Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ay püskürdüm gülmekten kocaman yazmıssssssssssss sağol canım bunu yapmzsam insan degilim hehehe hadi ben yatıyom iyi geceleeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ay koptumbunu yapmazsam insan değilim diyo ya manyak ölcem..
hamile karıyı perişan etti elmalı kurabiye yaza yaza kadın helak oldu bence de insan değilsin yapmazsan canum

umudum iyiki doğan senmiydin kuzum:44::44::44:

beyazın programda sürekli çelikten özür dilemesine benzedi bu

Sen kiskanc olmasan o kari bana sordugunda hemen atlamazdin kiskancsin sen :99:

neyse ben cikiyom tam aklimdan nazo gecmisti oda geldi
nazo ozledim seni opt by

bende öpüyorum canım iyi geceler sana
bende yeğenlerden anca fırsat buldumda girebildim valla burda okuduklarımı anlayabilmek için kulaklığı taktım müzik dinliyorum
yoksa ikide bir bişey diyecekler

ne yapıcen çıkp ne yapıcen allahını seversen sülekekeligi ürkütme kız benimkide kapının önündeymiş çayı koy dedi aman koydum bende çayı sonra gelir ban koyar neme lazım

hiç güleceğim yoktu.60:.60:valla içimin sıkıntısı geçti

hepimiz rüyamızda görecez bu pastayı geceeee

hadi ben de gittim öptüm sizii

rüya dedinde aklıma rüyam geldi
bu sabah rüyamda okadar tatlı bir kız çocuğu gördüm sarışın mavi gözlü
yeşil biber veriyorum çocukta nasıl yiyor sonrada vişne yedirdim
ne demek acaba tabirlerede bakamadım bizim haydutlar yüzünden şimdi bakayım bari

Anaaa kız rüyada yeşil biber görmek çocuk olacağına yoruluyomuş ark geçen söyledi int bakmış da....AAAA hadi hayırlısı...

kuzum rüyada kız çocuk görmek sıkıntıya delalet diyebiliyorum ben erkek çocukta muratmı ne demekti erkek hayırlıymış yaani inşallah öle çıkmaz tabi yaa sıkıntı yüzü görmezsiniz umarım bidaa :26::26:

ben rüyaların yorumunu okurken kötü taraflarını hiç üstüme almam iyilerini alırım iyiye yoralım iyi olsun
amiiiinnnn

Son düzenleme:
anaa millet patır patır dökülüyooo bende yatiim bari uyuyabilirsem :26::26: hadi iyi gecelr hanımlaar çok öpüyorum hoşçakalııın

:101::101::101::101:canım ben adamı böyle güldürürüm eşime yemegini verdim yiyor bende sizlerle yazışıyım diyourm ama midem çok fena ben çıkayımda uzanayım ben

:101::101::101::101:canım ben adamı böyle güldürürüm eşime yemegini verdim yiyor bende sizlerle yazışıyım diyourm ama midem çok fena ben çıkayımda uzanayım ben

ALLAH ta seni güldürsün
tamam canım yat dinlen bu arada arkadaşının eşiyle arasının düzelmesinede çok sevindim
bende 500 tane okuyacam tefriciye daha 10 tane okudum yalnız olsam 2 günde okuyacamda evde 3 tane misafir var
fırsat bulamıyordum ama yarından itibaren hız vercem sen 500 ü okundu bil

valla bir taneden sonra doğumu düşünürlermi acaba canları kıymetlidir onların

ewet ciplak ayak 175 kocamda 178 ama beni ondan uzun saniyolar o yapili ben ince uzunum

sadece mideleri bulansin ve kussunlar birdaha cocuk lafi bile etmezler
pasa gubde kac tane iciyon apikobal bana 3 dedi 2 iciyom :120:

aynen hiç akıllarına bile gelmez hatta yabancı bir film var
deney yapıyorlar adam üstünde ve hamile kalıyor ve doğurduktan sonra sevgilisiyle konuşurken
benden bukadar ikinciyide sen doğurursun diyor

en küçümen benim bikerem 1-45

bende yapıyorum sonra ne zaman canım istese yada misafir gelecek olsa elmalı içi çıkarırım elmalı kurabiyemi yapıyorum kekde olur
ama elmalı çikotop da olurmu onu denemedim güzel olmaz diye ama bir kere deneyecem

ben gittim başka bi dr a bayram bukan ...bu dr yaşadığın kimyasal gebelik dedi...herkes yaşar bunu senin haberin olmus dedi...haberinin olmadıgıda olmustur belki dedi...corasprin iç dedi tetradox verdi 1 kutu kullan iltihap falan varsa önlem amaçlı dedi...rahime baktı alttan ...ters falan diodu ilk dr um onu sordum ters değil arkaya dönük dedi...problem olmaz dedi sadece bebeği görmekte zorlanırız ondada ilk 3 ay vajınal ultrasonla bakarız dedi..zararlı değilmi dedim...değil dedi ...ilişki yasakmı hamilelikte die sordu... riskli değilse gebelik yasak değil dedim ...o zaman korkma rahat ol dedi..bişe olmaz vajınal ultrasondan dedi...bu ay korunun dedi...sonra 3 ay deneyin hamile kalmazsan yumurtlama takibini yapalım dedi...sevdim bu dru...bunda karar kıldım ...buay korunucaz...bakalım kısmet artık....ay ne kadar cok dedi demişimmm

buarada misafirim var gelemeyebilirim pazartesiye kadar...hepinizi seviorum...öpüldünüz...

sen banamı terbiyesiz didin leeeyn saçını başını yolarım haaa hıh sevinçten önce benden alıyodu millet tarifi bilmeden konuş bakalııım
Allaallaaa o zaman kaybolmasaydin ortaliktan basaka soylede beni silsin seni yimek anasi yapsin
sen ne kiskanc kariymussin beee hadi gebelere ilgimi kiskandin onu anladik
topic sakininin yemek anasindan tarif istemeside kiskanilmazki
hıh bi kerem hatırladığım kadarıylan ilk önce ortaya söledi o lafı bana elmalı kurabiye tarfi verin diyeee bende saçımı kurutayımda vereyim dediydim görmemiş hiç birini sana sormuş sonradaa

heee kesin oylesin bensiz kalin emiii
Anaaa kız rüyada yeşil biber görmek çocuk olacağına yoruluyomuş ark geçen söyledi int bakmış da....AAAA hadi hayırlısı...
ayyyy insallahhhh NAZO gebe kalsinnnnn

aa o doktorun ismini duymustum cnm hade bakiim.guzel haberler almissin gozunaydin bebegin bekletmez insallahh coraspin icmiyormuydun pihtili kari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…