Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yazdım facene abla doguma gıderken catlarız gıı nazodan alırız nosunu o bosa vermesıbn olmadı ben annesın evını bılıyom gıder ısterım :&0:

Anneside doguma gelecek verir zaar o kadar vicdansiz deeldir

pasa gecmisi kimse yokken oku giderik az sonra

Son düzenleme:
evet cnm haklısın nasip artık.bnm de az kaldı ozmn senle aynı dönem gittik çnkü bu ay.3 gün fark vardı aramızda

ben 6 ayda basladım tedavıye 7 ayda gıttım kıst var bı ay korundum erdı 8 ay da bıda basladım bu ay gene hasta oldum ınsallah bıdakı aya

Karilar dun ve bugun yimirtlama zamanim olmasi lazim ama bizde c.tesi geceden beri tik yok :99:
nazar ettiniz bugun herifte yok piyasada :99:

Kızlar mrb..Daha iyiyim cnm aslında iyi değilim de naparsın...Bugün doktora gittim kanamam az oluyodu daha tam başlamamıştı ama bugün sanırım başladı biraz ağrı oluyo akıntılarım kanamaya çevirdi gibi ama bilemiyorum bekliyorum kanama başlasın diye...Doktor baktı ama malesef kalp atımı yok gelişme durmuştu zaten kesede bozuk artık zaten düşmesini bekliyoduk işte kanama arttı gibi..Doktor kürtaj olmak istemiyorsan bi hafta on gün felan bekleyebilirsin dedi..daha yeni gebelik olduğu için bi tehlikesi olmaz zehirleme yapmaz dedi kanama olup bittikten sonra parça kaldımı diye bakılcak varsa kürtaj...(

Kızlar mrb..Daha iyiyim cnm aslında iyi değilim de naparsın...Bugün doktora gittim kanamam az oluyodu daha tam başlamamıştı ama bugün sanırım başladı biraz ağrı oluyo akıntılarım kanamaya çevirdi gibi ama bilemiyorum bekliyorum kanama başlasın diye...Doktor baktı ama malesef kalp atımı yok gelişme durmuştu zaten kesede bozuk artık zaten düşmesini bekliyoduk işte kanama arttı gibi..Doktor kürtaj olmak istemiyorsan bi hafta on gün felan bekleyebilirsin dedi..daha yeni gebelik olduğu için bi tehlikesi olmaz zehirleme yapmaz dedi kanama olup bittikten sonra parça kaldımı diye bakılcak varsa kürtaj...(

ben 6 ayda basladım tedavıye 7 ayda gıttım kıst var bı ay korundum erdı 8 ay da bıda basladım bu ay gene hasta oldum ınsallah bıdakı aya

hayrlısı tatlım inş olcak ama zamanımızı bekliyoruz.benim 1,5 senedir istiyrz.ama ilk tedavimdi.

Son düzenleme:
Karilar dun ve bugun yimirtlama zamanim olmasi lazim ama bizde c.tesi geceden beri tik yok :99:
nazar ettiniz bugun herifte yok piyasada :99:

al bendende okadar benimkide evde yok ablam aradı paşa dedim bayramın 4 günü nişanım var 28 ekimde dedi 1 hafta önceden geliyosun buruya dedi sonra dedim bayram ozaman dedi 3 günü burda ol dedidrun daha bitmedi 15 tatilinde dügünü var nişanda oglanın babası havzada bir otel varmış samsunda orayı tuttum 30 milyardaha ne ki merzifonun en pahalı otelini tutmuş balayına nereye gidiyolar bilin parise rahmetli annesinin vasiyeti varmış onlar balayın aoraya gitmişler şimdi çeyrek taksam az olur keşke param olsada bilerzik taksam ama yok oglanın tarafı çok zengin öle böyle degil samsunda siteler varmış deniz kenarına yakın 185 mk dairesi varmış herşeyi beyaz dedi ablam soyunma odasıda ayriyetten varmış dedi gel mobilyalarını beyenelim senle aman tam yerini buldu ablam bende tatili beleşe getirim artık samsuna denize yakın anam tutmayın beni seneye samsuna gidiyom kocamıda alıp tatile beleşe geldi tatil sevimççç

hayrlısı tatlım inş olcak ama zamanımızı bekliyoruz.benim 1,5 senedir istiyrz.ama ilk tedavimdi.

benımde ılk tedavım canım 2 defa klomen ve catlam ıgnesı vuruldm ıksıde olmadı yarın tup bebk merkeıznd ebı dok gıdecem bakalım o ne dıecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…