Allah yardımcın olsun hayatım hüsnü ahlak versin
erkek bana daha yakın geliyor alıştım zaaar
hoşgeldin hayatımm
yaparsam görürsün yer gök dua üstüne
bende bırakamam sanırım elimden gelse gelirim istanbula
neyseki annen var yoksa sana asla güvenemem zavallı yusuf egecik
gelmesinde göreydim pislik içinde otururdu
bir defasında bu dolabundan katlı tişörtleri çekerken karışıyordu dolabın içi tüm uyarılarım fayda etmedi
bende birgün çamaşırları yıkadım bunun eşyalarını topaklayıp dolabına koydum
bu ne dedi ee sende karıştırıyon ben mecburmuyum dedimo oldu
iyiyim tatlım sen nasılsın
hoş geldn cnmmmmm seivnç kalk kuzum kardeş oturcak
mevlut de kesınlestı kızlar pazar gunu okutacazz beklerımbu hafta pek yogun gececek yarın dok gıdeyım geleyım temızlıgk yapcamm
mevlut de kesınlestı kızlar pazar gunu okutacazz beklerımbu hafta pek yogun gececek yarın dok gıdeyım geleyım temızlıgk yapcamm
gelmesinde göreydim pislik içinde otururdu
bir defasında bu dolabundan katlı tişörtleri çekerken karışıyordu dolabın içi tüm uyarılarım fayda etmedi
bende birgün çamaşırları yıkadım bunun eşyalarını topaklayıp dolabına koydum
bu ne dedi ee sende karıştırıyon ben mecburmuyum dedimo oldu
iyiyim tatlım sen nasılsın
yok yanlş analdın dua eile demeidm ben
sen demedinmi kociş mustafa ege istemiyor diye bende yusuf güzel demiştim beraber koyak demedinmi alzaymırlı karıbiliyorum hatta bak doğumdan sonra benden haber alamazsan bence gelirsin öldümmü kaldımmı diye
yusuf ege mi mustafa ege mi
ben de iyiyim ne olsun adet günümü bekliyorum.ilk tedavimdi bu ay.çatlatma iğnesinden sonra 14.günüm olcak yarın.adet belirtilerim var.sanırım olmadı bu ay da
kocası var çok şükür
sen demedinmi kociş mustafa ege istemiyor diye bende yusuf güzel demiştim beraber koyak demedinmi alzaymırlı karı
telefonunu vereceksin banaaaaa
inşallah gelmez inşallah gebesindir yarın haber ver mutlaka
topaklayıpmııayy ben kıyamam ya ütülüyom koyuyom
karıştırıyo yine ben topluyom
inş gelmez.gelirse de gelmezse de yazarım ztn.iğneden sonra 14,gün adet oluo dimi
belli olmuyor beloşta iğne vuruldu 3 gün önce gelmiş :26::26:
beloş kalkacak o küçükkkk
kolay gelsin tatlım yakın olsa gelirdim herkese yeterdim valla
tek başıma okutmadımmı oğlumun mevlitini nerdeyse 30 kişiydik
hep benı kaldırıyonuz barı bugun kaldırmayın karnım agrıyo yerde oturmam
esım sulalsındekı bebler sadece 30 abla100 .kısıyı gecer dıyolarr ee daha benım komsular varr oooo ev bı guzle batardaaa
allah dan 2 daıre var bırı bos onu cogunluk kullnaz kaynosd aolmasa cumartesıden gelırm dedı zahmet olmasınd dedım
abbowwww Allah yardımcın olsun hasta hastada heç çeklimez mevlitten sonra 3 gün kendine gelemezsin
allahdan yemeklı degıl bıde cay işi asagıda olck yukarı kadınalr otrmazsa yemek dagıtmam erkek ler bakar
bıde kapanayımmı mevlutte :26::26::26:
tabii canım başını kapatacaksın Kuran-ı Kerim okunacak
buarada ben 26 yaşındayım izmir de oturuyorum yaklaşık 2 senelik evliyim.izmirli olan var mı
bildiğim kadarı yok galiba:44::44:buarada ben 26 yaşındayım izmir de oturuyorum yaklaşık 2 senelik evliyim.izmirli olan var mı
cok unatrm ama kapanayımsen dedın dıye yoksa gecen bı mevlut oldu kaynos kapanaydın dedı bende dugunden gelıyom bılmıyonmu dedım ıcerden cıkmadım dısarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?