Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çok sağol canım sen de..
yani 700+ sperm testi en az 1.000 - 1.200 lira vericem bu 3 üne..
ayy bunlar ssk olmadan devlet fiyatları mı ?

saol canımm morale cok ıhtıyacım var cok tesekkur ederımm canım ozamanda cuneyttı yınee canımm ama pıhtılasma oldugunu bıılmıodukk :26::26:

canım ne demek ,hepimiz ne için burdayız zaten...git bakalım inşaallah bu kez herşey güzel olacak..

yani 700+ sperm testi en az 1000 lira vericem bu 3 üne..
Ayy bunlar ssk olmadan devlet fiyatları mı ?
yok canım sperm dahil ortalama ama devlet fiyatları değil bunlar özel fiyatları rahim filmiini devlette çok zor çektirirsin zaten biraz zor bi işlem

yok canım sperm dahil ortalama ama devlet fiyatları değil bunlar özel fiyatları rahim filmiini devlette çok zor çektirirsin zaten biraz zor bi işlem

ewet gerçekten zor ben üniversite hastanesinde çekilmiştim...

demiştim dimi datlum sesacım,benim sen bugün işe gitmedinmi??

ayyyy inşallah canım yaaa allah ağzından duysun hayırlısıyla hepimiz bu ay hamile kalalım:124::124::124::124:
ama
1. si bu dün gece gelen kahverengi akıntı..
2. si de çadır yüzünden..
3. sü de bi kez daha böyle hayatımda 32. günü bulmuştu o kadar umutlandım sonra kartı yedim ağlamaktan helak olmuştum

bu sebeplerden hiç umutlanmıyorum canım teşrif eder bu gece benimki bak gör

canım ben şuan o kadar parayı bir seferde veremem.. hadi 300-500 olsa neyse
üniv. hastanesine gitsem acaba ne kadar tutar bilgin var mı?
yani ssk bağkur olmadan tamamını cepten ödersem:26:

canım kırmızı kartı yersende ne olur sakın çok üzülme hayırlı zamnda gelir bebişin inşaallah..zaten yarın belli olur seninki,hem rahim filmi de çekilmek istiyorsun zaten öyleyse adet olursan hemen sonrasında git çekil..
sen kaça çekildin üniv. de bediş?

ben çekildiğimde bağkurumuza borcumuz olmadığı için ücret ödememiştik..ama en hesaplısı yine üniversite hastanelerinde çekiliyor...birde ben çekildikten sonra hemen hamile kalmıştım..

kızlar siz bugün gidecektiniz doktora inşaallah hayırlı haberlerle dönersiniz..

sende bayram bukana gitmişsin hayırlı olsun yeni doktorun..ama neden balcalıdaki ni değiştirdin merak ettim,çok memnun kalmıştın...

evet canım bu ay en azından şu rahim filmi aradan çıksın istiyorum ama diğer testleri de yaptırmam lazım..
ben en iyisi p.tesi üniv. hast. ne gidip bir konuşayım doktora görüneyim fiyatları da öğrenirim..
çok sağol bilgiler için canım..

bu arada benim yine kahverengi akıntım gelmiş bu seferki daha çok..
artık kesinleşti bu gece kartı yiyecem
olsun yeni bir maratona başlıyoz bakalım hayırlsı..

evet en garantisi bu yöntem gibi görünüyor.. ama işte kimisi de adet sırasında içmeyin kanamayı keser ya da arttırır falan diyor..
ben de o yüzden 5. gün başlamayı düşünmüştüm:44:

e maksta o ya zaten sayesinde güzeelce adet görüyon için temizleniyoo korkma kız okadar artmıyoo ben çok az det gören biriydim sayesinde düzgün geldi yaani adetinle başlamalısın bence

demekki adet oluyosun canım..sakın üzülme ,yeni maratonuna kafandaki soru işaretlerinide temizleyip başlarsın işte araştırmalarını yaptırarak,,rahim filmi haricinde pıhtılaşma ve bağışıklık testlarinide yaptır..kafan rahatlasın...tromboli paneli adı altında bir sürü testler yapılıyor,ayrıca mthfr lerinede baktır..

yaa bendede oluyodu o ilk zamanlarda ateş basması gerçi haylaa oluyoo yok bu günkü açlıktan olduuzun süre aç kalınca oluyo böle miğdemde kurt varmış gibim habire acıkıyom yaa :26::26: ama bugün sevincin nazarı değdiii

sayın tkb başkanı o kadar işin arasında geliyorum,bazen bilumum arkadaşlardan ve sizden daha fazla geldiğim de olmuştur..lakin,bakınız ki hala yıldızlarım sarı her ne hikmetse artık,ben çözemedim..takdir sizin ve üyelerinizindir...bilgilerinize arz edilir

deyimde gidim dedim ve gittim efenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…