Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

a.s iyiyiz bizde yemekten sonra hem yürüyüş yaptık hemde tanıdık biri vardı ona uğradık 1 saat oldu eve geleli
hemen burayı açtım
bende dün yaptım biraz dondurucuya attım
hatta bende karnıyarıklık ve kürdanlıkta yapmak istiyorum daha yeşil biber koymak istiyorum dolmalık biber koymak istiyorum ama nereye sığdıracam bilmiyorum en iyisi gidecen sandık tipi istediğin gibi doldur
amin canım öncelikle ağız tadıyla yemek nasip olsun

hmm güzelmiş ama onu en son kıza koymak güzel olurdu son nur ya 11-14. haftalarda ölçüyolar canım onu biliyom ekimde memlekete gitmedende 3lüyü yaptırırım artıkın oda 16.haftadan sonraydı yanlış hatırlamıyosam :26: bu arada aşımızı ne zaman vuruncaktık ilkini 4. aydamıydı?:26::26:

aaah ahh paşa duygulandırdın benide yaa inşallah allahım tez ve en hayırlı zamanda yollar yavrunuda doğduğunda unutturur sana tüm yaşadıklarınııı

Yat sen yat yapmasalarda yat cnm bidahaki kisa yaparsin sende

iyi geceler canlarımm napıyosunuz

Ben iyim cnm sen nasilsinnn

hıı hıı bende saklıyom tüm hallerini bebişimin bebek abümü alıp onu yapcam şimdi haarik albümler var bebekler için kız ben idrar testi çubuğumu bile sakladım vallaa peçeteye sarıp resmini çekip onuda koyyiim bari albüme

Yat sen yat yapmasalarda yat cnm bidahaki kisa yaparsin sende

Ben iyim cnm sen nasilsinnn

kocişimde yorulma diyoo
kışlığımız olmazsa bizde annelerde kalırız değişikleme
onlar organik yerken bizde nasipleniriz diyoo...
amaaan olmasın kışlığım napiim idare ederim bu sene
ama seneye bol yepmam lazım çünkü bebeğim nasip olurda doğarsa kışın ek gıdaya başlıcak ona suni şeyler verememmm

iyi geceler canlarımm napıyosunuz

hoşgeldin canım ne yapalım muhabbet gel sende katıl bize

nerden bilecekler kardeşim bile bilmiyor çünkü evlendi, diğer hamile olduğunu öğrendi 8 aylıkken kontrole gitti doğumu gelmiş alelecele sezaryana alındı hereşyi acele oldu anlamadı bile
valla çok komik sen günlük tut şimdiden resimleride koy deftere altına yaz şukadar haftalıkken şunu hissettim falan diye hatta doğduktan sonrada ilk sözleri ilk hareketleri büyüyüncede veririsin

benim idrar testim yokk
yapmadımm benn
direkt kan testimm varr....
aslında albüm maantıklı aama ultrason kağıtlaı dayanıksız uçuyo görüntüü bir kaç ayda
resim çekip ööle yapmak lazımm...

ewett tutmak lazımm hatıra olurr...
ahh ahh hissettiğim tek şey mutlulukk...

geçmedin canım yanlışmı hesaplıyon acepp bak daha 11 desinn
senin sat neydi kuzumm

canım burdakiyle asıl takvimin arada 1-2 gün oynuyooo yoksa 77.günüm oldu artık 12den sonra satımı 26 haziran yaptıydım gün gün gebelik takviminden takip ediyom ben bebişi sen bakmıyonmu yoksa onaaa? :26:

İyi yapmissiniz yuruyusu bn bugun hep ewdeydim esim sabah 7de bi cikti 22:30 da geldi
Ayy bak bende yesil dolmalik koymadim bitek
Kirmizi dolmalik biber koymustum gecen hafta yarin aliyim de koyim ama nereyee kapagini bile doldu
Aynen sandik yada normal buzdolabi gibiler war yani yatayin dikey olani teyzemde war cekmeceli super bisey
Almak lazim ama bide yer lazim onun icin

valla iyiyim galiba : ) biraz garibim ne bileyim ...
Niye garipsin hayirdir caninmi sıkkın

canım burdakiyle asıl takvimin arada 1-2 gün oynuyooo yoksa 77.günüm oldu artık 12den sonra satımı 26 haziran yaptıydım gün gün gebelik takviminden takip ediyom ben bebişi sen bakmıyonmu yoksa onaaa? :26:

canım ben sata göre hesaplıyoomm çünkü doktorunkiyle de hesabımız tutsun istiyomm
bende gebelik takviminden takip ediyomm
ayrıca hafta hafta gelişim videoları filan var internette ordan bakıyomm
heryerden bakıyom yani..

ben çıkıyorum benimki yatalım diyo iyi geceler hepinizee

iyi geceler canımtatlı rüyalar

benim idrar testim yokk
yapmadımm benn
aslında albüm maantıklı aama ultrason kağıtlaı dayanıksız uçuyo görüntüü bir kaç ayda

sende şimdi yap testi koy nasılsa hcg tavan yapmıştır
resimleride pvc yaptır hiç eskimez bizim gazetede resim çıktı bizde eskimesin diye pvc yaptırdık hiç bişey olmadan 12 senedir duruyor

iyi geceler kıslar ben yatıyomm gözlerim kapanıyoo

iyi gecelr canım tatlı rüyalar

hmm günlükte fena fikir diil benim niye gelmediyse aklımaa gençkende tutardım günlük haa :26: hatta bebeğim olunca onada tutarım diyodm unutmuşum bak albümüde zaten şu yazılı albümler varya onlardan alcaktım şu zamanda şu oldu bu oldu falan diyeydi galiba bi yerde görmüştüm 1-2 sene önce aanyada kitapçıdaydı bebeğim olunca alayım diyodum hattaa inşallah burdada bulurum

benim idrar testim yokk
yapmadımm benn

hadi yaa dayanıksızmı oluyooo ay bişii olmaz inşalah yaa :18: kız noolcek işeyivirirsin hemen bi test alsana çift çizgili idrar testiii

bizde akşama kadar evdeydik bi çıkalım havamız değişsin dedim iyi geldi
evet ya birde koyacak yer olsa sandıklı daha iyi ama benim dondurucu büyük ona rağmen sığdaramıyorum dediğin gibi yarısı zaten doluydu
istediğim herşeyi koyamadım daha mısırda koyamadım bu sene koyamayacam heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…