Tahmin edebiliyorumcok haklisin dogumda yaklasiyor
nolacak nasil olacak telasindasindir eksikleri ne yaptiniz yavas yavas canta yapmaya basla derim
neguzel akıl verıon sen karı hormonlarını ıyıce costur cagırsın kadınıı kadın derkı artık oglumaa allah sabır versın der ne dıcek haklısınmı dıcekkk
Yok kiz yaparim derler yapmazlar benim aladagda oyle umuru duymaz
ustunden atlar geceryaptigi istende hayir gelmez bastan savar
bebegin anliyor artik biliyon dimi
ankarada ne isin var oraya kacip
dogurmayimi planliyonagir halinle
yolculuk yapacanizin vermiyorum
benıde aglatıcan ama haklısın hamıyken benımde hep aglayasım gelırdıı kendı kendıme aglardım dert ederdım herseyıı neyse gececek bu gunlerdee canım benımm bebısınlee neguzel gunler senı beklıyoo mıss kokusunu ıcıne cekersınn herseyy unutulurr
ya bide bu ara normalle sezeryan arasında kaldım ikinisinde dezavanntajları kişiye göre değişiyo
kaynoşla alışverişe gitcez bebek çantasını felan alcak ya ondan sonra yaparım çantayı
2haftaya kadar gitcekmişiz kocasının maaşını bekliyo
kız sorunca cevapverio zati ama ben başakl ilgilendiği gibim bizlerlede ilgilenmesini istiyom başak karısını hr gün sorguya çekiyo bugün kahvatıda ne yidin ne içtin diye sonracığıma şunu ye bunu iç şunlar şöyle faydalı, bak sen daha bebek eşyalarını almadınmı çocuk doğcak karı,kontrolüne gittinmi ne didi doktor vs. vs. incıın cincıını takip ediyo karının bize hangi birini sorduuu kıymetlisi başak onun kıymetlisiii..
canım sen bılırsın ama ben 6 ay bıtmıstı normal dogum yaptım sunı sancıyla ıgnesıs uyusturulmadan en zoru bu heraldeaslında bebegım yasıo olsa kucagıma verrselerdıı cok guzel bı duygu... acı cekıosun dogumdan sonra hıc bıseyın yok gıbı ayaga kalkıosun ben hıc yatmadım rısk olarakta aslında bıraz rısklı gelıo banada cunku bebeklerımız kıymetlı sezeryan daha rısksız bence cunku cocugun oksıjensız kalma dıye bıseyı yok rahım acılcakmı cocuk sıkıstımı nebılımm sezeryanda 5 dakıkada ıslem tamam oluyoo bebek ıcın bencee
evet aşkımm yaa aslında en güzel dönemler bunlarr hamile olmak ne çok kişinin hayalii ne büyük bii nimettt
ama ister istemez duygularda değişiklik yapıyor
halbuki şikayet edeceğim önemli bişi yok hayatımda
bide bu gece zorlandım pek rahat uyuyamadım
pozisyon bulamıyorumki artık
bi sağ bi sol
Tmm annem bundan sonra hepiciinizle tek tek ilgilenecem
vay beee basak karisina neler yapmisim kari kuskaniliyor farkinda deel
bide trip yapiyor bana
ya bide normalde bazılarının vaji si eski haline gelemiyecek derecede deforme oluyomuş
sonuçta cinsel hayatta çok önemli
ben istemem eski halini kaybetmesini
Ayyy kiz tovbe de erken dogum zor walla o zaman kasim anneleride dogurabilir
kar yarin doguracak gibi ewde bebek sekeri yapiyor
kimseye yuz vermiyor
canımm herkeste olacaktır o muhakkak ama tanınmıcak halede gelmez heraldee?? ne önemi varkı saglıklı olduktan sonraa sankı hergun seklınemı bakıyos
Adini degistirmis pasa karisi buldum msj attim..
ewet gözüküyolarrrr inşallah duyarızz hayırlısıylaa
hastaydımya bişey yapamadık geceleri çay içtikk,muhabbet ,bebek hayalleri filan...
pazar geldim dün akşam yine gittik bize pastalar filan yaptıı yedik içtik döndükk..
ağırkanlı ne dimekk bir işi 2 saate ancak yapabilmek dimekk
hıh yavrucağızz iyiymiş sevindimm
napalım senden başka kimi çekiştirelimm
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
ayen ve sevinç ikiniz birden yok oldunuz başka bi yerdemi buluştunuz nedir insan bi çıkıyom der
yazmalı bence boşunamı yemek annesi oldu
hee der yazık kadıncaaaznapcak kaynoş?
dur yavrim ben yapıyım mı diycek pehh
inşallah hade bakammmya bide bu ara normalle sezeryan arasında kaldım ikinisinde dezavanntajları kişiye göre değişiyo
kaynoşla alışverişe gitcez bebek çantasını felan alcak ya ondan sonra yaparım çantayı
2haftaya kadar gitcekmişiz kocasının maaşını bekliyo
he kocalar aynen ööle oluyo
gidişata bakılırsa herşey yolunda yolculuk yapabilirm gibime geliyo:44:
kız doktorlar atık iyi bir sebep olmadıktan sonra normal yaptırıyor soruşturma açıyor sağlık bakanlığıya bide normalde bazılarının vaji si eski haline gelemiyecek derecede deforme oluyomuş
sonuçta cinsel hayatta çok önemli
ben istemem eski halini kaybetmesini
kendini mecbur hissedersen olmaz ama
seni bide topiğin kadın doğum uzmanı mı yapalımolmaz
olişler hemen doğmaz 40ı doldurur
kızlar acele eder
yok bee komşu geldide ona kalktımayen ve sevinç ikiniz birden yok oldunuz başka bi yerdemi buluştunuz nedir insan bi çıkıyom der
Tmm annem bundan sonra hepiciinizle tek tek ilgilenecem
vay beee basak karisina neler yapmisim kari kuskaniliyor farkinda deel
bide trip yapiyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?