Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok cnm sıkılıyorum netten açınca yaa napcam bilmiyorum:26:

ne güzel canım bak annen öğretmiş sana herşeyi hoş sende öğrenmek istemişsin..şimdikiler gerçekten hiç bişey bilmiyolar yada işlerine gelmiyor istisna olanlar başka tabii..ama senin çok sevdiğin belli beklki ilerde işe bile dökersi bu maharetlerini..

ah canım ya bizim gibiler hep başkasını düşnmekten kendine böyle haksızlıklar yapıyor işte..aslında herkesin birbirinin hayatına saygılı olması lazım..

nazo benim şimdilik 4 eltim var kuzum hemde üçü yakınımda..

canım tebrikler önemli olan zaten senin istediğin kiloya gelmen en büyük zafer o
hadi görüşürüz çok öpüyorum

dimi ama yaa kız ben küçük öğrencilerimlede arkadaş gibi oluyodum resim dersinde sulu boya yaptığımızda meselaa yüzlerini boyamalarına falan izin veriyodum hatta bende boyuyodum onlarııı bi hoşlarına gidiyoduki tenefüte bi çıkıyolrdı dersten hepsi rengarek tuvaleteee facete resimleri vardı hallerinin çok eğleniyolardıı bi şekilde çocuklara dersi sevdirmek lazım oyüzden hep eğlencelişeler yaptrmışımdr yavrum olsun büyüsün onlada neler neler yaparız çok pis geliştiririm psikomotor gelişiminiii

bazen kendi işelrine nasıl gelirse öyle davranılıyor
senin durum daha vahimmiş gerçi benim bir tane var ama 10 taneye bedel köyde kavga etmediği kişi el parmaklarını geçmez
ama ben bulaşmadığım için bana bişey diyemez zaten eşim izin vermez

ne güzel valla çocuklar eğlenerek okula giderler.... sen niye bıraktın kız çalışmayı keşke benim mesleğimde seninki kadar eğlenceli olsa

yok cnm sıkılıyorum netten açınca yaa napcam bilmiyorum:26:
sıkma canını bulursun daha bebiş geliyor ya bütün sıkıntın bu olsun...bence güzel isimleri bul yaz bir kenara sonra eşinle birlikte eleye ,eleye karar verin..hatta oylamayada sunarsın..

maaşşallah canım işte azmin zaferi....e hadi git sarıl kocişine bişeyciğin kalmaz,kuzum

ewet canım ama sende kendi hayatın olduğunu unutma.....

abowww seninki tam betermiş bende pek kimseye bulaşmam,sözde beni çok sewiyolar bende çok inandım..

hıı hııı düşünmedimde değil vallaaa hayalimde 2-3 katlı bi yer açmak vardı bi katı çocuk oyun parkı olcak içinde herşeyiyle sonracığıma öbür katı pastane-aburcubur ve çocuk menüleri olcak ama çok çeşitli rengarel şeyler olcak çocuklara göre böle bişi düşünüyom hatta bi katınıda restorant olarak düşnüyom böle ev yemekleri falan yemeğe gelen aileler çocuklarını oyun parkına yollayıp rahatça oturabilicekler orda bakıcılar bakcak çocuklara falan filan.. ama nerdee okadar para :26: lotodan piyangodan faln çıkcakda anca öle açcam ohooo

ewet canım ama sende kendi hayatın olduğunu unutma.....

abowww seninki tam betermiş bende pek kimseye bulaşmam,sözde beni çok sewiyolar bende çok inandım..

zaten eşim evdeyken yalnız takılmayı seviyoruz diye söylüyorum o gün bari yalnız kalalım diye
gerçekten sevseler anlarız zaten sahte gülümsemeler falan sahte ilgi
neyse ben çıkayım ütü yapacam sonra gelirim belki

evet cnm aklımızdakilerden birini seçeriz artık en son napalım... aman bi doğsunda hayırlısıyla isimsiz kalmaz dimi

harika düşünmüşsün inşaallah o piyango bulur hepimizi seninde hayalin grçek olur...yada sen hayalini biraz küçültüp yine ticarete dökebilirsin bu işi...

hayali bile çok güzelllll

ewet canım aynen öyle bende riyayı ve sahteliği sevmediğim için hemen anlıyorum samimi olmadıklarını,insanın bütün gerçek hisleri gözlerine yansır...ben gözlerden anlarım hemde hemen...

evet cnm aklımızdakilerden birini seçeriz artık en son napalım... aman bi doğsunda hayırlısıyla isimsiz kalmaz dimi

kalmaz kalmaz merak etme anası,,yerim kız ben o prensesi yakın olsak walla gelir görürdüm seni ve kuzunu..

..................................................................mesacın tekrarı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…