Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hadi yaa e kadın kasiyumunu nerden aldıkii hiç birini yemedide :26: çürümüştür dişleri hep onun ne bilem netten baktımda öle diyodu :26:

hadi yaa e kadın kasiyumunu nerden aldıkii hiç birini yemedide :26: çürümüştür dişleri hep onun ne bilem netten baktımda öle diyodu :26:

vitamin sebze,,,
ama dişleri çok ağrıyoduuuu
ama çocuk turp gibi doğdu ...annenin kalsiyum depolarını boşalttı doğdu..

Son düzenleme:
kızlarrrrr nasılsınız. ben ve kızım iyiyiz çok şükür. sona yaklaşıyoruz artık. ben doğum yaklaştıkça korkuyorummmmmmmmmm :)))

bende solumda hissediyordum hani biryerine dokunursunya öyle bişey hissediyordum ben
ve düşükten bir akşam önce o his kayboldu

görümcemin kızıda oğluna kocasının ismiyle erdem ismini koydu güzel bir düşünce bence

ben bunu öğrendimya herkese sorarım şimdi bunu ne tarafta hissediyorsunuz diye

hiç güleceğim yoktu bunu okuyana kadar

maşallah canım ne güzel doğunca uğraştırmayacak seni kilosu çok iyi birde emerse süper olur

kızlarrrrr nasılsınız. ben ve kızım iyiyiz çok şükür. sona yaklaşıyoruz artık. ben doğum yaklaştıkça korkuyorummmmmmmmmm :)))

selam canım
evet yolunuz kısaldıı...
allah hayırlısıyl kavuştursunn
doktor söyledimi nasıl doğum şeklini...
korkma canım allah kolaylığını verecek emin ol

merhaba canım hadi bakalım RABBİM tez vakitte kurtarsın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

yazmayı unuttum ben burda işe başlıcaktım sende yazmışsın dügünde oynadım ay ne güdlüm 2 gündütr çok yoruluyorum ben

))
Canim ben hem geziyom hem oynuyorum hemde kisliklarimi hazirliyorum eee yaninda bide hergun temizlik cabasi
Hamarat pasam benimmn )

Slm arkadslr Nasilsinzz
Nofrostum a sigmicak bu yaptiklarim sanirim yaa zaten doluydu nsil yerlestiricm
Rabbim olmayanlarada wersin insallahh
Biras once 2kilo bamya 1kilo domatesle ,1kilo fasulye 1kilo patlican 2kilo domatesle turlu icin , 1kilo kurdan kebaplik patlican kizartim 1kilo karniyariklik kizarttim ,yarim kilo patlicanla yarim kilo da biber kizarttim bunlarda karisik kizartma icin
Hepsini yaptim soguyolar suanda
Daha once yaptiklarim cabasi rabbim agiz tadiyla yemegi nasip etsin hepimize insallahh

vitamin sebze,,,
ama dişleri çok ağrıyoduuuu
ama çocuk turp gibi doğdu ...annenin kalsiyum depolarını boşalttı doğdu..

e yani çocuk vitaminsiz kalmıyoki kereta hep bizden hırkıslık yapıyooo olan sadece kadına olmuş neyseki yeseymiş oda hıh tabi çürür

off nazom nelerle uğraşıyom görüyonmu
o kadar merak ediyom cinsiyetini...
benim de öyle canım bide sertlik var batıyo aradaa...
--------------------------------------
bakalım ama ali bizim dedemizin adı eşim istiyor bende koyalım didimm
kırmam onun için..
----------------------------
bende ondan soruyom ama yüzde 65-75 arası doğru gibi bakalımm ne çıkacak sonuçç...

artık kim kimin çirkinliğini görecek bakalım
tamam canım okudukça ben yazarım sana

selam canım
evet yolunuz kısaldıı...
allah hayırlısıyl kavuştursunn
doktor söyledimi nasıl doğum şeklini...
korkma canım allah kolaylığını verecek emin ol

saol canımm. doktor bişey demedi yarın kontrol var. ama herşey normal seyrinde giderkende normal olur heralde doğum. doktor en son gittiğimizde doğum için bişey demedi ama bu sefer konuşuruz heralde. gerçi ben hala kararsızımmm

işte insan yinede merak ediyor ne kadar farketmesede cinsiyet en azından kızamı erkeğe göremi eşya alınacak insan en çokta onun için merak ediyor heralde
bende yanımdaki kardeşime sordum bilmiyorumki diyor ozaman öyle şeylermi biliyoduk diyor
bakalım tanıdığım herkese sorarım ben bunu

hamarat hatunlar başka oluyoo
ben bu sene yatıyomm anneler yapıyo kışlıklarımı...

bence karar verme sen doğal yolla olsuunn akışına bırakk
karar verilecek bişi değil doğaya uymak lazımm
ha doktor sağlıkla ilgili bişi derse o zaman sezeryan olursunn...

acep annelerimiz çocuk nasıl olur biliyolarmıydı kii
şimdik biz yumurtadan biliyoz valla gün gün gelişmeleri...
hele beni yumrta takibiyle oldu ya yumurta halleriniin resmi bile varrr
büyüyünce bak yavrum buda senin döllenmeden önceki yumurta halin dicemm bu yumurtadan oluştun dicemm komik dimi

aa kselim gelmiş hoş gelmiiş kız seninde bişii kalmamış doğumaa üstelik yeşille aynısınııız oda 35 hftalıktı ilk bebişimiz onunki olcak diyoduk ya bakalım artkın hanginiz önce doğurursanız bak onunki ekimin ilk haftası sezeryanlaymış doğumu elini çabuk tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…