teşekkürler canım bilgilerin için
şimdi canım rahim filmi 500 tl civarında ben çektirdim ama mutlaka ve mutlaka anestezili çektir kendini çok kasarsan tüpler tıkalıymış gibi çıka biliyor film de
sperm testini kesinlikle tüp bebek merkezlerinden birinde yaptır çünkü onlar daha profesyonel bakıyolar bide fsh yapıyolar adetin 2.günü ofarketmez yeri testlerde toplam 200 falan tutar canım ama sen önce bi dr a tekrar git bence
saol canımm morale cok ıhtıyacım var cok tesekkur ederımmcanım ozamanda cuneyttı yınee canımm ama pıhtılasma oldugunu bıılmıodukk :26::26:
hadı ınsllaah bu ay patlama olur bu topıktee
yok canım sperm dahil ortalama ama devlet fiyatları değil bunlar özel fiyatları rahim filmiini devlette çok zor çektirirsin zaten biraz zor bi işlemyani 700+ sperm testi en az 1000 lira vericem bu 3 üne..
Ayy bunlar ssk olmadan devlet fiyatları mı ?
yok canım sperm dahil ortalama ama devlet fiyatları değil bunlar özel fiyatları rahim filmiini devlette çok zor çektirirsin zaten biraz zor bi işlem
demiştim dimi datlum sesacım,benim sen bugün işe gitmedinmi??
sağol canım...ewet şimdilik görünürde misafir yok...kız insan adet tarihini unuturmu yaa,neyseki üç ihtimal varmış 7,8,9 bugün 7 si zaten 2 gün daha bekle bişey gelmezse hemen kanda batır...hatta o kahverengi leke yarında gelmezse hemen kan tahliline koş inşaallah hamilesindir sesacım yaaa...
yok canım sperm dahil ortalama ama devlet fiyatları değil bunlar özel fiyatları rahim filmiini devlette çok zor çektirirsin zaten biraz zor bi işlem
sen kaça çekildin üniv. de bediş?ewet gerçekten zor ben üniversite hastanesinde çekilmiştim...
canım kırmızı kartı yersende ne olur sakın çok üzülme hayırlı zamnda gelir bebişin inşaallah..zaten yarın belli olur seninki,hem rahim filmi de çekilmek istiyorsun zaten öyleyse adet olursan hemen sonrasında git çekil..ayyyy inşallah canım yaaa allah ağzından duysun hayırlısıyla hepimiz bu ay hamile kalalım:124::124::124::124:
ama
1. si bu dün gece gelen kahverengi akıntı..
2. si de çadır yüzünden..
3. sü de bi kez daha böyle hayatımda 32. günü bulmuştu o kadar umutlandım sonra kartı yedim ağlamaktan helak olmuştum
bu sebeplerden hiç umutlanmıyorum canım teşrif eder bu gece benimki bak gör
sen kaça çekildin üniv. de bediş?
canım kırmızı kartı yersende ne olur sakın çok üzülme hayırlı zamnda gelir bebişin inşaallah..zaten yarın belli olur seninki,hem rahim filmi de çekilmek istiyorsun zaten öyleyse adet olursan hemen sonrasında git çekil..
ben çekildiğimde bağkurumuza borcumuz olmadığı için ücret ödememiştik..ama en hesaplısı yine üniversite hastanelerinde çekiliyor...birde ben çekildikten sonra hemen hamile kalmıştım..
evet en garantisi bu yöntem gibi görünüyor.. ama işte kimisi de adet sırasında içmeyin kanamayı keser ya da arttırır falan diyor..
ben de o yüzden 5. gün başlamayı düşünmüştüm:44:
evet canım bu ay en azından şu rahim filmi aradan çıksın istiyorum ama diğer testleri de yaptırmam lazım..
ben en iyisi p.tesi üniv. hast. ne gidip bir konuşayım doktora görüneyim fiyatları da öğrenirim..
çok sağol bilgiler için canım..
bu arada benim yine kahverengi akıntım gelmiş bu seferki daha çok..
artık kesinleşti bu gece kartı yiyecem
olsun yeni bir maratona başlıyoz bakalım hayırlsı..
canımm cok tesekkur ederımmbı tek sen hıssettın ozamann sevıncınde bole yapmasıı benı yerden yere vurması ıyı olduu aslındaa acayıp suprıs oldu bana hıc hamıle oldugumu sanmıyodumm aynı seyler bendede oluyo bılıomusun bı ates basıo saclarımdan ter cıkıyo bı anda hıc terlemezdım ben yanıyorumm... aman canım dıkkat ett zorla ye bebısın ıcınn canım arada olur gecer ole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?