Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hıh yeşilimle igilen tabi onu niye kıskanayımkiii sen sadece hep başakla ilgileniyon başka hamişlerle ilgilenmiyon diye kızıyodum ben sana bikerem

offf ya 41 ayetel kürsim bitmişti bi tanesi kanda baktırmış gebe değilmiş bir yere yazdım 25 tane gebe
var topicte online bir tanesi bile okumuyor yaaaaaaaaaa tek bir taneeeeeeee

sorma ya bazı topikler öyle

benm kasım topiğine gittinmi orda online gebe çoktur

bak kuzum sana çok güzel bi bebek şekeri tarifi vereyim bizim tanıdıklar yaptıydı çok şirindi o badem şekerini dolma sarar gibi istediğin renk tüllerle sar 2 renk öneririm mavi beyaz meselaa uçları açık olcak ama sonra iki ucundanda incecik bi kurdelyle bağla şeker gibi bi görüntüsü oluyo sonra onu istediğin gibi minik çiçeklerle vey boncuklarla falan süsleyebilirsin bide mnik kağıtlar çıkarttır bebeğinin ismini vs. yaz

ayy anladımm harika fikirr

kız kağıdı bende düşüündümde onu nerde yaptırabilirim

bide arkasına mıknatıs yapıştırmak istiyorum dolap süsü olsun diye:44:

kadınceeze benim evi göstersem "nesi varmış mis gibi ev" der çünkü onun evinden daha temz
------------
bizim bi tanıdık geçen yıl kendi isteği ile sezeryan olmş bu kanun ne zaman çıktı
--------------
yinemi komşu geldi

belinaycım bu msjı benmi yazmışım yoksa bu bi komplo mu:44:

nerden buldun bunu

bulurum canım sabah 6 haotlayınca gecmıse baktım sende erkenden kalkmıssın demekkı erken kakıgın ıcın hamıs olmussun buyuklerımız dogrum demıs ozmn bende erken kalkacam

erkenden geldı kırmzılarım yarın bı tup bebk merkezonden randevu aldık bakaım ordakı doktr ne dıyecem acyıp moralım bozuk

erkenden geldı kırmzılarım yarın bı tup bebk merkezonden randevu aldık bakaım ordakı doktr ne dıyecem acyıp moralım bozuk

atamadın dimi kafandan

ne kadar attım desende boş

özellikle buraya takıldığın sürece devamlı aklında farkındayım

süt buharı yaptınmı sen kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…