Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Eros 10. haftadasin maasallah senin jelibon buyumus 6 gr diyoo
Allahim kucaginda koymus eylesin buyuk buyuk adamlar oldugunuda goresin amin

Gii basak karisi 30 haftalik olmussun kari saka maka doguruyon ha az kaldi soyleee en fazla 8 hafta
diyiimde cikiim didim

Gunaydin KK'nin degerli uyeleriiiiiii...

Hepinize guzel bir gun diliyorummmm...

sewinc karisi siz buralara ugrarmiydiniz?

unutmustuk nirdeyse..varliginizdan haberdar ettiiginiz icin mitesekkuru borc biliriz

teş canım yarıladım :) vala kızıma esma ismini koycaz ama yanına bi isim daha bulmam lazım bulamadım :18: hayırlısı öptüm ben evime gidiyorum mesaim bitti iyi haftasonları

ismi çok güzelmiş cnm zaten dini ismini koymşsunuz yanına bide şööle asortik bi isim bul

bende inadına boyuyorum değişiklik oluyor güzel oluyprum

inşallah boşa gitmz cnm tedavin bakalımda görelim

seni sormadığımı zannetmişsin ama yine de neyseee
gözün aydın sağlıkla kucağına da alırsın inşalllah

çok şükür bebeğin çantasında neler var ayrıntılı konuşalım bir ara
olurşunlar bi alışveriş yapaydı şüphe etmeye başladım artık
hee öyle bende de son kürtajdan sonra 3-4 tane beyaz saç belirdi baktım inceledim 8-9 tane var olgunlaşıyoruz zaar
daha yenimi olgunlaşıyon sen kart karı çiçuk okula başladı mezun olup askere gitcek nerdeyse
daha beyazları yeni çıkmş
öğretmen de anlamış demekki duruşundan jettgillerden olduğunu
hala sınıf annesi diye bişi varsa seni kesin sınıf annesi yaparlar demedi deme
biricik annem 9000. msjımı sana atmış bulunuyom hayırlı olsun
keşke bana atsaydın uğursuz gelirdim bidaha kimseye atamazdın
Yaa yazdklarim gozuko kizlarrr
ne olcaktı ki başka:44::44:
ben 20 yaşındayken vardı okadarcık beyaz şimdi maşallah her ay boyamaya yetişemiyorum
inşallah seninkilerde anne beyazı olcak

benide birtek başak merak etmiş
ama diğerleri varlığımı bile unutmuş
bengisu canım testin iyi çıkmış hadi hayırlısı inşallah bütün testlerin böyle hep güzel çıkar
evet ben merak ettimmmmmmmmmmm:124::124::124::124:
aminnnn
boşuna demiyorum varlığımı bile unuttular diye
yoğundum bir önceki sayfada yazdım
birde canım pek yazmak istemedi okuyup çıktım
biliyom okuyup çıkmşın
eroş kız seninle haftalarımız aynı gün atlıyooooooo

sen 10
ben 30
Gii basak karisi 30 haftalik olmussun kari saka maka doguruyon ha az kaldi soyleee en fazla 8 hafta
diyiimde cikiim didim

30dan sonrası korkutucu zati
adrenalin yapıyo bu hamişlik takvimi her mesajımda 30u görmek zorundamıyım

kıyamıyosan pılı pırtıyı toplayın yanına taşının kuzum:26::26::26::26:

anne beyazı ben habire çocuk bakmaktan çıkmıştır bende erken yaşta
ilk 14 yaşındayken 2..3 tel beyazım vardı
şimdi kahverengileri sayacam çünkü beyazlar daha çok

bugün yapacaklarım kardeşim işten gelecek sonra çarşıya çıkıp boya alacaz ev tuttu onu boyayacaz
yarında temizlik yaparız bugün artık gece yarısı gelirim heralde

Tunaydin hatunlar
Bugun bebek mewludune dawetliyim
Arkadasimla ayni gun ewlendik suan bebesi 2aylik Allah bagislain
Gidiyim belki ugur getirir bana

