Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Benim goncagülüm bildiğiniz öküz
Asla eve alışveriş yapmaz evde yardım etmez hiç bir işe çoraplarını herşeyini çıkardığı yerde bırakır.
Ama evlenmeden aşkım işleri birlikte yaparız yemekler benden taaa uzunn bi mesafeyi bisikletle gelmişti e5 ten geçip
Nasıl aşıktı ben ağlıyodum nişanlıyken istemiyorum ben evlenmek annemde niye die soruyordu çok ii böyle ii bi insan olamaz kandırıyo diyodum vel hasıl kelam
Nasıl oldu bilmiyorum evlendik işte biz düğünün ilk günü daha küstük o koltukta yattı
Neden ise ben niye ağlıyomuşum dana ailemden ayrılıyorum bide başka olaylar olmuştu.
Bu erkekler hep yalancı ya

demekki seninki değişikmiş gerçekten

slm cnmm hoş geldin bakim senle sohbet edememiştik anlat dinliyim

ni yapsak bu kızı

ılk yılmızda cok kavga ederdıkde sımdı duzeldık ne bıleyım etrafımda kocalar gıbı degıl dısarı ne cıkmaz sabah 6 ıse aksam 6 evde 2 yıl bıttı bı hama gıttı bı kuzenlerı ıle otrdu evde ooo sadce abıme takılır onda bıle ızın alır odun degıl kocam

canım bugun herkez dedı cok acele edıyorum ama ne yapayımm psıkolamı gıtsem

acayıp agrım var kocıs bıle fark ettı sıs :18::18: yarın 3.30 da ama ben 12 gıbı kaynısa gıdıp x sahısı alıp o benı gotrecekk
anladım doktorunu beğendim hadi rast gele
veli sevinç Allah kolaylık versin

sende veli olasın o avatardaki bebeğin kollarını ısırasım geliyor bide ağzını yüzünü mıncıklayasım

ben senin psikologun olurum annem bengisu kıskanmazsa eğer

abovvvvv seninki benmkindende beter

annem seninki pek çabuk göstermiş yüzünü

hiç iyi yanı yokmu

selamün aleyküm

hayırlı cumalar.elhamdülillah tam 300 bin hastamız oldu.10 bin hastamızı neticelendirdik.17 bin doğum gerçekleştirdik.erkek infertilitesi bizizm için çocuk oyuncağı. harika işler yapıyoruz.hatta tüp bebeğe de gerek kalmayabilir.bu bakımdan ilk fırsatta bmesela bugün yarın kliniğe gelmenizi tavsiye ediyorum. kışa tedaviyle değil hamile girin.adres ataköy 9. kısım D 13. A BLOK 5 NUMARA. YUNUS EMRE NİKAH SALONO KARŞISI.ŞİRİNEVLERDE İNİNCE KARŞIYA GEÇİYORSUNUZ. telefonlarım..0 212 661 30 00 veya 212 661 0 888 cep: 0 530 510 10 00.şimdiden Allah hayırlı etsin sebgi ve saygılarımla. dr. moral

Moral merkezi die bi merkez var bayağı duydum metini bunuda arkadaşımın sorusuına cevap vermiş dr aslında ikilemde isen sevinç hem pisikolog hem de dr olan bu yere gidebilirsin
Arkadaşım gidicek fayda görürse bende giderim belki.

Allah bozmasın kuzum

bence de tadviye paralar dökmeden önce bi psikoloğa gidip bu düşünceden accık uzaklaş

kız başak benim kociş dağınıktır ama çok düşüncelidir ne desek yapar oğlumla ben
yorgun bile olsa dışarı çıkmak istesek çıkarır bişe isteyelim imkanları sınırlı bile olsa
onu mutlaka yapmaya çalışır evdeki eksikleri kontrol eder ve gider alır söylememe bile gerek kalmaz
pazarıma kadar gelir benlen evde domates kabuğu soyar konserve için
Allah var hakkını yiyemem sadece çok aladağdır bende telaşlıyım ya
o yüzden kavga ederim ama ben öğrettim çoraplarını kirli sepetine atmayı
üstünden çıkan kirliliride bide sabah işe gitmeden önce pijamasını askıya asmayı öğrendi nihayet

anladım doktorunu beğendim hadi rast gele

sende veli olasın o avatardaki bebeğin kollarını ısırasım geliyor bide ağzını yüzünü mıncıklayasım

amin ayy bende o avatardakinden istiyom pek bi tatlı yav inşallah seninde bunun kız versiyonu olur

abovvvvv seninki benmkindende beter

annem seninki pek çabuk göstermiş yüzünü

hiç iyi yanı yokmu

Çok kızgınım ona ii yanlarını göremiyorum o nedenle
Evde karışmaz iş konusuna yemek konusuna istediğin yere git gez der ama para vermez parasız nasıl gidiceksem
Valla uyuz oluyorum
Mayıs ayında kaza geçirdi 2 ay hiç kalkmadan yattı ben baktım tek başıma altından aldım
Anneme gittim bigün o gün naptı bilin bakalım
Msnde kamera açıp bi kızla konuşmuş sabaha kadar tavafuk yakaladım.
Hiç ii yanı yok yanii anlatsam anlatsam bitiremem yaşadıklarımız

benmi banamı dedi ne ikilemi ki buuu:44::44::44:

amin ayy bende o avatardakinden istiyom pek bi tatlı yav inşallah seninde bunun kız versiyonu olur
amin kız erkek farketmezz sağlıklı olsunnnn

Evet sana dedim ya pisokoloğamı gitsem yoksa dr dedin ya
Ya şaka yaptın biliyorum pisikologuda
Merkezi yazmak istedim moral kliniğiymiş.

hayatım hatlar karıştı galiba beloş demişti ama onu:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…