ay püskürdüm gülmekten kocaman yazmısssssssssssssağol canım bunu yapmzsam insan degilim hehehe hadi ben yatıyom iyi geceleeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
umudum iyiki doğan senmiydin kuzum:44::44::44:
Sen kiskanc olmasan o kari bana sordugunda hemen atlamazdinkiskancsin sen :99:
neyse ben cikiyom tam aklimdan nazo gecmisti oda geldi
nazo ozledim seni opt by
ne yapıcen çıkp ne yapıcen allahını seversen sülekekeligi ürkütme kız benimkide kapının önündeymiş çayı koy dedi aman koydum bende çayı sonra gelir ban koyar neme lazım
ay püskürdüm gülmekten kocaman yazmısssssssssssssağol canım bunu yapmzsam insan degilim hehehe hadi ben yatıyom iyi geceleeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ayy hakkettenn kız ben ezberledim tarifi...
defterime geçiçem yarın bu tarifi :)ben iş başı yapmaya gidicem herkese ey gecelerrrrrrrrr
hepimiz rüyamızda görecez bu pastayı geceeee
hadi ben de gittim öptüm sizii
hepimiz rüyamızda görecez bu pastayı geceeee
hadi ben de gittim öptüm sizii
rüya dedinde aklıma rüyam geldi
bu sabah rüyamda okadar tatlı bir kız çocuğu gördüm sarışın mavi gözlü
yeşil biber veriyorum çocukta nasıl yiyor sonrada vişne yedirdim
ne demek acaba tabirlerede bakamadım bizim haydutlar yüzünden şimdi bakayım bari
rüya dedinde aklıma rüyam geldi
bu sabah rüyamda okadar tatlı bir kız çocuğu gördüm sarışın mavi gözlü
yeşil biber veriyorum çocukta nasıl yiyor sonrada vişne yedirdim
ne demek acaba tabirlerede bakamadım bizim haydutlar yüzünden şimdi bakayım bari
Anaaa kız rüyada yeşil biber görmek çocuk olacağına yoruluyomuş ark geçen söyledi int bakmış da....AAAA hadi hayırlısı...
kuzum rüyada kız çocuk görmek sıkıntıya delalet diyebiliyorum ben erkek çocukta muratmı ne demekti erkek hayırlıymış yaaniinşallah öle çıkmaz tabi yaa sıkıntı yüzü görmezsiniz umarım bidaa :26::26:
Anaaa kız rüyada yeşil biber görmek çocuk olacağına yoruluyomuş ark geçen söyledi int bakmış da....AAAA hadi hayırlısı...
beyazın programda sürekli çelikten özür dilemesine benzedi bu
bende öpüyorum canım iyi geceler sana
bende yeğenlerden anca fırsat buldumda girebildim valla burda okuduklarımı anlayabilmek için kulaklığı taktım müzik dinliyorum
yoksa ikide bir bişey diyecekler
hiç güleceğim yoktu.60: .60:valla içimin sıkıntısı geçti
ben rüyaların yorumunu okurken kötü taraflarını hiç üstüme almam iyilerini alırım iyiye yoralım iyi olsun
amiiiinnnn
:101::101::101::101:canım ben adamı böyle güldürürüm eşime yemegini verdim yiyor bende sizlerle yazışıyım diyourm ama midem çok fena ben çıkayımda uzanayım ben
canım ne fırçalaması ben heç öle şey yaparmıyımben adetime günler kala yapıyomda çıkıyor bugün gene midem başladı çok bulanıyo ne yapsak ya bende seni sefiyom
sen şimdi diyosunki paşa 26 kiloyu geri al benim anam agladı o kiloları vericem diye bebegim için mecburum teyzesi onalr için aç kalıyorum biri ban desydi bri yerlerimle gülerdim kilo vermek kim paş akim işşallah 4 kilom kaldı 70 düşsem ne ka gzüel olur
kız okadar çarpışmaya kalmasan zaten isizn askerlerde iş yok demektir
eşime geçen diyorum senin askerlere söyle iyi idman yapsınlar ne kaldı şurda dedim eşimde sen benim askerlere bakma iyiler ben güzel egittim onları sen kendi askerlerine bak dedi sonrada evde şöyle bir durum oldukoptuk gülmekten
