Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar size birşey sorucam şimdi ben 2 yıl önce gittim doktor hiç bişeyin yok turp gibisin olur çocuğunuz dedi yolladı..
ben de bir daha gitmedim doktora ama rahim filmi çekilmemişti o zaman.. sadece ultrason ve tahlil yapılmıştı..

şimdi de kendi iş yerimizi açtık ya.. bağkur borcuna sıra gelmedi bi türlü..
onu yatırınca gidicektim ama artık meraktan çatlayacam..
devlet ya da üniv. hast.sinde çektirip cebimden ödeyecem ssk falan olmadan kaç lira tutar rahim filmi?

bir de o kan testleri, sperm testleri falan hepsini tekrar yaptırmak istiyorum.. malüm 2 yıl geçti sonuçlar değişmiş olabilr..

yani bunların hastanedeki fiyatlarını biliyor musunuz?:26:

Ay canım çok sevindim yaa gözün aydın ooh hamişler çoğalıyoo ben biiyodum ama senin hamişş olduğunu tee sölemeden ilk hissedip kutlayanda bendim hatırlarsan sen bakma sevinçe kıskançlığı üstünde bu aralar banada nazar değdirdi iştahımı kapattı öğlen düzgün bişii yiyemedim oyüzdende az önce mutfakta pattis salatamı yapayken bayılcak gibim olduum ter boşaldı biyden hemen içeri geçtim kanepeye uzandım öle biraz kendime geldim kocişide aradım geldi hemen hep o sevinç karısı yüzünden işte yaa koruyun beni ondaaan kem gözlü karı noolcak

canım soğan suyuda ıctım sadece 3 gun ama bılmıyorum etkısı oldumu:26::26: iltihabın varsa sende sogan suyu ıcc bıde bu jelı yap bakalımm doktora gıtmedınmı hıcc test tahlıl fılann ???

canım bak sen de bunları sormuşsun tesadüf ben de anlattım üstteki yazılarımda..

ay cnm ya moral oldun inş öyledir benim de.çok sevincem olursa.benmde erken başladı adet sancılarım 4 5 gündür var ama gelen yok.inş da gelmez

canım bak sen de bunları sormuşsun tesadüf ben de anlattım üstteki yazılarımda..

evet canım okudumm sen bı bu jelı dene bakalımm onceden yaptırmıssın bıse cıkmamıs kuzum denemekta fayda varr preseed kullananlar topıgıne bı göz at ıstersen?? bende orda öğrenmıstım caresıslıkle... işe yarayan cok yaramayanda var ama:26::26: inşaah kullanırsan ıse yararda bende burdaaa mutluluktan delırırım vesıle oldum dıyee ama bı bak topıge

canım çok sewindim sana diğer topikte de yazmıştım bu uykun hamilelik gibi diye,hadi gözünaydın kuzum ALLAH tamamına erdirsin...sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallah..

tam başlama günü nezaman ki ben 26 sında adet olmuştum ayın 5inde başladım 15 gün kullanacağım ilkinde dimi

evet canım ben adetimin 10. günü başlamıştım ama 15 gün kulllanınca bebiş olduysa düşürür diye korktum.. aslında öyle birşey yokmuş da işte tedirgin oldum içerde ne varsa temizliyor diyorlar ya
o yüzden adetinin 5. günü yani bittiği gün falan başlarsan zaten 20. günü bitecek kür..
bir de 5. günden yumurtlama gününe kadar da temizlemiş olur rahmimi diye düşünmüştüm..
aslında gerek yokmuş yani o kadar ince düşünmeye:44:

saraçoğlu kendisi de açıkladı düşük yapmaz ama gebe old. öğrenirseniz bırakın dedi..

kızlar soğan kürüne başlıycak olanlar benim gibi adetin ilk günü başlayın 14-15 gün için ben öle çok faydasını gördüm ama sonra yumurtlama döneminden sonra içmeyin haa bişii olmasın bebişlere sonra

canımm cok tesekkur ederımm bı tek sen hıssettın ozamann sevıncınde bole yapmasıı benı yerden yere vurması ıyı olduu aslındaa acayıp suprıs oldu bana hıc hamıle oldugumu sanmıyodumm aynı seyler bendede oluyo bılıomusun bı ates basıo saclarımdan ter cıkıyo bı anda hıc terlemezdım ben yanıyorumm... aman canım dıkkat ett zorla ye bebısın ıcınn canım arada olur gecer ole

tamam canım bakarım inşallah vesile olursun sen ve jelin
ama ben rahim filmi çekilmedim hiç canım 2 yıl önce de.. ya tıkalıysa tüpler?
o yüzden öğrenmek istiyorum kafamı sürekli kurcalıyor..
bir de herşey normal dediler ama 2 yılı geçti.. hiç de normal değil bence bu durum
tekrar etmek istiyorum testleri bu yüzden:44:

hosgeldıınn nerelerdesınn sennnnn
kız bak sana tebrik mesajı yazdım yine görmedin,geçen gün ateşim yükseldi dediğinde yine ateş yükselmesi hamişlik belirtisidir dedim yine görmedin...
canım çok sewindim sana diğer topikte de yazmıştım bu uykun hamilelik gibi diye,hadi gözünaydın kuzum ALLAH tamamına erdirsin...sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallah..

canımmmmmmm cok saolll ınsallahhh saglıklı olur bu seferr:26::26: amınn canım allaahh hepımıse saglıklı hayırlı guzeller guzelı evlatlar nasıp etsınn ınsallhh

evet en garantisi bu yöntem gibi görünüyor.. ama işte kimisi de adet sırasında içmeyin kanamayı keser ya da arttırır falan diyor..
ben de o yüzden 5. gün başlamayı düşünmüştüm:44:

bende hıc rahım fılmı cektırmedım tamam canm oyle yap ıcın rahat etsınn rahım fılmı cektırdıkten sonra korunma sende bılıosundur zaten ole hamıle kalan cok eger kalamazsan jelı denersınn ınsalllah cok bekletmes senı bebısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…