eğer bebekim kız olsun sana vermicemm
alıştırdınız erkek erkek diye diye
hayırlısı artık
çok iyi teyzesi
seninkidemi soldaydııı
bak kime sorsam erkekler soldaydı diyorr ,ama 2 kişi de kızım soldaydı dedii kafam karıştıı off bi belli olsada merkatan kurtulsaammm
evet kankam sola yatınca bi acı bi batma oluyoo ben hemen pozisyon değişiyom mecburr
benimkini hissetmek için çok erken ama solda eminim
kız biz dimedikmi karıya habire tarif veriyo hamişlerin canını çektiriyo diyeeoda vremiyo artıkın doğal olaraktan ne kızıyon karıyaa o turşu didikçe benim burda canım nasıl çekiyoduu ama tuyşum vay aytık bol bol canım çekmez veyebiliy istediği tarifi aytıkın o kaday aş eymiyom hem ama ekşi hastasıyım haylaa
sağol canım ayağım şişmedi ama ağrı kesici aldım sabah şimdi daha iyi
yani dimi amamarifetli olduğunu göstermeyeceksin
sağol canım dua et canım hamilelerin duası kabul olur doktorların eline kalmadan Allah tarafından gelsin bebeğim
ayencim gebeliğin kimyasalmış geçmiş olsun canım benim..
daha önce yazmıştım sen varmıydın bilmiyorum.. kimyasal olanlar gebelik sayılmadığı için düşük de sayılmıyormuş:44:
o yüzden doktorlar boşuna paniklememek için adet tarihi geçmeden test yapmayın diyorlar canım
off ya 12. haftada kontrolüm var zaten inşallah gidince öğrenebilirizz de 17-20 haftalara kalırsamm ooo 2 ay daha beklemem gerekecekkk
çok uzunnn merak ederim beeeeeeeeeeeeeeenn
heleki yanılgı olursa ooo kafayı yerim ben
net değilse söleme diyim doktoraa tam cinsiyetine ismine alışıcam hooop başka cinsiyett off yaa bi geçse şu 2 ay da hamişliğin tadını çıkarmaya başlasamm
karnım büyüsee
yavrum tekmelesee
cinsiyetini bilsemm
elini ayağını hareketlerini görsemmmmm
neden korktun ikiz istemez misins elam canımmmmm:18::18: ikizmiiii:18::18:
inşallah hep beraber alalım
bilgiler için sağol canımkız ben o kadar kabızlık çektim içimdekileri çıkarana kaday öldüm öldüm dirildim :18: bende koykmadım diil şimdi içimden bebekte fırlııycak diye :18:ama bişii olmuyo allah koruyo onu kavun mısır salatalık falan yisin hey gün suyu bol tüketsin çoyba içsin yemekleyden önce yetey kavun mısıy falan zaten bi güzel bozuyo motoyuu pattiside çok tüktmesin bu aradaaa iyice kabız yapıyoo :26:
canım geçmiş olsun bende de faranjit var çok gıcık bir şey tedavisi de yok hep kendine dikkat ediceksin:44:selam..
önce doktora gittim 1 aydır öksür öksür ölüyorum faranjit olmuşum.kulaklarımdada iltihaplanma oluşmuş..gerçi o bende yıllardır var : ) ilaçlarımı aldım.ordan pazara gittim gezdim bakındım bişeler aldım azönce geldim eve..kahvemi yaptım bisküvilerimi aldım..unutma beniyi izliyorum .. : )
canım geçmiş olsun bende de faranjit var çok gıcık bir şey tedavisi de yok hep kendine dikkat ediceksin:44:
herkes izliyor nasıl dizi bu ya:26:
Kari sapitti ne yapacagini errkekk geliyoo desenekız biz dimedikmi karıya habire tarif veriyo hamişlerin canını çektiriyo diyeeoda vremiyo artıkın doğal olaraktan ne kızıyon karıyaa o turşu didikçe benim burda canım nasıl çekiyoduu ama tuyşum vay aytık bol bol canım çekmez veyebiliy istediği tarifi aytıkın o kaday aş eymiyom hem ama ekşi hastasıyım haylaa
Aa cok gecmis olsun annem Allah sifa versinselam..
önce doktora gittim 1 aydır öksür öksür ölüyorum faranjit olmuşum.kulaklarımdada iltihaplanma oluşmuş..gerçi o bende yıllardır var : ) ilaçlarımı aldım.ordan pazara gittim gezdim bakındım bişeler aldım azönce geldim eve..kahvemi yaptım bisküvilerimi aldım..unutma beniyi izliyorum .. : )
yemek annesine kızmış hamişler canımızı çektiriyon diye
kız genede ucundan kıyısından yardım ediyo soranlara
bana da saçma geldi el kadar bebeleri okula almaları ama bakalım görcez işallah iyi olur:44::44:
kız sorma bende sabırsızlıkla akşamı bekliyooomKızlarr nasılsınız slmlar herkese....Ayyy şekerler akşama muhteşem yüzyıl var başlasında izliyeeek :))
ah canım çok gçmiş olsun kuzum yaa bitki çayın varsa demle bi güzel sonra onun için 1 limon sık 2-3 kaşıkda bal koy bunu günde iki kere falan iç öğlen-gece falan bi kaç gün iç bişiiciğin kalmaz ben çok yapardım bunu çok iyi geliyo arkadaşlarım bile hastaoldummu bana gelirlerdi bize hasta çayı yap diyeeselam..
tatlım hayırlı olsun bebişin hayırlsıyla eline alırsın inşallah, ayh o ekşi yokmu ekşi bende hala hastasıyım ve eskisi kadar olmasada yiyorum yine yaz günü o sıcakta marketten turşu aldığımı bilirim:)
saol tatlımm... nasılsın çok yoğunsun hiç görüşemiyoz : )
kız bende valla : D kahve bide tutku ohhh süper oluyo : D kırmızılarım eşliğinde dahada güzel gidiyo tutku
iyi canım tekrar geçmiş olsun
kesinliklekızlar kaynoşlara yarancam diye sakın göstermeyin marifetlerinizi başınıza kalır valla
kimse bana geçmiş olsun demedi hiç yazdıklarımı görmüyonuzki ..
iyi canım tekrar geçmiş olsun
kesinliklekızlar kaynoşlara yarancam diye sakın göstermeyin marifetlerinizi başınıza kalır valla
kimse bana geçmiş olsun demedi hiç yazdıklarımı görmüyonuzki ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?