Anaaam erken kalkarsa kalksın karı sen napacan onları sanki beraber mi yaşıyonuz kii yooo
canım allah bozmasın ne cadı kaynanalar var ablamın kayınvalidesi beter bi kadın ablam kayınvalide yanına gitti 6 ay beraber yaşadılar 6 ay sonunda kaynana hem ablamı hem oğlunu kapı önüne koydu
len naapalım onlar kalkınca bi müddet sonra bizide kaldırıyolaarbakıyom kahvaltı hazırdamı kaldırıyo diye genelde bi çay konmuş oluyooo yeni başlamış oluyo kahvaltı hazırlamaya :26: öle yaani sıkıysa kalkma gerçi şimdi hamişlik uyku yapıyo falan diye erken kalkmamazlık edebilirim belkim o sayede kahvaltıyıda geç yapabilürüük :26::26:
öle deme kız geç kalkması da kötü benim kaynana 12 den önce kalkmıyo arada bi kalmaya gidiyoz ben istemeyerek gidiyom gerçi kalmayı sevmiyom orada yatak yok kocişden ayrı yatmak zorunda kalıyom ama ben ne yapıp edip kocişi alıyom yanıma diyom birde ben ayrı yatacaktım da niye evlendik deyince ses kesiliyo hepsinde
Kız siz kaynananlarla aynı evde mi berabermi yaşıyonuz ayrı evde mi anlamadım:26:
canım allah bozmasın ne cadı kaynanalar var ablamın kayınvalidesi beter bi kadın ablam kayınvalide yanına gitti 6 ay beraber yaşadılar 6 ay sonunda kaynana hem ablamı hem oğlunu kapı önüne koydu
ne aynısı kız ben malatyanın ilçesindeyim onlarda antebin ilçesindeeşimdi izne gitcez oraya 10 gün falan ama nasıl dayancam 10 gün bilmiyom :26: çok sıkılıyom orda yaa :26: ordada genelde evde olduğumuz için evden çıkıp başka bi eve tıkılmış olcam ne anladım ben bu tatilden hiç gitmesek daha iyi hiç diilse kendi evimde rahatım istediğim gibi tembellik yapabiliyom
hee yaa bide yatak sorunu var zaten gittimmi rahatça bende uyuyamıyom orda zaten sıcak oluyo kanepeleride eski tiprahatsız ve küçük biraz ayrı yatmak istemediğimiz için bizde ora sıkışa sıkışa yatıyoz naapalım ama bu sefer ayrı kanepelerde yatarız heraldee anam daralırım artık iki kişi güçcük kanepedee ha bide herşeyleri yün zaten uyuyamıyom yün yastıkta alışmışım yumuşacık elyafada zaten yerimide yadırgarım uyuyamıyom oyüzden düzgünce orda yaa eltimin bebek yastığıyla yatıyodum artıkın bi ara güya bana elyaf yastık doldurtcaktı ama unutmuştur çoktan :26: onlar yer yatağına alışıklar bende zaten yatamam orda hiçten karşıda eltimde yatınca rahat ediyom bi işte genç olunca onlarda çekinmiyom okadar
abooow kadına bak kendi oğlunuda kapıya koymuuş :18:ne diye öyle yaptıykiii :26:
Bebişimsu
sebep neymiş kapıya koymasınızn merak ettimde de çıkıcem allah ne verrise hayırlısını versin işşallah kız demeyi unuttum yerini yadırgayan gdierken sende yastıgını götür oraya ablam her gittigi yere götüüryü yastıgını koy poşete temem
len saat kaç oldu gidin zıbarın yatında bende yatamzaten çokyoruldum bugün gözleirm kapanıyo ama yorgunluktan uyumamki bugün aslında benim kaynanamda çok iyidir ama eltim uyuzu karıyı ne yapıyosa kadın bri tuaf oluyo sevinç karısı nerde kızlar:44::44::44:görünmedi bugün ben giidyimde yatagımla sevişiyim en iyisi ben yazraken yorulmadım sen okurkenmi yoruldun benim canım yokmu okucen tabe ben sizlerin yazdıkalrınızı teker teker okuyorum bir daha duymuyum o lafları senin gibilerine yakışıyomu beydaglı nerde kızlara girdimi :44::44::44:wben çıkıyorum yarın evi dip köşe temiliyim yemekelri yapıyım çamaşırımı asıyım işimi bitiriyim burdayım menüde yapacaklarımda şunlar
tarhana çorbası
taze fasülye yapıcem zeytin yaglı
biber doldurucem
etimek tatlısı yapıcem
salata cacık
sorusu olan birde sabah erkenden kalkıp yürüyüşe gidicem gelen varsa peşime takılsın
eltim dogrumu dedi yalanmı dedi bilemicem allahla onun arasında
len saat kaç oldu gidin zıbarın yatında bende yatamzaten çokyoruldum bugün gözleirm kapanıyo ama yorgunluktan uyumamki bugün aslında benim kaynanamda çok iyidir ama eltim uyuzu karıyı ne yapıyosa kadın bri tuaf oluyo sevinç karısı nerde kızlar:44::44::44:görünmedi bugün ben giidyimde yatagımla sevişiyim en iyisi ben yazraken yorulmadım sen okurkenmi yoruldun benim canım yokmu okucen tabe ben sizlerin yazdıkalrınızı teker teker okuyorum bir daha duymuyum o lafları senin gibilerine yakışıyomu beydaglı nerde kızlara girdimi :44::44::44:wben çıkıyorum yarın evi dip köşe temiliyim yemekelri yapıyım çamaşırımı asıyım işimi bitiriyim burdayım menüde yapacaklarımda şunlar
tarhana çorbası
taze fasülye yapıcem zeytin yaglı
biber doldurucem
etimek tatlısı yapıcem
salata cacık
sorusu olan birde sabah erkenden kalkıp yürüyüşe gidicem gelen varsa peşime takılsın
eltim dogrumu dedi yalanmı dedi bilemicem allahla onun arasında
[sıze=3]
benim elti de hemen kaynananın üst katında oturuyo ama gidip orada hiç kalamam ben en güzeli insanın kendi evi yat kalk otur bağır çağır ne yaparsan yap kendi evin bambaşka zaten bu aralar elti nispet yapar gibi yeni doğum yaptı bebeği var bana da devamlı hazır değilsen yapma diyor yok sizin ikiz olacak diyor kendi pişman oldu bebek yaptığına [/sıze][sıze=3]bende kızıyorum ona insanlar bebek yapacam diye yapmadıkları kalmıyor sende kıymet bilmiyorsun diye anlar sa[/sıze]
Niye eve tıkılıyonuz kız kocanda izinde işte tatilde çıkın gezin antebi...:26:
hee antebe çok yakındı ya orada tee 90 km mi ne arası maraşa bilem daha yakım 40 km arası ilçede geziyim desen bura gibi hiç bi halt yok ordada:26: kaynım arabasınıda sattı ev aldı neylen geziyon kendi arabamız olsa gezerdik ne güzeeel şu borçları bi bitireydik bahara yada yaza kredi çekip alcaz inşallah ozaman istediğimiz gibi gezer acısını çıkarırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?