sağolasın canım
allahım tüm bekleyenlere nasip etsin inşallahh
rabbim kucaklarımızda görmeyi de nasip etsinnn hepimizee
çok güzel bi duyguuuu
hayat hepimizi çok yoruyor kuzum ne yapalım sabredip mücadele etmeye çalışıyoruz...sen inşaallah çok iyi bir anne olacaksın çocuğunu kucağına aldığın da hiç bişeyciğin kalmıcak..
ewet çok güzel anlatıyor.....he kız yakışıyo kocişlere...sen isim buldunmu prensesine
iyi gceler kızlaar
nasılsınızz
paşacım geçmiş olsunnn
allahım alsın bu hastalığı başındannn
ne güzel canım bak annen öğretmiş sana herşeyi hoş sende öğrenmek istemişsin..şimdikiler gerçekten hiç bişey bilmiyolar yada işlerine gelmiyor istisna olanlar başka tabii..ama senin çok sevdiğin belli beklki ilerde işe bile dökersi bu maharetlerini..hııı hıı severim ünideyken arkadaşlarıma neyim öğretmemişimdir hep çeşit çeşt kimisi hayla arar sorar sen şu yemeği şu pastayı nasıl yapıyodun falan diyeeearkaaşlarım aalarını özledilermi falan bana gelirlerdi bize anne yemeği yap diyee veya hasta oldularmı özel bitki çayımı içmeye gelirlerdi pasiyonda ilem mşhur olduydum daha ilk seneden milet hiçmi bişii bilmez yaa tek çocuk benmiyim onlarmı belli diildi zaten inanamıyolardı tek olduğumaaa
mecburiyet birde ben insanları zor durumda bırakmaktan hoşlanmıyorum kendim kalsamda ne biçim huyum var
evet senede bir ay gidiyoruz hiç bişey demesede pisliğine tahammül edemiyorum birde herşey onunmuş gibi davranmasına
kızlar sag olun inanın bana çok desttek oldunuz eşim geldi sag olsun benle ilgilendi biraz uzanayım yanında ban sarılınca nedense herşey degilşiyo okuyoda ban ben çııkıyım sonra görüşrüz olurmukilo etaplarında 1 olmuşum onada sevinemedim ya
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-66.html
bakınnn azmim zaferi maşllakkah deyin bu ilk defa degil 2 birinciligim
allah açmasın aranızı ohh ne güzel:)
valla yaa bu kız bi tarif filan verince hep canım çekiyo,,,kırmızı biber turşusu istiyooooooommmmmmmm
yakışıyo dimi manyak kelimesi kocişe
işte öğretmen hatunun hali başkaa çocuk psikolojiisinden anlıyo
ne güzel canım bak annen öğretmiş sana herşeyi hoş sende öğrenmek istemişsin..şimdikiler gerçekten hiç bişey bilmiyolar yada işlerine gelmiyor istisna olanlar başka tabii..ama senin çok sevdiğin belli beklki ilerde işe bile dökersi bu maharetlerini..
ah canım ya bizim gibiler hep başkasını düşnmekten kendine böyle haksızlıklar yapıyor işte..aslında herkesin birbirinin hayatına saygılı olması lazım..
nazo benim şimdilik 4 eltim var kuzum hemde üçü yakınımda..
