Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet ama burda bezelye ve barbunya zamanı geçti totonu kaldırda yap artık fasülyeyi kavurda koy domatesle kvur tamammı
takıldığın bişicik olursada sorarsın

Hıımm oki doki dadluum yarın bakııyım başlıyım domates,menemen,k.biber,fasülye sonra rfeçellere geçerim...:26:

hıı hıı bende çok seviyom havuç elma suyunu annemede sıktırırdım hep hatta oldukça portakal nar üzüm ve başka meyvelerden koyuyoduk negüzel oluyo ama benim bozuk robotum onun için kendime katı meyve sıkıcağı alcam zaten yada ötekini yaptırcam artıkın naapalım :26: :26:

kuzum ne üzülüyon yaa herşeyin bi çaresi vardır eşine muhakkak keçiboynuzu kürü yada pekmezii içir sabah akşam kendinede soğan kürümü uygularsın artıkın yoksa incir kürümü sana uygun bi kür bulalım sende onu yap canım umutsuzluğa kapılmak yok hemen

kızım hiç bi sorun yok...para için yapıyolar boşversene..aşılama yaptırmak istiyosan yaptır..ama istersen sende benim gibi bi süre bekle..soğan kürü falan yap...eşin keçi boynuzu kürü yapsın..

selamlar geçmişe bakıyorum dünden beri giremedim dün eşim evdeydi bugün ablam geldi anca girebildim

kızım hiç bi sorun yok...para için yapıyolar boşversene..aşılama yaptırmak istiyosan yaptır..ama istersen sende benim gibi bi süre bekle..soğan kürü falan yap...eşin keçi boynuzu kürü yapsın..
bencede para için yapıyolar hiç bi sorun yokken ne diye hemen aşılamaya tüp bebeğe karar verirlerkii para için tabiykidee

selamlar geçmişe bakıyorum dünden beri giremedim dün eşim evdeydi bugün ablam geldi anca girebildim

selaam hoşgeldin

biz ne dedik sen üzülme diye öyle konuşmuştur dedik neyse aranızda sorun kalmamasına sevindim

bencede para için yapıyolar hiç bi sorun yokken ne diye hemen aşılamaya tüp bebeğe karar verirlerkii para için tabiykidee

selaam hoşgeldin

hoşbuldum canım bende hem geçmişi okuyodum hemde 80 leri izliyorum

benimkide maçı izliyo bnde nette takılıyorum gereksiz şeylere bakıyorum
ya evet hiçbi sorunu yok kızın tup bebek ne alaka ..

naparsınız gızlarrrrrrrrr? ben pazar catlama ignemi oldum. dün ve bugun ilişki oldu yarın öbürsü gün öbürsü günn öbürsü gün de yapcazzz çatlayana kadarrrrrrrr

naparsınız gızlarrrrrrrrr? ben pazar catlama ignemi oldum. dün ve bugun ilişki oldu yarın öbürsü gün öbürsü günn öbürsü gün de yapcazzz çatlayana kadarrrrrrrr

Yap canum yap canınınızın çektiğini yapın kız 2 gün daha yapsan çok bile

Yap canum yap canınınızın çektiğini yapın kız 2 gün daha yapsan çok bile

ya canım gecen ay ilk kez klomen igne kullandım. olur sandık olmadı. bakam bu sefer ne olcakk.. biraz cok yapalım diyok. gecen 3 gün yaptık bıraktık olmadı. bu ay olsun istiyom. cuma günü doktor baktıgında 22mmdi. iki yumurta vardı. pazar igne oldum. daha da büyümüştür heralde. bakam ne olcak yaaaa

selam yavrular nasılsınız? 2 gündür baş ağrısı çekiyorum ben dün öyle bi okuyup çıktım çok duramadım,herkesler iyidir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…