tkb karisi 3-4 gundur topicle ilgilendigin yokkk arada girip bir msj atip kayboluyorsun
gel topicinin basinada karilarinla ilgilenne halt karistiriyon hic kendinden haber verdigin yok
kac kilo aldin 10 dimi koca totonu kaldiripta gelemiyon
diyiiimde cikiiim dedim
Ogluma pastorize sut yapiyom diyimde cikiim didim
Havuclu kek yiyokk.soylimde cikiim didimmm
one minutee:88:basbasa kaldikkk da ben sana cevap yazana kadar sen ucmussun. kusura bakma isim vardi yazamadim canim. ben carsiya gittim geldim. daha yemek falan hic yapmadim.. benim de canim taze faasulye istedi simdi sen soyleyince.. gidip fasulyemi alsam aceppp..ama daha yeni geldim
sirke aldim sebze ve meyvelerimi onunla yikiycam simdi
hee yaa pişmek bilmiyo taze fasülye 2 saattee bidaa düdüklüdemi yapsam naapsam :26::26: kız bu arada harika bi etli sebzeli çorba yaptım içinde yok yok tarif edemde sende yap iiiç genelde sebze çorbamın içine et koymuyodum ama bu sefey koyduum
Küçük birer patatesi kabağı ve havucu rendeledim kırmızı salçalık biberide ince ve minik doğradım hatta bu seferevde lahanada vardı birazda beyaz lahanaa küçük küçük doğrayıp pişirdim bunları iyicene ayrı bi küçük bi teceredede kuşbaşı etleri küçük küçük doğrayıp haşladım dideledim iyice ve sebzelerin içine ekledim neyse başka bi kapta miyanesini hazırladım 1 yemek kaşığı dolusu un ve2-3 kaşık yoğurdu 3-4 diş ezilmiş sarımsağı karıştırdım biraz sebzli sudan koyup ılıştırdım sonra sebzelerin içine ekledim suyunu tuzunuda ayarladım güzelcene onu biraz kaynattım kıvamı gelene kadar en sondada ince ince doğradığım dere otlarını ekleyip altını kapattım ooh mis gibim oldu vallaa
ayyyyyyyyyyyy nerde o günler hiç umudum yok ama insan yine de umutlanıyor işte düşününce
çünkü yumurtlama zamanları çadırdaydık kampta.. annemlerde yan çadırda ses gider diye pek mını yapamadık..:44:
sanki sevgili gibiydik
nereye gıı sevınc erkenden gercı bende cıkıyorum kafam dolu sızı takıp edemıyorum
kızlar ıyı gecelrr
bana yarın dua edınnnnnn dokta gdııyommm
ben gittim başka bi dr a bayram bukan ...bu dr yaşadığın kimyasal gebelik dedi...herkes yaşar bunu senin haberin olmus dedi...haberinin olmadıgıda olmustur belki dedi...corasprin iç dedi tetradox verdi 1 kutu kullan iltihap falan varsa önlem amaçlı dedi...rahime baktı alttan ...ters falan diodu ilk dr um onu sordum ters değil arkaya dönük dedi...problem olmaz dedi sadece bebeği görmekte zorlanırız ondada ilk 3 ay vajınal ultrasonla bakarız dedi..zararlı değilmi dedim...değil dedi ...ilişki yasakmı hamilelikte die sordu... riskli değilse gebelik yasak değil dedim ...o zaman korkma rahat ol dedi..bişe olmaz vajınal ultrasondan dedi...bu ay korunun dedi...sonra 3 ay deneyin hamile kalmazsan yumurtlama takibini yapalım dedi...sevdim bu dru...bunda karar kıldım ...buay korunucaz...bakalım kısmet artık....ay ne kadar cok dedi demişimmm
buarada misafirim var gelemeyebilirim pazartesiye kadar...hepinizi seviorum...öpüldünüz...