canım ebn o hapı içince aynı senin gibi oluyorum vallahi acı be ama evlatlarımız için ömeli bu hap kız igneyi gördüm ben arkadaş verdı nah dananın gözü kadar behergün nasıl vurunucez korkuyom ben elimi tut ben diyoforminle içiyom o hapı agzım alaıyo suyu gönderene kadar bri titriyorumki sorma içicem diye eşim bile diyor neden suratın degişiyor diyor dedim yiyosa dedim sen iç görbak tadını dedim kız erkekler hamile kalsınlar onlar dogursun be
ewet ciplak ayak 175 kocamda 178 ama beni ondan uzun saniyolar o yapili ben ince uzunum
sadece mideleri bulansin ve kussunlar birdaha cocuk lafi bile etmezler
pasa gubde kac tane iciyon apikobal bana 3 dedi 2 iciyom :120:
allah allah bende diyorum ne yazmayı unuttum1.60 bebem küçümenim ben küçümen
canım sabah diyofırminin raısını aspirin folbiol içiyom gecede diyofırminin devamını apikopal içiyorumanlıcagım midem ileç deposu oldu senin adetin ne zaman :18::18:
Kizz sevinirim tabii iyiye isaret bumerak etme ben bide kusuyom
bademcikim firlayana kadar ilk gebeliginde nasildi
Rabbim ol desin yeter
Kizz teldeyim simdi kompostoda yap guzel oluyor
bide bu elmali pastanin ic harci varya rendeleyip kavup posetle at buzluka istedigin zaman kullanirsin hic bisicik olmuyor
cozulsun kullan ben oyle yaparim elma fazla oldumu hemen kavur koyyy
Allaallaaa o zaman kaybolmasaydin ortaliktansen banamı terbiyesiz didin leeeyn saçını başını yolarım haaahıh sevinçten önce benden alıyodu millet tarifi bilmeden konuş bakalııım
hıh bi kerem hatırladığım kadarıylan ilk önce ortaya söledi o lafı bana elmalı kurabiye tarfi verin diyeee bende saçımı kurutayımda vereyim dediydim görmemiş hiç birini sana sormuş sonradaa
heee kesin oylesin bensiz kalin emiiiben san ademedim birkerem benim hamişlere saygım var bir sempatim var ben tarifi isteyen varya ona dedim sen demedinmi ban sordun neden sevinçe soruyon diye bende sana destek oluyum dididydimde aman neyse
vallahi ben arlı namulu bir bayanın bu sevinç karısı beni yaptı böle eşim geldi ben adamın karnını doyuruyum sonra görüşrüz
ayyyy insallahhhh NAZO gebe kalsinnnnnAnaaa kız rüyada yeşil biber görmek çocuk olacağına yoruluyomuş ark geçen söyledi int bakmış da....AAAA hadi hayırlısı...
ben gittim başka bi dr a bayram bukan ...bu dr yaşadığın kimyasal gebelik dedi...herkes yaşar bunu senin haberin olmus dedi...haberinin olmadıgıda olmustur belki dedi...corasprin iç dedi tetradox verdi 1 kutu kullan iltihap falan varsa önlem amaçlı dedi...rahime baktı alttan ...ters falan diodu ilk dr um onu sordum ters değil arkaya dönük dedi...problem olmaz dedi sadece bebeği görmekte zorlanırız ondada ilk 3 ay vajınal ultrasonla bakarız dedi..zararlı değilmi dedim...değil dedi ...ilişki yasakmı hamilelikte die sordu... riskli değilse gebelik yasak değil dedim ...o zaman korkma rahat ol dedi..bişe olmaz vajınal ultrasondan dedi...bu ay korunun dedi...sonra 3 ay deneyin hamile kalmazsan yumurtlama takibini yapalım dedi...sevdim bu dru...bunda karar kıldım ...buay korunucaz...bakalım kısmet artık....ay ne kadar cok dedi demişimmm
buarada misafirim var gelemeyebilirim pazartesiye kadar...hepinizi seviorum...öpüldünüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?