• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım biz pıhtılılarda hamileyken yürüyüş çok önemliymiş,hareketli olmamız gerekiyomuş.valla her muayenede dr yürüyosun demi diye soruyo...
evet canım alışmak lazım,saldımı gidiyo zaten insan ne zamandır doğru dürüst yemek yapmıyorum evde...

canım evet hem normal hamişlerin yürümesi normal doğumu kolaylaştırıyomuş,hemde ben pıhtılı oldugum için yürüyüş şart dedi daktır,hamişler sizde ihmal etmeyin:20:doğumu kolay yaparsınız valla bir çırpıda pırt diye çıkar bebiş:)

hmmm onu bilmiodum kısss ii oldu duydugum...ben bakkala gidiom yoğurt almaya kız bengisuuu yogurtlu makarna dedin yogurt yok evde koydum kafaya yicem walla:D

Kız düdüklüde yapmadın mı fasülyeyi..?
yok canım düdüklünün düdüğünden korkuyom ben öylece kutusuyla duruyo açmadım evlendiğimden beri:9:
canım biz pıhtılılarda hamileyken yürüyüş çok önemliymiş,hareketli olmamız gerekiyomuş.valla her muayenede dr yürüyosun demi diye soruyo...
evet canım alışmak lazım,saldımı gidiyo zaten insan ne zamandır doğru dürüst yemek yapmıyorum evde...

ewet canım yürüyüşü ihmal etme...iyi oldu o zaman bak gaza geldin 3 çeşit yaptın demkki marifetlisin istersen yaparsın sen bebamm:29:

yaa bakma sen işte canım ben evde olsam iyi bi ev hanımı olurum diyorum,hayat şartları tembel yaptı beni:43: napim işde çok yorulunca evde bişey yapamıyorum

hmmm onu bilmiodum kısss ii oldu duydugum...ben bakkala gidiom yoğurt almaya kız bengisuuu yogurtlu makarna dedin yogurt yok evde koydum kafaya yicem walla:D

bengisu yemek anlatmaya devam etme olurmu bak kız gece gece yollara düştü:9::9:

kız ben salakmıyım anladık işte düzgün yazsaydınız baştan beri anlardık heraldeee :26::63:

:53::53::53:Aaaa tüüüh utanmaz:63::63: anam kendimi parçaladım anlatayım diye sayfa num.virdim o kadar bide azarlıyo teee oralara gönderdin diye:14:....ee gine anlamadın....aaa en son kopyala yapıştır yaptımmıda anladın....hııııh:21::21:

allah ne demeyim emiii plavıda tutturamıyonmu bi kız? :9: yapabilcek olsan maklube tarifi verirdim sana ya neysee :34: boşver ozaman kuzum :9:

her zaman tutmuyo canım genelde misafir geleceği zaman heyecandan yapamıyorum:)) boşver maklubeyi filan şimdi perte çıktım ben fasulye pişsin yeterrr

:46::46::46::46::46::46::46: ayyyy karı anladı sonunda olayı şükür....:9::9::9::9::9:
sende rahatladınmı defne öldürdünüz beni bugün:60:
yaaaaaaaaaaaa makarna istedi cnmmmm yoğurt yok amaaaa:(( komsuya sorim bari uyumamıstır inşallah...
aha bir tane daha....ay ama bende çok sewrim ve çok ta güzel yaparım yoğurtlu makarnayııı..
fazla rol yapamadım canım yaa ama açlık insana herşeyi yaptırıyomuş onu anladım,canım bi kuru çekti ne hale geldim:) pilavla tavuk oldu ama fasulye biraz zor gibi:43:
e ben sana dedim fasulye öyle hemen olurmu yarım saatte..daha çok pişmesi lazım onun çok..boşuna ağlama..
kız ben salakmıyım anladık işte düzgün yazsaydınız baştan beri anlardık heraldeee :26::63:

:60::60::60:bengi öldürdün beni:60:

her zaman tutmuyo canım genelde misafir geleceği zaman heyecandan yapamıyorum:)) boşver maklubeyi filan şimdi perte çıktım ben fasulye pişsin yeterrr

Kıııız korkma kız bişicik olmaz aaa insan düdüklü kullanmaz mı...?:53::53:kız hem düdüklüde daha sağlıklı pişiyo yimekler hemde daha kolay ve çabuk...bence dene tatlıım:16::16:

:60::60::60::60::60:ay dumaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnn sewiyom seniiiiiiiii:60::60:

kız BENGİ karı yemekten bahsetme diyor aşeriyom diyorrrrr,sen maklube diyon:60:

:53::53::53:Aaaa tüüüh utanmaz:63::63: anam kendimi parçaladım anlatayım diye sayfa num.virdim o kadar bide azarlıyo teee oralara gönderdin diye:14:....ee gine anlamadın....aaa en son kopyala yapıştır yaptımmıda anladın....hııııh:21::21:
defneeeeeeeeeeee kız walla arkası yarın gibi devam ediyonuz karnım ağrıdı gülmekten ayyyyy:60::60:
bencede Allahtan açıkmı die tlf açtım getirdiler yoğurdu :21::21::21::21::21: su koydum walla yapimde yiyim :56::56::56:

kız bu saatte niye yiyonuz hesi size et yağ olaraktan geri döner ona göre.....

ama ben diyorum bu bengi çok iştahlı anlatıyor diye....

defneeeeeeeeeeee kız walla arkası yarın gibi devam ediyonuz karnım ağrıdı gülmekten ayyyyy:60::60:

kız bu saatte niye yiyonuz hesi size et yağ olaraktan geri döner ona göre.....

ama ben diyorum bu bengi çok iştahlı anlatıyor diye....

Ayyyyy kız sorma vallla benimde karnım ağrıyo artık gülmekten oooooooyyyy:9::9::9::9:

ben çıkıyom kızlar biraz daha pişsin yürüyüşe çıkıcam görüşürz öptüm sizi
fasulye pişince haber vermicenmi bize,görüşürüz canım:54:
walla bende güzel yapıommm gel yiyelimm kısss...bu saattede yersem nolur bilmiom...ablam kilo almak için gecenın bi yarısı yapar yerdi :9::9::9:

ay keşke gelsem ama sen ye ben bu saatte bişey yemem...kilo olur tabikide...

Back
X