Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hadi hayırlısııı
allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimizeee
ayy ne güzell rabbim herlkese göstersin o günleriii 1 ay ne kdar az kaldıı
aminn canım
evet canım çok heycanlı gerçekten
dün dr um diyoki her gittiğimde kalp atışını dinletiyordu önce bana bak diyor az kaldı artık kormuyosun dimi
sonuca az kaldı dedi çok şükür Allaha
seninde doğum çok güzel zamana denk gelecek eroşum
klomenim bitiyo yarın. doktora gidicem bakam ne dicekkkkkk haydin hıyırlısııııııııııı bu ayyyyyyyyyyyyyyy
hadi hayırlısı bakalım
ay inşallah yaa iyide kışın döt kaday evde otuy otuy nasıl geçcek zaman yaa karda kışta dışarıda çıkamam kayarım düşerim korkusundaaan :18::18:

aman sıcakta hiç çıkamyon valla bende evdeyim hep bide sıcak iş bilem yapamıyom sıcaktan kış daha iyi

Inanmam gobekli marulsun sen
ben seni. yapikli sacini yolarim
hee gelirsem inerim sabiha gokcene

sence kim basak karisi
ben carsiya cikiyom oglum ptesi okula basliyo
diyimde cikiiim didim

ben çıkardım ama itina ile sürdürüyosun geleneğimi

he öğrenmişin sabiha gökçene incenTANIDIK olduğun için fiyat yarıoya düşer korkmacimrilik etme

velis evinç bende çıkıyom beraber çıkakmı:120:

ben10 li çanta al çiçuğa bi dediğini iki etme

ben çok utangacım bu mevzulardademek babn biliyor olayı

senin saçında yap yap bitmez

kestirdinmi bari accık

babam abım hepsı bılırı babmdan baska gıdecek kıms e yok ya kaynosla otobusle gıdecem ya babıs gotrecek arabayla rahat rahat gderım

he yaa belıme gelıyo duz ken artık cıt cıt kullanmıyom herkez cıt cıt sanıp sacıma bakıyo bozlup kalıyo ozlellıkle borulce

kestrecemde accık ucundan almıyolarkı

sevıncc hadı hayrlı ugurlu olsun darısı bızım cocuklara

he o zaman sende kuaförün bi akrabasını bıçakla rehin al

kuaför saçını bitirene kadar akrabasının boğazında tut bıçağı

"accık fazla kesersen bende akrabanın boğazını keserim" dersin.

zati börülceler hep kıskanır bizi ohh sefamız olsunnnn

rahimin ters oldugu ultrasound'da gorunmez diyodu karinin biriiiii baska topikden..beni mi kandirdi acep

sen hangi sehirdesin doktorun nerede canim.?

Gunaydin heyyyyy Kadinlar Kulubu Kadinlari!!!!

Cumaniz hayirli olsun,

Dualariniz Kabul Olsun,

Gununuz Cok Guzel Olsun,

Bebisleriniz Saglikli Tez Vakitte Gelsin,

Iyi ki dogmusum!

diyimde cikiim didimmmmmm,

günaydın yavru kuşlarımmmmm..
nasılsınız bakalım?
ayen seni merak ettim kııııııııı yapmadınmı test halaaaa

günaydın yavru kuşlarımmmmm..
nasılsınız bakalım?
ayen seni merak ettim kııııııııı yapmadınmı test halaaaa

gunaydin yavrucum..Allaha sukur iyiyim sen nasilsin kuzum?

ayen dogru bugun kan testi yaptiracakdi..insallah yaptirmistir.... Ayennnnnnnn nirdesinnnn?

evet yaa herkes hamiş olsun.canım sen ne alemdesin? pıhtılaşmadan tanıyorum seni orda ilk tanıştıklarımdansın.... ama son durumun ne takip edemedim...

ben dusuklerden sonra simdi tekrar denemeye basladik. Hayirlisi bakalim. Doktorlarim anlamadi. igneye ragmen kaybetmemi..

evet canim bi donem uzun konusmustuk epey, ama sonra ben unuttum senin durumunu kayip varmiydi..hic bilmiyorum sorunun neydi kan pihtisi ama neydi..
simdi gebeligin iyi gidiyor ama degilmi.. birara d-dimerla alakali soruyordun.. aman hersey yolunda olsun hepp.

kaçıncı haftada kaybetmiştin en son?

Benim 3 kayıbım var..pıhtılaşma faktör v leiden homozigot,ayrıca yumurtalık rezervlerim de zayıf o yüzden kalitesiz yumurtalar oluyo.. çok şükür 4.de kaliteli yumoşu bulduk iğnelerde işe yarıyo gibi şuan için herşey yolunda.
D-dimerim çok yüksek sadece,ona dr da anlam veremiyo ama oluruna bıraktım bende..

bende yumoş kokulu çamaşırlarımı asıyımda giyiniyip çarşıya çıkcam şööle bi turlıyım

diyimde çıkıyım didim:86::86:
nereye gene sicakta dunde gittin evgore
etmem zaten ogluma yemem yediririm giymem giydiririm
kendimize alamadiklarimizi ona alirik zatii lisansli olmayan biseyi
begenmez kime cektiyse kaliteden anliyoo
Gunaydin heyyyyy Kadinlar Kulubu Kadinlari!!!!

Cumaniz hayirli olsun,

Dualariniz Kabul Olsun,

Gununuz Cok Guzel Olsun,

Bebisleriniz Saglikli Tez Vakitte Gelsin,

Iyi ki dogmusum!

diyimde cikiim didimmmmmm,

demissin ama cikamamissin
iyiki dogmussun

benimde 3 dusuk 1 kimyasal... mthfr1298 heterozigot var.. son gebeligimi igne kullanmama ragmen kaybetmistim. 6. haftada kaybettim.. zaten gebeliklerimin hepsi 4.5 hafta, 5. hafta 6. hafta ve 7. hafta civari oluyodu kayiplar.. 7. haftada gelisimi durmustu karnimda 9. haftada farketmislerdi.
ignelere ragmen kaybin olmusmuydu senin hic?

heee hem is yaparim hem arada bakarim ne olmusss

3 ay önce ben de sizin gibi ay ay sabırsızlkla beklerdim ne zaman reglim gecikecek diye. ne umutla okurdum bu sayfaları. Mevlam verdi inşallah isteyen arzulayan herkese de bir an önce nasip etsin bu güzelliği. hatta bu sayfalarda yazan kocakarı yöntemiyle gebelik testlerini de denemişliğim vardır ne yalan diyeyim, hahah, ne günlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…