kabakçiçeğis en kimsinhayırlısı olsun boşver.. bi dahaki aya inşallah
bulurum canım sabah 6 haotlayınca gecmıse baktım sende erkenden kalkmıssın demekkı erken kakıgın ıcın hamıs olmussun buyuklerımız dogrum demıs ozmn bende erken kalkacam
biri okudu canım tamamladık indirdim duasını yaptım saolsorma ya bazı topikler öyle
benm kasım topiğine gittinmi orda online gebe çoktur
kocanla barış çabuk
kızlarrkırmızı kartı yedım hemıde erken :44::44: bırazdab gelcm bekleyın
erkenden geldı kırmzılarımyarın bı tup bebk merkezonden randevu aldık bakaım ordakı doktr ne dıyecem acyıp moralım bozuk
kızlar ya eşleriniz evlenmeden önce sizi de kandırdımı "aşşkımm biz herkesten farklı olucaz diğer evliler gibi asla olmıycaz:127::127:" diye
:44::44::44:
atamadın dimi kafandan
ne kadar attım desende boş
özellikle buraya takıldığın sürece devamlı aklında farkındayım
süt buharı yaptınmı sen kuzum
Allah kabul etsnbiri okudu canım tamamladık indirdim duasını yaptım saol
:114::114: benimkisi kandırmaya çalıştı ama ben yemedim :123::132:
biri okudu canım tamamladık indirdim duasını yaptım saol
tup bebek merkezimiiiiiiiiiii tövbe estağfirullahhh
:114::114: benimkisi kandırmaya çalıştı ama ben yemedim :123::132:
yapmıstım canım sut buharı atamıyorun bak bu ay calısmadım umudum yoktu genede kırmzıyı gorunce bı ton agladım
tup bebk ıcın degıl kaynolsalarda hasta olunca hatta bahcedeydık ben bı hısımla wc gıttım geldıgımde surat asık ne oldu dedıler karnım agrıyo hasta olmusum dedım
bı komsu var cok bulgılı ve kadın cevre cok kızda tup bbek yatrdı dedı senn bızım doktra gotrek munaesı falan cok pahalı ben gıdemm sımdılık dedım oda orasını dusunme dedımyarına randevu aldı yarınn gıdıyrm doktr ne dıyecek bakalım knedı doktr aradım 1 ay ara verdm dedım
bızım evlılıgım gercekden cevremıze gore daha farlkı bız hala sevgılıyıl el ele gezerz aynı sevgılı haytımız devam edıyo bıze cok ozenırlerrr ozellıkle esım kuzenı ıle aynı ay evlendık onlarn evlılık dugunde bıttıkızlar ya eşleriniz evlenmeden önce sizi de kandırdımı "aşşkımm biz herkesten farklı olucaz diğer evliler gibi asla olmıycaz:127::127:" diye
:44::44::44:
onlarınki aşk değilmiş heralde düğünde bitermi yavbızım evlılıgım gercekden cevremıze gore daha farlkı bız hala sevgılıyıl el ele gezerz aynı sevgılı haytımız devam edıyo bıze cok ozenırlerrr ozellıkle esım kuzenı ıle aynı ay evlendık onlarn evlılık dugunde bıttı
onlarınki aşk değilmiş heralde düğünde bitermi yav
ya elbet bizde elele gezeriz
"aşıklar naber" derler yani bize:112:
ama başkalarının özenmesi diilde evde ne yaşadığın önemli
eşini diğer kocalara benzetiyomusun
yapmıstım canım sut buharı atamıyorun bak bu ay calısmadım umudum yoktu genede kırmzıyı gorunce bı ton agladım
hee yemedim böyle olacağını biliyordum kocamı seviyorum ve çok mutluyuk daha ne olsun herkese herşeye anasına bile rağman :101::101:Allah kabul etsn
bu yememiş halin mi evlenmişin ama naberr:130::130::130:
git bakalım ne dicektup bebk ıcın degıl kaynolsalarda hasta olunca hatta bahcedeydık ben bı hısımla wc gıttım geldıgımde surat asık ne oldu dedıler karnım agrıyo hasta olmusum dedım
bı komsu var cok bulgılı ve kadın cevre cok kızda tup bbek yatrdı dedı senn bızım doktra gotrek munaesı falan cok pahalı ben gıdemm sımdılık dedım oda orasını dusunme dedımyarına randevu aldı yarınn gıdıyrm doktr ne dıyecek bakalım knedı doktr aradım 1 ay ara verdm dedım
sevinç beloşcuğumuz biras acelemi ediyo ne:44::44::44::44::44::44:
bıde bısey sorcam benım sag kasıgım şiş soldan saga bakarken okadar bellıkı neden acaba kıst falan mı :18::18::18:
demekki seninki değişikmiş gerçektenyok canım benzetmıyorrum kocıs op harıcı odunlugu yoktr aglar guler iş yapar halı cırpar bulusak makıneı yerlestrr eve dolu gelır derken gıda olarak degıl sus esya gorse alır eve bısey begense alır odunlugu yoktrrrr etrafıdma evlılıkler cok lkasık olmusss
slm cnmm hoş geldin bakim senle sohbet edememiştik anlat dinliyimSelam şekerimm
ni yapsak bu kızı
hee yemedim böyle olacağını biliyordum kocamı seviyorum ve çok mutluyuk daha ne olsun herkese herşeye anasına bile rağman :101::101:
git bakalım ne dicek
ewet acele bacııı
kafayı yeme yarına kadar sabret bakalım kızz randevun kaçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?