Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Duman isim buldunmu giiizimiza
yok canım yaaa dün uyuyakaldım akşam bakamadım:)
belki seninde yumoşların kalitesizdir cnm hepsi pıhtılaşmadanmı oldu düşüklerin?
benim 2.3. iğneye rağmen gitti,ama 2.de trizomi16 vardı,3.de kimyasal gibi bişeydi pıhtılaşmadan olmadı yani...

Son düzenleme:

bilmiyorum canim doktor esimin sperms sayisinin %5 yani sinira yakin oldugunu soyledi, ve bunun bile dusuklerde bir neden olabilecegini soyledi.

Gunaydin heyyyyy Kadinlar Kulubu Kadinlari!!!!

Cumaniz hayirli olsun,

Dualariniz Kabul Olsun,

Gununuz Cok Guzel Olsun,

Bebisleriniz Saglikli Tez Vakitte Gelsin,

Iyi ki dogmusum!

diyimde cikiim didimmmmmm,

sayende karılar delirdisevinç

bilmiyorum canim doktor esimin sperms sayisinin %5 yani sinira yakin oldugunu soyledi, ve bunun bile dusuklerde bir neden olabilecegini soyledi.

evgöre internetten gittim ben kkda reklamı çıkıp duruyodu gezdim geldim alem sevinç

çocuğunuz babaannesine çekmiştir
halının altına bakıyodu kadında

kızlar merabaa nasılsınız

ben dışardan geldim çok yoruldum belimağrıyo uzanmam gerek

arkamdan konuşan varsa bi cevap veriyimde çıkyıım demiştim

sessa cım slm cnm sohbet etmek isterdim fakat oturamıyorum

zaten sende sevinci çok seviyona rtık

sayende karılar delirdisevinç
Hocaya cekmis hepsi hoca seyederse cemaat micar misali anladin sen onu
evgöre internetten gittim ben kkda reklamı çıkıp duruyodu gezdim geldim alem sevinç

çocuğunuz babaannesine çekmiştir
halının altına bakıyodu kadında

heee ayni halasida marka duskunu birazda ondan almis
gecende sekerciye gittik seker secti kiloosu 40 tl
aldik mecbur cikolata secmis 60 tl iflaamizi kuruttu ama cani saglosun guzumun

Ayyy camsan marka orginal agac gorunumlu sonsuz lareks parkelerim geliyormuussssss
diyiiimde cikiiim dedim

len ne laftan anlamaz karısıın önce lafı ortaya sööledi bendede güzel bi tarif vardı onu verdim zaten hepte veriyodum önceden biliyosunkii asıl sen beni kıskandın ne o yemek anasısısın diye senden başka kimse tarif veremezmi yaani özgür bi topik buraaa istediğimizi yaparık

Ay çok güldüm ya bende başağa bak afferim nde güzel beslnmiş bugün öyle diyip şaşırdıydııım ama nerdeee..

nası yaani %5 sayısı tam olarak kaçmış yaani 20000 sınır diye bliyom benim kocişin öle çıkmıştı keçi boynuzu küründe içiremedim ama bende pekmezinden içirdiydim belkim olmuştur faydası öneli olan hareketliik canım kocişin %60tı oda yetti çok şükür ümidini yitirme keçi boynuzu kürü içir sabah akşam oda olmazsa pemezini sayı böylece çoğalıyor

bilmiyorumki canim sadece morfoloji dedi sperms sayisi %5 dedi :44:

kışında çıkamıycazki zaten karda kışta kayar düşerim korkusuylaa bende yazı sevnlerdenim hem soba derdi var kış hiç gelmesin istiyom yaa

bilmiyorumki canim sadece morfoloji dedi sperms sayisi %5 dedi :44:

hmm kaçoluyo öyle acabaa hareketliliğede bişiii dememiş sen 2 ay falan bi keçi buynuzunu uygula eşinebide öle test yaptı bakalım eminin artacaktır istersen ibrahm saraçoğlunun sitesinden keçi boynuzu kürüne bakabilirsin

Nuket test yaptinmi gizzz nktbkt demek istedim nasil nickse bu
ayen de yok piyasada zaar gebe alis verise cikti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…