yok canım yaaa dün uyuyakaldım akşam bakamadım:)Duman isim buldunmu giiizimiza
belki seninde yumoşların kalitesizdir cnm hepsi pıhtılaşmadanmı oldu düşüklerin?benimde 3 dusuk 1 kimyasal... mthfr1298 heterozigot var.. son gebeligimi igne kullanmama ragmen kaybetmistim. 6. haftada kaybettim.. zaten gebeliklerimin hepsi 4.5 hafta, 5. hafta 6. hafta ve 7. hafta civari oluyodu kayiplar.. 7. haftada gelisimi durmustu karnimda 9. haftada farketmislerdi.
ignelere ragmen kaybin olmusmuydu senin hic?
heee hem is yaparim hem arada bakarim ne olmusss
yok canım yaaa dün uyuyakaldım akşam bakamadım:)
belki seninde yumoşların kalitesizdir cnm hepsi pıhtılaşmadanmı oldu düşüklerin?
benim 2.3. iğneye rağmen gitti,ama 2.de trizomi16 vardı,3.de kimyasal gibi bişeydi pıhtılaşmadan olmadı yani...
Gunaydin heyyyyy Kadinlar Kulubu Kadinlari!!!!
Cumaniz hayirli olsun,
Dualariniz Kabul Olsun,
Gununuz Cok Guzel Olsun,
Bebisleriniz Saglikli Tez Vakitte Gelsin,
Iyi ki dogmusum!
diyimde cikiim didimmmmmm,
yok canım yaaa dün uyuyakaldım akşam bakamadım:)
belki seninde yumoşların kalitesizdir cnm hepsi pıhtılaşmadanmı oldu düşüklerin?
benim 2.3. iğneye rağmen gitti,ama 2.de trizomi16 vardı,3.de kimyasal gibi bişeydi pıhtılaşmadan olmadı yani...
evgöre internetten gittim ben kkda reklamı çıkıp duruyodu gezdim geldimnereye gene sicakta dunde gittin evgore
etmem zaten ogluma yemem yediririm giymem giydiririm
kendimize alamadiklarimizi ona alirik zatii lisansli olmayan biseyi
begenmez kime cektiyse kaliteden anliyoo
demissin ama cikamamissin
iyiki dogmussun
Hocaya cekmis hepsi hoca seyederse cemaat micar misali anladin sen onusayende karılar delirdi sevinç
evgöre internetten gittim ben kkda reklamı çıkıp duruyodu gezdim geldimalem sevinç
çocuğunuz babaannesine çekmiştir
halının altına bakıyodu kadında
Allaallaaa o zaman kaybolmasaydin ortaliktanbasaka soylede beni silsin seni yimek anasi yapsin
sen ne kiskanc kariymussin beeehadi gebelere ilgimi kiskandin onu anladik
topic sakininin yemek anasindan tarif istemeside kiskanilmazki
heee kesin oylesin bensiz kalin emiii
ayyyy insallahhhh NAZO gebe kalsinnnnn
aa o doktorun ismini duymustum cnm hade bakiim.guzel haberler almissin gozunaydin bebegin bekletmez insallahhcoraspin icmiyormuydun pihtili kari
one minutee:88:
bi daha davosa gelmem
bekliye bekliye öldüm burda
tadı nasıl tadıııı
şu anda yapıp bitidiğim kahvaltı menümü yazıyorum:114:
el yapımı kuşburnu marmelatı:114:
bahçeden taze koparılmış salatalık domates tatlı biber:114:
organik taze taze bahçeden koparılmış maydanoz ve bahçemizin organik tavuğundan çıkmış
taze haşlanmış yumurta salatası:114:
organik otlarla beslenmiş ahırımızdaki ineğimizden şimdi sağılmış kaynatılıp içmeye hazır hale getirilmiş organik ılık süt:114:
ninemin yaptığı organik köy somunu:114:
hep yalan nerden bulcam bu kadar organik şeyi
bilmiyorum canim doktor esimin sperms sayisinin %5 yani sinira yakin oldugunu soyledi, ve bunun bile dusuklerde bir neden olabilecegini soyledi.
nası yaani %5 sayısı tam olarak kaçmış yaani 20000 sınır diye bliyom benim kocişin öle çıkmıştı keçi boynuzu küründe içiremedim ama bende pekmezinden içirdiydim belkim olmuştur faydası öneli olan hareketliik canım kocişin %60tı oda yetti çok şükür ümidini yitirme keçi boynuzu kürü içir sabah akşam oda olmazsa pemezini sayı böylece çoğalıyor
aminn canım
evet canım çok heycanlı gerçekten
dün dr um diyoki her gittiğimde kalp atışını dinletiyordu önce bana bak diyor az kaldı artık kormuyosun dimi
sonuca az kaldı dedi çok şükür Allaha
seninde doğum çok güzel zamana denk gelecek eroşum
hadi hayırlısı bakalım
aman sıcakta hiç çıkamyon valla bende evdeyim hep bide sıcak iş bilem yapamıyom sıcaktan kış daha iyi
bilmiyorumki canim sadece morfoloji dedi sperms sayisi %5 dedi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?