Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

8 kilo oldu canım buay işte aldığım ama bebişimi güzel beslemişim drum öyle dedi tombik olcak dedi
merak etmezmi insan canım biz merakımızdan muayeneden 15 gün önce gitmiştik cinsiyet öğrenmeye

kızlar ben yatıyorum çok uykum geldi valla hepinize iyi geceler öpüldünüz kocaman

Kız allah seni niye günahını alayım kendin diidin ya beni rahattlatacak kendisi ama neyse diye...ondan diidim bende yani....Ok cnm by

canım isim önereyim ama ben daha klasik ve sıradan isimleri severimm
san göre bildiğim isimler bunlar
kız :eslem,ebrar,zeynep
erkek:elyesa,fatihh

sağol canım negüzel açıkladın sevinç baksına örnek alsın senden öle hepsine evet demeyle geçiştirilmez insan bu aradada bebek benden 12. haftadan sonramı yoksa nu doldurup 13.haftadan sonramı beslenmeye başlıyor :26: soonracığıma balığı ilk 3 aydada yemem şartmıydı yoksam sadece şimdiden sonra yesem yeterlimi bugün yaptım yedim mesela 2 tane küçük balık atık yakında benden beslencek yavrucum diyee bu arada boynu tam olarak şeklini almadı şuan dimi hayla resimdeki gibimi duruyooo :26:

benim ogullarımda solumdaydı kızım sag tarafımda bugün evi topluyodum yemek odasını elime kagıtlar geçti dedimya eşimle bakıyoduk öle kagıda baka kaldım gözleirmdeki yaşı görseniz aglardınız eşim paş ane oldu dedi yok birşey dedim yok dedi var sebn aglamazdın şimi gülüşüyoduk şakalaşıyodum yok dediysemde versen o elindeki kagıdı dedi aldı kagıdı baktı anladı neden agladıgımı 2 ogluma 7 sene sonra hamile kalmıştım elimdeki kagıttada ogluma hamile kaldıgım yazıyodu sonrada kızımki önüme geldi peş peşe koymuşum altınada not düşmüşüm 7 seneden sonraki mucizem sen geldinya yeter bana babanla senin yolunu gözlüyoruz bebegim yadım ay ne agladım yutkuna yutkuna eşimin yanından çıktım sesimi duymasında üzülmesin diye ama yapmadım malesef çok kötü olduk kızlar ben onları kaldırıdm biliyoudm elimede geçince içim kalbim acıd ömürüm dursaydı 11 aylıktı şimi ban bir mucize gerek mucize seni sensiz yaşamak istemiyourm helede yalalinle yaşam istemiyourm gel artık gözleirm yolarda kaldı ban seni gerek seni demiş şahir

hmm babası tekvandocuysa oda kesin öyle olur e 1 ay yandın valla sen doğurana kadar mahvetcek seni bu haylaz :26: erkek çocukta zaten top giibi göbek çıkıyo canım kızda yaygın oluyo onda alıyon zaten kiloyu kız annesinin güzelliğini çalar derler ya hem şişmanlatıyo hemde çalıyo cidden kızlar :26:

-artık göbek kordonu işlevini yapıyo ama galiba besleme işine 12. haftada başlıyoo diye biliyorummm
-ilk 3 ayda yemek şart değilmiş,çünki bebek senin vitamin depolarından beslenirmiş 3 aya kadar yani yersen kendine fayda yemezsende kendine zarar
düşünki 14 haftaya kadar yemek yiyemeyenler var bulantıdan onların bebekleri bööle besleniyorr
-evet artık yemeye başlaman lazım 1-2 hafta içinde göbek kordonundan beslenmeye başlayacak yavrucukunn
-yiyebildiğince ye ,abartma ama fazla kilo zarar biliyosunn
-boynu daha sonradan gelişiyor diye biliyorum ben ama internetten araştırırımm seni bilgilendiririmm

