saolun kızlarrr.
akşama ne yemek yaptınızzzzz
selam kızlaaarr yorucu ve yorgun geçen bir haftasonundan sonra aynı yoğunlukta bi hafta başı yaşadım
1 kez bile gelip merhaba diyemedim size anammm ölüyom çok işim vardııııı
size kocaman bi merhaba küçücük bi güle güle diyorummm
yarın görüşürüz inşallahh özlendiniz ve öpüldünüz iyi akşamlarr
ohh canım ne güzel güle güle kirlet mis gibi kokmuştur her yer...
hoşbulduk canım...evet ya dogru söyluyosun bebişlerini kucaklarına aldılar bile...inş bizlerde bu ay yada 2012 de hamiş kalırız hayırlısıyla...
saolun kızlarrr.
akşama ne yemek yaptınızzzzz
et sote
pilav
corba,yanınada salata yaptım canım
myhoşummm yarın inşallah sakin bir gün olurda laflarız biraz:)
Pelinimmm benim memişlerin ikisinde de sızı başladı yaaadet olacam yine kesin..sende varmı belirtiler?
nohut ıslamıştım,kısmetse nohut-pilav ve turşu üçlemesi yapacağım..
öğle yemeğinde barbunya yemiştim artık eşime sabır diliyorum:)
gerçi eşim gececi evde tek başıma kalıcam,evin içinde gazman gibi uçar dururum artık
et sote
pilav
corba,yanınada salata yaptım canım
canım asıl diyetteysen yemen lazım..ekmek yeme akşamleyin..1 tabak sebze yemeği yanında da 2 kaşık yoğur yada salata
cillop gibi diyet menüsü sana...:)
2 saat sonra falanda meyve yersinn...süper olur..
dün çok ağır yemekler yedimm onun için bugün az yemem lazım.şimdi bitane cevizli sucuk yedim o bastırdı mi,demi
şakamı yapıyosun hatun:)diyette cevizli sucuk yendiği nerde görülmüş..sen acil kilo almak istiyon herhal..
off cevizli sucuğu çok severim hee ,hepsini yemediysen kaldıysa bi parça gönder bakimmmm
kız çok cnm çektii napayımm azcıkta enerji alayımmmm açlıktannn zafiytmi geçireydimmm
ya öyle hemende zaafiyet geçiriliyodu hanımmm madem diyet yapıyonn hakkını ver hakkını..
sucukları dolunay kardeşine gönderebilirisn
şaka bi yana kilomu vermek istiyosun yoksa form mu tutmak istiyosun?
bende troid hastasıyım...aa canım sen yeni öğrenmiştin dimi rahatsızlığını?
yanlış hatırlamıyorsam tabi..
sağlık açısından ver tabi kilo...ama tatlı yeme bu dönemde canım..basit önlemlerle
haftada yarım kilo versen ayda 2 kilo
3ayda enaz 5-6 kilo verirsin canım...ekmek az tüketmeye çalış,meyveide boş yeme yanında 5-6 parça kuruyemiş yada ayran/kefir olsun...kefir yağ yakmaya yardımcı oluyor.. bol su iç ayrıca.
ya ayrıca kapı komşum kilolu,kuzenim kilolu hepsi öyleyken hamile kaldı...kocaman çocukları var..
bide yeni bi yakınımız evlendi oda enaz 100kilo var,şıp diye hamile kaldı..
birazda nasip kısmet işi...
evet cnm kısmet işi seninkidemi zehirli guatırrr
haşimato benimki sabahları hormon ilacımı alıyorum 6ayda bir kont.var.
doktorada sordum hamişlik için bi engel değilmiş tabi ilacını aldıktan sonra..
istanbuldaysan cerrahpaşa nükleer tıpı öneririm canım..biimiyorum belkide oraya gidiyorsundur?
sana nasıl bir tedavi dediler?ilaçmı kullanıcan benim gibi?
benimki zehirli guatır.tsh 00.1. 2tane nodülüm var.kadınsal hormonlarımı çok etkilemiş.yumurtlayamamam ondanmış.şimdi korunuyoruzz.ilaçlar bebek için zararlıymış çünkü.1ay sonra kontrolum var benimdeçhap kullanıyrm
geçmiş olsun canım..inşallah tedavinle birlikte yumurtlayıp bebeğine kavuşacaksın ...
bu troid hastalığı moralle çok alakalı..ben düğün stresi yaşarken hasta oldum..şimdiki aklım olsa okadar sıkmazdım canımı:)
moralini yüksek tut canım...inşallah çok daha güzel olacak herşey..:)
ben çıkıyorum,kendine iyi bakk şekerimm:)
iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?