Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok cnm kuzenımın kızı vardı.. ama bu ay en stressız ayımdı benım amelıyat oldum dıye hıç ılışkıye gırmedık kafam cok rahattı valla ama bugun 20. gun ve adet oldum.. gecen ayda 25 gunde olmuştum gıttıkce erken oluyom bakam öğleden sonra doktorumu arıycam adetın ucuncu gunu gel demıştı ama gel derse gıderım artık

ameliyat olacağın için stres olmuşundur belki tatlım:26:neyse hayırlısı bakakta görek

kuzum kendini çok hırpalıyon amaa en sonunda vücudun bi gün o tempoya dayanamıycak iflas edicek hastalanıp bi gün yataklara düşücen yerinden bile kalkamıycan görücen gününüüü yorma diyoz sana kendini bu kadar hem bebek istiyon hemde kıpır kıpır yerinde durmuyon böyle tabi tutunamaz tabi olmaz bebeğin accıkkır dizinide k.çının üstne otuy

Ona kalıysa hiç uyuyamıycaaz zaten :26::18: neyse ilk zamanlay anamda bakay biyas bi emziymeden emziymeye getiyiy kucukuma bende uyurum ne iyi olurdu öyle olsaa ama bebişimi izlemekten öpüp koklamaktan kendimi alıpta uyuyabilrsem tabii :26:

kuzum ne ameliyatı oldun yaa çok geçmiş olsuun :26:

:118::118:

çok yorgunum ve daha mutfağın balkonu mutfağın yerleri tuvalet ve kapılar duruyo ama onları yarın yapıcam adetliyim yaa belim kasıklarım çok ağrıdı içim parçalanıyo resmen : benimki çok kızıyo kendine hiç dikkat etmiyosun diyo ama mecburum napcam hemde günlük işler yani süpür sil toz al .. çay demledim birazdan oturup içicem..uf ya benim kaynoş bugün yarın gelir acayip stres yapıyorum yaa

nabıyonuz kızlar.. geçmişe bakım çıkıcam.. birazdan arkadaşım gelcek vaktim az birikince bakamıyorum:18:

benim heeç bi iş yapasım yook uykum vaay didiyimde yatayım biyas bari ay akşama yemeğe naapsamki bişiide yapasım yok makayna saliim gitsin yaa bu arada yarın 14:30da ikili testim var yuppiliii zaten antepede gidemiyok daha ekii başında denetleme var ya yatmış bizim izin denetlemeden sonra gitcekmişiz zaten ekimin 21indede memleke gitcem ben ooh aslıda şimdide alanyaya gidesim vay ama uçaklay çok pahalı şuan otobüsede baktım1 firma bulabildim oraya ama 13 buçuk saat yolculuk ooy oyy nasıl gidem okadar yattı benim tatil planı anlaşılan :26: gidip uyuyum ben biraz yaa halsizim genee :26:

aynen valla bisürü iş var ama yapacak adam yok açtım klimayı yatacambende biraz yaaa uykum var hep sanki akşama yemekte yok bende makarna yapmayı düşünüyom sen nasıl yapcan makarnayı :) fikir olsun didim domatesliden bıktım :120::120:

kızlar merhaba..
napıyonuz? pazar catlama ignesi oldum felaket bel agrım var.. nedendir acaba? adetkenki bel agrısı gibi.. :44:

bende vuruldum ama oylebı bel agrım olmadı sanırsam:44::44: catlıyo ondanmı acaba :44::44::44:

ay canım ne bilim daha catlamamıs mıdır ki
ınsallah catlamıs tutunmustur sıpan
şu yumurtayı çatlatsak da mı tutunsak çatlatmasak da tutunsak sorunsalımız
ya da yumurta mı bebişten çıkar bebiş mi yumurtadan çıkar

sakin bi hamişlik geçirmek istiyodur bence,inş.başka sıkıntısı yoktur neyse....

