ev) nasıl biliyon mu eroş.. hani bizim ince temizlik değimiz şey var ya o hergün hatta bazen günde 2 kez yapılırdı..
bizim bahar temizliği dediğimiz şey de haftada bir falan yapılırdı
ama evde annem babam babannem 3 çocuk ve yatıya kadar gitmeyen arkadaşları ve günde en az 3 posta misafir ve sık sık gelen yatılı misafirler akrabalar
evimiz sürekli ana baba günü olurdu.. özlüyorum o günleri ama şimdiki aklımla düşünüyorum da annem ne dayanıklı kadınmış nasıl dayanmış onca misafire temizliğe kalabalığa akıl alacak gibi değil..
üstüne hergün kaç çeşit yemek pasta börek de cabası
sen evde tek başınasın o kadar kirletmen mümkün değil.. yine için rahat etmiyorsa sen bilirsin ama canım hergün hergün en azından hamişken yapma bu kadar derim..
kendine vakit ayır bebeğin için gelişim kitapları falan oku ne güzel zamanlar bu zamanların tadını çıkar bak.. o büyürken inan günde 10 kez bile süpürüp silmek zorunda kalcan
eroşcum merhaba nasılsın canım nasıl gidiyor hamişlik
cumayada az kaldı kalp atışlarını duycan inşallah canım bende perşembeye gitcem dr a bende doğumu sorcam
inşallah son ayına gelirsinde ozaman görürüm senin kaşıntını eroşama huylanıyorumm
sanki kaşıntı tutyorr gibi
gerçi hergün süpürüyom,toz alıyom aama silemiyom bazen takıntı oluyooo
inşallah canım duycaksıniyidir yeşilcim çok şükğr iyiyiz şimdilikkk
evet cuma bi gelsedee duysak kalp atışlarınıı
hadi hayırlısı en hayırlısı neyse o olsun hakkınızda
allahım bir an önce kavuştursun siiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?