dayak yicek o tkbden şimcik
hemde ne uyku resmen uçuşa geçiyordum babam beni görünce aynı hapçıların haline benziyon diyordu
fitil olarak etk,lemez o zaman canım daha iyi..tamam kuzum işte dediğim gibi doktorlar bu taktiği uyguluyor artık önce kötüye alıştırıyolar...ama bilmiyolarki bizim durumumuzda olanların daha çok morale ihtiyaçları var yada işlerine gelmiyor ..o yüzden sen moralini yüksek tut..
bakalım kaç çıkacak değerin...göbekten daha rahat oluyo bende öyle yapardım..
canım seviştim geldim elelrimde doktor eldiveniyle yazıyom sanabana tüp bebek doktoru aşılama yapınca progestanı alttan vermişti alttan daha etkiliymiş ağızdan alınca uykudan başka bişey yapmaz dedi
tamam canım hadi git sen kırmızı biberlerinle sevişmeye ama çok kendinden geçme
gül paşacım güll tombikkk yanak
Ay ben işlerimi bitirip geliyim sonra yetişmiyo kocamın saatinr
görümceler neden hep ksıkanç oluo halbuki bende görümceyim amaaa yine kıskanılan benim onuda anlamadımm
bende de iki dene varrr nedense alttaki yanımdan çıkmıo allahtan anasında anası iki gün önce akşama baktım kapıdalar görümceyi getirdiler sandım öelsine gelmişler dedim hayırdrı anne güzide nerde efe nerde efe orda çok rahattt gelirmiii dediii ii dedim ne güselll
(lafı göya bana soktu sanki ben senin kızına hizmet etmek zorundayımmm torununna dakka başı bakmak zorunda değilim)mal karııı
benimkideee rahat etmek iiçin gelio sevdiğinden değil çönkü bensevmiom bilioo
kız daha ne çarpışçakkkk karıda hal kalmadı deli karılarr iki gün oldu daha çarpışalııııı
ellerine sağlık canım kankamm benimmm güle güle yiyin afiyetle yiyinnn bak hele közleme olayını fırındamı yapıon fırınım bozulmasa yapçemmm yoksa kocama ateş yaktırcammm
senmi herkess twembelll anca hazır al yee hıhhh
kız sarımsak bi dişi all iki parmağında sıkk çatlıo sonra kendilinden soyuluooo zatiiii dün bayaaa soydumdaaa turşumu yaptım çok şükürrr
kız sarımsak bi dişi all iki parmağında sıkk çatlıo sonra kendilinden soyuluooo zatiiii dün bayaaa soydumdaaa turşumu yaptım çok şükürrr
Camsan marka parkelerim geldi tasiniyooooo
tamam canım görüşürüz...bende çıkayım evdeki işlerimi ayarlayıp daha pazara gidecez akşama görüşürüz
amin canım....walla ben kullandığımda 10 tanesi 80 milyondu,şimdi daha pahalıdır mutlaka bunlar ithal olduğu için çok pahalı yani..ama madem bağkurunuz var hemen çıkart raporunu,zaten cüneyt aldırtır sana balcalıdan..sen bilirsin eğer kendini daha rahat hissedeceksen birde ebru tarıma git denmekte yarar var..kuzum senın cektıklerın cok daha agır dogruu allah bıdaha yasatmasınhepımıze ınsallahh ıgne acıtsın ılaclarımda sersemyapsın onemlı deılde bıse olması yıne bebıse o yuzden moralımı bozdu doktor nebılım tuaf ya ebru tarımamı gıtsem acaba canım ??? neyse kuzum heyet raporuyla alınmasa bu ıgneler nekadardır? tahmını
tamam canım görüşürüz...bende çıkayım evdeki işlerimi ayarlayıp daha pazara gidecez akşama görüşürüz
amin canım....walla ben kullandığımda 10 tanesi 80 milyondu,şimdi daha pahalıdır mutlaka bunlar ithal olduğu için çok pahalı yani..ama madem bağkurunuz var hemen çıkart raporunu,zaten cüneyt aldırtır sana balcalıdan..sen bilirsin eğer kendini daha rahat hissedeceksen birde ebru tarıma git denmekte yarar var..kuzum senın cektıklerın cok daha agır dogruu allah bıdaha yasatmasınhepımıze ınsallahh ıgne acıtsın ılaclarımda sersemyapsın onemlı deılde bıse olması yıne bebıse o yuzden moralımı bozdu doktor nebılım tuaf ya ebru tarımamı gıtsem acaba canım ??? neyse kuzum heyet raporuyla alınmasa bu ıgneler nekadardır? tahmını
doğru ilk hamile kaldığımda doktor bana ağızdan vermişti yiyip içip yatıyordum demekki haptanmış
ama fitil olarak uyku yapmıyor
tamam canım görüşürüz...
