evet bahçede oturup veli lerle çene çalıyom oğlum sınıfta istemiyor
öğretmenide sınıfa almıyor zaten
çok normal bir belirti git ve uyu uykun gelir gelmez yat başın ağrımaz o zamn
kirazcım eli ayağı düz olsunda gerisi önemli deelll
dumancım geçmiş olsun dikkat et kendine.. nasılsın kızın nasıl ismine karar verdin mi
kabızlığa hamile kalırsan dikkat et canım çok şiddetli ıkınmak düşük tehlikesi bile yapabiliyor allah korusun..
sabahları aç karınla ılık su ve kayısıyı deniyormusun:26:
topiğin yemek annnesi bu ara hiç yemekten bahsetmiyormuş
görevini hiç yerine getirmiyormuş
topik sakinlerinden şikayet var
tamam veli oldun anladık ama bu kadarda iş ihmali olmaz
bu sene 1. sınıflar sanırım 3 hafta boyunca ders görmicekmiş oyun oynıycakmış
2 saat durup geliyolarmış
meb ne garip sistemler oluşturdu çok saçma bence
acaba çamsan marka sonsuz model parkeli kadında mı oyun oynuyo oğluyla okulda
sinirlerim tepemde ya geçen kaynanam tarhanayı karalım birlikte dedi çarşamba düşünüyorum dedi sonra ben seni araraım akşamdan dedi demin aramış eşimi gelsin tarhanayı serdim diye bende dedim anne dünden arasaydım sana demedimmi dedi bende belli degil ben seni ararım demedinmi dedim bana telefonda kızıyor uyuz ne olucek neden böyleler anlamıyorumki ya sinriim oynadısabah sabah ya işin yoksa git yardım et eltim hanımıda rahata konsun benim anam aglıyo kışlık hazırlarken kaynanamla oda hazıra konuyo böyle birşey varmı ya illahi çocukmu dogurmak lazım benim çocugum yopkmuşya beni çagırıyomuş birde telefonda azarlarmış gibi konuşması gene neye sinir olduki hatun aman ne versin tarhanayı nede yiyeyim ya hep böle yapıyo hoşunamı giderki beni sinri etmek evde yaralı bir güvercin var onu bırakıp nasıl gidiyim ben yem bile yemedi dünden beri kedilerin elinden zor aldım
insan arar dün derki kızım tarhanayı karıcaz erken gel der benim akşama yemegim yok heryer ayakta evi yapmasam olmaz geç kalırım yapmasam akşama kadar içim içimi yer evi hali böyle diye akşama yemegim yokbirde o yorgunlukla yemek yetiştir allah bilir ordan kaçta gelirim eve gel evi topla yemek yap birde adetim felaket gidiyor altım agrımda cabası ne olucek benim bu halim sonra diyousunuz paşa strese girme panik atagın azıyo diye gelde azmasın bıktım ya bu kocamın sülalesinden beni çagırıyo eltimide çagırsın hanım melenenin beleşine konmuş kaynanm 15 adet yapmış vermiş bana yok nerde paşa salagı yapsın dursun gitsin yardım etsin eziyeti ben çekiyim kaymagını eltim uyuzu yesin neyse ben giyiniyimde çıkıyım evi artık gelince hallederim
bu üst kurul ne ya:44: sen ikide bir üst kurula yolluyon bizim raporlarıraporunu üst kurula yolladım
noluyo len deli karı... hiç sormuyon dumancııım iyimisin bi sıkıntın varmı diyetakip edip gider yapıyosun anca sabahtan beri bu hamiş halimle adet ağrısı çekiyorum ben topiğin başında dursanda deneyimlerine dayanarak sana sorsaydım hıhhhhh...bende cevabımı yaban ellerde ararım öle iştee
kızlaaar niye adet ağrısı çekiyorum ben şimdi yaaaa
öğlen öğleden sonra ve akşamlar nereye gitti:99: ev hatunu değil misin sen:97:
geceleri uyuyamıyorum sabakları kalkamıyorum huursuzum mutsuzummmmmm
iyi düşünmüşsün ben de öyle yapmayı düşünüyorum..kocam evde ya kuzum
ege nin cicileri var teyzesi bi sürü
beşik henüz almadık karar verememiştim ama artık verdim sepet beşik alcam
5-6 ay anca yatar o beşikte sonrada Allah ım izin vveririse inşallahhhhhh karyola beşik ve dolap felan alıcaz
bi nevi oda yapıcaz ona
balık yiyom tabi somon:44::44:
ankaraya dün gidiyordum çantamı hazırlamıştım kocam vaz geçt,i yolllamaktan
drama yaptı " sen hep beni bırakıp gidiyon ben oğlumu özlerim zaten kimsem de yok" vs gibi yalandan duygusallık yaptı
çantam hala duruyo ikna edersem gitcem
topiğin yemek annnesi bu ara hiç yemekten bahsetmiyormuş
görevini hiç yerine getirmiyormuş
topik sakinlerinden şikayet var
tamam veli oldun anladık ama bu kadarda iş ihmali olmaz
bu sene 1. sınıflar sanırım 3 hafta boyunca ders görmicekmiş oyun oynıycakmış
2 saat durup geliyolarmış
meb ne garip sistemler oluşturdu çok saçma bence
acabaçamsan marka sonsuz model parkeli kadında mı oyun oynuyo oğluyla okulda
ayencim gebeliğin kimyasalmış geçmiş olsun canım benim..:26::26::26::26: bı ara kendımı mayıs annesı sandım ondan öle olduu:26::26:
noluyo len deli karı... hiç sormuyon dumancııım iyimisin bi sıkıntın varmı diyetakip edip gider yapıyosun anca sabahtan beri bu hamiş halimle adet ağrısı çekiyorum ben topiğin başında dursanda deneyimlerine dayanarak sana sorsaydım hıhhhhh...bende cevabımı yaban ellerde ararım öle iştee
kızlaaar niye adet ağrısı çekiyorum ben şimdi yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?