evet cnm geçti ağrımm
oh hadi şükür dumancım.. demek ki normal hamişlik ağrılarındanmış ya da üşütmüşsün

selam,ben de sizdenim,yeni katildim,4 yillik evliyim.
evli,mutlu gibi,cocuksuz...
azeriyim,turkleri cok severim...
araniza beni kabul edermisiniz....
hoşgeldinnn canım azeriler de türk zaten.. biz anadolu türkü, siz azeri türkü.. biz kardeşiz..:118:
ben orta asya gezi belgeselleri izlerken bazen ağlıyorum duygulanıp o kadar ki seviyorum sizleri içim sızlıyor
sanki kardeşimden ayrı düşmüşüm gibi hissediyorumkan çekiyor heralde:44:eşim dalga geçiyor benle
tefrıceyı konusyoduk ya sız okumadıgınız ıcın ozelde hesaplıyoduk bıde tbk olacaksın
canım hep sorucam unutuyorum bu tefriciye kime neye niyetle okunacak ben de yardım edeyim size okuyayım
iyi geceler bayanlar bende yeni geldim aranıza
hoşgeldin canım.. gel sen de kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin.. sorunun var mı bebiş için:26:
benimki de böyle son 2 yıldır.. eskiden hiç şaşmaz 28. gün olurdu.. şimdi 25 gün 29 gün 30 gün 26 gün.. 1 kez de 32. güne kaldı hamişim sandım değil mişim hayatımda ilk kez 30 günü geçti diye moda girdim
çocuk yapmaya karar verdiğimizden beri sapıttı periyotlarım:44:

kızlar arçelik aşkı taze tutan buzdolabı reklamındaki koltuk takımını istiyorum..
yani çelikle çeliknazın koltuğu
tam benim arayıp da bulamadığım koltuk... WANTED aynısını duyan gören bulan olursa bana haber versin!!!
bu kadar dümdüz sade beyaz herşeyiyle düz bi koltuk nasıl bulunamaz anlamıyorum 2 yıldır arıyorum:95:

vallaa en basiti sarımsaklı yoğurtlu üstünede güzel bi salça sosuu ooh al sana bol kalsiyum hem yanınada turşu çıkardımmı tamamdıır vallla benim evde bi temizlik istiyo ama anca cumartesi kocişe süpürttürürüm bende silerim tozda aldımmı tamamdııır

kremalı tavuklu körili yap ben cok sevıomm

o en sevdiğim işte ama yoğurt yok evde kocişe deyimde yoğurt alsın gelirken acıktım sanki kıs
aynen haftasonu kociş süpürüyor siliyor hatta bende çamaşır katla toz al falan onlarla uğraşıom
kremalı tavuklu körili yap ben cok sevıomm

ıyykk :120::120::120::120::120: ben kaç aydır tavuk sürmüyom ağzıma bi tek tavuktan tiksindim hamileliğim boyunca yemedim hiç görmeye bile tahammülüm yok canımmm ama normalde tavuğu çok severim o ayrı şimdi derdine düştüm doğurunca yiyebilcemmi acaba diyorum

hmm enteresan fikiir körili tavuk pilava falan yakışıyoda makarnada heç denememiştiim :26::26: kremanı hazırmı alıyon kendinmi yapıyon marka yada tarifde versene kız?

krema hazır cnm su kucuk kutularda oluyo ya... neyse valla sahane oluyo ben hep makarnada yaparım... uzun makarnayla yapıorm en ıncenın bı kalını oluyo ya onla yap... makarnayı hasla tavuguda hasla parcala ınce ınce... sonra tavugu bırazda tereyağda kavur ıcıne kori koy bırazda sonrasında makarnayla bırlestır karıstrıdın ya en son ustune krema dok ama hepsını bosaltma kremanın ayarla ıste kıvamını afıyet olsunn

hamılelıkten kaynaklanıodur dogurdudunda gecer herkesın ole oluyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…