amin canım....walla ben kullandığımda 10 tanesi 80 milyondu,şimdi daha pahalıdır mutlaka bunlar ithal olduğu için çok pahalı yani..ama madem bağkurunuz var hemen çıkart raporunu,zaten cüneyt aldırtır sana balcalıdan..sen bilirsin eğer kendini daha rahat hissedeceksen birde ebru tarıma git denmekte yarar var..
hayırlı olsun kuzum hadi gözünaydın bende diyom nereye kayboldu...kaynoşu götürdün sandımdı..
Belim çok agrıyo ordası yanıyoben sarımsaklaımı soyuyumkızlşar hemenkaybolursan kaynanam geldi he
eskiyebilme ihtimalini düşündün yani sonunda
catlakkari eline saglikkarılar ben geldim rapor veriyim dedim
3.5 kilo taze fasülte 4 agız yıkandı dilindi 2 düüdklü haşlandı
2 kilo bamya 2 kilo domatesle harmallanıyo düüdklüde
15 kilo biberin bir tepsisi davul fırındadevamı gelicek
kavonozları bulaşık makinasında yıkanıyo kapaklarıyla birlikte
manava sinir oldun 30 kilo vericegine 20 kilo veririm halde çok pahalı domates dedi
içinede 2 kilo biber koyuyummu koymuyummu ne kadar gider:44:4 kilo ceviz kırılıcak temilzenicek dolaba koyulucakarta kalan domates kabuklarından salça yapılıcakta nasıl olucek bilgisi olan el atsın
kaynanam anasındaymış domatesler gelsin demiş kocişe gelirim demiş
bu arada sabah kahvaltı yaptıktan sonra birde başınma ne gelse sular gittiyeni geldi evi topladım kışlık kavonozları baddaniyeleri hazırladım kaynanam gelsin el atsın
NOT
ANAM AGLADI SİZ ORDA TOTONUZU BÜYÜTÜN GELMEYİM HEMİHER AN ÇIKABİLİRİM KAYNANAM GELRİSE DEMEDİ DEMEYİN BELİM KOPİYİ ŞİMDİ BİBERLERİ PİŞİRİCEM SOYUCEM TEMİZLİCEM SONRA ONLARI FIRINLICAM SICAK SICAK KOYUCAM İÇİNE MAŞAYLA İÇİNE YARIM ÇAY BARDAGİ SİRKE SIVI YA VE SARIMSAGI KOYUCEM BBU ARADA YATRIM KİLO SARIMSAKTAN FAZLASINI SOYDUM SABAH SARIMSAGIN SOYMANIN PÜF NOKTASINI BİLMEK İSTEYENE SÖYLERİM SEVİNÇ KARISI RAPORUMU BEYENDİNMİ UYUZ KARI
Aferin hamarat adanali karusarımsağı suya koyunca çabuk soyuluyor..birde sarımsak dişlerini ayırp her birine esaslı bir yumruk atıncada hemen kabuklarından ayrılıyor...
