canım prosedür aynı klomen gibii
sadece klomen yerine yumurta istenilen büyüklüğe gelene dek iğne oluyon sonra çatlatma iğnesi
bengiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kaç kilo almışın kızzzzzzzzzz
hadi gözün aydın iyi çıkmşş sonuçlarınn
teş canım yarıladım :) vala kızıma esma ismini koycaz ama yanına bi isim daha bulmam lazım bulamadım :18: hayırlısı öptüm ben evime gidiyorum mesaim bitti iyi haftasonları
ne o kızlar yas muhabbetıne sarmıssınız hayırdır ıkı beyazla havamı atıyonuzbende 82lıyım beyazlarım var bı kaç tane ama sac boyamıyorum beyazlarımıda sevıyorum her yas kendınce guzel işte bu arada kapalı değilim acığım ama genede ınatla boyamıyom erkeklerde sexılık yaratıyo ya bakayım kadın halımle bunu basarabılcemmı dıye beklıyom bu arada bugun doktora gıttık.. ucuncu klomenımı verdı bıde ayrıyetten GONAL-f dıye bır ığne verdı.. onu yarın vurulacağım klomende besıncı gun baslıyo.. aslında ben bu ay tedavıyı bırakacaktım ama ığneye baslayınca bırakamadım sonra yıne basa sarmak ıstemedığım ıcın. bakalım artık bu ay neler olcak beklıcez gorcez
seni sormadığımı zannetmişsin ama yine de neyseeeKızlar merhaba bi haber verip gitcem hemen bugün ikili testim iyi geçti çok şükürbebeğim sağlıklıymış eli ayağı kıpır kıpırdıı ense ölçümü yapıldı 1.5 cm mi milimmi ne çıktı işte normal didi doktor 11+3 günlükmüş ama daha gücücük olduğu için öğrenemedik cinsiyetinide :26: zaten yan durmuş sırt üstü yatmış kıpraşıyodu çok duygulandım onu öyle görünce 1 ay sonra gel dedi ama nasıl dayancam okadar bilmiyom :26: tsh değerimde düşmüş ayrıca çok şükür tiroit sorunun yokmuş çok sevindirik oldum progestanıda kullanmama gerek kalmadı artıkın tehlike geçiği için yazmad dokt bidaa bugün ayrıca bebeğimede kendimede çok güzel ciciler aldık 1 tane hamile pantolonu ve 1tane hamile oşafmanı bide normal beli bol eşofman aldım kendi pantalonlarım eşofmanlarım sıkıyodu artıkın bide uzun kollu bir kışlık badi ve ona uygun fermuarlı kopşonlu eşofman üstü gibim bişii aldım büyük beden lazım olcak naapalım :26: bebişimede harika bi kırmızı tulum ayrıca çok güzel beyaz desenli yumuşacık kalın hem dışarı çıkarma battaniyesi hemde fermuar ve çıtçıtlarını açınca evde kullanım için oluyo battaniki bikaçda zıbın falan bişii aldım işte yavruma bugün çok gezdik market manav alışverişi gördük yorulduk bayaa gene başımda ağrıyo yolda gelene kadar uyuklaya uyuklaya geldim arabada öyle yaani günün özeti :26:
olurçok şükür bebeğin çantasında neler var ayrıntılı konuşalım bir ara
daha yenimi olgunlaşıyon sen kart karı çiçuk okula başladı mezun olup askere gitcek nerdeysehee öyle bende de son kürtajdan sonra 3-4 tane beyaz saç belirdi baktım inceledim 8-9 tane var olgunlaşıyoruz zaar
öğretmen de anlamış demekki duruşundan jettgillerden olduğunuhanımlar bu hafta oğlanı okula götür orda bekle al eve getir bittim valla
bide normalde öğlenci ama denem haftası diye sabah 9 da okulda olmak zorundaydık
erkenden kalk evi topla kahvaltı hazırla oğlanı giydir sen giyin okula git
orda öğretmen gözüne kestirdi beni ne olsa sevinç hanım bi bakın
geri eve gel çocuğa yemek yedir akşamın yemeği evin işi
çam. bulaşık misafir çocuğun ödevi
