Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

beren saat hoş geldin.. yoktun ne zamandır neler yapıyon bakalım

hoşbuldum kuzum kız ben geçende yazdım sana o avatardaki gerçekten beren saat diye demek görmedin gerçi bende ondan geri kalmam ya bir kaç gündür misafirlerim vardı,çok yoruldum gelemedim..bir de benim anacığımın sol tarafı felçli kuzum sık,sık ilgilendiğim için ancak fırsat buluyorum..
eee sen nasılsın??

canımmmmmmm cok saolll ınsallahhh saglıklı olur bu seferr:26::26: amınn canım allaahh hepımıse saglıklı hayırlı guzeller guzelı evlatlar nasıp etsınn ınsallhh

inşaallah canım...cüneyt evrükeye mi gideceksin hemen git ve iğnelerine başla zaman kaybetme sakın..

kız bak sana tebrik mesajı yazdım yine görmedin,geçen gün ateşim yükseldi dediğinde yine ateş yükselmesi hamişlik belirtisidir dedim yine görmedin...

canımm telden gırdıgım zamanlarda eskı sayfalara bakmayı usenıom ondan gormemısımdır kusura bakmaa ben hala soktayım bılıomusunn bundan sonrası onemlıı ınsallaah bıdaha hıcbırımıze evlat acısı yasatmasın rabbım sendende guzel haberler beklıyorumm ınsallahhh bu son olurda kavusuruz bebıslerımıze kuzum yaa

kız bak sana tebrik mesajı yazdım yine görmedin,geçen gün ateşim yükseldi dediğinde yine ateş yükselmesi hamişlik belirtisidir dedim yine görmedin...

evet ben de aynı şeyi düşünmüştüm o yazıyı okuduğumda.. sen de öyle demişsin sonra..
ateş adet gününe kadar sürekli yükseliyorsa genelde sonuç

nerelerdesin tatlummm? unuttun mu bizi burda

aaaaaaaaaaaaaaaaa unuturmuyum kızzz aşkolsun,napim kuzum yaa misafirlerim vardı hep yazmıştım burayada,birde biliyosun annemle ilgileniyorum..işte geldim burdayım,tabi kocacık gelene kadar..

sen napıyosun kaç gün var beklenmeyen adet gününe..

evet ben de aynı şeyi düşünmüştüm o yazıyı okuduğumda.. sen de öyle demişsin sonra..
ateş adet gününe kadar sürekli yükseliyorsa genelde sonuç

demiştim dimi datlum sesacım,benim sen bugün işe gitmedinmi??

yarin!!! :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

evet canım pazartesı ınsallah gıdecem ık doktora gıdecem bu sefer ama:26::26: nasıl fıkır?:26:

amin kuzum inşaallah..neyse affettim seni nede olsa gebeşsin...kız ilk doktorun kimdi senin..hem sakın umutsuz başlama bu kez ilaçlarını da kullanarak bebeğine kavuşacaksın...

allah kolaylık versin canım.. valla baya yoruldun haberim var.. iyi bitti mi bari misafirler
annene de allah şifa versin canım.
iyiyim ben de geçen ay sat tarihimi yazmamışım hatırlamıyorum da..7-8-9 ağustostan biri...:44:
sevince hatırlıyon mu dedim.. aklıma soktu ya hamileysen deyip duruyor..
halbuki bu ay yumurtlama günlerimi kaçırdık..
gene de stres yaptım oturdum bat bekliyorum çok konuştuğuma bakmayın gerginlikten ölecem.. offf sevinç yaaaa
gerçi kahverengi akıntı teşrif etti dün gece ama gerisi yok hala:26:

teşekkürler canım bilgilerin için

şimdi canım rahim filmi 500 tl civarında ben çektirdim ama mutlaka ve mutlaka anestezili çektir kendini çok kasarsan tüpler tıkalıymış gibi çıka biliyor film de

sperm testini kesinlikle tüp bebek merkezlerinden birinde yaptır çünkü onlar daha profesyonel bakıyolar bide fsh yapıyolar adetin 2.günü ofarketmez yeri testlerde toplam 200 falan tutar canım ama sen önce bi dr a tekrar git bence

amin kuzum inşaallah..neyse affettim seni nede olsa gebeşsin...kız ilk doktorun kimdi senin..hem sakın umutsuz başlama bu kez ilaçlarını da kullanarak bebeğine kavuşacaksın...

saol canımm morale cok ıhtıyacım var cok tesekkur ederımm canım ozamanda cuneyttı yınee canımm ama pıhtılasma oldugunu bıılmıodukk :26::26:

sağol canım...ewet şimdilik görünürde misafir yok...kız insan adet tarihini unuturmu yaa,neyseki üç ihtimal varmış 7,8,9 bugün 7 si zaten 2 gün daha bekle bişey gelmezse hemen kanda batır...hatta o kahverengi leke yarında gelmezse hemen kan tahliline koş inşaallah hamilesindir sesacım yaaa...

sağol canım...ewet şimdilik görünürde misafir yok...kız insan adet tarihini unuturmu yaa,neyseki üç ihtimal varmış 7,8,9 bugün 7 si zaten 2 gün daha bekle bişey gelmezse hemen kanda batır...hatta o kahverengi leke yarında gelmezse hemen kan tahliline koş inşaallah hamilesindir sesacım yaaa...

yani 700+ sperm testi en az 1000 lira vericem bu 3 üne..
ayy bunlar ssk olmadan devlet fiyatları mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…