Hosgeldin cnm kocisle ilgileniyorum illa ben yatircakmisim koca bebegim diyorum kimse inanmiyobiricik nasılsın cnm selam yokmu:26:
Cnmm kusme bana aklimdasin tabiikii ben pek yazmiyorum biliyosunamin canımama hemen hemen hepünüze küsüüm beni hiç meyak etmemişsiniiiz
biricik nasılsın cnm selam yokmu:26:
Hosgeldin cnm kocisle ilgileniyorum illa ben yatircakmisim koca bebegim diyorum kimse inanmiyobiricik nasılsın cnm selam yokmu:26:
Cnmm kusme bana aklimdasin tabiikii ben pek yazmiyorum biliyosunamin canımama hemen hemen hepünüze küsüüm beni hiç meyak etmemişsiniiiz
biricik annem 9000. msjımı sana atmış bulunuyom hayırlı olsun
iyi yaptın bırakmadınnn
kısmet bu işler
bende hamile kaldığım ay 2 adet gonal f vurulmuştumm yetmemişti benim iğnelerimmm..
hayılısı olsunnn senin içinnn..
nasıl yetmemıstı canım anlamadım ozaman nasıl hamıle kaldınprosedur ne bu ıste bu ığnelerı kullandıktan sonra catlama ığnesımı yapıyolar.. ınşallah banada vesıle olur bu ığne senın gıbı
hee öyle bende de son kürtajdan sonra 3-4 tane beyaz saç belirdi baktım inceledim 8-9 tane var olgunlaşıyoruz zaar
Hosgeldin cnm kocisle ilgileniyorum illa ben yatircakmisim koca bebegim diyorum kimse inanmiyo
İyiyim cnm kendimle sawasiyorum
Sen nasilsin keyfin yerinde masallahh
Cnmm kusme bana aklimdasin tabiikii ben pek yazmiyorum biliyosun
Yazmasamda okuyorum hepiniz aklimdasiniz sizin sewincleriniz umut oluyo bana
ne yaani beni bi eroş bide senmi merak etmişsin sadeceneee küstüm kızlar siz diğerlerineeekeşke önce geçmişi okuyup sadecene merak edenelere özelden msj atsaymışıım sende yenimi girdin kız sevinç ancamı meyak ettin beni :26: neysem sanada eroşada teşekkürler o başak olacak tkb başkanınıda yolcam insan bi sorar beni dimi?
he valla çok şükür
amin inşallah
bana müsade hanımlar iyi geceler..
benide birtek başak merak etmiş
ama diğerleri varlığımı bile unutmuş
bengisu canım testin iyi çıkmış hadi hayırlısı inşallah bütün testlerin böyle hep güzel çıkar
sağol canım darısı hepinizinde başına inşallaaahnerdeydinki sen ben bu aralar pek bakamıyom geçmişe bu akşamda hızla bi baktım bana msj atan beni merak eden olmuşmu diye sadecenee
nasıl yetmemıstı canım anlamadım ozaman nasıl hamıle kaldınprosedur ne bu ıste bu ığnelerı kullandıktan sonra catlama ığnesımı yapıyolar.. ınşallah banada vesıle olur bu ığne senın gıbı
aminnnn
boşuna demiyorum varlığımı bile unuttular diye
yoğundum bir önceki sayfada yazdım
birde canım pek yazmak istemedi okuyup çıktım
hmm nazocum naberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
aminnnn
boşuna demiyorum varlığımı bile unuttular diye
yoğundum bir önceki sayfada yazdım
birde canım pek yazmak istemedi okuyup çıktım
canım prosedür aynı klomen gibii
sadece klomen yerine yumurta istenilen büyüklüğe gelene dek iğne oluyon sonra çatlatma iğnesi
bengiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kaç kilo almışın kızzzzzzzzzz
hadi gözün aydın iyi çıkmşş sonuçlarınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?