bugün gittik oğlumun okul formasını ve kırtasiye malzemelerini aldık
şükür bitti sayılır p.tesi servisle gidecek :26::26:
keşke bana atsaydın uğursuz gelirdim bidaha kimseye atamazdınbiricik annem 9000. msjımı sana atmış bulunuyom hayırlı olsun
ne olcaktı ki başka:44::44:Yaa yazdklarim gozuko kizlarrr
inşallah seninkilerde anne beyazı olcakben 20 yaşındayken vardı okadarcık beyaz şimdi maşallah her ay boyamaya yetişemiyorum
herkese selamlar
bende bir kaç gündür yoğunum pazartesi eşim izinliydi
salı ablam geldi
çarşamba kardeşimle işlerimiz vardı
prşembe temizlik yaptım
cuma yani bugünde ablam geldi akşama gitti
çamaşırları topladım katlamadan şimdide size yazıyorum
evet ben merak ettimmmmmmmmmmm:124::124::124::124:benide birtek başak merak etmiş
ama diğerleri varlığımı bile unutmuş
bengisu canım testin iyi çıkmış hadi hayırlısı inşallah bütün testlerin böyle hep güzel çıkar
biliyom okuyup çıkmşınaminnnn
boşuna demiyorum varlığımı bile unuttular diye
yoğundum bir önceki sayfada yazdım
birde canım pek yazmak istemedi okuyup çıktım
eroş kız seninle haftalarımız aynı gün atlıyoooooooEros10. haftadasin maasallah senin jelibon buyumus 6 gr diyoo
Allahim kucaginda koymus eylesin buyuk buyuk adamlar oldugunuda goresin amin
Gii basak karisi 30 haftalik olmussun kari saka maka doguruyon ha az kaldisoyleee en fazla 8 hafta
diyiimde cikiim didim
ne yaani beni bi eroş bide senmi merak etmişsin sadeceneee küstüm kızlar siz diğerlerineeekeşke önce geçmişi okuyup sadecene merak edenelere özelden msj atsaymışıım sende yenimi girdin kız sevinç ancamı meyak ettin beni :26: neysem sanada eroşada teşekkürler o başak olacak tkb başkanınıda yolcam insan bi sorar beni dimi?
kıyamıyosan pılı pırtıyı toplayın yanına taşının kuzum:26::26::26::26:kızlar dün kaynanoşa gittim kadıncağız depresyona girmiş son çocuğunu da evlendiriyor önümüzdeki hafta evde tek kalacağı için depresyona girmiş dün gittim devamlı yatıyo kimseyle konuşmuyo kerpetenle laf aldım ağzından kıyamam ben ona ya
olurşunlar bi alışveriş yapaydı şüphe etmeye başladım artık
daha yenimi olgunlaşıyon sen kart karı çiçuk okula başladı mezun olup askere gitcek nerdeyse
daha beyazları yeni çıkmş
öğretmen de anlamış demekki duruşundan jettgillerden olduğunu
hala sınıf annesi diye bişi varsa seni kesin sınıf annesi yaparlar demedi deme
keşke bana atsaydın uğursuz gelirdim bidaha kimseye atamazdın
ne olcaktı ki başka:44::44:
inşallah seninkilerde anne beyazı olcak
evet ben merak ettimmmmmmmmmmm:124::124::124::124:
biliyom okuyup çıkmşın
eroş kız seninle haftalarımız aynı gün atlıyooooooo
sen 10
ben 30
30dan sonrası korkutucu zati
adrenalin yapıyo bu hamişlik takvimi her mesajımda 30u görmek zorundamıyım
Tsk cnm insallah hepimiz yasariz o duygularimerhaba karılar hepiyonuz
sevinç karısıçocugunu okula götürebilirsin ona birşey demiyorum burayıda ihmal etme heleki beni ihmal etme zaten psikolojim bozuk sevgiye anne şefkatina ihtiyacım var
biricigim sanada güzel bir gün diliyorum bebem işşallah rabbim en kısa zamanda sanada veriri boy boy bebeler
başak karısı sen ne alemdesin göbekli marulum yavrum tekleri sert olmaya başladımı kardeşbenim adeti tarihim 10 eylül dilimde tüy bitti diye diye
