canım bebeeğin suyu yediklerinden etkilenmezz
amniyos sıvısı denilen sıvı bebeğin kendi idrarıdır kendi bağırsak sisteminden çıkarr
sen canın ne isterse onu ye ama ilerleyen zamanlarda hissedeceksin tatlı yediğinde çok kıpırdanacak onunda kan şekeri etkilenecek çünküüü
yok bee hiç belli olmuyoo bi tanıdığım 9 ay boyunca peynir süt yoğurt yiyemedi
çocuğu tam süt ürünleri canavarı
peynirsiz kaşarsız labnesiz kahvaltı etmiyoo ve yoğurtsuz asla yemek yemiyo henüz 3 yaşında
pek belli olmuyo yanii..
hadi yaa e kadın kasiyumunu nerden aldıkii hiç birini yemedide :26: çürümüştür dişleri hep onunne bilem netten baktımda öle diyodu :26:
aşı olayını bilmiyom daha ama 20li haftalarda galibaa
yarın sağlık ocağına gideceğim kayıt olacağımm o zamn söylerler
bencede biran önce ol canım kayıtof yaa çiklata yidim okaday ne zaman hissedecem daha yaa 1 ay vaar off
bengi sana bişi sorucamm
sen bebeği ne tarafta hissediyonn
benimki sanırsam sol tarafta,,sol tarafa yatınca batma oluyoo
rahatsız oluyorum sola yüklenince,ağrı kramp batma hep sol tarafta...
ayrıca
sol taraf sertlik var ,artık emin oldum benimki soldaa
ve ben öbür bebeğimide solda taşıyodum çok benziyo belirtiler
sorma yaa
ayeni görene dek iyiydi de keyfim kaçtı biraz rabbim hayırlısını versin napalım herşey kadre kısmett
paşaaa bi bak annem bana
sana zahmet benim bulduğum isimlerin anlamlarını yada iyi olup olmadıklarını söylermisinn
ben bu konuda hassasımm sanırım sende benim gibisin
erkek : ali erdem(beraber koyulacak)
kız :feyza,büşra
sence nasıll
seninkinin yakında bogazına kadar uzanır tekmeleri
zate sığmıyo çocuk artıkın zoru var yavrucağınn
bi doğsada rahatlasa
benimkide solda yaa
sol tarafım hep diken diken uzansam bile bi kramp ben hemen pozisyon değişiyomm
sağa yatınca bişi yokk
çok komikk daha hissetmek için çok erken aslında ama illa insan vucudundak değişiklikleri anlıyo
sol tarafım sert
bide benim babanem soldaysa erkek derdi
öbürüde soldaydıı ve erkektii,bak seninkide ööleymiş
off bi şu cinsiyeti öğrensseydimde rahatlasaydımmm çok merak ediyom çok
kanıt bebem kanıt anladı onlar beni
güzel isimler büşrea kuranda geçiyo feyzeyi bilemiyim alide peygamber efendimizin damadı oda güzel erdemden emin degiliim ama anlamı erdemli demekti galiba bizim sevinç karısı girdim merak ettim inanın popomu yeni kodum yere anam duşa giricemde korkuyorum ben ya eşim çünkü kaplan edasıyla bekliyi beni
evet canım 8 . aydan sonra özel izin gerekiyomuş dr una sorarsın ozaman artık
amin canım inşallahhhh
sorma nerdeyse boğazımda zaten
kıs bide benim sadece karnım çıktı fazla kiloda almadım top gibi bi göbiş var çok korkuyodum göbeğim küçük bebeği zayıftır diye ama maşallah2 724 falan çıktı zavallı yavrum sıkışıyor demekki ama tekmeleri çok sert sıpanın
ben çok erken hissetmiştim böyle seğirme gibi oluyordu hareketleri
evet canım sol erkek bencede
kızlarrrrr nasılsınız. ben ve kızım iyiyiz çok şükür. sona yaklaşıyoruz artık. ben doğum yaklaştıkça korkuyorummmmmmmmmm :)))
kızlarrrrr nasılsınız. ben ve kızım iyiyiz çok şükür. sona yaklaşıyoruz artık. ben doğum yaklaştıkça korkuyorummmmmmmmmm :)))
yazmayı unuttum ben burda işe başlıcaktım sende yazmışsın dügünde oynadım ay ne güdlüm 2 gündütr çok yoruluyorum ben
vitamin sebze,,,
ama dişleri çok ağrıyoduuuu
ama çocuk turp gibi doğdu ...annenin kalsiyum depolarını boşalttı doğdu..
bende solumda hissediyordum hani biryerine dokunursunya öyle bişey hissediyordum ben
ve düşükten bir akşam önce o his kayboldu
görümcemin kızıda oğluna kocasının ismiyle erdem ismini koydu güzel bir düşünce bence
ben bunu öğrendimya herkese sorarım şimdi bunu ne tarafta hissediyorsunuz diye
bende faceye takılmıştım emem seni unutmadım çaılş çalış bir daaha görmiyim bu arada senin facen varmıydı bende okadar kişinin varki rumuzlarıda karıştırıyorum afola anca 4 kişi aklımda :101::101:özelime yolla almadıysam görüşek çirkinligimi gör
allah razı olsun ekliyorum canım daha çok var ya kimse dönmediki okruz dediler durdular ama yok bitsede belinaya başlasak diye bekliyorum
selam canım
evet yolunuz kısaldıı...
allah hayırlısıyl kavuştursunn
doktor söyledimi nasıl doğum şeklini...
korkma canım allah kolaylığını verecek emin ol
off nazom nelerle uğraşıyom görüyonmu
o kadar merak ediyom cinsiyetini...
benim de öyle canım bide sertlik var batıyo aradaa...
--------------------------------------
bakalım ama ali bizim dedemizin adı eşim istiyor bende koyalım didimm
kırmam onun için..
----------------------------
bende ondan soruyom ama yüzde 65-75 arası doğru gibi bakalımm ne çıkacak sonuçç...
hamarat hatunlar başka oluyoo))
Canim ben hem geziyom hem oynuyorum hemde kisliklarimi hazirliyorum eee yaninda bide hergun temizlik cabasi
Hamarat pasam benimmn)
Slm arkadslr Nasilsinzz
Nofrostum a sigmicak bu yaptiklarim sanirim yaa zaten doluydu nsil yerlestiricm
Rabbim olmayanlarada wersin insallahh
Biras once 2kilo bamya 1kilo domatesle ,1kilo fasulye 1kilo patlican 2kilo domatesle turlu icin , 1kilo kurdan kebaplik patlican kizartim 1kilo karniyariklik kizarttim ,yarim kilo patlicanla yarim kilo da biber kizarttim bunlarda karisik kizartma icin
Hepsini yaptim soguyolar suanda
Daha once yaptiklarim cabasi rabbim agiz tadiyla yemegi nasip etsin hepimize insallahh
saol canımm. doktor bişey demedi yarın kontrol var. ama herşey normal seyrinde giderkende normal olur heralde doğum. doktor en son gittiğimizde doğum için bişey demedi ama bu sefer konuşuruz heralde. gerçi ben hala kararsızımmm
sorma insan ne sabırsız oluyo dimi???
çok uykum var aslında saat 00 olsun diye bkliyommm
işte insan yinede merak ediyor ne kadar farketmesede cinsiyet en azından kızamı erkeğe göremi eşya alınacak insan en çokta onun için merak ediyor heralde
bende yanımdaki kardeşime sordum bilmiyorumki diyor ozaman öyle şeylermi biliyoduk diyor
bakalım tanıdığım herkese sorarım ben bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?