Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben bilmiyom canım hiç ama bizim kızlar sana yadımcı olacaktır heraldee :26::26:

anaaaa yine mesac tekrarı deyimde gideyim dedim...

Son düzenleme:
ne güzel valla çocuklar eğlenerek okula giderler.... sen niye bıraktın kız çalışmayı keşke benim mesleğimde seninki kadar eğlenceli olsa

kuzum atanamadımki ben dahaa :26::26: ücretli öğretmenlik yapmıştım 1 sene okadar geçen sene çalışamadım yeni evliydi y eşim istemedi bu senede hamiş kaldım ilk dönem bri çalışiim dedim ama hamiş halimle karda kışta nasıl gitcem onu düşünüyom kayar düşerimde bebeğe bişii olur diye korkuyom :18::18: sizce gene başvurayımmı yaa :26:

..................................................................mesacın tekrarı

valla canım bende çok isterdim gelmeni yada ben gelebilmeyi... sen ve yasemin benim için çoook ayrı bi yerdesiniz biliyosun

cnm sen bilirsin tabi başvur keşke atansan sonra rapor filan halledersin,ama zor olur tam evde dinlenmen gereken zamanlarda gitmen gerekebilir iyi hesaplamak lazım..

harika düşünmüşsün inşaallah o piyango bulur hepimizi seninde hayalin grçek olur...yada sen hayalini biraz küçültüp yine ticarete dökebilirsin bu işi...

hıı hııı şu abuy cubuy pastane çocuk menüsü kısmını yapabiliyim belkim neden olmasın ama önce onun için eşim emekli olmalıki :26::26: yerleşik düzene geçelim :26::26:

iyi geceler kızlarr

ben bugun ılac ıcın gıttım rahım fılmı cekındım

yattıımda gerı kalktım sıtemıyorum dıye ecık agladım sızladım ama cokda z zor gecmedı sımdı agrılarım
varr kaynoslardaydım yatamadımmm bı turluuu yatmadım sıze selam vereyım dedım 2 yokum

hatunlar ben cıkıyorumm

2 gun yokummm yarın kaynoslar gelcek sanırsam bzıde kalcakk pazarda mevlutt bu halla nasıl gecek bılmyorum ama

benı merak edersenız sevnce soleyın

çook geçmiş olsun canımm
3-4 gün ağrılar rahatsız eder kendini kolla dinlen sıcaktut belini ve ayaklarını
ilaçlarınıda düzenli kullan bak bi dahaki ay bebek geliyor söyliyim
ben haziranda çekildim bak temmuzda hamiş kaldımm
birçok kişide öle olmuşş
çok dikkat et bel ağrında oluyomu?

corap gıydım ole bı agrım yok aslındaaa

bıde ben gıderken dustummm

bel agrım ondamı fılımdenmı bılmıyommm

ay ınsallah eroşş ya rabbımm nasıp eder ınsallah

ben de temmuzda rahim filmi çektirdim ama hala hamile değilim ne kadar şanslı insanlar var ne güzel

ewet canım hem fitil hem hap olarak verdiii
ayy temiz çıkmasna çok sevindimmm

monodoks dıye hap verdı cnm sonuc ne zaman cıkacak dedımm ben gordum temız dedı

ıkı tup de temzıdır demı ben hemen cıkack dıye ayrıntılı sormadımm

snc pazartesı ercm dedı

corap gıydım ole bı agrım yok aslındaaa

bıde ben gıderken dustummm

bel agrım ondamı fılımdenmı bılmıyommm

ay ınsallah eroşş ya rabbımm nasıp eder ınsallah

yok canım filmden olur benim 1 hafta belim ağrımıştıı
kasık ağrımda 2-3 gün sürmüştüü
dayan bunlara iyi kolla kendini
seninde yakındır bize haber vermen benim kendimden umudum yoktu ama allah nasip etti
inanıyorumkii seninde bu ay olmadı öbür ay gelecek güzel haberlerinn
bak hamiş halimlen dua ediyom sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…