canım isim önereyim ama ben daha klasik ve sıradan isimleri severimm
san göre bildiğim isimler bunlar
kız :eslem,ebrar,zeynep
erkek:elyesa,fatihh

ben biraz daha modern isimler seviyom canım şöyle ilginç isimler arıyom biras eslem fena diilmiş bak ama anlamı neki :26::26:

ahh paşam ahh ne diyelimde yarana merhem olalımm
allah sabır versin
insan hiç unutamıyor işte bak benim oğlum yaşasaydı yarın okula başlıcaktıı
bu gece heyecandan uyuyamayacaktıkk
rabbim nasip etmedi vardır bi hayırr
üzülme allah büyük elbet olacak seninde yavrularınnn...

sevinçte yarın veli olarak olişini okula götürecek...
hayırlı olsun sevinçççç...

bak seninde oğlanlar soldaymışş kız sağdaymışş
teori doğru galiba

Cnm benim yaa yaşadıkların gerçekten çok zor Allahım inş sağlığıyla en kısa zamanda karnını bebişle doldursun güzel haberlerini alalım inşlah..Ama bu yolda asla umudumuzu kaybetmiyeceğiz hanımlar...İnş hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağız.....

ben biraz daha modern isimler seviyom canım şöyle ilginç isimler arıyom biras eslem fena diilmiş bak ama anlamı neki :26::26:

selametli güvenilir, cennette son nur anlamlarına filan geliyoo...
ayrıca ense kalınlığı 11-15.haftalarda ölçülebiliyomuşş bengi
ama boyun için net bilgi yokk
ama ense ölçülüyosa boyunda gelişiyo demektirr..

inşallah rabbim dualarımızı kabul etsin ve tüm bekleyenlerin kucaklarını doldursun inşallahhh

sağol canım yaa çok iyisin utansın sevünç karısıda yok canım niye abartayım azar azar çeşitli beslenmeye çalışıyom bakalım özelliklede çeşitli salata türleri yiyom bol bol bebişin suyuda sayemde hep tuzlu ve ekşi oluyo yaa oda bana çekcek demekki ekşiyi sevcek yavrucuğum yediğimiz şeyler yavrumuzun ilerdeki besenme şeklini belirliyomuş neyse birazda çikolata yiyimde sevinsin bıdığım içimde hop hop hoplasıın

canım bebeeğin suyu yediklerinden etkilenmezz
amniyos sıvısı denilen sıvı bebeğin kendi idrarıdır kendi bağırsak sisteminden çıkarr
sen canın ne isterse onu ye ama ilerleyen zamanlarda hissedeceksin tatlı yediğinde çok kıpırdanacak onunda kan şekeri etkilenecek çünküüü
yok bee hiç belli olmuyoo bi tanıdığım 9 ay boyunca peynir süt yoğurt yiyemedi
çocuğu tam süt ürünleri canavarı
peynirsiz kaşarsız labnesiz kahvaltı etmiyoo ve yoğurtsuz asla yemek yemiyo henüz 3 yaşında
pek belli olmuyo yanii..

hmm güzelmiş ama onu en son kıza koymak güzel olurdu son nur ya 11-14. haftalarda ölçüyolar canım onu biliyom ekimde memlekete gitmedende 3lüyü yaptırırım artıkın oda 16.haftadan sonraydı yanlış hatırlamıyosam :26: bu arada aşımızı ne zaman vuruncaktık ilkini 4. aydamıydı?:26::26:

aaah ahh paşa duygulandırdın benide yaa inşallah allahım tez ve en hayırlı zamanda yollar yavrunuda doğduğunda unutturur sana tüm yaşadıklarınııı

aşı olayını bilmiyom daha ama 20li haftalarda galibaa
yarın sağlık ocağına gideceğim kayıt olacağımm o zamn söylerler

aşı olayını bilmiyom daha ama 20li haftalarda galibaa
yarın sağlık ocağına gideceğim kayıt olacağımm o zamn söylerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…