paşacım sağol yardımcı olmak istediğin içinn
ama uzakız beee
------------------------------------------
iyi iyi kaç kilo aldınn
sen zaten çok kilolu diildinkiiii
karnının büyüklüğüyle alakası olmuyo pek yaa
bebeki besleemen ,vücut oranların filan çok etkiliyo kilosunu boyunu
maşallah bebekinee
bende öbürünü 3. ayda hissetmiştim bakalım bu ne yapıcakk
evet seğirme gibi oluyooo
aslında cinsiyeti çokta önemli değil ama merak ediyomm ölcem merakımdan yaaa
herkesin içine erkek doğuyoo eşim de ööle diyo etkiliyo benii
hayırlısını versin rabbimm
ışıgım yanıyo görmüyonmu len neyse benim işim var mutfagı topluyumda şaka bir yana duş alıyım anca kendime gelirim bebelr hayırlı akşamlar sizlere
not ..bu arada günahımı alma ben hiç öle birşey yaparmıyım
kayra ismine taktım zaten ben belkim yanına aşka bi isimde koyarım
kayra enes
kayra berk
anıl kayra gibi 2.yi daha düşünüyom bu arada ay kıza hiç karar veremedim ama ya alara belis nasıl acaba iki isim birden yakşıyomu :26:
bengisu cennet ırmakları abıhayat
alara: su perisi cennetin kapısı
belis: aşkın ilk meyvesi güzel kızmı ne demekti
sizce naapiim :26::44: yeni isim önrcek olan varmı ayrıca
seninkidemi solda
acep tüm herkes solda mı hissediyor..
canım bebek rahim duvarına tutunur ağzında yada yukarıda olmaz hatta tutunurken lekelenme olursa
yerleşme kanaması ona denilir...
sadece rahim genişledikçe yukarı doğru yer açar kendine ve karın boşluğumuzda genişler
yani çocuk yine rahim duvarına tutunmuş bekler..
ilk 3 ay tutunma ve organ gelişimi zamanı olduğundan ve vücut alışmadığından düşük tehlikesi olurr
benim bildiğim bööle yardımcı olabildiysem ne güzel...
ewet o damara baskı olayını bende biliyom ama mümkün değil sola yatamamm fena batıyoo sırt üstü filan yatarımm
artık bilemiyorum babası gibi tekwandocumu olcak nolcak
valla canım yanmıyor da değil arada hele buaralar bi vuruyor doğuruyorum sanıyomalttan alttan indiriyor acıtıyor valla
benim 4. aydan sonra çıkmaya başladı göbişim önde yuvarlak bi göbiş işte
sağol canım negüzel açıkladınsevinç baksına örnek alsın senden öle hepsine evet demeyle geçiştirilmez insan bu aradada bebek benden 12. haftadan sonramı yoksa nu doldurup 13.haftadan sonramı beslenmeye başlıyor :26: soonracığıma balığı ilk 3 aydada yemem şartmıydı yoksam sadece şimdiden sonra yesem yeterlimi bugün yaptım yedim mesela 2 tane küçük balık atık yakında benden beslencek yavrucum diyee bu arada boynu tam olarak şeklini almadı şuan dimi hayla resimdeki gibimi duruyooo :26:
canım isim önereyim ama ben daha klasik ve sıradan isimleri severimm
san göre bildiğim isimler bunlar
kız :eslem,ebrar,zeynep
erkek:elyesa,fatihh
benim ogullarımda solumdaydı kızım sag tarafımdabugün evi topluyodum yemek odasını elime kagıtlar geçti dedimya eşimle bakıyoduk öle kagıda baka kaldım gözleirmdeki yaşı görseniz aglardınız eşim paş ane oldu dedi yok birşey dedim yok dedi var sebn aglamazdın şimi gülüşüyoduk şakalaşıyodum yok dediysemde versen o elindeki kagıdı dedi aldı kagıdı baktı anladı neden agladıgımı 2 ogluma 7 sene sonra hamile kalmıştım elimdeki kagıttada ogluma hamile kaldıgım yazıyodu sonrada kızımki önüme geldi peş peşe koymuşum altınada not düşmüşüm 7 seneden sonraki mucizem sen geldinya yeter bana babanla senin yolunu gözlüyoruz bebegim yadım ay ne agladım yutkuna yutkuna eşimin yanından çıktım sesimi duymasında üzülmesin diye ama yapmadım malesef çok kötü olduk kızlar ben onları kaldırıdm biliyoudm elimede geçince içim kalbim acıd ömürüm dursaydı 11 aylıktı şimi ban bir mucize gerek mucize seni sensiz yaşamak istemiyourm helede yalalinle yaşam istemiyourm gel artık gözleirm yolarda kaldı ban seni gerek seni demiş şahir
