Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok abla uzun etegımı gıycem gecenm sene bayramda aldım yenı cıkanlardan uzun kollu gıyecemde kafam kapatınce gelıp gıdıp opyolarr gecen kandılle gotu cımcıkledıler cok utanıyom ozman

evet cnm cvp yazdım bile gelmedi mi

canım oldum bugun karnım falan agrımyıdu bı an sancı gırdı wc bı gıttım yemısım kırmzı kartı her karın agrısı adet belırtsıı degıl bebkd eola bılır sıkma canını ınslalah gebesındır ben dok degsıtrdım bakalım ne olck :44::44:

yok abla uzun etegımı gıycem gecenm sene bayramda aldım yenı cıkanlardan uzun kollu gıyecemde kafam kapatınce gelıp gıdıp opyolarr gecen kandılle gotu cımcıkledıler cok utanıyom ozman
Abbowwww uatnma nolacakki
bu saatemıı ben taa 6 hortladım

pc yi kapattim azda telden idare edeyim belim agridi otur otur kuz bu beydagli gelirdi arada kayboldu haaa

Canim erken gebelik belirtileriyle adet belirtileri ayni olur stres yapma hemen bu arada bu tedavi genelde bir sonraki ay etkisini gosteriyor

Abbowwww uatnma nolacakki

pc yi kapattim azda telden idare edeyim belim agridi otur otur kuz bu beydagli gelirdi arada kayboldu haaa

gelmedımı bugun ben yoktum :44::44: pasada yok heralde facden smj atmıstım ama cvp atmamsız zaar gırmedı allah dan su facaler var yoksa bırbırımze ulasmasak catlarız abla ben san no verecektım faceye yazyım gırınce alırsın basak vermedımı nosunu nazo da vardı olmadı ondan al

Ver hayatim bende vereyim basak vermedi ama verecek mecbur
pasa gecmis olsuna gitmis iftara cok yakin gelmis kosturuyodu bana msj atti faceden
beydagli sabah yazmis kacmis

sevinç banada döktür bebem çok hoşuma getti yaw bayılazaam şimdi
geçmişe gidemiyim çok çene çalmışınız :99::99::99:sizi okuyana kadar siz yatmaya gidersiniz

Ver hayatim bende vereyim basak vermedi ama verecek mecbur
pasa gecmis olsuna gitmis iftara cok yakin gelmis kosturuyodu bana msj atti faceden
beydagli sabah yazmis kacmis
yazdım facene abla doguma gıderken catlarız gıı nazodan alırız nosunu o bosa vermesıbn olmadı ben annesın evını bılıyom gıder ısterım :&0:

evet cnm haklısın nasip artık.bnm de az kaldı ozmn senle aynı dönem gittik çnkü bu ay.3 gün fark vardı aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…