Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

slm kızlar daha öncede topiğinize yazmıştım :)

benide aranıza alır mısınız acaba :)))

Kızlarr nasılsınız slmlar herkese....Ayyy şekerler akşama muhteşem yüzyıl var başlasında izliyeeek :))

kız ben o kadar kabızlık çektim içimdekileri çıkarana kaday öldüm öldüm dirildim :18: bende koykmadım diil şimdi içimden bebekte fırlııycak diye :18: ama bişii olmuyo allah koruyo onu kavun mısır salatalık falan yisin hey gün suyu bol tüketsin çoyba içsin yemekleyden önce yetey kavun mısıy falan zaten bi güzel bozuyo motoyuu pattiside çok tüktmesin bu aradaaa iyice kabız yapıyoo :26:

kız biz dimedikmi karıya habire tarif veriyo hamişlerin canını çektiriyo diyee oda vremiyo artıkın doğal olaraktan ne kızıyon karıyaa o turşu didikçe benim burda canım nasıl çekiyoduu ama tuyşum vay aytık bol bol canım çekmez veyebiliy istediği tarifi aytıkın o kaday aş eymiyom hem ama ekşi hastasıyım haylaa

selam..
önce doktora gittim 1 aydır öksür öksür ölüyorum faranjit olmuşum.kulaklarımdada iltihaplanma oluşmuş..gerçi o bende yıllardır var : ) ilaçlarımı aldım.ordan pazara gittim gezdim bakındım bişeler aldım azönce geldim eve..kahvemi yaptım bisküvilerimi aldım..unutma beniyi izliyorum .. : )

kuzum yaa gitmek istemiyosan böyle zamanlarda bi iş yada rahatsızlk falan uydur kendine ne biliim bahanen olsun yaani eşşek başımısın sende her işe seni çağırıyo bu arada bidaa konserve neyim yaptığınıda söleme bende yapamadım bu sene kış hazırlığı de bakalım sanada verecekmi? :26:

canım o gaz sancısıdır üzülme banada giriyo süreklii :26:

iyi düşünmüşsün ben de öyle yapmayı düşünüyorum..
aman benim bebişim olsun da sağlıkla ona kendi yatağımı verir ben yerde yatarım yeterki olsun sağlıkla
somon mu? bizim türko balıkların suyu mu çıktı
ama somon çok faydalıymış şaka yapıyorum ama gene bizim balıklardan da ye bebişin zeki olsun
doktor sorun yok dediyse git o zaman başakcım madem bu kadar istiyosun gitmeyi..
hemen gel ama sonra oralarda doğurup kalma

yemek annesine kızmış hamişler canımızı çektiriyon diye
kız genede ucundan kıyısından yardım ediyo soranlara
bana da saçma geldi el kadar bebeleri okula almaları ama bakalım görcez işallah iyi olur:44::44:

:26::26::26::26: bı ara kendımı mayıs annesı sandım ondan öle olduu:26::26:
ayencim gebeliğin kimyasalmış geçmiş olsun canım benim..
daha önce yazmıştım sen varmıydın bilmiyorum.. kimyasal olanlar gebelik sayılmadığı için düşük de sayılmıyormuş:44:
o yüzden doktorlar boşuna paniklememek için adet tarihi geçmeden test yapmayın diyorlar canım

canım sakın ihmal etme büyük ihtimalle üşütmüşsündür ama yine de ihmal etme doktora git..
biliyosun canım riskli gebelik seninkisi.. en azından sonra neden gitmedim demektense doktora git için rahatlasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…