benim ogullarımda solumdaydı kızım sag tarafımdabugün evi topluyodum yemek odasını elime kagıtlar geçti dedimya eşimle bakıyoduk öle kagıda baka kaldım gözleirmdeki yaşı görseniz aglardınız eşim paş ane oldu dedi yok birşey dedim yok dedi var sebn aglamazdın şimi gülüşüyoduk şakalaşıyodum yok dediysemde versen o elindeki kagıdı dedi aldı kagıdı baktı anladı neden agladıgımı 2 ogluma 7 sene sonra hamile kalmıştım elimdeki kagıttada ogluma hamile kaldıgım yazıyodu sonrada kızımki önüme geldi peş peşe koymuşum altınada not düşmüşüm 7 seneden sonraki mucizem sen geldinya yeter bana babanla senin yolunu gözlüyoruz bebegim yadım ay ne agladım yutkuna yutkuna eşimin yanından çıktım sesimi duymasında üzülmesin diye ama yapmadım malesef çok kötü olduk kızlar ben onları kaldırıdm biliyoudm elimede geçince içim kalbim acıd ömürüm dursaydı 11 aylıktı şimi ban bir mucize gerek mucize seni sensiz yaşamak istemiyourm helede yalalinle yaşam istemiyourm gel artık gözleirm yolarda kaldı ban seni gerek seni demiş şahir
ben biraz daha modern isimler seviyom canım şöyle ilginç isimler arıyom biras eslem fena diilmiş bak ama anlamı neki :26::26:
Cnm benim yaa yaşadıkların gerçekten çok zor Allahım inş sağlığıyla en kısa zamanda karnını bebişle doldursun güzel haberlerini alalım inşlah..Ama bu yolda asla umudumuzu kaybetmiyeceğiz hanımlar...İnş hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alacağız.....
-artık göbek kordonu işlevini yapıyo ama galiba besleme işine 12. haftada başlıyoo diye biliyorummm
-ilk 3 ayda yemek şart değilmiş,çünki bebek senin vitamin depolarından beslenirmiş 3 aya kadar yani yersen kendine fayda yemezsende kendine zarar
düşünki 14 haftaya kadar yemek yiyemeyenler var bulantıdan onların bebekleri bööle besleniyorr
-evet artık yemeye başlaman lazım 1-2 hafta içinde göbek kordonundan beslenmeye başlayacak yavrucukunn
-yiyebildiğince ye ,abartma ama fazla kilo zarar biliyosunn
-boynu daha sonradan gelişiyor diye biliyorum ben ama internetten araştırırımm seni bilgilendiririmm
sağol canım yaa çok iyisinutansın sevünç karısıda yok canım niye abartayım azar azar çeşitli beslenmeye çalışıyom bakalım özelliklede çeşitli salata türleri yiyom bol bol bebişin suyuda sayemde hep tuzlu ve ekşi oluyo yaa oda bana çekcek demekki ekşiyi sevcek yavrucuğum yediğimiz şeyler yavrumuzun ilerdeki besenme şeklini belirliyomuş neyse birazda çikolata yiyimde sevinsin bıdığım içimde hop hop hoplasıın
selametli güvenilir, cennette son nur anlamlarına filan geliyoo...
ayrıca ense kalınlığı 11-15.haftalarda ölçülebiliyomuşş bengi
ama boyun için net bilgi yokk
ama ense ölçülüyosa boyunda gelişiyo demektirr..
hmm güzelmiş ama onu en son kıza koymak güzel olurdu son nur ya11-14. haftalarda ölçüyolar canım onu biliyom ekimde memlekete gitmedende 3lüyü yaptırırım artıkın oda 16.haftadan sonraydı yanlış hatırlamıyosam :26: bu arada aşımızı ne zaman vuruncaktık ilkini 4. aydamıydı?:26::26:
aaah ahh paşa duygulandırdın benide yaa inşallah allahım tez ve en hayırlı zamanda yollar yavrunuda doğduğunda unutturur sana tüm yaşadıklarınııı
hmm güzelmiş ama onu en son kıza koymak güzel olurdu son nur ya11-14. haftalarda ölçüyolar canım onu biliyom ekimde memlekete gitmedende 3lüyü yaptırırım artıkın oda 16.haftadan sonraydı yanlış hatırlamıyosam :26: bu arada aşımızı ne zaman vuruncaktık ilkini 4. aydamıydı?:26::26:
aaah ahh paşa duygulandırdın benide yaa inşallah allahım tez ve en hayırlı zamanda yollar yavrunuda doğduğunda unutturur sana tüm yaşadıklarınııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?