Uzulme hayatim dr elimden geleni yapiyorum diye uyarmis tatlim dua ederiz hic bisicik olmaz insallahcuneytın yanına gıttım sımd geldımm ama benım moralımı bozdu dengesıs ya bu adam oncekı gıttıgımde cok olumlu konusuodu sımdıde dıokı kan pıhtılasmanda asırı bı sorun yok ama demekkı aspırın yetmemıs dıo ıgneye baslıcaz kortızon bıde bundan sonrada bıse olursa yapabılecegım artık bıse yok dıo butun moralımı bozduuu nedemek yaa sankı bıse olacakmıs gıbı
nereye kayboldun yoksam kaynoşu götürmeye mi gittin...götürme sakın kendileri gitsin madem arabaları var
yok canım kullanmadım sadece aspırın kullanmıstım04 clecane verdıı kortızon bıdee progestan adam canımı sıktıı ya onckınde cok morallıydı neyse ılk ıgnemıde vurdu gosterdııı cok acıyomus [/QUOTE]
canım benım bak hassas dönemdesin zaten moral çok önemlı benımde dr aynı şeylei söledi adama kanamam var dıyorum bız elımızden gelenı yaptık yapacak bişey yok diyor
iğneyi bugun kaçta vurduysan hep aynı saatte kullanmaya dikkat et önemli
04lük kullanıyorsan öğrendiğin ilk günden kullanman lazım aspirin yeterlı gelmezki benım kaybım o yuzden oldu allah göztermesin..
bende progestanları alttan alıyordum progestan kaç mg??
kuzum senın cektıklerın cok daha agır dogruu allah bıdaha yasatmasınhepımıze ınsallahh ıgne acıtsın ılaclarımda sersemyapsın onemlı deılde bıse olması yıne bebıse o yuzden moralımı bozdu doktor nebılım tuaf ya ebru tarımamı gıtsem acaba canım ??? neyse kuzum heyet raporuyla alınmasa bu ıgneler nekadardır? tahmını
benim sigorta yoktu kutular 10luk oluyor kutusunu eczane tanıdık dıye 90liraya alıyodum
ama rapor olursa dewlet hastanesi ise eğer ücretsiz olur
özelle gidıyosan oranın verdiği raporda bıldıgım kadarıyla ablam 10 kutusunu falan 70 lıraya alıyodu:26:
cuneyte kalsa bana parayla al demek ıstıo heyet raporunu oyle gevelıo balcalıya cagırmayı orda ıslem yapmayı sevmıo heraldeama her muayenede 200 almayı bılıo
kızlar benm akıntının rengi değişti yolda anlıcanız=( bu preseed jelden ben de almak istiyorum botnk eczadan sipariş versem hemen gelio mu acaba
hee ama eskimezmis isildarmis
catlakkari eline saglik
Aferin hamarat adanali karu
Uzulme hayatim dr elimden geleni yapiyorum diye uyarmis tatlim dua ederiz hic bisicik olmaz insallah
yok banane araba yokki bugun ewde olsada bananek
Amin saol hayatim betdagli sende saolhadi güle güle kullanmak nasip etsin
ben çıktım hadi görüşürüz
cuneyte kalsa bana parayla al demek ıstıo heyet raporunu oyle gevelıo balcalıya cagırmayı orda ıslem yapmayı sevmıo heraldeama her muayenede 200 almayı bılıo
evet canım 1 gun sonra gelıo ama yarın pazar bılemıorum gelırmı pazartesı gelır heralde[/QUOT iyiymiş pzrtesi dra gitcem kist oluştuysa ztn bu ay da olmucak.kist yoksa hemen alayım ozmn ben de.bnm şimdi 2,ayım olck klomen +iğne.zararı olmaz sanırım dimi jelin doğalmış ztn
götürme kız boşver,he adanalıyık,gittimi parkeciler..
ha birde ne pişirecen yemek anaamm
evet canım 1 gun sonra gelıo ama yarın pazar bılemıorum gelırmı pazartesı gelır heralde[/QUOT iyiymiş pzrtesi dra gitcem kist oluştuysa ztn bu ay da olmucak.kist yoksa hemen alayım ozmn ben de.bnm şimdi 2,ayım olck klomen +iğne.zararı olmaz sanırım dimi jelin doğalmış ztn
evet canım tamamen dogal korkmahıc ınsallah rabbım yuzunu guldurur senı cok ıyı anlıyorumm .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?