cnm ekran karşısında otururuz demiyorum deli karı
bebek uyutmıycak zaten gece boyunca ağlıycak mecbur uykusuz kalcaz onu didim yaaaaa
cnm bazen ruhsal nedenlerden dolayı erken gelebiliyo veya geciklebiliyo
takılma onlara devamlı olmaz bööle heralde
misafirin kimdi uzaktanmı
yok cnm kuzenımın kızı vardı.. ama bu ay en stressız ayımdı benım amelıyat oldum dıye hıç ılışkıye gırmedık kafam cok rahattı vallaama bugun 20. gun ve adet oldum.. gecen ayda 25 gunde olmuştum gıttıkce erken oluyom bakam öğleden sonra doktorumu arıycam adetın ucuncu gunu gel demıştı ama gel derse gıderım artık
sen onun kaynanasını ban ayolla saçını başını yoluyum zaten sinirim tepemde bugün halen avuçlarımın içi acıyoelinemi yapışırmış hatum kendisi yapsa
ne demişler yarının işini bugne bırakma kadınd edigim benim gibi olur bikerem tembel karılar sizi canım eltim diyete girmiş neme lazım benim kiloma yaklaşır çok yürümek lazım çok eşim diyor şimdide hırs yapmış belli dedi bakıcez ban dediya komşusu sen eltinden bile zayıofsın diye böyle kaldı sonrada hırs yaptı yazıkkk boş boşuna dememişkler kumanın gemisi yürümüşte eltinin gemisi yürümemiş
daha az size gidin bakın kocalarınızın koynuna girin yatın sıcaccık iizn veriyom isteyen çatışmaya girsin bugün hürremide kaçırdım ya artık işler biterse yarın seyrederim işşallah heyecanlımıydı peki:18::18::18:kuzeyde ali ölüyomuş he ay ne acıklı ölüyo degilmi:44::44nuda seyretmek lazım
cnm ekran karşısında otururuz demiyorum deli karı
bebek uyutmıycak zaten gece boyunca ağlıycak mecbur uykusuz kalcaz onu didim yaaaaa
cnm bazen ruhsal nedenlerden dolayı erken gelebiliyo veya geciklebiliyo
takılma onlara devamlı olmaz bööle heralde
misafirin kimdi uzaktanmı
Pasammmm,
Yine ne kadar yormussun kendini tatlim......
otur sifir
yok cnm kuzenımın kızı vardı.. ama bu ay en stressız ayımdı benım amelıyat oldum dıye hıç ılışkıye gırmedık kafam cok rahattı vallaama bugun 20. gun ve adet oldum.. gecen ayda 25 gunde olmuştum gıttıkce erken oluyom bakam öğleden sonra doktorumu arıycam adetın ucuncu gunu gel demıştı ama gel derse gıderım artık
kaynoş ne anlar bu işlerden
yüksek mevkıler işte çok karıştırma
:44::44::44::44::44::44::44:
somonda omega 3 varya daha iyidir d,iye devamlı somon yiyiom
--------
evet inşallah bir an önce bebişin olurda ona yatakını veririsn ama insan oğlu doymaz kanmaz emin ol o zamanda bebişinein herşeyi olsun diye uğraşcan
--
kocam izin verse hemen gidecem
vay vay vay kimmiş o hamişlerrrrr
hamişler ellemeyin yemek annemize
çok yorgunum ve daha mutfağın balkonu mutfağın yerleri tuvalet ve kapılar duruyoama onları yarın yapıcam adetliyim yaa belim kasıklarım çok ağrıdı içim parçalanıyo resmen : benimki çok kızıyo kendine hiç dikkat etmiyosun diyo ama mecburum napcam hemde günlük işler yani süpür sil toz al .. çay demledim birazdan oturup içicem..uf ya benim kaynoş bugün yarın gelir acayip stres yapıyorum yaa
benim heeç bi iş yapasım yook uykum vaay didiyimde yatayım biyas bari ay akşama yemeğe naapsamki bişiide yapasım yok makayna saliim gitsin yaa bu arada yarın 14:30da ikili testim var yuppiliii zaten antepede gidemiyok daha ekii başında denetleme var ya yatmış bizim izin denetlemeden sonra gitcekmişiz zaten ekimin 21indede memleke gitcem ben ooh aslıda şimdide alanyaya gidesim vay ama uçaklay çok pahalı şuan otobüsede baktım1 firma bulabildim oraya ama 13 buçuk saat yolculuk ooy oyy nasıl gidem okadar yattı benim tatil planı anlaşılan :26:gidip uyuyum ben biraz yaa halsizim genee :26:
kızlar merhaba..