dimi ama yaakız ben küçük öğrencilerimlede arkadaş gibi oluyodum resim dersinde sulu boya yaptığımızda meselaa yüzlerini boyamalarına falan izin veriyodum hatta bende boyuyodum onlarııı bi hoşlarına gidiyoduki tenefüte bi çıkıyolrdı dersten hepsi rengarek tuvaleteee facete resimleri vardı hallerinin çok eğleniyolardıı bi şekilde çocuklara dersi sevdirmek lazım oyüzden hep eğlencelişeler yaptrmışımdr yavrum olsun büyüsün onlada neler neler yaparız çok pis geliştiririm psikomotor gelişiminiii
sıkma canını bulursun daha bebiş geliyor ya bütün sıkıntın bu olsun...bence güzel isimleri bul yaz bir kenara sonra eşinle birlikte eleye ,eleye karar verin..hatta oylamayada sunarsın..yok cnm sıkılıyorum netten açınca yaa napcam bilmiyorum:26:
kızlar sag olun inanın bana çok desttek oldunuz eşim geldi sag olsun benle ilgilendi biraz uzanayım yanında ban sarılınca nedense herşey degilşiyo okuyoda ban ben çııkıyım sonra görüşrüz olurmukilo etaplarında 1 olmuşum onada sevinemedim ya
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri-66.html
bakınnn azmim zaferi maşllakkah deyin bu ilk defa degil 2 birinciligim
bazen kendi işelrine nasıl gelirse öyle davranılıyor
senin durum daha vahimmiş gerçi benim bir tane var ama 10 taneye bedel köyde kavga etmediği kişi el parmaklarını geçmez
ama ben bulaşmadığım için bana bişey diyemez zaten eşim izin vermez
ne güzel valla çocuklar eğlenerek okula giderler.... sen niye bıraktın kız çalışmayı keşke benim mesleğimde seninki kadar eğlenceli olsa
ne güzel canım bak annen öğretmiş sana herşeyi hoş sende öğrenmek istemişsin..şimdikiler gerçekten hiç bişey bilmiyolar yada işlerine gelmiyor istisna olanlar başka tabii..ama senin çok sevdiğin belli beklki ilerde işe bile dökersi bu maharetlerini..
ah canım ya bizim gibiler hep başkasını düşnmekten kendine böyle haksızlıklar yapıyor işte..aslında herkesin birbirinin hayatına saygılı olması lazım..
nazo benim şimdilik 4 eltim var kuzum hemde üçü yakınımda..
ewet canım ama sende kendi hayatın olduğunu unutma.....
abowww seninki tam betermiş bende pek kimseye bulaşmam,sözde beni çok sewiyolar bende çok inandım..
sıkma canını bulursun daha bebiş geliyor ya bütün sıkıntın bu olsun...bence güzel isimleri bul yaz bir kenara sonra eşinle birlikte eleye ,eleye karar verin..hatta oylamayada sunarsın..
maaşşallah canım işte azmin zaferi....e hadi git sarıl kocişine bişeyciğin kalmaz,kuzum
hıı hııı düşünmedimde değil vallaaahayalimde 2-3 katlı bi yer açmak vardı bi katı çocuk oyun parkı olcak içinde herşeyiyle sonracığıma öbür katı pastane-aburcubur ve çocuk menüleri olcak ama çok çeşitli rengarel şeyler olcak çocuklara göre böle bişi düşünüyom hatta bi katınıda restorant olarak düşnüyom böle ev yemekleri falan yemeğe gelen aileler çocuklarını oyun parkına yollayıp rahatça oturabilicekler orda bakıcılar bakcak çocuklara falan filan.. ama nerdee okadar para :26: lotodan piyangodan faln çıkcakda anca öle açcam ohooo
hıı hııı düşünmedimde değil vallaaahayalimde 2-3 katlı bi yer açmak vardı bi katı çocuk oyun parkı olcak içinde herşeyiyle sonracığıma öbür katı pastane-aburcubur ve çocuk menüleri olcak ama çok çeşitli rengarel şeyler olcak çocuklara göre böle bişi düşünüyom hatta bi katınıda restorant olarak düşnüyom böle ev yemekleri falan yemeğe gelen aileler çocuklarını oyun parkına yollayıp rahatça oturabilicekler orda bakıcılar bakcak çocuklara falan filan.. ama nerdee okadar para :26: lotodan piyangodan faln çıkcakda anca öle açcam ohooo
ewet canım aynen öyle bende riyayı ve sahteliği sevmediğim için hemen anlıyorum samimi olmadıklarını,insanın bütün gerçek hisleri gözlerine yansır...ben gözlerden anlarım hemde hemen...zaten eşim evdeyken yalnız takılmayı seviyoruz diye söylüyorum o gün bari yalnız kalalım diye
gerçekten sevseler anlarız zaten sahte gülümsemeler falan sahte ilgi
neyse ben çıkayım ütü yapacam sonra gelirim belki
evet cnm aklımızdakilerden birini seçeriz artık en son napalım... aman bi doğsunda hayırlısıyla isimsiz kalmaz dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?