Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Tahmin edebiliyorum cok haklisin dogumda yaklasiyor
nolacak nasil olacak telasindasindir eksikleri ne yaptiniz yavas yavas canta yapmaya basla derim

ya bide bu ara normalle sezeryan arasında kaldım ikinisinde dezavanntajları kişiye göre değişiyo

kaynoşla alışverişe gitcez bebek çantasını felan alcak ya ondan sonra yaparım çantayı

2haftaya kadar gitcekmişiz kocasının maaşını bekliyo

he kocalar aynen ööle oluyo

gidişata bakılırsa herşey yolunda yolculuk yapabilirm gibime geliyo:44:

evet aşkımm yaa aslında en güzel dönemler bunlarr hamile olmak ne çok kişinin hayalii ne büyük bii nimettt

ama ister istemez duygularda değişiklik yapıyor

halbuki şikayet edeceğim önemli bişi yok hayatımda

bide bu gece zorlandım pek rahat uyuyamadım

pozisyon bulamıyorumki artık

bi sağ bi sol

canım sen bılırsın ama ben 6 ay bıtmıstı normal dogum yaptım sunı sancıyla ıgnesıs uyusturulmadan en zoru bu heralde aslında bebegım yasıo olsa kucagıma verrselerdıı cok guzel bı duygu... acı cekıosun dogumdan sonra hıc bıseyın yok gıbı ayaga kalkıosun ben hıc yatmadım rısk olarakta aslında bıraz rısklı gelıo banada cunku bebeklerımız kıymetlı sezeryan daha rısksız bence cunku cocugun oksıjensız kalma dıye bıseyı yok rahım acılcakmı cocuk sıkıstımı nebılımm sezeryanda 5 dakıkada ıslem tamam oluyoo bebek ıcın bencee

yoo hergün sorguya çekmez ööle bi huyu yok kuzum

ya bide normalde bazılarının vaji si eski haline gelemiyecek derecede deforme oluyomuş

sonuçta cinsel hayatta çok önemli

ben istemem eski halini kaybetmesini

ah tontişim ahh anlıyorumm ama az kaldııı

Tmm annem bundan sonra hepiciinizle tek tek ilgilenecem
vay beee basak karisina neler yapmisim kari kuskaniliyor farkinda deel
bide trip yapiyor bana

kendini mecbur hissedersen olmaz ama

seni bide topiğin kadın doğum uzmanı mı yapalımolmaz

ya bide normalde bazılarının vaji si eski haline gelemiyecek derecede deforme oluyomuş

canımm herkeste olacaktır o muhakkak ama tanınmıcak halede gelmez heraldee?? ne önemi varkı saglıklı olduktan sonraa sankı hergun seklınemı bakıyos

canımm herkeste olacaktır o muhakkak ama tanınmıcak halede gelmez heraldee?? ne önemi varkı saglıklı olduktan sonraa sankı hergun seklınemı bakıyos

biz bakmıyosda kocalar farkeder

benmki şimdiden soruyo normal doğumda açılıyo bida nasıl eskisi gibi oluyo diye

yok kuşum ağır kanı yavaş ve güzel iş yapan dimek

güzel kısmını da eklersek lütfen

hem senin çiçukta öyle olcak

ayen ve sevinç ikiniz birden yok oldunuz başka bi yerdemi buluştunuz nedir insan bi çıkıyom der

yazmalı bence boşunamı yemek annesi oldu

napcak kaynoş?

dur yavrim ben yapıyım mı diycek pehh
hee der yazık kadıncaaaz
inşallah hade bakammm
he kocalar aynen ööle oluyo

gidişata bakılırsa herşey yolunda yolculuk yapabilirm gibime geliyo:44:

kız doktorlar atık iyi bir sebep olmadıktan sonra normal yaptırıyor soruşturma açıyor sağlık bakanlığı
kendini mecbur hissedersen olmaz ama

seni bide topiğin kadın doğum uzmanı mı yapalımolmaz
hee ne warrrr
olişler hemen doğmaz 40ı doldurur

kızlar acele eder
benimkisi neden 3 hafta kadar önce doğdu geç bunları öncedenmiş o şimdikiler sabırsız
ayen ve sevinç ikiniz birden yok oldunuz başka bi yerdemi buluştunuz nedir insan bi çıkıyom der
yok bee komşu geldide ona kalktım

offf ya 41 ayetel kürsim bitmişti bi tanesi kanda baktırmış gebe değilmiş bir yere yazdım 25 tane gebe
var topicte online bir tanesi bile okumuyor yaaaaaaaaaa tek bir taneeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…