kayalarına kurban seni özledim annem.ben de burda okudum diğer topicler de çok fazla çaresini bulan yok sanırım sen google amcaya otun adını yaz kadınlar klubu yaz direk sayfaya atar seni sebebin olsun canım..
ya çalışmaya gitmesen nolurdu??
iştenmi çıkarırlar???
yani dinlenmeden de olmazki insanların özel hayatları da var evi var çoluk çocuğu var yanii
elinden geldğince geldiğini farkettim
eroş annen gitti mi
eroş annen gitti mi
herkesi çıkarsalar şimdilik bizi çıkarmazlar heralde ama öyle bir şansım yoktu maalesef...kötü işler onu toparlamaya çalışıoz..bak telefon geldi şimdi...işim gücüm var banka işlicekmişim.of yaaaaaaa bugünde çıkamayız bizzz 9 a kadar....
eşin kızmıyomu?
benimki olsa çoktaaaan işten çık bööle yorulma derdii...
kızıyo tabi işine başlarım diyodu dün...ama napim fazla olurlarsa çıkarım artık...zaten batcaz gibi..ondan böyle yoğun..tazminat alim bari hiç değilse ondanda çıkmıom..
kuzum galiba sen de benim gibi geçmişi okumuyon. aybiceye cvp bilem yazmştım.,başak sen geçmişe bakmassında söliyimm maonya ve aybice uğradılarrr
aybice üzüldü listeden çıktı diyeee,
zmg de diğer topiklerde fink atıyo bize uğramıyo bi araşttır bakeemm
sen de mi çıkcan işten oleyyyyyyy.saol canım inan fırsatım olsa hiç çıkmammmm...şimdi tekrar gidiyorum maalesef...iş verdiler yine...kafayı sıyıracam...ne olacaksa olsun artık...az kaldı çıkacam işten..
kuzum galiba sen de benim gibi geçmişi okumuyon. aybiceye cvp bilem yazmştım.,
sen de mi çıkcan işten oleyyyyyyy.
bi gün hepimiz ev hatunu olceeeeez:124:
bir gün herkes ev hanımı olacak:124::124::124::124:
bende calısmak ıstıyorum
zmg en son 14 aralıkta uğramş bize çıkarılması yakındır merak etme:130:ben bakıyomm aama gözden kaçanlar olmuştur illaaaaaa
zmg ye baktınmııı
kocan daha gelmedikikızlar ben çıkıyom iyi akşamla r
kocan daha gelmediki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?