napıyonuz? pazar catlama ignesi oldum felaket bel agrım var.. nedendir acaba? adetkenki bel agrısı gibi.. :44:
bende vuruldum ama oylebı bel agrım olmadı sanırsam:44::44: catlıyo ondanmı acaba :44::44::44:
ay canım ne bilim daha catlamamıs mıdır ki
şu yumurtayı çatlatsak da mı tutunsak çatlatmasak da tutunsak sorunsalımızınsallah catlamıs tutunmustur sıpan
oh hadi şükür dumancım.. demek ki normal hamişlik ağrılarındanmış ya da üşütmüşsünsakin bi hamişlik geçirmek istiyodur bence,inş.başka sıkıntısı yoktur neyse....
evet cnm geçti ağrımm
hoşgeldinnnselam,ben de sizdenim,yeni katildim,4 yillik evliyim.
evli,mutlu gibi,cocuksuz...
azeriyim,turkleri cok severim...
araniza beni kabul edermisiniz....
canım hep sorucam unutuyorum bu tefriciye kime neye niyetle okunacak ben de yardım edeyim size okuyayımtefrıceyı konusyoduk ya sız okumadıgınız ıcın ozelde hesaplıyodukbıde tbk olacaksın
hoşgeldin canım..iyi geceler bayanlar bende yeni geldim aranıza
benimki de böyle son 2 yıldır.. eskiden hiç şaşmaz 28. gün olurdu.. şimdi 25 gün 29 gün 30 gün 26 gün.. 1 kez de 32. güne kaldı hamişim sandım değil mişim hayatımda ilk kez 30 günü geçti diye moda girdimslm canlarım nasılsınız bayadır gorusemedık ya:26::26: mısafır felan ağırladım ben gıremedımbu arada benım adet gunlerı kafayı yedı ıkı ay once 31 gunde oldum gecen ay 25 gunde bu ay 19 gun adet lekelenmelerım basladı noluyo rahım mı kuduruyo ne hahaha bebek yakınmıdır nedır:18::18:
aynen valla bisürü iş var ama yapacak adam yok açtım klimayı yatacambende biraz yaaa uykum var hep sanki akşama yemekte yok bende makarna yapmayı düşünüyom sen nasıl yapcan makarnayı :) fikir olsun didim domatesliden bıktım :120::120:
aynen valla bisürü iş var ama yapacak adam yok açtım klimayı yatacambende biraz yaaa uykum var hep sanki akşama yemekte yok bende makarna yapmayı düşünüyom sen nasıl yapcan makarnayı :) fikir olsun didim domatesliden bıktım :120::120:
kremalı tavuklu körili yap ben cok sevıomm
o en sevdiğim işte ama yoğurt yok evde kocişe deyimde yoğurt alsın gelirkenvallaa en basiti sarımsaklı yoğurtlu üstünede güzel bi salça sosuu ooh al sana bol kalsiyum hemyanınada turşu çıkardımmı tamamdıır vallla benim evde bi temizlik istiyo ama anca cumartesi kocişe süpürttürürüm bende silerim tozda aldımmı tamamdııır
kremalı tavuklu körili yap ben cok sevıomm
hmm enteresan fikiir körili tavuk pilava falan yakışıyoda makarnada heç denememiştiim :26::26: kremanı hazırmı alıyon kendinmi yapıyon marka yada tarifde versene kız?
o en sevdiğim işte ama yoğurt yok evde kocişe deyimde yoğurt alsın gelirkenacıktım sanki kıs
aynen haftasonu kociş süpürüyor siliyor hatta bende çamaşır katla toz al falan onlarla uğraşıom
ıyykk :120::120::120::120::120: ben kaç aydır tavuk sürmüyom ağzıma bi tek tavuktan tiksindim hamileliğim boyunca yemedim hiç görmeye bile tahammülüm yok canımmm ama normalde tavuğu çok severim o ayrı şimdi derdine düştüm doğurunca yiyebilcemmi acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?