))
Canim ben hem geziyom hem oynuyorum hemde kisliklarimi hazirliyorum eee yaninda bide hergun temizlik cabasi
Hamarat pasam benimmn)
Slm arkadslr Nasilsinzz
Nofrostum a sigmicak bu yaptiklarim sanirim yaa zaten doluydu nsil yerlestiricm
Rabbim olmayanlarada wersin insallahh
Biras once 2kilo bamya 1kilo domatesle ,1kilo fasulye 1kilo patlican 2kilo domatesle turlu icin , 1kilo kurdan kebaplik patlican kizartim 1kilo karniyariklik kizarttim ,yarim kilo patlicanla yarim kilo da biber kizarttim bunlarda karisik kizartma icin
Hepsini yaptim soguyolar suanda
Daha once yaptiklarim cabasi rabbim agiz tadiyla yemegi nasip etsin hepimize insallahh
selametli güvenilir, cennette son nur anlamlarına filan geliyoo...
ayrıca ense kalınlığı 11-15.haftalarda ölçülebiliyomuşş bengi
ama boyun için net bilgi yokk
ama ense ölçülüyosa boyunda gelişiyo demektirr..
12yi niye bekliyonkiii benimd normal takvimimde 12. haftayamı ne giriyom bu saatten sona 77.günüm oluyoo artık12 haftalığım diycem yuppiii
hamarat hatunlar başka oluyoo
ben bu sene yatıyomm anneler yapıyo kışlıklarımı...
bence karar verme sen doğal yolla olsuunn akışına bırakk
karar verilecek bişi değil doğaya uymak lazımm
ha doktor sağlıkla ilgili bişi derse o zaman sezeryan olursunn...
iyi geceler canlarımm napıyosunuz
Ben iyim cnm sen nasilsinnn
acep annelerimiz çocuk nasıl olur biliyolarmıydı kii
şimdik biz yumurtadan biliyoz valla gün gün gelişmeleri...
hele beni yumrta takibiyle oldu ya yumurta halleriniin resmi bile varrr
büyüyünce bak yavrum buda senin döllenmeden önceki yumurta halin dicemm bu yumurtadan oluştun dicemm komik dimi
Yat sen yat yapmasalarda yat cnm bidahaki kisa yaparsin sende
Ben iyim cnm sen nasilsinnn
iyi geceler canlarımm napıyosunuz
acep annelerimiz çocuk nasıl olur biliyolarmıydı kii
şimdik biz yumurtadan biliyoz valla gün gün gelişmeleri...
hele beni yumrta takibiyle oldu ya yumurta halleriniin resmi bile varrr
büyüyünce bak yavrum buda senin döllenmeden önceki yumurta halin dicemm bu yumurtadan oluştun dicemm komik dimi
hıı hıı bende saklıyom tüm hallerini bebişimin bebek abümü alıp onu yapcamşimdi haarik albümler var bebekler için kız ben idrar testi çubuğumu bile sakladım vallaa peçeteye sarıp resmini çekip onuda koyyiim bari albüme
hoşgeldin canım ne yapalım muhabbet gel sende katıl bize
nerden bilecekler kardeşim bile bilmiyor çünkü evlendi, diğer hamile olduğunu öğrendi 8 aylıkken kontrole gitti doğumu gelmiş alelecele sezaryana alındı hereşyi acele oldu anlamadı bile
valla çok komik sen günlük tut şimdiden resimleride koy deftere altına yaz şukadar haftalıkken şunu hissettim falan diye hatta doğduktan sonrada ilk sözleri ilk hareketleri büyüyüncede veririsin
geçmedin canım yanlışmı hesaplıyon acepp bak daha 11 desinn
senin sat neydi kuzumm
İyi yapmissiniz yuruyusu bn bugun hep ewdeydim esim sabah 7de bi cikti 22:30 da geldia.s iyiyiz bizde yemekten sonra hem yürüyüş yaptık hemde tanıdık biri vardı ona uğradık 1 saat oldu eve geleli
hemen burayı açtım
bende dün yaptım biraz dondurucuya attım
hatta bende karnıyarıklık ve kürdanlıkta yapmak istiyorum daha yeşil biber koymak istiyorum dolmalık biber koymak istiyorum ama nereye sığdıracam bilmiyorum en iyisi gidecen sandık tipi istediğin gibi doldur
amin canım öncelikle ağız tadıyla yemek nasip olsun
Niye garipsin hayirdir caninmi sıkkınvalla iyiyim galiba : ) biraz garibim ne bileyim ...
valla iyiyim galiba : ) biraz garibim ne bileyim ...
canım burdakiyle asıl takvimin arada 1-2 gün oynuyooo yoksa 77.günüm oldu artık 12den sonra satımı 26 haziran yaptıydım gün gün gebelik takviminden takip ediyom ben bebişi sen bakmıyonmu yoksa onaaa? :26:
iyi geceler kıslar ben yatıyomm gözlerim kapanıyoo
ben çıkıyorum benimki yatalım diyo iyi geceler hepinizee
benim idrar testim yokk
yapmadımm benn
direkt kan testimm varr....
aslında albüm maantıklı aama ultrason kağıtlaı dayanıksız uçuyo görüntüü bir kaç ayda
resim çekip ööle yapmak lazımm...
iyi geceler kıslar ben yatıyomm gözlerim kapanıyoo
hoşgeldin canım ne yapalım muhabbet gel sende katıl bize
nerden bilecekler kardeşim bile bilmiyor çünkü evlendi, diğer hamile olduğunu öğrendi 8 aylıkken kontrole gitti doğumu gelmiş alelecele sezaryana alındı hereşyi acele oldu anlamadı bile
valla çok komik sen günlük tut şimdiden resimleride koy deftere altına yaz şukadar haftalıkken şunu hissettim falan diye hatta doğduktan sonrada ilk sözleri ilk hareketleri büyüyüncede veririsin
benim idrar testim yokk
yapmadımm benn
direkt kan testimm varr....
aslında albüm maantıklı aama ultrason kağıtlaı dayanıksız uçuyo görüntüü bir kaç ayda
resim çekip ööle yapmak lazımm...
İyi yapmissiniz yuruyusu bn bugun hep ewdeydim esim sabah 7de bi cikti 22:30 da geldi
Ayy bak bende yesil dolmalik koymadim bitek
Kirmizi dolmalik biber koymustum gecen hafta yarin aliyim de koyim ama nereyee kapagini bile doldu
Aynen sandik yada normal buzdolabi gibiler war yani yatayin dikey olani teyzemde war cekmeceli super bisey
Almak lazim ama bide yer lazim onun icin
Niye garipsin hayirdir caninmi sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?