Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

doğru ilk hamile kaldığımda doktor bana ağızdan vermişti yiyip içip yatıyordum demekki haptanmış
ama fitil olarak uyku yapmıyor

canım seviştim geldim elelrimde doktor eldiveniyle yazıyom sanatemizledim helal oldun aldıgı paraya etliymiş biber
gül paşacım güll tombikkk yanak

Ay ben işlerimi bitirip geliyim sonra yetişmiyo kocamın saatinr

canım davul fırına koydum mini frında varda onla ograşamam aslında hızlanır içim dicem ama elektrik çok gdier diye yapamıyorumbiliyosunuz çokelektirigiyiyor o fırın bir dolama yeşil biberlerimkaldı patlıcan közlücem birde kebaplık koyucem olucem melemenlik almak isteyen çabuk alsın zam geliyomuş ben sarımasajkalrımıdogruyum siz konuşa durun

bende çıkayım evdeki işlerimi ayarlayıp daha pazara gidecez akşama görüşürüz
tamam canım görüşürüz...
amin canım....walla ben kullandığımda 10 tanesi 80 milyondu,şimdi daha pahalıdır mutlaka bunlar ithal olduğu için çok pahalı yani..ama madem bağkurunuz var hemen çıkart raporunu,zaten cüneyt aldırtır sana balcalıdan..sen bilirsin eğer kendini daha rahat hissedeceksen birde ebru tarıma git denmekte yarar var..
Camsan marka parkelerim geldi tasiniyooooo

hayırlı olsun kuzum hadi gözünaydın bende diyom nereye kayboldu...kaynoşu götürdün sandımdı..

bende çıkayım evdeki işlerimi ayarlayıp daha pazara gidecez akşama görüşürüz
tamam canım görüşürüz...
amin canım....walla ben kullandığımda 10 tanesi 80 milyondu,şimdi daha pahalıdır mutlaka bunlar ithal olduğu için çok pahalı yani..ama madem bağkurunuz var hemen çıkart raporunu,zaten cüneyt aldırtır sana balcalıdan..sen bilirsin eğer kendini daha rahat hissedeceksen birde ebru tarıma git denmekte yarar var..
Camsan marka parkelerim geldi tasiniyooooo

hayırlı olsun kuzum hadi gözünaydın bende diyom nereye kayboldu...kaynoşu götürdün sandımdı..

doğru ilk hamile kaldığımda doktor bana ağızdan vermişti yiyip içip yatıyordum demekki haptanmış
ama fitil olarak uyku yapmıyor

ewet canım o çok uyku yapıyor hiç sevmiyorum o hapı fitil olarak kulanmak daha iyi ama ben fitilden de nefret ediyom..savaş veriyorum bir fitil yerleştirirken

Belim çok agrıyo ordası yanıyo ben sarımsaklaımı soyuyumkızlşar hemenkaybolursan kaynanam geldi he

cuneyte kalsa bana parayla al demek ıstıo heyet raporunu oyle gevelıo balcalıya cagırmayı orda ıslem yapmayı sevmıo heralde ama her muayenede 200 almayı bılıo

eskiyebilme ihtimalini düşündün yani sonunda
hee ama eskimezmis isildarmis
catlakkari eline saglik
sarımsağı suya koyunca çabuk soyuluyor..birde sarımsak dişlerini ayırp her birine esaslı bir yumruk atıncada hemen kabuklarından ayrılıyor...
Aferin hamarat adanali karu
Uzulme hayatim dr elimden geleni yapiyorum diye uyarmis tatlim dua ederiz hic bisicik olmaz insallah
nereye kayboldun yoksam kaynoşu götürmeye mi gittin...götürme sakın kendileri gitsin madem arabaları var

yok banane araba yokki bugun ewde olsada bananek

kızlar benm akıntının rengi değişti yolda anlıcanız=( bu preseed jelden ben de almak istiyorum botnk eczadan sipariş versem hemen gelio mu acaba

cuneyte kalsa bana parayla al demek ıstıo heyet raporunu oyle gevelıo balcalıya cagırmayı orda ıslem yapmayı sevmıo heralde ama her muayenede 200 almayı bılıo

he canım çok sewerler para almayı...istediği kadar gevelesin mecbur çıkarttıracak işi bu..ben gittiğimde 150 ye bakıyodu demek 200 olmuş

hee ama eskimezmis isildarmis

catlakkari eline saglik

Aferin hamarat adanali karu

Uzulme hayatim dr elimden geleni yapiyorum diye uyarmis tatlim dua ederiz hic bisicik olmaz insallah

yok banane araba yokki bugun ewde olsada bananek

götürme kız boşver,he adanalıyık,gittimi parkeciler..

ha birde ne pişirecen yemek anaamm

hadi güle güle kullanmak nasip etsin
ben çıktım hadi görüşürüz
Amin saol hayatim betdagli sende saol

abooooo ebru hocaya git 55 tl tahlillere fark oduyon o kadar
cuneytten gicik aldim

götürme kız boşver,he adanalıyık,gittimi parkeciler..

ha birde ne pişirecen yemek anaamm

Hee tasidilar sabah dosenecek adamlar kan ter icinde kaldi
canim dunden keskekle soguk corba var peynirli borek yaptiracam ic hazirliyom
bide salata yaparim ayran tursu ohhh tursularimin bir kismi olmus
dun bir tabak yedim gebemiyim neyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…