beyazın programda sürekli çelikten özür dilemesine benzedi bu
şu anda yapıp bitidiğim kahvaltı menümü yazıyorum:114:
el yapımı kuşburnu marmelatı:114:
bahçeden taze koparılmış salatalık domates tatlı biber:114:
organik taze taze bahçeden koparılmış maydanoz ve bahçemizin organik tavuğundan çıkmış
taze haşlanmış yumurta salatası:114:
organik otlarla beslenmiş ahırımızdaki ineğimizden şimdi sağılmış kaynatılıp içmeye hazır hale getirilmiş organik ılık süt:114:
ninemin yaptığı organik köy somunu:114:
hep yalan nerden bulcam bu kadar organik şeyi
ALLAH ta seni güldürsün
tamam canım yat dinlen bu arada arkadaşının eşiyle arasının düzelmesinede çok sevindim
bende 500 tane okuyacam tefriciye daha 10 tane okudum yalnız olsam 2 günde okuyacamda evde 3 tane misafir var
fırsat bulamıyordum ama yarından itibaren hız vercem sen 500 ü okundu bil
valla bir taneden sonra doğumu düşünürlermi acaba canları kıymetlidir onların
aynen hiç akıllarına bile gelmez hatta yabancı bir film var
deney yapıyorlar adam üstünde ve hamile kalıyor ve doğurduktan sonra sevgilisiyle konuşurken
benden bukadar ikinciyide sen doğurursun diyor
en küçümen benim bikerem 1-45
bende yapıyorum sonra ne zaman canım istese yada misafir gelecek olsa elmalı içi çıkarırım elmalı kurabiyemi yapıyorum kekde olur
ama elmalı çikotop da olurmu onu denemedim güzel olmaz diye ama bir kere deneyecem
diyipte kaçma bence bensenin bi saçını başını yoliyim ööle kaç
sırt ağrılarım teşrif etti bi kaç gündür
belim zati ağrıyo pc başında çok kalamıyom
konuşuyok işte karılarla daha nasıl ilgileniyim tööbe estağfirullahhhh
10 kilo almadım alasam aldım derim
hiç fazlam yok fıstık gibi hamişim
bebek görmeye gelirsen benide görürsün
kocam havaalınında çalışıyo daha önce demiştim
uçakla gelirsen zorluk çekmezsin
allah sizi ne yapmasın hemi altıma işedim kız gülmektentkb karisi 3-4 gundur topicle ilgilendigin yokkk arada girip bir msj atip kayboluyorsun
gel topicinin basinada karilarinla ilgilenne halt karistiriyon hic kendinden haber verdigin yok
kac kilo aldin 10 dimi koca totonu kaldiripta gelemiyon
diyiiimde cikiiim dedim
cok guldum ya delı karı
gunaydın kızlarrr
sağol canım az kaldı bakalım hayırlısı artıkgozunaydin hayatim ayy az kalmis cok heyecanliiii
hadi inşallah canımSanirim hamileyim baska marka test aldim oda silik cikti soktayim
hadi yeşilcim kim tutar seni
sanada günaydın bebem ben bugün evde yokum annemlerin evi dolanmaya gidicem bir diyimde çıkıyım dedim
günaydunn karularrr napıyosunuzzz??????
ben çıkardımdı sanırımbu ne ya herkez bısey dıyım cıkyım dıyoo bunu kım cıkardıı
günaydııııııııın kızlaaaaaaaaar herkese hayırlı cumalar
Inanmam gobekli marulsun sendiyipte kaçma bence bensenin bi saçını başını yoliyim ööle kaç
sırt ağrılarım teşrif etti bi kaç gündür
belim zati ağrıyo pc başında çok kalamıyom
konuşuyok işte karılarla daha nasıl ilgileniyim tööbe estağfirullahhhh
10 kilo almadım alasam aldım derim
hiç fazlam yok fıstık gibi hamişim
bebek görmeye gelirsen benide görürsün
kocam havaalınında çalışıyo daha önce demiştim
uçakla gelirsen zorluk çekmezsin
bu ne ya herkez bısey dıyım cıkyım dıyoo bunu kım cıkardıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?