Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

neyi merak ettiğini sor gayet güzel cevap veriyor
valla ben ne sorsam cevaplıyoo
geçen ben sorduydum beşikle ilgili bişi hemen cevapladı valla

kız sorunca cevapverio zati ama ben başakl ilgilendiği gibim bizlerlede ilgilenmesini istiyom başak karısını hr gün sorguya çekiyo bugün kahvatıda ne yidin ne içtin diye sonracığıma şunu ye bunu iç şunlar şöyle faydalı, bak sen daha bebek eşyalarını almadınmı çocuk doğcak karı,kontrolüne gittinmi ne didi doktor vs. vs. incıın cincıını takip ediyo karının bize hangi birini sorduuu kıymetlisi başak onun kıymetlisiii..

oda neydii
5 aya kadar tamamda ondan sonra hareket ediyo bu veletler onu nsıl anlamamışşş
gazı var sanmış

kız o da bişey mi discovery de anne bebek kanalı vardı..
orda HAMİLE OLDUĞUMU BİLMİYORDUM diye bi belgesel çıkıyordu her gece izlerdim onu inanamazsın ne olaylar var:18::18:

kabız oldum diye ıkına ıkına tuvalete bebeği doğuranlar mı istersin..
bağırsak sancım var diye hastaneye yetiştirilip doğuranlar mı istersin
sürekli böyle izliyordum o belgeseli her gece 2 de çıkardı
yüzlerce olay var

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh iyi doğuma giderken farketmemiş bu gaz sancısıda ney acaba diyipte doktora gidip doğurmamış
işte öyle çok olay var aslında şok olursun neler neler var.. kapattırdık paralı kanalları olsa da izlesem çok heyecanlı oluyordu bak gene canım çekti

selamlar

sevinçcim evet yatak odasına aldık altı katlanan divan vardı gacur gucur ediyordu
valla bi taraftan bi tarafa dönmeye korkuyodum ama anca fırsat bulabildim değiştirmeye
inşallah sıradada yatak odası var ama artık kaç ay sonra olur ALLAH bilir

sessacım ben hamileliğimde hiç bişey hissetmedim günüm geçene kadar çünkü normal adet sancısı çektim hemde fazlasıyla
ama adet sancılarım 1 hafta öncesinden şiddetli bir şekilde başlamıştı demekki yerleşiyormuş ben burdayım diyormuş ama ben anlamadım

eroşcum hoşgeldin

biricik üzülme canım madem eşin öyle söyledi sende 2..3 ay hiç bebek mevzusunu açma bak kendisi deli olacak sen umursamadığın için

başak merhaba canım bugünde pek gelemiyecem anca akşama gelirim akşama görüşürüz

Tmm annem bundan sonra hepiciinizle tek tek ilgilenecem
vay beee basak karisina neler yapmisim kari kuskaniliyor farkinda deel
bide trip yapiyor bana

bende haberlerde gördüm gazetede okudum kaç tane öyle haber çok ilginç bişey ya

Tmm annem bundan sonra hepiciinizle tek tek ilgilenecem
vay beee basak karisina neler yapmisim kari kuskaniliyor farkinda deel
bide trip yapiyor bana

işin ılgınc olanı basagı kıskanıyolar ama basakta memnunn deeıl sendeennnn ahh sevıncoo vahh sevıncooo nolacak kuzum senın bu halınnn

ben kaçayım kızlar çok işim var yemek yapıcam evi süpürücem silicem toz alıcam (3 gün oldu yapmayalı eroş )
dün 2 makina çamaşır yıkadım onların ütüleri de var
akşama kadar gelemem artık..