diger yavrular jkiminiz kilo almışınır kimiiz benim gibi garip takılmışınız ne yapcez biz ya eşim işe gitti dün pazara gidememdim tek pazara hiç gitmedim ne olucek benim bu halim kalabalıktan korkuyorum ben ya nasıl atlatrım bu korkumu
diyet kahvaltımı yaptım anacım biberler acıymış kavurdu beni aldıgımdada çocuk abla acı degil dedi artık wc görüşünce bol bol dua okurum o çocuga
nerdesiniz karılar benim elti ataga geçti dünden beri beni sinir ediyo diyete girdiya hatun bri haftada 7 kilo verdim diyo benle kafamı buluyo anlamış degilim sinirlerim hatfaffadabiri akıl versin ben bu karıyı ne yapayım ban sana yetişmeme az kaldı dedi sen 8 ayda verdin 26 kiloyu ben bir haftada verdim 7 kiloyu dedi yaw ah keşke dövsemde içimin yagları erise hırsım bitse yaw okadar olur
kalkın karılar nerdesiniz yaw benim yemek var ev temiz anca takılırım bugün kk ya zaten ondan başka neyim varki hayatım hep maraton
Tsk cnm insallah hepimiz yasariz o duygulari
Eltinede sinir oldum zaten ya bu ne boyle
Resmen afedersin sidik yarisina girmis derler ya
Bn inanmiyorum normalde kimse weremez o kiloyu
Bn en aci donemimde wermistim ama hic normal bi donem diildi benmkisi
Direk uzuntuden aglamaktan we agzima sadece bikac yudum su girmisti
Boswer eltini seni kiskancina ypiyo bunlari
Sende soyle benimle sidik yarisinami girdin herkesin kilosu kendine
Die soyle gulum
kaç kiloyla hamiş kaldınnn kiii64.70 çıktı kilomben daha yüksek bekliyodum hayret ettim sağol canım benim darısı seninde başına inşallah cinsiyeti sölemiyolar ama dahaa görünmezmiiş kandıyıkçılaay gerçi 11+3 didi normal görememesii :26: neyse hadi ben kaçtııım hoşçakalın
allaha şükürr,,rabbim bu günleri gösterdii artık 2. ayım bitti 3. ayımın içindeyimmEros10. haftadasin maasallah senin jelibon buyumus 6 gr diyoo
Allahim kucaginda koymus eylesin buyuk buyuk adamlar oldugunuda goresin amin
eroş kız seninle haftalarımız aynı gün atlıyooooooo
sen 10
ben 30
30dan sonrası korkutucu zati
adrenalin yapıyo bu hamişlik takvimi her mesajımda 30u görmek zorundamıyım
ben diyete girdimya eşim dediki kaynanam benim paş avermeye başlasın bak gör oda diyete giricek dedi kaynaamda aman dedi karnınız pok kaynıyo dedi şimdi diyete gridi eşimde annesine attı lafı kaynanam birşey diyemedi salak eltimin bilmedigi brişey var ben 26 kiloyu saglıklı az öz yedim verdim o ölemi bri haftada 7 kilo aman ne halt yerse yesin ya bride dün facede paşa ben sana yetişicem az kaldı demezmi dedim hodri meydan elime verseler onu bir dövsem içimin yagları ericek hebende ilk oglumda 9 kilo verdim 10 günde aynı senin gibi olmuştum yemek yemezsen ne olur
paşam eltin kadr kiloyu verdiyse bile kastan ve sudan vermiştir annem
nasılsa geri alıcak verdiklerini, günde 1 kg vermiş oluyorrr hiç mantık varmı bu işte?
evet ancak senin ki gibi verirsen içi rahat olur haftada 1,2 kg den fazlası ya kastan gider ya sudan
yada 150 kg civarı olmalısınki haftada 5-6 kg gitsin
bırak sana yetişsinn ,, nasılsa yetiştiğinde dikkat etmeyi bırakacak o zmana görecek haftada 7 kg verilince neler oluyomuşş
takma kafana annem sen sağlıklı şekilde verdin gerisi seni ilgilendirmezz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?