evet ama burda bezelye ve barbunya zamanı geçti totonu kaldırda yap artık fasülyeyi kavurda koy domatesle kvur tamammı
takıldığın bişicik olursada sorarsın
aferin sana önemli olan taze mevsimine uygun dengeli ve çeşitli beslenmek hayatım
kahvaltıda yumurtanı ye salatalık domates yeşil biber peynir taze meyve suyu tüket
katı meyve sıkacağın yoksa mutlaka al bebeğede gerek olacak
bol bol havuç ve elma suyu karışık süper oluyooooo aklıma geldikçe yine yazarım
ben geldım
doktra gıttık esım tekrar test verdı
dok gosterdık cok ıyı dedı sayısı ama hız sayısında gene sorun var dedı bende ılk fılme bektı sorun dedı rapora baktı haa acıkmıs kanallar dedı hıc genel olarak sorun yok ama dedı bu sorun dedı aslındaa :26::26::26::26: ignelerımı yazdı adet 2 baslayacam 6 gun sonra asılama onada yuzde 1o sans verıyorum dedı 2 asılamayada yzude 25 dedı snrası tup bebek dedıbıde bana acelecı dıyosunuz
orasını bende anlamadım canım bak doktor dıyokı sorun yok ee dıyorum ozman dogal yolla gebe kalırım oda bana dedı kı % 5 sans verıyo asılama yaparsam ozmanda % 10 verıyo ıkıncı asılamayada % 25 verıyo anladınmı
bıde esım sperm sayısı ıyı ama hız sayısı bıraz duusk dedı bunlar aslında sorun degıl dedı ama ben bsıey anlamdım kı sıze anlatayımmm
kurlerle falan deneyecem suan dusunmuyorum
uzulmuyom ılk bı sınırle yazdım ama suan cok rahatım
hatta gıdeyımde calısmalara baslayım
bencede para için yapıyolarkızım hiç bi sorun yok...para için yapıyolar boşversene..aşılama yaptırmak istiyosan yaptır..ama istersen sende benim gibi bi süre bekle..soğan kürü falan yap...eşin keçi boynuzu kürü yapsın..
selamlar geçmişe bakıyorum dünden beri giremedim dün eşim evdeydi bugün ablam geldi anca girebildim
Nasılsınız hatunlar..ne var ne yok..?ben seksenlere bakıyorum..kocişde maç ilziliii....
İyim tatlim sen nasilsin nirelerdesinnn
Kizlar kocisim hani gecen gun suan bebise gerek fln die konsmstu ya dunde dioki
Benn senin uzulmeni istemedigim icin oyle soyledim yoksa biliyosun bende basindan beri deli gibi istiyorum sen uzulme die oyle soyledim askim dio
Bugunde carpistiktan sonra dioki ya bi tutturamadik ben de beyi die sordm ylndan
Neyi olcak sunlari bi döllüyemedik dio
Ama ben artik cikardim bebisi aklimdan
Kendime bi kedi almak istiyorum kocisede dedim yawru kedi alcam die iyii al dedi
Hem onunla baya oyalanirim super olurr
bencede para için yapıyolarhiç bi sorun yokken ne diye hemen aşılamaya tüp bebeğe karar verirlerkii para için tabiykidee
selaam hoşgeldin
naparsınız gızlarrrrrrrrr? ben pazar catlama ignemi oldum. dün ve bugun ilişki olduyarın öbürsü gün öbürsü günn öbürsü gün de yapcazzz çatlayana kadarrrrrrrr
Yap canum yap canınınızın çektiğini yapınkız 2 gün daha yapsan çok bile
naparsınız gızlarrrrrrrrr? ben pazar catlama ignemi oldum. dün ve bugun ilişki olduyarın öbürsü gün öbürsü günn öbürsü gün de yapcazzz çatlayana kadarrrrrrrr
selam yavrular nasılsınız? 2 gündür baş ağrısı çekiyorum ben dün öyle bi okuyup çıktım çok duramadım,herkesler iyidir inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?