saol tatlim :)
benim adetim normalde duzenli gelir gectigimiz ay 5 gun geciktim test yaptim (idrardan) negatif cikti ertesi gunde kanamam basladi ama ilk koyu kahve akintiyla basladi sonra regl oldugumu anladim( neyse reglm 5 gun surdu ve bitti aradan 4 gun gecti tekrar kanamam basladi ben ve esim cok sasirdik cunku daha once boyle bisey hic yasamadim hemen doktordan randevu aldim gittik ....
doktorum dusuk yapmis olabilecegimi soyledi kanda hcgye bakti negatif cikti alttan musyene etti rahim duvarinda kalinlasma oldugunu soyledi(( ben normalde 21 gunde regl oluyorum (adet baslangic gununden itibaren hesapliyorum) cok sık regl oldugumu soyledi. ilac tedavisine basladi kanamami durdurmak ve rahim duvarindaki kalinlik icin ilac verdi ilacim 15 gunde biticek reglin 2. yada3. gunu kontorole gidicem bu ne demek kizlar bebegim olmadi 1 senedir ((( tedavi surecim nasil ilerlicek boyle bir durum yasayan varmi bana yardimci olur musunuz cok moralim bozuldu dusuk yaptigim belli olmamasi normal mi boyle bisi olabilir mi
ne güzel valla çocuklar eğlenerek okula giderler.... sen niye bıraktın kız çalışmayı keşke benim mesleğimde seninki kadar eğlenceli olsa
..................................................................mesacın tekrarı
ewet canım aynen öyle bende riyayı ve sahteliği sevmediğim için hemen anlıyorum samimi olmadıklarını,insanın bütün gerçek hisleri gözlerine yansır...ben gözlerden anlarım hemde hemen...
kalmaz kalmaz merak etme anası,,yerim kız ben o prensesi yakın olsak walla gelir görürdüm seni ve kuzunu..
kuzum atanamadımki ben dahaa :26::26:ücretli öğretmenlik yapmıştım 1 sene okadar geçen sene çalışamadım yeni evliydi y eşim istemedi bu senede hamiş kaldım ilk dönem bri çalışiim dedim ama hamiş halimle karda kışta nasıl gitcem onu düşünüyom kayar düşerimde bebeğe bişii olur diye korkuyom :18::18: sizce gene başvurayımmı yaa :26:
harika düşünmüşsün inşaallah o piyango bulur hepimizi seninde hayalin grçek olur...yada sen hayalini biraz küçültüp yine ticarete dökebilirsin bu işi...
cnm sen bilirsin tabi başvur keşke atansan sonra rapor filan halledersin,ama zor olur tam evde dinlenmen gereken zamanlarda gitmen gerekebilir iyi hesaplamak lazım..
bengisu herkes kaçmış kızbende biraz bebikime isim bakayım olurmuuu
iyi geceler kızlarr
ben bugun ılac ıcın gıttım rahım fılmı cekındım
yattıımda gerı kalktım sıtemıyorum dıye ecık agladım sızladım ama cokda z zor gecmedı sımdı agrılarım
varrkaynoslardaydım yatamadımmm bı turluuu yatmadım sıze selam vereyım dedım 2 yokum
çook geçmiş olsun canımm
3-4 gün ağrılar rahatsız eder kendini kolla dinlen sıcaktut belini ve ayaklarını
ilaçlarınıda düzenli kullan bak bi dahaki ay bebek geliyor söyliyim
ben haziranda çekildim bak temmuzda hamiş kaldımm
birçok kişide öle olmuşş
çok dikkat et bel ağrında oluyomu?
eroşş sanada antıpytkk verdımıı doktrr mıkrop kapmasın dedı
ewet canım hem fitil hem hap olarak verdiii
ayy temiz çıkmasna çok sevindimmm
corap gıydım ole bı agrım yok aslındaaa
bıde ben gıderken dustummm
bel agrım ondamı fılımdenmı bılmıyommm
ay ınsallah eroşş ya rabbımm nasıp eder ınsallah
ben de temmuzda rahim filmi çektirdim ama hala hamile değilim ne kadar şanslı insanlar var ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?