belinaysu sen doktora gitmedinmi yavrum
aminn canımhadi hayırlısııı
allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimizeee
ayy ne güzell rabbim herlkese göstersin o günleriii 1 ay ne kdar az kaldıı
hadi hayırlısı bakalımklomenim bitiyo yarın. doktora gidicem bakam ne dicekkkkkk haydin hıyırlısııııııııııı bu ayyyyyyyyyyyyyyy
ay inşallah yaaiyide kışın döt kaday evde otuy otuy nasıl geçcek zaman yaa karda kışta dışarıda çıkamam kayarım düşerim korkusundaaan :18::18:
Inanmam gobekli marulsun sen
ben seni. yapikli sacini yolarim
hee gelirsem inerim sabiha gokcene
sence kim basak karisi
ben carsiya cikiyom oglum ptesi okula basliyo
diyimde cikiiim didim
1.30 da gel dedı canım sacımı yapıyom ustumu gıyınıp anneme ıncem babm gotrcek
ben çok utangacım bu mevzulardademek babn biliyor olayı
senin saçında yap yap bitmez
kestirdinmi bari accık
babam abım hepsı bılırıbabmdan baska gıdecek kıms e yok ya kaynosla otobusle gıdecem ya babıs gotrecek arabayla rahat rahat gderım
he yaa belıme gelıyo duz ken artık cıt cıt kullanmıyom herkez cıt cıt sanıp sacıma bakıyo bozlup kalıyo ozlellıkle borulce
kestrecemde accık ucundan almıyolarkı
sevıncc hadı hayrlı ugurlu olsun darısı bızım cocuklara
ben gittim başka bi dr a bayram bukan ...bu dr yaşadığın kimyasal gebelik dedi...herkes yaşar bunu senin haberin olmus dedi...haberinin olmadıgıda olmustur belki dedi...corasprin iç dedi tetradox verdi 1 kutu kullan iltihap falan varsa önlem amaçlı dedi...rahime baktı alttan ...ters falan diodu ilk dr um onu sordum ters değil arkaya dönük dedi...problem olmaz dedi sadece bebeği görmekte zorlanırız ondada ilk 3 ay vajınal ultrasonla bakarız dedi..zararlı değilmi dedim...değil dedi ...ilişki yasakmı hamilelikte die sordu... riskli değilse gebelik yasak değil dedim ...o zaman korkma rahat ol dedi..bişe olmaz vajınal ultrasondan dedi...bu ay korunun dedi...sonra 3 ay deneyin hamile kalmazsan yumurtlama takibini yapalım dedi...sevdim bu dru...bunda karar kıldım ...buay korunucaz...bakalım kısmet artık....ay ne kadar cok dedi demişimmm
buarada misafirim var gelemeyebilirim pazartesiye kadar...hepinizi seviorum...öpüldünüz...
günaydın yavru kuşlarımmmmm..
nasılsınız bakalım?
ayen seni merak ettim kııııııııı yapmadınmı test halaaaa
gunaydin yavrucum..Allaha sukur iyiyim sen nasilsin kuzum?
ayen dogru bugun kan testi yaptiracakdi..insallah yaptirmistir.... Ayennnnnnnn nirdesinnnn?
ayyy inşallahhh hamiştir yaaahuuuuu...
evet yaa herkes hamiş olsun.canım sen ne alemdesin? pıhtılaşmadan tanıyorum seni orda ilk tanıştıklarımdansın.... ama son durumun ne takip edemedim...insallah. kesin hamistirr.darisi siradakilerin basina insallah.
evet yaa herkes hamiş olsun.canım sen ne alemdesin? pıhtılaşmadan tanıyorum seni orda ilk tanıştıklarımdansın.... ama son durumun ne takip edemedim...
ben dusuklerden sonra simdi tekrar denemeye basladik. Hayirlisi bakalim. Doktorlarim anlamadi. Igneye ragmen kaybetmemi..
Evet canim bi donem uzun konusmustuk epey, ama sonra ben unuttum senin durumunu kayip varmiydi..hic bilmiyorum sorunun neydi kan pihtisi ama neydi..
Simdi gebeligin iyi gidiyor ama degilmi.. Birara d-dimerla alakali soruyordun.. Aman hersey yolunda olsun hepp.
bende yumoş kokulu çamaşırlarımı asıyımda giyiniyip çarşıya çıkcam şööle bi turlıyım
diyimde çıkıyım didim:86::86:
etmem zaten ogluma yemem yediririm giymem giydiririmben çıkardım ama itina ile sürdürüyosun geleneğimi
he öğrenmişin sabiha gökçene incenTANIDIK olduğun için fiyat yarıoya düşer korkmacimrilik etme
velis evinçbende çıkıyom beraber çıkakmı:120:
ben10 li çanta al çiçuğa bi dediğini iki etme
Gunaydin heyyyyy Kadinlar Kulubu Kadinlari!!!!
Cumaniz hayirli olsun,
Dualariniz Kabul Olsun,
Gununuz Cok Guzel Olsun,
Bebisleriniz Saglikli Tez Vakitte Gelsin,
Iyi ki dogmusum!
diyimde cikiim didimmmmmm,
kaçıncı haftada kaybetmiştin en son?
Benim 3 kayıbım var..pıhtılaşma faktör v leiden homozigot,ayrıca yumurtalık rezervlerim de zayıf o yüzden kalitesiz yumurtalar oluyo.. çok şükür 4.de kaliteli yumoşu bulduk iğnelerde işe yarıyo gibi şuan için herşey yolunda.
D-dimerim çok yüksek sadece,ona dr da anlam veremiyo ama oluruna bıraktım bende..
nereye gene sicakta dunde gittin evgore
etmem zaten ogluma yemem yediririm giymem giydiririm
kendimize alamadiklarimizi ona alirik zatii lisansli olmayan biseyi
begenmez kime cektiyse kaliteden anliyoo
demissin ama cikamamissin
iyiki dogmussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?