Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız delürdünmüü bu karıya kız verilirmii cadaloz bi kaynana olur bunlan sevinçten haa :18:
valla banada millet erkek deyip duruyo sinir oluyom kocişte erkek bu diyo bi annem kız didi kısmetse 2 gün sonra öğrenicem:26: milet kızın olsun diyo bende kız istiyom ama kociş erkek olsun istiyo bizim ailede 5 kız 2 erkek torunu vr bizimkilerin erkek az diyo :26: sonrada arkadaşlarının oğlanlarıının yaramazlığını görünce çok abow çok fenalar diyo bende yaa erkek istiyodun oğlan olursa seninkide öyle olcak erkek yaramaz oluyo öyle olunca görürsün didim nispet yaptım istemesin eykek yaa bu arada 12. haftadan sonra öğreniliyor canım cinsiyeti inşallah huysuzluk yapmazda gösterir kerata cinsiyetini ya :18:

Son düzenleme:

tatlım hayırlı olsun bebişin hayırlsıyla eline alırsın inşallah, ayh o ekşi yokmu ekşi bende hala hastasıyım ve eskisi kadar olmasada yiyorum yine yaz günü o sıcakta marketten turşu aldığımı bilirim:)

iyi canım tekrar geçmiş olsun
kesinlikle kızlar kaynoşlara yarancam diye sakın göstermeyin marifetlerinizi başınıza kalır valla

evet cnm öyle oldu hayırlısı olsunn zaten cok uzulmedım sonucta olusmus bı bebek yok dedıgın gıbıı...

kız bende çok sabırsızım sormaa :18: biran önce büyüsün zart diye doğsun istiyom ben hattaa yaa bari hi diilse artık tekmüklerini hissetmek istiyom yaa ama ona nrden baksan daha en az 1 ay vaar :26: üzülme kuzum 3-4 hafta sonra öğrencen cinsiyetini az kaldı

s elam canımmmmm:18::18: ikizmiiii:18::18:

inşallah hep beraber alalım
neden korktun ikiz istemez misin iki tane kızın olsu ne cici olur
bilgiler için sağol canımduydunuz mu kızlar bakın bengisu dan kabız yenme taktikleri geldi

canım geçmiş olsun bende de faranjit var çok gıcık bir şey tedavisi de yok hep kendine dikkat ediceksin:44:
herkes izliyor nasıl dizi bu ya:26:

canım geçmiş olsun bende de faranjit var çok gıcık bir şey tedavisi de yok hep kendine dikkat ediceksin:44:
herkes izliyor nasıl dizi bu ya:26:

ilk kez başıma geldi yeni öğrendim : ) he valla gıcık bişey ya...
ay valla bulaşma hiç bi bulaşan pişman bi bulaşmayan..sinirleri bozuluyo insanın izlerken

Kari sapitti ne yapacagini errkekk geliyoo desene bende eksiyi cok yidim
Aa cok gecmis olsun annem Allah sifa versin

hee annem yaaa

kız bende valla : D kahve bide tutku ohhh süper oluyo : D kırmızılarım eşliğinde dahada güzel gidiyo tutku

Kızlarr nasılsınız slmlar herkese....Ayyy şekerler akşama muhteşem yüzyıl var başlasında izliyeeek :))
kız sorma bende sabırsızlıkla akşamı bekliyooom bu arada akşama bişii yapmadım daha naapsamki :26: dünde kısır tarhana çorbası birazda bulgur pilavı vardı başka bişiye gerek varmıki yok dimi israf olmasın o mamalar çıksın aradaan :26:

ah canım çok gçmiş olsun kuzum yaa bitki çayın varsa demle bi güzel sonra onun için 1 limon sık 2-3 kaşıkda bal koy bunu günde iki kere falan iç öğlen-gece falan bi kaç gün iç bişiiciğin kalmaz ben çok yapardım bunu çok iyi geliyo arkadaşlarım bile hastaoldummu bana gelirlerdi bize hasta çayı yap diyee bu arada bitki çayına kuşburnu-ıhlamur-ıhlamur baharatları oluyo satılan(çubuk tarçın,zencefil,top karabiber,karanfil falan oluyo onda) sonra bunları bi güzel kaynatıyom rengi falan çıkınca içine papatya,adaçayı falanda koyuyom demlendiriyom bi 10 dk falan sonra limonunu balını koyup bardağa içiyom onu öyle hatta adını unuttuğum bissürü bitkide vardı içinde çok iyi geliyo cidden hamişkende kuşbunu ve ıhlamurukaynatıp sonradanda papatya atıp içine gene ballı limonlu içmeyi düşünüyom bakalım bi zararı olmaz heralde dimi onların :26::26:

sağol canım yaa darısı hepinizin başına inşallah kz bn normaldede ekşi,salata, turşu hastasıydım haylada öyleyim hatta dahada arttı bileee

saol tatlımm... nasılsın çok yoğunsun hiç görüşemiyoz : )

kız bende valla : D kahve bide tutku ohhh süper oluyo : D kırmızılarım eşliğinde dahada güzel gidiyo tutku

Evet cnm 2 gun kaldi pers cuma atlatirsak tmm dir insallah oglum okula aliskin severek gidiyor fakat bu hafta servis yok ben soforlugunu yapiyorum :))
sendemi tutku yedin

bengisu ctesi carşıya çıkınca alırım o dediklerinden bi güzel içerim..papatya ve ıhlamur çayı var evde onları içerim şimdilik...çok saol tşk ediyorumm

sevinçç hee bende tutku yidim : D
he kız hem kısır hem bulgur pilavı napıyon sen öle : D

kesinlikle kızlar kaynoşlara yarancam diye sakın göstermeyin marifetlerinizi başınıza kalır valla

sağol canım ayrıca dediklerine aynen katılıyorum

kimse bana geçmiş olsun demedi hiç yazdıklarımı görmüyonuzki ..

geçmiş olsun canım ballı ılık su iç içinede bi kaç damla limon sık öksürüğü hemen geçiriyo canım

sağol canım ayrıca dediklerine aynen katılıyorum

kimse bana geçmiş olsun demedi hiç yazdıklarımı görmüyonuzki ..

geçmiş olsun canım ballı ılık su iç içinede bi kaç damla limon sık öksürüğü hemen geçiriyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…