merhaba karılar hepiyonuz
sevinç karısı çocugunu okula götürebilirsin ona birşey demiyorum burayıda ihmal etme heleki beni ihmal etme zaten psikolojim bozuk sevgiye anne şefkatina ihtiyacım var
biricigim sanada güzel bir gün diliyorum bebem işşallah rabbim en kısa zamanda sanada veriri boy boy bebeler
başak karısı sen ne alemdesin göbekli marulum yavrum tekleri sert olmaya başladımı kardeşbenim adeti tarihim 10 eylüldilimde tüy bitti diye diye
diger yavrular jkiminiz kilo almışınır kimiiz benim gibi garip takılmışınız ne yapcez biz ya eşim işe gitti dün pazara gidememdim tek pazara hiç gitmedim ne olucek benim bu halim kalabalıktan korkuyorum ben ya nasıl atlatrım bu korkumu
diyet kahvaltımı yaptım anacım biberler acıymış kavurdu beni aldıgımdada çocuk abla acı degil dedi artık wc görüşünce bol bol dua okurum o çocuga
nerdesiniz karılar benim elti ataga geçti dünden beri beni sinir ediyo diyete girdiya hatun bri haftada 7 kilo verdim diyo benle kafamı buluyo anlamış degilim sinirlerim hatfaffadabiri akıl versin ben bu karıyı ne yapayım ban sana yetişmeme az kaldı dedi sen 8 ayda verdin 26 kiloyu ben bir haftada verdim 7 kiloyu dedi yaw ah keşke dövsemde içimin yagları erise hırsım bitse yaw okadar olur
kalkın karılar nerdesiniz yaw benim yemek var ev temiz anca takılırım bugün kk ya zaten ondan başka neyim varki hayatım hep maraton

Tsk cnm insallah hepimiz yasariz o duygulari
Eltinede sinir oldum zaten ya bu ne boyle
Resmen afedersin sidik yarisina girmis derler ya
Bn inanmiyorum normalde kimse weremez o kiloyu
Bn en aci donemimde wermistim ama hic normal bi donem diildi benmkisi
Direk uzuntuden aglamaktan we agzima sadece bikac yudum su girmisti
Boswer eltini seni kiskancina ypiyo bunlari
Sende soyle benimle sidik yarisinami girdin herkesin kilosu kendine
Die soyle gulum

ben diyete girdimya eşim dediki kaynanam benim paş avermeye başlasın bak gör oda diyete giricek dedi kaynaamda aman dedi karnınız pok kaynıyo dedi şimdi diyete gridi eşimde annesine attı lafı kaynanam birşey diyemedi salak eltimin bilmedigi brişey var ben 26 kiloyu saglıklı az öz yedim verdim o ölemi bri haftada 7 kilo aman ne halt yerse yesin ya bride dün facede paşa ben sana yetişicem az kaldı demezmi dedim hodri meydan elime verseler onu bir dövsem içimin yagları ericek hebende ilk oglumda 9 kilo verdim 10 günde aynı senin gibi olmuştum yemek yemezsen ne olur

kaç kiloyla hamiş kaldınnn kiii
yani kaç kilo aldınnnn????
evet 13 haftadan sonra daha net görünüyomuşşşş ööle diyo herkess
allaha şükürr,,rabbim bu günleri gösterdii artık 2. ayım bitti 3. ayımın içindeyimm
allahım herkese nasip etsinn,kimseleri bekletmesinn
ne güzel dua etmişsin
eroş kız seninle haftalarımız aynı gün atlıyooooooo

sen 10
ben 30

30dan sonrası korkutucu zati
adrenalin yapıyo bu hamişlik takvimi her mesajımda 30u görmek zorundamıyım

evet cumadan cumaya atlıyoo
bizim haftalarrr
ayy 30 oldun artıkk tabi adrenalin olurr
bitirmeye az kaldııı
allhım sağlıkla doğurmayı nasip etsin sanada hepimizede

paşam eltin kadr kiloyu verdiyse bile kastan ve sudan vermiştir annem
nasılsa geri alıcak verdiklerini, günde 1 kg vermiş oluyorrr hiç mantık varmı bu işte?
evet ancak senin ki gibi verirsen içi rahat olur haftada 1,2 kg den fazlası ya kastan gider ya sudan
yada 150 kg civarı olmalısınki haftada 5-6 kg gitsin
bırak sana yetişsinn ,, nasılsa yetiştiğinde dikkat etmeyi bırakacak o zmana görecek haftada 7 kg verilince neler oluyomuşş

takma kafana annem sen sağlıklı şekilde verdin gerisi seni ilgilendirmezz..

kimsecikler de yok bu gün burda
canım sıkılıyo gelinde 2 kelam laf edek:99:
neyse buraya geldiğinizde bana seslenin gelirim ben

canım kafama tokadan başka birşey takmıyorum artık boşver salla gitsinherkez yaptıgından esuldür bebem ben 8 ay salakmıydım ölüm orucu gibi diyet yapmamaya yaw az öz yedim saglıklı verdim naberrrr
ben geldim kzılar grip olucem galiba habira hapşuruyorum :2::2:demin kocişim geldi işe gitti 9 anca gelirimd edi bir ugraşım yokki zamanın geçsin yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…