bakalım motoru takayım ne kadar sürecek

öptüm herkesiii

NOT : geçmişe gece bakarım muhabbete daldım geçmişe bakmayı unuttum:44:

neyse bende çıkayım işlerimi halledeyim sonrada dışarda işlerimiz var akşama görüşürüz

slm kızlar çok madurummm sinirliyim öfkeliyim acı çekiyorummm

ssk olayımızda hala sorun var açılmış fakat borç gösteriolarrr yeşilkartlıyken sskya geçiş yapıldı diee arkadşaım onu sen takip edeceksinn +ben yeşilkartlı olamadımkiii olduğumu bilsem neden iptal ettirmiyimm ben yıllar sonra gelincemi bana haber ediceksinzi cezaa katlana katlana allahım yardımcımız olsunn böle durumu olan gitsin baktrısın ssk sına yeşilkart durumuna

hatırlarsanız ocak ayında çalışmyana tüm herkese gss yapıldı şartlı şurtlu başvurdukk fakat evinize gelri tespiti yapmaya gelicekler denildi bekledik gelen yokkk hastanelere gidioruz eczanelere gidioruz faydalanamıoruzzz aylık para ödencekmişşşş iide arkadşaım ben faydalanamadımm kiii beni yönlendirceksinnn

şimdi ceza 600 küsür dilekçe yazıcammmm itirazz hakkımı kulancamm benim gibi çok kişi böle madur edilmiş resmen hortumculukkkk bu develte 5 krş daha cereme ödememmmm etim ne budum ne benim durumum olsaaa gss yaptırmam ki lanet olsun keşke başvurulmasaymışşş

arkadaşlar teselli edin lütfen az önce muayene olmaya ilaç yazdırmaya gittim kulağında kanama varr ilaçlarımı alamadımmm kulak pamuğuylaa kirini aldımmm oynamışsın diooo dedimmm sen geri gönderirsen o geri gönderirse napıcammm elimden bişi gelmez diosun dedimmm suratına kapısını çarptuım geldim çok sinirliyimmmm

evet benim annemde aynı
evde hergün ince temizlik yapılırr....ama ben anneme çekmemişim hiçç
tembelim bennnnn
ev kirlenmiyoki zaten tozlanıyo bende huylanıyom ondann
hamişkn dipten giremiyom zaten,hep üsttenn üsteen

ayrıca kendimle bol bol vakit geçiriyorum,,
tdını çıkarıyorum merak etme allah sizlerede nasip etsşnn
henüz bi yere çıkamadım kitap almak için
evet bebekim doğunca ne kendime ne evime vaktim kalmayacakkk
ve ben o günleri sabırsızlıkla bekliyorumm

eroşcum merhaba nasılsın canım nasıl gidiyor hamişlik
cumayada az kaldı kalp atışlarını duycan inşallah canım bende perşembeye gitcem dr a bende doğumu sorcam

eroşcum merhaba nasılsın canım nasıl gidiyor hamişlik
cumayada az kaldı kalp atışlarını duycan inşallah canım bende perşembeye gitcem dr a bende doğumu sorcam

iyidir yeşilcim çok şükğr iyiyiz şimdilikkk
evet cuma bi gelsedee duysak kalp atışlarınıı

hadi hayırlısı en hayırlısı neyse o olsun hakkınızda
allahım bir an önce kavuştursun siiz

ama huylanıyorumm
sanki kaşıntı tutyorr gibi
gerçi hergün süpürüyom,toz alıyom aama silemiyom bazen takıntı oluyooo
inşallah son ayına gelirsinde ozaman görürüm senin kaşıntını eroş
ben kaşına kaşına bi hal oldum en son dayanamadım kalktım şöle bi süpürdüm tam bulaşıklara girişecektim ki komşum geldi ayy dedi sen nasıl yetişiyosun bu tezgaha karnım büyüdüğü için ve bizim lavaboyu baya köşe uzağa yapmtıklarından zor oluyor bide karnım değince bebişim kızıyor dedim bak böle yan yan yapıyom çekill dedi aldı elimden vah vah diye o yaptı sağolsun ama son aylar çok daha zor oluyomuş yaaa eğilemiyorum bilee.
sende yavaş yavaş yap canım yorulduğun anda hemen bırak dinlen bana dr öyle demişti
inşallah canım duycaksın
amin canım inşallah sezeyana meyilliyim azcık bakim dr ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…