Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hayırlısı olsun boşver.. bi dahaki aya inşallah
kabakçiçeğis en kimsin
bulurum canım sabah 6 haotlayınca gecmıse baktım sende erkenden kalkmıssın demekkı erken kakıgın ıcın hamıs olmussun buyuklerımız dogrum demıs ozmn bende erken kalkacam
evet olabilir aslında o zamanlar bide çalışıyordum ya erken kalkıyordum mecbur

kızlar ya eşleriniz evlenmeden önce sizi de kandırdımı "aşşkımm biz herkesten farklı olucaz diğer evliler gibi asla olmıycaz:127::127:" diye

:44::44::44:

sorma ya bazı topikler öyle

benm kasım topiğine gittinmi orda online gebe çoktur
biri okudu canım tamamladık indirdim duasını yaptım saol
kocanla barış çabuk

kızlarr kırmızı kartı yedım hemıde erken :44::44: bırazdab gelcm bekleyın

erkenden geldı kırmzılarım yarın bı tup bebk merkezonden randevu aldık bakaım ordakı doktr ne dıyecem acyıp moralım bozuk
tup bebek merkezimiiiiiiiiiii tövbe estağfirullahhh
kızlar ya eşleriniz evlenmeden önce sizi de kandırdımı "aşşkımm biz herkesten farklı olucaz diğer evliler gibi asla olmıycaz:127::127:" diye

:114::114: benimkisi kandırmaya çalıştı ama ben yemedim :123::132:

Son düzenleme:
atamadın dimi kafandan

ne kadar attım desende boş

özellikle buraya takıldığın sürece devamlı aklında farkındayım

süt buharı yaptınmı sen kuzum

yapmıstım canım sut buharı atamıyorun bak bu ay calısmadım umudum yoktu genede kırmzıyı gorunce bı ton agladım

biri okudu canım tamamladık indirdim duasını yaptım saol

tup bebek merkezimiiiiiiiiiii tövbe estağfirullahhh

:114::114: benimkisi kandırmaya çalıştı ama ben yemedim :123::132:

tup bebk ıcın degıl kaynolsalarda hasta olunca hatta bahcedeydık ben bı hısımla wc gıttım geldıgımde surat asık ne oldu dedıler karnım agrıyo hasta olmusum dedım

bı komsu var cok bulgılı ve kadın cevre cok kızda tup bbek yatrdı dedı senn bızım doktra gotrek munaesı falan cok pahalı ben gıdemm sımdılık dedım oda orasını dusunme dedımyarına randevu aldı yarınn gıdıyrm doktr ne dıyecek bakalım knedı doktr aradım 1 ay ara verdm dedım

sevinç beloşcuğumuz biras acelemi ediyo ne:44::44::44::44::44::44:

bızım evlılıgım gercekden cevremıze gore daha farlkı bız hala sevgılıyıl el ele gezerz aynı sevgılı haytımız devam edıyo bıze cok ozenırlerrr ozellıkle esım kuzenı ıle aynı ay evlendık onlarn evlılık dugunde bıttı

onlarınki aşk değilmiş heralde düğünde bitermi yav

ya elbet bizde elele gezeriz

"aşıklar naber" derler yani bize:112:

ama başkalarının özenmesi diilde evde ne yaşadığın önemli

eşini diğer kocalara benzetiyomusun

yok canım benzetmıyorrum kocıs op harıcı odunlugu yoktr aglar guler iş yapar halı cırpar bulusak makıneı yerlestrr eve dolu gelır derken gıda olarak degıl sus esya gorse alır eve bısey begense alır odunlugu yoktrrrr etrafıdma evlılıkler cok lkasık olmusss

yapmıstım canım sut buharı atamıyorun bak bu ay calısmadım umudum yoktu genede kırmzıyı gorunce bı ton agladım

Allah kabul etsn

bu yememiş halin mi evlenmişin ama naberr:130::130::130:
hee yemedim böyle olacağını biliyordum kocamı seviyorum ve çok mutluyuk daha ne olsun herkese herşeye anasına bile rağman :101::101:
git bakalım ne dicek
sevinç beloşcuğumuz biras acelemi ediyo ne:44::44::44::44::44::44:

ewet acele bacııı

bıde bısey sorcam benım sag kasıgım şiş soldan saga bakarken okadar bellıkı neden acaba kıst falan mı :18::18::18:

canum hoşgeldin okul nasıl ya bu birinci sınıfların müfredaatı nasıl olcek
offf oğlum 1. sınıfa başlıyordaaa

demekki seninki değişikmiş gerçekten
slm cnmm hoş geldin bakim senle sohbet edememiştik anlat dinliyim

hee yemedim böyle olacağını biliyordum kocamı seviyorum ve çok mutluyuk daha ne olsun herkese herşeye anasına bile rağman :101::101:

git bakalım ne dicek

ewet acele bacııı
ni yapsak bu kızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…