ben karisirim avukatim arkadaslarimin hakkini savunurum
ewet hayatim ama ac karnina en az 20 dk yemek yok ustune
eveeeeeeeeeeetttttttttokadar ınandırdınkı benıı hala ınanamıyorum herkese gebesın dedın bana sen deeılsın dedın tam tersı cıktı hay ben senın hislerınınn ınsallah rabbım herkesee nasıp ederr ama sımdıde endıse basladııı neyse hayırlısı
canım soğan suyuda ıctım sadece 3 gun ama bılmıyorum etkısı oldumu:26::26: iltihabın varsa sende sogan suyu ıcc bıde bu jelı yap bakalımm doktora gıtmedınmı hıcc test tahlıl fılann ???
Deli kari teste iseye iseye gebe kaldi
Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin hayatim
canım ben varya bı adet belırtılerı yasadım ınanamazssın adet olacam sandım herzamnkınden cok benım agrıdı kasıklarım agrıdı ama burdakı arkadslara ozellıklede SEVINCE demedım adet olacan der diyeeama yınede dedı saolsun hıc umıdım yoktuu adet oldum olacam sanıodumm ama kısmett bekle bakalım bii benım hassas testler bıle negatıf cıkmıstıı
bimiyomki kız tartılmadım bidaa hiç gidince tartılayım baari :26::26:kız bengi kaç kilo aldın sen bakiimm
ayda 1 kg alıyonmu?
canım bak sen de bunları sormuşsun tesadüf ben de anlattım üstteki yazılarımda..
tam başlama günü nezaman ki ben 26 sında adet olmuştum ayın 5inde başladım 15 gün kullanacağım ilkinde dimi
Ay canım çok sevindim yaa gözün aydın ooh hamişler çoğalıyooben biiyodum ama senin hamişş olduğunu tee sölemeden ilk hissedip kutlayanda bendim hatırlarsan sen bakma sevinçe kıskançlığı üstünde bu aralar banada nazar değdirdi iştahımı kapattı öğlen düzgün bişii yiyemedim oyüzdende az önce mutfakta pattis salatamı yapayken bayılcak gibim olduum ter boşaldı biyden hemen içeri geçtim kanepeye uzandım öle biraz kendime geldim kocişide aradım geldi hemen hep o sevinç karısı yüzünden işte yaa koruyun beni ondaaan kem gözlü karı noolcak
evet canım okudumm sen bı bu jelı dene bakalımm onceden yaptırmıssın bıse cıkmamıs kuzum denemekta fayda varr preseed kullananlar topıgıne bı göz at ıstersen?? bende orda öğrenmıstım caresıslıkle... işe yarayan cok yaramayanda var ama:26::26: inşaah kullanırsan ıse yararda bende burdaaa mutluluktan delırırımvesıle oldum dıyee ama bı bak topıge
kız bak sana tebrik mesajı yazdım yine görmedin,geçen gün ateşim yükseldi dediğinde yine ateş yükselmesi hamişlik belirtisidir dedim yine görmedin...hosgeldıınn nerelerdesınn sennnnn
canım çok sewindimsana diğer topikte de yazmıştım bu uykun hamilelik gibi diye,hadi gözünaydın kuzum ALLAH tamamına erdirsin...sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallah..
canım çok sewindimsana diğer topikte de yazmıştım bu uykun hamilelik gibi diye,hadi gözünaydın kuzum ALLAH tamamına erdirsin...sağlıkla ve hayırlısıyla kucağına alırsın inşaallah..
kızlar soğan kürüne başlıycak olanlar benim gibi adetin ilk günü başlayın 14-15 gün içinben öle çok faydasını gördüm ama sonra yumurtlama döneminden sonra içmeyin haa bişii olmasın bebişlere sonra
tamam canım bakarım inşallah vesile olursun sen ve jelin
ama ben rahim filmi çekilmedim hiç canım 2 yıl önce de.. ya tıkalıysa tüpler?
o yüzden öğrenmek istiyorum kafamı sürekli kurcalıyor..
bir de herşey normal dediler ama 2 yılı geçti.. hiç de normal değil bence bu durum
tekrar etmek istiyorum testleri bu yüzden:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?